-
@kkostask said in FORD KUGA 2020:
Μόνο που τα Δίδυμα είναι στη ρίζα του βουνού και όχι στην κορυφή από όπου αρχίζει κατάβαση αρκετών λεπτών….έχω κατέβει Ερμιονίδα πάνω από 100 φορές κυριολεκτικά, σε καμία περίπτωση δεν είναι φλατ, ειδικά μετά τα Λουτρά Ελένης.
ελεος η κηφισια εχει 290 μετρα υψομετρο τα Διδυμα 140 Κρανιδι 92 μ
-
@wantone said in FORD KUGA 2020:
Μόνο που τα Δίδυμα είναι στη ρίζα του βουνού και όχι στην κορυφή από όπου αρχίζει κατάβαση αρκετών λεπτών….έχω κατέβει Ερμιονίδα πάνω από 100 φορές κυριολεκτικά, σε καμία περίπτωση δεν είναι φλατ, ειδικά μετά τα Λουτρά Ελένης.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει μάλλον είναι πως όταν φτάσεις στην κορυφή του «υψώματος» ΠΑΝΩ από τα Δίδυμα κατεβαίνεις ένα τέταρτο κάνοντας καμία 10αρια στροφές U. Και αυτή στα 140 μέτρα είναι?
-
@wantone said in FORD KUGA 2020:
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει μάλλον είναι πως όταν φτάσεις στην κορυφή του «υψώματος» ΠΑΝΩ από τα Δίδυμα κατεβαίνεις ένα τέταρτο κάνοντας καμία 10αρια στροφές U. Και αυτή στα 140 μέτρα είναι?
10 στροφες ειναι ενα ελαχιστο κλασμα της διαδρομης απο Αθηνα εχει ξεκινησει ο ανθρωπος, Απλα εχεις μπερδεψει λοφακια με βουνα. Για το υψομετρο σε εκεινο το σημειο εμενα γιατι με ρωτας, δεν μπορεις να το ψαξεις εσυ? Εγω σου εδειξα με στοιχεια οτι δεν υπαρχουν βουνα εκει περα και οι υψομετρικες διαφορες ειναι μηδαμινες.
-
Εντάξει, δεν επιμένω…φλατ και όλος δίπλα στη θάλασσα λοιπόν…
FORD KUGA 2020