-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Toyota Άγγελος Θεσσαλονίκη
Ύστερα από αλλαγή ελαστικού σε ζάντα …. Τα βαρίδια αφαιρέθηκαν με κατσαβίδι και οι κόλλες τους έμειναν στη θέση τους ….. έτσι μου παραδόθηκε !!!!
Όταν δεν σέβεσαι τον πελάτη που σου εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του …..Μετα τι συνεβη?
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Ύστερα από αλλαγή ελαστικού σε ζάντα …. Τα βαρίδια αφαιρέθηκαν με κατσαβίδι και οι κόλλες τους έμειναν στη θέση τους ….. έτσι μου παραδόθηκε !!!!
Όταν δεν σέβεσαι τον πελάτη που σου εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του …..Μετα τι συνεβη?
Έστειλα χθες 24/2 email και μου ζήτησαν να περάσω να το δουν από κοντά ....
Να δούνε μήπως μπορούν να το διορθώσουν.
Λυπούνται για την αναστάτωση. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Έστειλα χθες 24/2 email και μου ζήτησαν να περάσω να το δουν από κοντά ....
Να δούνε μήπως μπορούν να το διορθώσουν.
Λυπούνται για την αναστάτωση.Οτι να ναι. Λες και δεν ειναι καποια στανταρ κινηση να βγαζουν τα βαριδια. Πρωτη φορα το κανανε προχτες. Τι να πεις ρπμ!! Μηδεν σεβασμος στην περιουσια του αλλου.
-
Όταν δεν σέβεσαι τον πελάτη που σου εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του …..Τι είναι αυτά ρε φίλε! Τι καρναβάλια! Έλεος ρε γαμώ! Να σέβεσαι εσύ το αμαξάκι σου, να το προσέχεις και να στο μαμάει ο κάθε τυχάρπαστος. Κι αντε βρες το δίκιο σου μετά.
Toyota Corolla Cross