-
Kαλησπέρα σε όλους απο Πήλιο,
Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός CC 2.0, AWD σε έκδοση lounge (καινούργιο ή φρεσκομεταχειρισμένο αν βρώ) και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πραγματικά δεδομένα κατανάλωσης εκτός πόλης σε ένα ταξίδι πχ Αθήνα-Βόλος με νορμάλ φορτίο και ταχύτητες μέχρι 120 χλμ/ωρα. Είμαι dieselοκίνητος τα τελευταία δεκατρία χρόνια και έχω καλομάθει με τον Κ9Κ απο πλευράς κατανάλωσης
. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν αρνητικές εμπειρίες αναφορικά με το διλιτρο μοτερ της Toyota καθώς παλιότερα είχαν αναφερθεί κάποια προβληματάκια στη λειτουργία του ...
-
Στις ταχύτητες αυτές με δύσκολες συνθήκες πιστεύω οροφή θα είναι τα 6λτ/100χλμ και με ευνοϊκές συνθήκες μάλλον προς το 5μισι.
Το 1.8 έχω, βλέπω να κινείται ανά διαστήματα ηλεκτρικά (ή συνδυαστικά) μέχρι και με 115 χαω. Και έχω την αίσθηση πως το δίλιτρο θα ταξιδεύει πιο ξεκούραστα...
Να περιμένεις καταναλώσεις ντίζελ ή παρακάτω, αλλά είναι λίγο ακριβότερη ή βενζίνη και σε χρήμα μία η άλλη.Ζήτα να σου φέρουν απ τη Λάρισα το τεστ ντραηβ και να το πάρεις για λίγο, είναι σαν αυτό που θες, πιο πολύ για να το ακούσεις, γιατί στο ανέβα Πήλιο ίσως σε ξενίσει λίγο ο ήχος του κινητηριου συνόλου, ανάρτηση και τιμόνι θα σε ενθουσιάσει.
-
Το δίλιτρο είναι το σωστό υβριδικό toyota.
Αλλά εδώ δεν φτάνει που πληρώνει μεγαλύτερο ΕΦΚ στο καύσιμο από το βρωμοdiesel, πληρώνει και φόρο πολυτελείας.
Στα διαλα όλοι σας.
-
Το υβριδικό σύνολο της Τογιότα είναι κατασκευασμένο για πολλά κυβικά.
Ο διλιτρος είναι απόλαυση και αρπάζει πανευκολα.
Κρίμα που δεν μας αφήνουν να τα απολαύσουμε
Toyota Corolla Cross