-
Τα αερια μετριουνται σε kg απ οσο ξερω απο τα ελπε επιαης ο ογκος τους αλλαζει λογω διαφορων συνθηκων.
Τα βαζουν σε λιτρα μαλλιν για αυτον τον λογο
-
Οι τιμες παιζουν απο 1,75 εως 1,81 ευρω το ΛΙΤΡΟ.......χαχαχαχαχαχαχα
-
Το Λεον απορριφθηκε λογω αλλαγης μοντελου τελος του μηνα ενω το Αρονα ουτε καν το σκεφτηκα λογω οτι αντιπαθω τα κροσσοβερ/τζιπ.
Απο αριθμους καταναλωσης εχουμε κατι;Με βαση τους 4τροχους το Φιεστα τρωει 6.9 λτ/100χλμ κατα μεσο ορο,το Κλιο 7,1 και το Ιμπιζα 7,5.
-
Ωπα κατσε φιλε μου
Ποσα χιλιομετρα κανεις το ετος;;;;;
-
Επειδη υπαρχει και δευτερο αυτοκινητο (της συζυγου) δεν ειμαι σταθερος αλλα σιγουρα οχι πανω απο 8.000.
Σε διαφημιστικο σποτ του Φιεστα ειδα στα ψιλα γραμματακια fiesta connected 1,0 ecoboost 95ps ανωτατη λιανικη τιμη 15003€ .Γνωριζουμε κατι;
-
Στα km που κάνεις, η διαφορά είναι ένα επιπλέον γέμισμα ενός τυπικού για την κατηγορία ρεζερβουάρ καυσίμου 40-45 λίτρων το χρόνο, μεταξύ του θεωρητικά πιο ενεργοβόρου Ibiza στο πιο οικονομικό Fiesta. Πάντως το feedback που έχω από πραγματικούς καθημερινούς οδηγούς δείχνει ότι τα Ibiza- Polo είναι πιο ευαίσθητα στην κατανάλωση. Στη χαλαρή μετακίνηση καίνε λιγότερο από τα Fiesta 1.0 Ecoboost αλλά στην πίεση καίνε παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη, μακριά από συνθήκες δημοσιογραφικής δοκιμής, το Ibiza αποδεικνύεται οικονομικότερο. Χωρίς όμως αυτό να έχει ιδιαίτερη σημασία για χρήση 8.000-10.000 km το χρόνο.
-
Μωρε παρε ενα τουρμπατο με 200 αλογα οταν πηγαινεις ηπειρωτικη ελλαδα να ευχαριστιεσαι και μετα παρε ενα ηλεκτρικο μηχανακι...
-
Το Γκολφ που εχω ειναι 1400 ατμοσφαιρα και μπορω να πω οτι οντως ',τσιμπαει' τοσο που κυκλοφορω περισσοτερο με το Αυγκο της συζυγου,τουλαχιστον αυτο εκανα οσο ηταν εγκυος και δεν το χρειαζοταν πολυ,ασε που το καλοκαιρι παω στη δουλεια με το μηχανακι.
Χωρις να εχει roadtrip το Γκολφ το εχω μετρησει κοντα στα 8-8,3 λτ/100 χλμ.Ασε που με τα 75 αλογα δεν προσπερνας με τιποτα στους δρομους μας.
Lap το ονειρο μου ηταν μια Τζουλιεττα με 170 αλογα αλλα η κριση μας τα χαλασε.Ακομη τη ζαχαρωνω, αλλα οι εποχες αλλαξαν και με οικογενειακες υποχρεωσεις πλεον ειναι ασυμφορη οικονομικα καθως η συζυγος δεν δουλευει πια,ενω το τεκμηριο των 1400 κυβικων με ζοριζει λιγο
-
Αλληλούια! Ευρέθη άνθρωπος μη suvλακοποιημενος!
-
..... Ο οποιος στο τελος θα το δεις, θα παρει suv
-
Αποκλειεται ξεχαστε το....
-
Ναι καλα....
Δεν σ αρεσει δηλαδη ενα μικρο στα 3,99 μετρα suv με μεγαλους χωρους για την οικογενεια, πολυ οικονομικο και ανετο για τους κακοτραχαλους δρομους του νησιου και με turbo κινητηρα made in japan...;;;;;
http://www.driversmagazine.com/2020-daihatsu-rocky-launched-japan-factory-tuning-package/
-
Χαχα οχι και επιμενω
-
Δόξα τω θεώ τη γλιτώσα Lap λόγω αφραγκιας και 'ξεπεσαμε' στο τρακοκιαοκτω. Το επόμενο οπότε έρθει θα είναι σταααανταρ suvλακι. Έχει ήδη lockαρει τα δύο/τρία χιλιάρικαοκτώ η σύζυγος. Τουλάχιστον εφόσον τρέχω τότε θα φάει τον κοτσαδορο να κάνει και κάτι χρήσιμο...
Κακοτραχαλοι δρόμοι, μπααα. Θεοστενοι ναι, έχουμε και λίγο πλακοστρωτο μες την πόλη να δικαιολογούν τα λεφτά τους τα premium.
-
Lap με 8000km το χρόνο στη Σύρο είναι ταξί (που λέει ο λόγος).
Φιλικό ζευγάρι κάτω με Astra χιλιαdeadρακοσια ατμόσφαιρα, που σίγουρα κάνει λιγότερα km από τον φιλο διαμαρτύρεται για την κατανάλωση καυσίμου. Και εδώ βαράμε (ανάλογα ο καθένας μας βέβαια) τα χιλιόμετρα της αρκούδας. Όταν ζούσαμε κάτω το 'ταξίδι μας' ήταν Ερμούπολη-Γαλησσας... δεκατέσσερα ολάκερα km λεμεεεε! (Μετ' επιστροφής βεβαιως-βεβαιως)
Εν τω μεταξύ όσοι ζουν/δουλεύουν Ερμούπολη απλά ΔΕΝ γίνεται χωρίς μηχανάκι. Οπότε ακόμα λιγότερα km με το ΙΧ. Το '17 και το '19 δεν βρήκα ποτέ να παρκαρω στη γειτονιά μου τις μέρες που κατεβηκα. Το αμάξι ήταν μόνιμα σε πάρκινγκ στο Νεώριο και το έκοβα από τα στενά/σκαλιά.
-
Καλα εκει στη Συρο, εσεις ειστε που κοιτατε το ηλιοβασιλεμα με τον κ@λο;;;
Ειστε μηπως πρωινοι τυποι και κοιτατε ανατολη;
Αν δεν κανω λαθος, η Σαντορινη το εχει φατσα καρτα μπροστα στη θαλασσα εκει στη Γκαλντερα....εσεις το εχετε αναποδα;;;;; η κανω λαθος;;;;
-
Γυρε cut the very-very με το νησί γιατί έχω σκοτώσει και για μικρότερο λόγο:
https://www.syros.gr/index.php/siros/afieromata/iliovasilema-syros
Σιγά μωρε, μέχρι και στο Μύτικα Πρέβεζας πέφτει ο ήλιος α λα Σαντορίνη μες τη Θάλασσα.
Καλα, όταν χειροκροταγαν οι τουρίστες μόλις χανόταν ο ήλιος στην Οία είχα γονατίσει στο γέλιο. Δλδ άμα τρωγανε κάνα Γαλακτομπούρεκο στον 'Μελένιο' τι θα κάνανε;
Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε τιγκαρει στα περίπτερα και πάει στο διάολο αν ήταν 'καθαρα' σαν του Γάτου και όχι σαν τα τυπου x1-2-3-4-5-6-7-ποσα θέτε ακομα που μας το παίζουν και αγληγοροι...
-
Ο Χριστος και Αποστολος.....
Τι ομορφια.....
Α ρε Ελλαδα ....τι μερη που εχεις....
Εχετε και Σκαλα του Μιλανο....και μουσεια.... μωρε μια χαρα ειστε....
-
Δε ξέρω πως θα μου τα φέρει η ζωή γυρε, αλλά εκεί ξεκίνησα και εκεί θέλω να καταλήξω...
Το να είσαι petrolhead στη Σύρο είναι σαν να έχεις ένα jet ski στην αυλή σου...στην Καλαμπάκα!
Ad276 κατά τα άλλα πάρε ibiza (και ένα 500 abarth για δεύτερο να δένει με τους δρόμους εκεί), είδα Σύρο εγώ και μπήκα να πω τον πόνο μου...
ΥΓ: Ξέρεις ποιος θεουλης έχει κάτω ένα μπεζ MGB coupe; Μιλάμε λαλησα όταν το είδα στην αρχή της αγοράς, ήταν τέλειο (σκούρο καφέ σαλόνι, motolita τιμόνι κτλ)
-
Στο ευχομαι....αλλωστε ειναι νησι κοσμημα.... εχει και μια κλαση...μεγαρο μουσικης (και τι μεγαρο ετσι;;;; νομιζω ειναι το μοναδικο νησι του πλανητη με τετοιο κοσμημα, με καταπληκτικες παραστασεις), διαφορετικη αρχιτεκτονικη, με ωραιες κατασκευες και πλατειες, διαφορετικη απο τους αλλους, γενικα εχει και κοσμο με πολυ μορφωση και κουλτουρα....ειναι γνωστο αλλωστε σε ολη την Ελλαδα αυτο.
Πρωτευουσα ειναι....
Ενταξει οντως δεν θα εχεις συτοκινητο για petrolhead, και θα ψαχνεις σαν τον φιλο ad276, αλλα θα κυκλοφορεις με την καλοκαιρινη σαγιοναρα απο ανοιξη και μετα και θα πηγαινεις για ουζακια και χταποδακια με τους αλλους μπαρμπες εκει περα......ε ενταξει ....μια χαρα θυσια το βρισκω.
Μεχρι τοτε ομως.......φουλ στα αλογα,
Ατμοσφαιρικο σουπερμινι.