-
Όταν έλεγα εγώ ότι τα αγοράζετε λόγω μπες βγες, όλοι 'Μα, μου' ήσασταν.
-
Όταν έλεγα εγώ ότι τα αγοράζετε λόγω μπες βγες, όλοι 'Μα, μου' ήσασταν.
Δεν ήμουν από αυτούς!
Η πρακτικότητα που συνοδεύει το σχήμα και ύψος των οχημάτων αυτών τα κάνει ιδανικά για τη χρήση μου και φαντάζομαι των περισσότερων οικογενειών και το έχω κάνει ξεκάθαρο από τα πρώτα μου ποστ εδώ.
Η εμπορική τους επιτυχία επιβεβαιώνει και την αποδοχή τους από ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς.
Περιμένω να δω και περισσότερες επιλογές στα A suv, οι τιμές του Ignis πολυ ψηλά, να δούμε και το Dacia Spring και κάνα Κορεατικο..
-
-
Τα είδα και εγώ αυτά αλλά δεν τα σήκωσα επίτηδες. Είναι γελοίο. Δεν τους αφήνουν να μπουν και να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα λόγο covid, αλήθεια τώρα; Και στα υπόλοιπα γαλλικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει γιατί μπαίνουν κανονικά οι δημοσιογράφοι; Έχουν ειδική ανοσία λόγο υπηκοότητας; Κάτι άλλο παίζει...
-
Απλά θέλουν να κάνουν πανευρωπαϊκή παρουσίαση για οδήγημα , μαζί με τις τιμές . Πιστεύω στις επόμενες 15-20 μέρες θα έχουμε κάποια στοιχεία .
-
Εγω βλεπω ενα πολυ ωραιο σχεδιαστικό στοιχείο.
Υπάρχει ενα πολυ μεγάλο κενο για τα γονατα του οδηγου,
Αυτη η σχεδιαση ξεκινησε στο προηγουμενο c3, ιδιαιτερα στην αριστερη πλευρα των ποδιων του οδηγου.
Πλεον βλεπω συνεχιζεται και στο δεξι ποδι του οδηγου.
Το τιμονι το βρισκω εξαιρετικο σε σχεδιαση και αισθητικη.
Βαλτε και την νεα αναρτηση αλα μαγικο χαλι
Τι τιμουλα προβλέπετε για την μεσαια εκδοση diesel αυτοματο ;;;;
Ειλικρινα, χαιρομαι πολυ διοτι η citroen και αυτα τα καλα γαλλικα αυτοκινητα, ειναι πραγματικο δωρο για τους φιλους της αυτοκινησης και βλεπω να ανθίζουν.
-
Από τιμές εγώ θεωρώ ότι θα είναι 1000-1500 ευρώ πάνω από το 3 αιρκρος . Δηλαδή θα ξεκινάει από 19000 ο 110 βενζίνη και θα φτάνει , όχι το ηλεκτρικό , αλλά το αυτόματο ντίζελ στα 28000 και εκεί θα είναι και ο 155 βενζίνης . Γενικά πιστεύω στα 22-25000 θα έχουμε καλές επιλογές .
-
28.000 ....πολλα μου φαινονται
Αυτο θα ηθελα, το αυτοματο diesel
Ρε γαμωτο δωστε κανα επιδομα αυτικινητου...
-
Καλά θές και την σάιν εσύ...
-
Αν έχει παρόμοια τιμολόγηση με το 2008, ειδικά στα diesel που τραβάνε αυτή την κατηγορία αγοραστών, θα πάει άπατο. Χωρίς πολλά πολλά, μόνο εξ όψεως, καταλαβαίνεις δύο βασικές του ήττες απέναντι στο 2008. Χώρος αποσκευών και ποιότητα υλικών. Που πάς με το ζωνάρι στην πόρτα, ήμαρτον;! Μακάρι να το κάνουν λιγο πιο σφικτό από το C5 Aircross επίσης...
Lap το τιμόνι βλέπετε, δεν είναι η νέα Octavia με το μπούμερανγκ. Αυτή η οθόνη από πίσω που ακόμα δεν την έχουμε δει αναμμένη θα είναι το μεγάλο θέμα του στο φαίνεσθαι. Ξεπερνάω και το ζωνάρι στην πόρτα που το πάει για γυναικείο το αμάξι.
-
Εμένα τα μπροστινά φώτα με ενοχλούν , αλλά πάλι θέλω να το δω από κοντά το αμάξι . Θα είναι λίγο πιο φτηνό από το 2008 , αλλά για τα υλικά να δούμε από κοντά επίσης .
Γιατί να το κάνουν πιο σφικτό από το 5 αιρκρος . Η κάθε εταιρεία έχει το δικό της κοινό . Εδώ αφήνουν την όπελ να έχει το ίδιο εσωτερικό στα αμάξια της όπως κάνουν οι γερμανοί και πουλάνε με εσωτερικά του 1980 .
-
Γιατί φίλε το C5 Aircross παρά είναι βάρκα, σορυ κιόλας. Περνάς εγκάρσια ανωμαλία και θες 1' να ξεπεράσει το set-up την ταλάντωση. Έχει φρένα άγκυρες το αμάξι και αντί να τα χαρείς σιχτιριζεις που βουτάει σαν Γάλλος εξτρέμ. Το έβγαλα περιφερειακό και κατέβασα από 5η 4η, με λίγο τσιμπημα φρένου, για να φρενάρω γτ ένας ταρίφας άλλαξε λωρίδα. Ε ακόμα και εκεί βούτηξε! Μην μιλήσω για τις κλήσεις στις στροφές. Τουλάχιστον το C4 έχει μαζεμένες διαστάσεις γιατί το άλλο είναι πραγματικά περίπτερο σε ροδες, από εκείνα τα τεράστια τα άσχημα πέριξ πλατείας Ομονοίας που βγάζουν και 5 σταντ με ξένο τύπο...
Είπαμε γαλλικές αναρτήσεις αλλά αυτό καταντάει εκνευριστικό. Και το 308 μαλακό set-up έχει και έχω ήδη μετανιώσει τους λασπωτηρες αλλά εκείνο το C5 όπως λες και εσύ ανάρτηση από τα 80's, ήμαρτον θεέ μου. Crossover που θα κινείται 95% σε πόλη ή οδικό δίκτυο φτιάχνουν, όχι την ανάρτηση του ZX στο Παρίσι - Ντακάρ!!
ΥΓ: Το 2008 στρίβει και είναι στημένο πολυ καλύτερα αλλά από τα ημιψηλα που έχω οδηγήσει μόνο το Puma μαρεσε λίγο και το Xceed που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις διαφορά από hatch. Μην σου πω οτι στρίβει καλύτερα από το Ceed!
-
Μπορει να γερνει, αλλα κρατα πολυ καλα το c5. Ενταξει ειναι και suv. Το cactus με τις ιδιες αναρτησεις ειχε μειωσει τις πλευσεις αλλα και ανεβασε την ανεση.
Συμφωνω με τον cruiser .... ειναι citroen ....υπαρχει και η opel
-
Από PSA κ εμένα μου φαίνεται το 2008 ποιο στα μετρα μου. Τα Aircross παρά είναι μαλακά, όχι απαραίτητα κακό, απλά το αναφέρω.
Έχω το C3 για μαλακό, δεν ήθελα άλλο. Κάτι άλλο, γενικά έχω 'βαρεθεί' το νευρικό τιμόνι του B max.
Νομίζω θα είναι 1500-3000 ποιο κάτω από το 2008 ανάλογα την έκδοση.
-
Στον τάρανδο πάντως το 5 μια χαρά πήγε. Δεν το έχω κάνει μεγάλο τέστ ντράιβ για να έχω άποψη . Βασικά μου την σπάει που όπως και στο 3008 δεν μπορώ να οδηγώ με ανοικτά τα γόνατα και έτσι με χαλάει το όλο σκηνικό .
-
Ωραιο αμαξι το νεο c4
-
Βγήκαν τιμές - εξοπλισμοί στην Γαλλία
http://www.datapressepremium.com/rmdiff/2970/TARIFS_NOUVELLE_C4.pdf
Και για σύγκριση , οι τιμές Σεπτεμβρίου των άλλων μοντέλων
http://citrotemp.cricou.net/gamme/TARIF VPseptembre2020.pdf
Εκεί υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στα 3 και 5 αιρκρος και έτσι η νέα 4 τοποθετείται ανάμεσα .
Για εδώ μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές έχοντας σαν βάση τις εδώ τιμές των αιρκρος .
-
Βγήκαν τιμές - εξοπλισμοί στην Γαλλία
http://www.datapressepremium.com/rmdiff/2970/TARIFS_NOUVELLE_C4.pdf
Και για σύγκριση , οι τιμές Σεπτεμβρίου των άλλων μοντέλων
http://citrotemp.cricou.net/gamme/TARIF%20VPseptembre2020.pdf
Εκεί υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στα 3 και 5 αιρκρος και έτσι η νέα 4 τοποθετείται ανάμεσα .
Για εδώ μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές έχοντας σαν βάση τις εδώ τιμές των αιρκρος .
Η Feel, Feel plus ακόμη καλύτερα, φαίνεται φορτωμένη.
Για να μην ξεχνιόμαστε, αν οι τιμές και εκδόσεις μεταφέρονταν αυτούσιες στην Ελλάδα είναι περισσότερο ακριβό από τις περισσότερες εκδόσεις του 2008.
Προσέξτε πόσο ρόλο παίζουν οι πλατφόρμες. Το C4 παίζει στην κατηγορία 120-140 CO2 (θα επηρεάσει την τιμή του) κ ελάχιστα diesel ακόμη και κατηγορία 100-120.
Το C3 Aircross με την παλιά, παίζει κατηγορία 140-160 σε όλες τις εκδόσεις του νομίζω.
Λίγο τσιμπημενες τις βλέπω τις τιμές, πρέπει να είναι 1-1.500€ λιγότερο όλες στην Ελλάδα τουλάχιστον.
-
Το ενδιαφέρον του Γαλλικού τιμοκαταλόγου είναι ότι το ηλεκτρικό άμα αφαιρέσεις την επιδότηση του κράτους που από ότι βλέπω είναι 7000 για ιδιώτες και 5000 για εταιρίες η τιμή βγαίνει ίδια με τα βενζίνης και πετρελαίου.
Θα είναι ενδιαφέρον άμα κάτι τέτοιο συμβεί και στην Ελλάδα.
-
Πιο ακριβο απο το 2008;
Καλα κρασα...
CITROEN C4 III mod 2021