-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπερα σε ολους
Μιας και κοντοζυγωνουν οι μερες με εχει πιασει περιεργεια να δω αν λενε αληθεια και να βρω το πλοιο που φερνει τα αμαξια στο marinetraffic. Δυστυχως μεχρι τωρα δεν τα εχω καταφερει κανενα απο οσα εψαξα 10-12 τον αριθμο δεν ερχεται Πειραια και με ζωνουν τα φιδια ! Απλα σκεφτομαι πως ισως δεν τα ξερω ολα τα πλοια και μου διαφευγει κατι και ρωταω εδω μεσα αν καποιος εχει ασχοληθει και το εχει ψαξει. Θα μου πεις με τι ασχολεισαι , ναι συμφωνω τρωγομαι με τα ρουχα μου απο το Μαρτιο που παρηγγειλα !
Λες και παράγουν χειροποίητα αμάξια. Εκεί μας οδηγούν να ψάχνουμε πλοία. Τα ίδια έκανα με το YC…
-
Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα
-
@anapofasistos said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα
Μας ανάγκασαν λόγω κορωνοιου.
Και εγώ πάντα έτοιμα έπαιρνα και καταδέχθηκα να βάλω παραγγελία με παράδοση 18 μήνες που τελικά έγιναν 8 με το YC και 9 μήνες τη νέα Χ1 που τελικά ακύρωσα.
Δραμα.
Toyota Corolla Cross