-
Να πως λείπει η κούλα. Για κούλα φτιαγμένος είσαι φίλε μου.
Μαζί σου και εγώ. Φθηνά και καλά.
-
Θα μείνω τελικά σταθερος στο c3
Θα ήθελα να μάθω όμως σε περίπτωση που seat ibiza ,corsa,Hyundai i20 και c3 προσφερόταν στα ίδια άλογα(75_82) τι θα διαλέγετε εσείς;
Κανένα! Κάτι με 100+ άλογα το λιγότερο.
-
Το καλοστημένο είναι σχετική έννοια .
Για κάποιον καυλοτίμονο , που θέλει να ισιώνει τις στροφές , μπορεί να έχει σημασία . Από την άλλη για κάποιον άλλο μπορεί να έχει σημασία να πηγαίνει ξεκούραστος κάπου .
Αρα αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί να κάνει με ασφάλεια ένα προσπέρασμα και εκεί προφανώς τα 110 άλογα μετράνε πολύ σε σχέση με τα 75 .
-
23 χρονών είναι βρε το παιδί, μην σκέφτεσαι μπαρμπαδίστικα! Εγώ με 20+ χρόνια παραπάνω και δεν κουράζομαι.
-
Δια, το Corsa γιατί ειναι πιο καλοστημένο απ' το 208? Ειλικρινής απορία, όχι αμφισβήτηση.
-
Ομολογώ ότι δεν τα έχω οδηγήσει, αλλά άνθρωποι που εμπιστεύομαι, όπως ο Γαλανόπουλος του Drive, αυτό μου λένε. Επίσης η Opel είχε πει ότι ο σκοπός της είναι (τώρα που είναι μέλος του Ομίλου PSA) να είναι το πιο σπορ παρακλάδι. Έχει πιο σκληρά αμορτισέρ και πιο επιθετικές ρυθμίσεις το Corsa, σύμφωνα με την κατασκευάστρια του.
-
Τα σκληρά αμορτισέρ είναι θέμα άποψης και όχι θέμα ηλικίας .
Προσωπικά μπορώ να οδηγώ σχετικά γρήγορα , χωρίς να πρέπει να ταλαιπωρώ την μέση μου , ιδιαίτερα όταν βλέπω πως οδηγούν διάφοροι 'χεράδες' ...
-
για το κορσα στα μεγαλυτερα αλογα παιδια και με καλυτερο εξοπλισμο δεν ξερω τι τιμη θα παρω αλλα πιστευω αρκετα πανω απο c3
-
Οποιο του αρεσει.....να το κανει και μια βολτα πρωτα........
-
Βασικά γιατί δεν βλέπεις και το νέο swift mild hybrid .
Είναι δυνατό, γρήγορο, χωρίς τούρμπο με ηλεκτρικό κινητήρα ως συνδρομή για ροπή, χώρους και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οικονομικό. Στα 4,8 λίτρα είναι πλεον.
Made in japan
-
Μήπως γιατί δεν θα χωράει με το σαρίκι στο κεφάλι ?
Εχει τζάπαν και η ινδία ?
-
Περνά τον Σεπτέμβριο να τα ξαναπούμε.
Μεταξεταστεος.
Η κούλα ακούει bolywood
Το swift ειναι εξ ολοκληρου made in Japan περιοχη suzuka
Εντωμεταξυ τωρα που λες για αυτα στομκεφαλι. τις προαλλες σηκωσα σχεδον τερμα πανω το καθισμα....εχεις την αισθηση οτι οδηγεις suv τοσο ψηλα. Το κεφαλι μου δεν ακουμπησε την οροφη, σε αλλα κουμπαω στην οροφή τέρμα πάνω.
Όταν το σήκωσα τέρμα πάνω το κάθισμα πίσω άνθρωπος περί του 1,75 καθόταν σταυροποδι
Επίσης, βλεπεις και το καπο σχεδον ολοκληρο οποτε το χωνεις σε απιστευτα στενα.
Το καλυτερο;
όταν πήγα να βγω δεν έσκυψα το κεφάλι διότι είναι τετράγωνο το αυτοκίνητο και το άνοιγμα των θυρών είναι τετραγωνο και μπαινοβγαίνεις πανεύκολα. Δεν σκύβεις σχεδόν καθόλου το κεφαλι. Σαν να κάθεσαι σε καρέκλα στο σπίτι σου
Αγορα καινουργιο αυτοκινητο για 23χρονο αγορι