-
-
-
Ο Τσίπρας έχει φάει κόσμο και κοσμάκη στην Αριστερά για να γίνει αρχηγός . Μετά έφαγε για να μείνει αρχηγός . Τώρα θα φάει την ίδια την Αριστερά για να μείνει Αρχηγός της Αντιπολίτευσης ...
-
Ο Τσίπρας έχει φάει κόσμο και κοσμάκη στην Αριστερά για να γίνει αρχηγός . Μετά έφαγε για να μείνει αρχηγός . Τώρα θα φάει την ίδια την Αριστερά για να μείνει Αρχηγός της Αντιπολίτευσης ...
Ξέχασες ότι έκαψε και τρεις φορές την Αθήνα για να γίνει πρωθυπουργός. Τώρα θέλει να βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα για να ξαναγίνει πρωθυπουργός, μόνο που αυτή τη φορά θα καθίσει επάνω σε στάχτες αν το κάνει.
-
Συγνώμη αλλά μπροστά σε πιθανότατα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας το βλέπω λυπηρό να ανναλωνεται η συζήτηση σε κουληδες και αλεξ.
-
Συγνώμη αλλά μπροστά σε πιθανότατα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας το βλέπω λυπηρό να ανναλωνεται η συζήτηση σε κουληδες και αλεξ.
Σίγουρα είναι λυπηρό, αλλά πρέπει κάποιος να πάρει την ευθύνη για το μπάχαλο της χώρας σε αυτό το θέμα, ακόμα και χτές ο Σύριζα και η νεολαία του φωνάζουν να ανοίξουν τα σύνορα, έλεος πια με αυτούς, αυτοί μεγέθυναν το πρόβλημα όταν ήταν κυβέρνηση και τώρα ζητάνε και τα ρέστα, ας σταματήσουμε να τους δίνουμε συγχωροχάρτια, το ίδιο και σε αυτούς που ακόμα τους υποστηρίζουν.
Δες εδώ τι καλά μας ετοιμάζουν, και περιμένεις να μην συζητήσουμε τα χάλια του και τις ευθύνες του Σύριζα ?
24.000 μετανάστες ὁπλισμένοι μέ τροχούς ἐπαναφορτιζομένους!
To επόμενο βήμα θα είναι να τους δώσουν όπλα, πρέπει να πέσουν κορμιά εκεί, οι Τούρκοι το επιδιώκουν με κάθε μέσο, ο Μητσοτάκης θα πρέπει σήμερα κιόλας να ενημερώσει όλο τον πλανήτη ότι θα χτυπήσουμε, αν η Ευρώπη θέλει να αποφύγει τα χειρότερα θα πρέπει να στείλε στρατό, και αφού δεν έχει στρατό η Ε.Ε πρέπει να στείλουν οι 27 χώρες, επιτέλους πρέπει κάποιος να σταματήσει τον φονιά νταβατζή,
Δηλαδή αν κάνουν γιουρούσι αυτοί εδώ και δεν αντιδράσουμε θα μπουν οι Τούρκοι στη Θεσασαλονίκη, αυτό είναι το σχέδιο τους, βάζουν ξένο κρέας μπροστά για να πετύχουν τους στόχους τους, δεν χρειάζεται ούτε λιποψυχία ούτε συγγνώμη σε κανέναν, οι Ένοπλες δυνάμεις πρέπει να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύονται, εδώ που μας έφτασε ο φονιάς Ερντογάν δεν υπάρχει πισωγύρισμα, οι Αμερικάνοι ακόμα λένε να τα βρούμε με τους Τούρκους, αφού δεν υπάρχει ντροπή από κανέναν ας κάνουμε αυτό που πρέπει, ας πάρει μέρος και ο,Σύριζα με την πλευρά των Τούρκων, από αυτούς όλα τα περιμένω.
http://www.estianews.gr/kentriko-thema/24-000-metanastes-oplismenoi-me-trochoys-epanafortizomenoys/
-
Aikibill wrote:
Δες εδώ τι καλά μας ετοιμάζουν, και περιμένεις να μην συζητήσουμε τα χάλια του και τις ευθύνες του Σύριζα ?
ακριβως για αυτό θεωρώ ανούσιο να μιλάμε για ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ η παλαιότερες ευθύνες της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για να μην μιλάμε για το παρών και το μέλλον αλλά να κάνουμε ανάλυση του παρελθόντος.
-
21 Quadra wrote:
Aikibill wrote:
Δες εδώ τι καλά μας ετοιμάζουν, και περιμένεις να μην συζητήσουμε τα χάλια του και τις ευθύνες τουΣύριζα ? ακριβως για αυτό θεωρώ ανούσιο να μιλάμε για ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ η παλαιότερες ευθύνες της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για να μην μιλάμε για το παρών και το μέλλον αλλά να κάνουμε ανάλυση του παρελθόντος.
**Και πότε θα μιλήσουμε για ευθύνες ? Δεν βλέπεις εδώ ότι ο εχθρός είναι εντός και επιμένει στην καταστροφή ? **
-
Μέλλον δεν υπάρχει όσο το παρελθόν σπρώχνει το κάρο προς τα πίσω...
Το παρελθόν αντιπροσωπεύεται από συγκεκριμένες ιδεολογίες, κόμματα και κοινωνικές ομάδες.
Και όπως είπε και ο Ψαριανός στην Ελλάδα πλέον αναζητούνται εναγωνίως προλετάριοι για την 'λαϊκή επανάσταση', την επιβίωση κάποιων ιδεολογιών και κομμάτων. Και επειδή οι προλετάριοι μας τελείωσαν μάχονται μανιωδώς για την ελεύθερη εισαγωγή νέων...
Ανοιχτά σύνορα...Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε...!...
-
Μην είσαι σίγουρος για την ιδεολογία τους, αυτή εδώ και χρόνια ιδεολογία τους είναι το χρήμα, ξεπουλημένα κορμιά είναι, άλλοι για χρήμα, άλλοι για εύκολο πήδημα, άλλοι για ναρκωτικά, οι πραγματικοί ιδεολόγοι έχουν φύγει από τη ζωή και έμειναν τα κατακάθια, συγγνώμη που εκφέρω αυτό τον σκληρό λόγο, αλλά αυτά που βλέπω και ζω εκεί οδηγούν τη σκέψη μου, μακάρι να είμαι εγώ το λάθος και ο ακραίος αλλά δυστυχώς δεν...
-
Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου η Τουρκία έχει κηρύξει ασύμμετρο πόλεμο στην Ελλάδα και η πιθανότητα πολεμικού επεισοδίου η ολοκληρωτικού πολέμου δεν είναι απίθανη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με ένα 3% του ελληνικού πληθυσμού που είναι αμετανόητα βαρεμένοι.
-
Έχεις κόψει αλυσίδα και γίνεσαι αστείος. Θυμίζεις τον κουαντρα προ των εκλογων και των πρώτων ημερών της ΝΔουλας, τότε που νόμιζες ότι θα ακυρωθουν οι Πρέσπες από τον out of the box ηγέτη. Παραδειγματισου από ακόμα πιο φανατικούς από σένα εδώ μέσα για τη ΝΔουλα που πολύ σωστά βλέπουν την κατάσταση νηφάλια και δεν τα κάνουν όλα μα όλα ισωμα. Έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο στον Έβρο που όποιος και να κυβερνούσε θα το αντιμετωπιζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και πολύ σωστά έως τώρα.
Ήδη κάποιοι έχετε περάσει στην κομματική εργαλοιοποιηση του θέματος. Και όποιος το κάνει αυτό γίνεται γελοίος με το γιατί να είναι τόσο προφανές που να μη χρειάζεται καν εξήγηση.
Προσέξτε όμως μη χαθεί εντελώς το μέτρο. Και πολύ περισσότερο, προσέξτε τη μ@λακια με τα ξερονήσια. Σκεφτεστε -ως πολιτικός χωρος- να αφήσετε πάνω σε ελληνικό ακατοίκητο από Έλληνες έδαφος ξένο κόσμο ο οποιος θα είναι απολύτως έρμαιο των απέναντι, οι οποίοι μια ωραία πρωία (μιας και σε κάποιους αρέσουν τα ακραία σενάρια) μπορεί να κάνουν μια απόβαση και να κρατήσουν το νησί με την άνεση τους ή πάντως είδους προβοκατσιες. Επίσης έτσι θα διασφαλιστεί η 1000% μόνιμη παραμονή τους εδώ σε συνθήκες που θα μας κάνουν παγκοσμίως δακτυλοδεικτουμενους, αφού μόνοι μας θα έχουμε αποδεχτεί το γεγονός του... βολικου παρκαρίσματος για τους φίλους και συμμαχους με λύσεις από το πολύ μαύρο παρελθόν.
YΓ: Μη μου απαντήσεις πάλι για ΣΥΡΙΖΑ. Τον κερδισες, παει, τελείωσε. 14 μονάδες πάλι είπε η νυφουλα. Αναρωτησου ομως γιατί δεν ρίξαμε το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από τις Καστανιές ή το μαχητικό που πέταξε πάνω από τη...Χίο. Και άντε αυτά, ούτε ένα drone με ένα ΖU δεν τολμάμε. Αλλά το είπες, ο εχθρός είναι εντός. Πολύ ωραία λογική με τέτοιο γείτονα. Τώρα διαβάσαμε για ξαφνική εκεχειρία με τον Πούτιν. Για μάντεψε που θα στραφεί τώρα...Θα το βγάλει έξω το ναυτικό ο out of the box; Και σημειωτέον, έχουμε ένα criu ο οποίος ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ έχει πει 'υπέρ' στη συνεκμετάλλευση. Πουστε ώρε παλουκαρια να τον καταχεριασετε ή τελικα έχει γωνίες το ταληρο;;;
-
Από εκεί και πέρα ευχάριστη έκπληξη μου προκαλεί η στάση που κράτησαν αρκετοί ευρωπαίοι, πιθανός να μας βοηθήσουν. Αν στο Αιγαίο αρχίσουν να περιπολούν και ευρωπαϊκά πλοία και στον Έβρο και ευρωπαίοι συνοριοφύλακες θα είναι σοβαρος αποτρεπτικός παράγοντας στην τουρκική επιθετικότητα.
-
Απαντα, μπήκαν μπουλούκια από τον Έβρο μερα μεσημέρι; Υπήρχε τότε μια Γερμανία που έκανε σήμα να έρθουν μέχρι ενός σημείου;
Θα μας πεις πως έχει βελτιωθει η ζωή σου; Γιατί το έχεις κάνει γάργαρα.
Καμία κυβέρνηση, ξανά ΚΑΜΙΑ, δεν θα άφηνε από χερσαια σύνορα μπουλούκια να προχωρήσουν με τον τρόπο που γίνεται τώρα και με δεδηλωμένη άρνηση των χωρών που είναι ο πραγματικός τους προορισμος να τους δεχτούν.
ΥΓ: Ναι πως, του τα χωσες πολύ άγρια...ντα ντα τον έκανες αλλα όντως ήσουν ο μόνος.
ΥΓ2: Όπου δε φτάνει το ναυτικό φτάνει η προπαγάνδα για εφιαλτικές συνθήκες κράτησης ή μια ενέργεια τύπου Μπρεϊβικ όπου κατεβαίνουν από φουσκωτό από Αλβανία οι κατάλληλοι άνθρωποι.
-
Ούτε αντίστοιχα φασίστες θα μπλέξουν τη χώρα σε περιπέτειες...αλλά αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης να το σταματήσει.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που χειρίζεται ΣΩΣΤΑ τον Έβρο ως τώρα και τα έκανε ΣΚΑΤΑ στα νησιά. Η μόνη που ΕΠΙΤΑΞΕ και ΕΔΕΙΡΕ τους νησιώτες και η μόνη που οι έχοντες το 'προνόμιο της νόμιμης βίας' χτυπούσαν με πολιτικά κόσμο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά είναι άλλη μια...'πατάτα' ε;
ΥΓ: Θα μπορούσες να επιμείνεις λιγάκι. Πως κανείς με εμένα ας πούμε; Πες μια καταπιολα, μια φτηνή, κάτι ρε παιδί μου λεβεντικο...
-
Ούτε εγώ σε έβρισα και ούτε καν έτσι όπως εσύ.
-
Όχι βέβαια. Έχεις δώσει συνεπή και ειλικρινή αγώνα για να κερδίσεις τον τίτλο αυτό.
Disclaimer: Η ψήφος δεν είναι δική μου...
-
Τι σε έχει πιάσει με αυτό; OCD φάση;
-
Για τον Εβρο τα έχουμε πει . Δεν του βγήκε του Ερντυ...
Για την συνεκμετάλλευση , δεν είναι ανάλογο το θέμα με την νησιωτική Ελλάδα και την ηπειρωτική Τουρκία με το παράδειγμα των ηπειρωτικών χωρών Αιγύπτου και Ισραήλ .
Για τον Σύριζα , Ανταρσία , Βαρεμένους , Κυρίτσηδες και Κωνσταντίνους , Δημητράδες, η ξεφτίλα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ .
-
Μην είσαι σίγουρος για την ιδεολογία τους, αυτή εδώ και χρόνια ιδεολογία τους είναι το χρήμα, ξεπουλημένα κορμιά είναι, άλλοι για χρήμα, άλλοι για εύκολο πήδημα, άλλοι για ναρκωτικά, οι πραγματικοί ιδεολόγοι έχουν φύγει από τη ζωή και έμειναν τα κατακάθια, συγγνώμη που εκφέρω αυτό τον σκληρό λόγο, αλλά αυτά που βλέπω και ζω εκεί οδηγούν τη σκέψη μου, μακάρι να είμαι εγώ το λάθος και ο ακραίος αλλά δυστυχώς δεν...
Σιγά τον σκληρό λόγο. Μου αρέσει που ζητάς και συγνώμη.
EλληνοΤουρκικά, μεταναστευτικό και Ανατολική Μεσόγειο - Κύπρος