-
Αχ, γάτε μου θέλω να αγιάσω και να σου πλέκω το εγκώμιο του πόσο ευφυείς είσαι και με συγγραφικό ταλέντο τραμπακουλα μεν, αλλά εκπληκτικό δε.
Άνετα αγόραζα βιβλίο γραμμένο στην γατίσια διάλεκτο με τις ιστορίες της ζωής σου και τις απόψεις σου, συλλεκτικό θα ταν, το εννοώ.
Αλλά εσύ βρε νιάου (πάει το γατε) πότε έριχνες μελάνια σουπιάς;
Όταν είχες καθαρή καρδιά ενος τυφλωμενου νεου που θελει να στύψει την πέτρα και τα έβλεπες κόκκινα;
Όταν εν τέλη δημιούργησες κάτι το όντως αξιοθαύμαστο και εντυπωσιακό και τα έβλεπες πράσινα
Ή τώρα που γεροπαραξενεύεις και τα βλέπεις μπλε
RGB θύρα έγινες βρε γάτε, HDMI 2 τρέχει όμως η ζωή.
Υ.γ Έλα αφού σου αρεσει κατα βάθος να τσιγλας και να έρχεται και απάντησις. Κίνκυ είσαι, σε έκοψα εγώ από την αρχή.
Υ.γ 1 Δεν ξερω αν το εχεις σκεφτει μονος σου πριν κοιμηθεις, πιθανοτατα ναι, αλλα οντως ειναι καλη ίδεα. Εχεις το τάλαντο, στρώσου και γραψε
-
Μα βρε Λαπ έτσι είναι η ζωή .
Συναντιούνται δύο φίλοι .
Λέει ο ένας : Τι νέα ?
Γέννησε χτες η γάτα μου και έκανε 5 κνιτάκια , απαντάει ο άλλος .
Κνιτάκια ? Απορεί ο πρώτος
Ναι γατάκια κνιτάκια ... επιμένει ο δεύτερος ..
Χαιρετιώνται και φεύγουν .
Μετά από 10 μέρες συναντιούνται ξανά...
Τι κάνουν τα κνιτάκια , ρωτάει ειρωνικά ο πρώτος...
Τώρα είναι δεξιάκια του λέει ο δεύτερος ..
Δεξιάκια ? Μα πριν 10 μέρες ήταν κνιτάκια μου είπες ...
Ναι , αλλά τώρα ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ .....
-
Λιγου criu του ανέκδοτου αλλά νταξ', απο το άλλο με τον γιο που λέει στον πασοκο πατέρα του ότι 'είναι δροσερουλης' και του αρέσει ο Κωστας και ο πατέρας απαντά 'μ'αυτος είναι δεξιός' είναι κάαααπως καλυτερο...
-
Γελάστε ελεύθερα....πριν κλάψετε.....
-
Το ανέκδοτο είναι ηλικίας 40+ ετών... της ηρωικής εποχής των αμφιθεάτρων...
Τι νομίζετε ότι κάνει ο Παπαδημούλης ?
Μας λέγανε τα αμερικανάκια ...
Οταν ήθελαν οι εταιρείες , μερικές και δικές μας , να αγοράσουν ένα ακίνητο , αγόραζαν ένα όσο όσο και έβαζαν μέσα προβληματικά άτομα . Μετά από λίγο καιρό αγόραζαν και τα επόμενα διαμερίσματα όλο και φτηνότερα .
Αυτό το σκηνικό μας έστησε όλο το μνημονιακό σκηνικό από το 2010 και μετά με την επίθεση στην ακίνητη περιουσία . Και είναι όλα τα κόμματα μέσα .
Εχουν αγοραστεί χιλιάδες σπίτια από δικούς μας και ξένους με σκοπό να εφαρμόσουν τις προβλέψεις που έχει ο Κανονικσμός του 2012 . Οποιος γκρεμίσει παλιό οικοδομικό τετράγωνο , παίρνει επιπλέον δώρο 40 % στον ισχύοντα συντελεστή για να ξαναχτίσει .
Αραγε κοινόχρηστα πληρώνουν οι ενοικιαστές του κάθε παπαδημούλη ? Θέρμανση έχει η πολυκατοικία , ή ακόμα δεν έχουν αρπάξει τα σπίτια των νοικοκυραίων ?
-
Γελάστε ελεύθερα....πριν κλάψετε.....
Δεν φτάνει που η παράταξη αυτή έχει χάσει πια όλες τις μάσκες της, καμαρώνουν κι από πάνω, μας περνάνε για μαλάκες φορολογούμενους, που είμαστε άλλωστε, αφού ακόμα καμαρώνουμε για το μαξιλάρι που για να μαζευτεί μας έσκισε πατόκορφα, επιφέροντας ολική καταστροφή σε ανθρώπους, σε επιχειρήσεις και στα δημόσια ταμεία, αυτοί είναι οι προστάτες της τάξης που υποτίθεται ότι προστάτεψαν, τόση ψευτιά από μέρους τους, και τόση ανοησία και αποβλάκωση από όσους εξακολουθούν να τους πιστεύουν.
-
Γελάνε και τα τσιμέντα, τρώγονται για τη μοιρασιά του 3% που θα κατρακυλήσουν
-
Αν δεν υπήρχε το μαξιλάρι θα είχαμε ήδη καταστραφεί και παλι καθυστερουν να δώσουν χρήματα για αποπληρωμή χρεών μικροεπιχειρησεων, η σύνταξη σου θα ήταν 300 ευρώ χωρίς μαξιλάρι διότι η απότομη αύξηση της ανεργίας και χωρίς μνημόνια να μας τροφοδοτούν στην ανατροφοδότησης των χρεών μας και με αδεια συνταξιοδοτικα ταμεια, που οι προηγούμενοι τα άφησαν με δις παθητικό και που θα έβγαινα από την κρίση αλλά τους σταμάτησαν τους καημενους, και χρεώνει στην ουσια η σύνταξη σου το μέλλον της οικονομίας μας και επιβάρυνε τον προϋπολογισμό μας,
Με λίγα λόγια η σύνταξη σου και το παθητικά ταμεία βάρυναν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Δεν φταις εσύ Φυσικά, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις κιόλας.
-
Ευχαριστώ τον Λάπη και τον Σύριζα μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ επίσης που ο καλός συμφορουμίτης προσπαθεί να με κάνει να καταλάβω αλλά εγώ το ντουβάρι δεν πέρνω χαμπάρι, ευχαριστώ σας κύριοι του Σύριζα που στηρίξατε τη σύνταξη μου μετά από 15 κοψίματα εσείς και οι προηγούμενοι, τι θα κάναμε χωρίς εσάς για εμάς, μας σώσατε αν και μας πόνεσε, αν και μας πήρε αίμα, ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια, πρέπει να προσπαθήσατε πολύ και να κουραστήκατε αρκούντως, γιαυτό και εμείς παρόλη της αγάπη σας και το αίμα που μας χαρίσατε σας σκεφτόμαστε και σας στείλαμε σπίτια σας να ξεκουραστείται, μόνο γιαυτό το κάναμε, όχι για άλλο λόγο.
Συγγνώμη βρε Λάπη αν η σύνταξη μου επιβαρύνει την οικονομία, με κάνεις και βουρκώνω με πνίγουν οι ενοχές, δεν έχω τι άλλο να πω, φταίω, φταίω, φταίω, συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη.
-
Απο ολα αυτα που σου ειπα, αυτο κατάλαβες εσυ;
Για εμένα και διπλάσια σύνταξη να πάρεις, το οτι επιβαρυνθηκαν η επιχειρηματικότητα ήταν σε μεγάλο ποσοστό, άνω του 60%, για να σωθούν τα ταμεία διότι οι δανειστές μας απαγόρευσαν να τα χρηματοδοτουμε μέσω δανεισμού από τον εθνικό προϋπολογισμό όπως κάναμε τόσα έτη. Οπότε, ναι οι Ζαιοι έβγαλαν το φίδι από την τρύπα, που πέρα από τις βλακείες τους σε άλλα θέματα, χρεώθηκαν το πολιτικό κόστος της προσπάθειας ισσοροπησης του συστήματος.
Εσύ και αντίστοιχα πολλοί εδώ μέσα κοιτούν το φάρμακο, που οντως επιβαρυνε τιςνεπιχειρησεις και το μελλιον τους, και οχι τον υπαίτιο της αρρώστιας, που μάλιστα δεν τολμουσε να παρει το πολιτικο κοστος ισσοροπησης των ταμείων.
Δεκαετίες ακούγαμε και έβγαιναν μελετες ότι τα ταμεία κατέρρεαν αλλά τα συντηρούσαν μέσω δανεισμού και εθνικού προϋπολογισμού.
Δηλαδη έτσι όπως τα έκαναν οδήγησαν δυο κοινωνικες ομάδες, τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, να είναι αντίπαλοι υπο το πέπλο της οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.
-
Κοίτα ποιός μιλάει και κυρίως τι μας λέει, λες και σχεδόν 5 χρόνια δεν ήταν κυβέρνηση το κόμμα του το οποίο στήριξε μόνο την Ελληνική ολιγαρχία, μας δουλεύουν και από πάνω, ψάχνουν για κορόϊδα, έλεος ρε...ξεχάστηκαν οι αντιρρήσεις της αριστεράς και οι μάχες στα πανεπιστήμια τιες δεκαετίες 80-90 για να μην πάρουν μέρος στα Ευρωπαίκά προγράμματα και να μην συνδεθούν τα πανεπιστήμια με την παραγωγή, ξέρουν τι θέλουν οι αριστεροί ή ανάλογα τον αέρα που φυσάει βγαίνουν και μιλάνε και εννίοτε κυβερνάνε ?
-
Κύριε Μητσοτάκη παρακαλώ όπως παρακρατείται την σύνταξη μου για να ξεχρεώσει το αγαπημένο μας κόμμα όσα χρωστάει στις τράπεζες, αυτά είναι δικά μας λεφτά που τα δανείστηκανοι προκάτοχοι σας χωρίς να μας ρωτήσουν για να τα χρησιμοποιήσουν για ανάγκες του αγαπημένου μας κόμματος, και τα είδαν σαν αγύριστα και αγύριστα, τώρα τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής εσείς ξέρετε καλύτερα, ,βέβαια εσείς τότε δεν καθόσαστε στον θρόνο του κόμματος, αλλά δεν αλλάζει κάτι με την πράξη μου αυτή σας παραδίδω οικιοθελώς και τα υπόλοιπα ψίχουλα ώστε να μην κάνετε τον κόπο να δανειστείται ξανά γιατί μας βγαίνει και το όνομα γιατί με κοροϊδεύουν εδώ στο διαδικτυακό μας καφενείο.
φιλικά και με σεβασμό στο όνομα και στην οικογένεια σας που πάντα στάθηκλε στο πλευρό μας
Quadra
** Το ανεξήγητο (;) “χάλκινο μετάλλιο” της χρεωμένης ΝΔ, στις διαφημίσεις της Google!**
-
Απο ολα αυτα που σου ειπα, αυτο κατάλαβες εσυ;
Για εμένα και διπλάσια σύνταξη να πάρεις, το οτι επιβαρυνθηκαν η επιχειρηματικότητα ήταν σε μεγάλο ποσοστό, άνω του 60%, για να σωθούν τα ταμεία διότι οι δανειστές μας απαγόρευσαν να τα χρηματοδοτουμε μέσω δανεισμού από τον εθνικό προϋπολογισμό όπως κάναμε τόσα έτη. Οπότε, ναι οι Ζαιοι έβγαλαν το φίδι από την τρύπα, που πέρα από τις βλακείες τους σε άλλα θέματα, χρεώθηκαν το πολιτικό κόστος της προσπάθειας ισσοροπησης του συστήματος.
Εσύ και αντίστοιχα πολλοί εδώ μέσα κοιτούν το φάρμακο, που οντως επιβαρυνε τιςνεπιχειρησεις και το μελλιον τους, και οχι τον υπαίτιο της αρρώστιας, που μάλιστα δεν τολμουσε να παρει το πολιτικο κοστος ισσοροπησης των ταμείων.
Δεκαετίες ακούγαμε και έβγαιναν μελετες ότι τα ταμεία κατέρρεαν αλλά τα συντηρούσαν μέσω δανεισμού και εθνικού προϋπολογισμού.
Δηλαδη έτσι όπως τα έκαναν οδήγησαν δυο κοινωνικες ομάδες, τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, να είναι αντίπαλοι υπο το πέπλο της οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.
Μη χάνεις το χρόνο σου, δεν καταλαβαίνω δεν είπαμε ?
-
Σχετικα με Παπαδραχμουλη, γραφει καποιος:
'Ο Παπαδημούλης δεν κάνει τπτ περισσότερο από ό,τι ο ανοιχτοσυνοράκιας Ομπάμα εμμέσως προέτρεψε την αριστερά να κάνει: ΜΚΟ - λαθρομετανάστες - ψήφοι στην αριστερά. Εκεί που υπήρχε κρατισμός τον αντικαθιστούμε με τις ΜΚΟ. Εκεί που είχαμε εργάτες σε εργοστάσια τώρα έχουμε λαθρομετανάστες ως τους νέους προλετάρους. Εκεί που είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε την ύπαρξη της σοσιαλ'δημοκρατίας' τώρα έχουμε νέες δεξαμενές ψήφων για να την αναβιώσουμε. Αγαπητοί κεντροδεξιούληδες, χωρίς ιδεολογικές μάχες απέναντι στην πολιτική ορθότητα δεν σπάμε αυγά. Κράξτε όσο θέλετε τον Παπαδημούλη και καλά θα κάνετε. Αλλά όταν συντάσεστε με τον Ομπάμα έναντι του Τραμπ υπερασπίζεστε τον Παπαδημούλη. Όταν συντάσεστε με την Μέρκελ των ανοιχτών συνόρων έναντι του Όρμπαν συντάσεστε με τον Παπαδημούλη. Όταν σας σηκώνεται η τρίχα που ο Σαλβίνι έκλεινε την μία ΜΚΟ μετά την άλλη συντάσεστε με τον Παπαδημούλη. Αφήστε λοιπόν την υποκρισία, δώστε καμία ειλικρινή μάχη για τα ζωτικά θέματα που απειλούν το έθνος και την ίδια την ιδιοσυστασία της Δύσης και μην κατηγορείτε τα φαινόμενα που εσείς εκθρέφετε εξαιτίας της λιποψυχίας σας μήπως και σας πουν ακροδεξιούς. Αλλιώς το πολύ πολύ να σκίσετε κανένα καλτσόν.'
-
Καταρχας είναι Παπαδεξιουλης. Έιναι καλοπαντρεμενος και μπορεί να μην έχει 125 ακίνητα σαν κάτι αλλους, αλλά προφανώς έχει τον τρόπο του. Δε θα ξεχάσω πως έκανε για το ΦΠΑ που πήγε να μπει στην ιδιωτική εκπαίδευση στις πρώτες μέρες της ΠΦΑ. Ήταν ο μοναδικός που το χάρηκε τόσο. Δεν του έκατσε όμως...
Κατά τα άλλα, τα λυσσασμένα του Airbnb/αστοί πατριωτες/λοιπές δεξιές δυνάμεις ας ηρεμήσουν. Προφανώς για εκεινους είναι πιο 'in' να νοικιάζεις ο,τιδηποτε σε αλλοδαπούς 'ανώτερους' τινάζοντας στον αέρα ολόκληρες περιοχές για τους συμπατριώτες τους για τους οποίους ντεμεκ κοπτονται. Επίσης οι ίδιοι και αλλοι (κατ επάγγελμα) υπερπατριωτες ψάχνουν τον φθηνότερο αλλοδαπό για αγροτικές/οικοδομικές εργασίες/λαντζα/καθαριότητα.
Οπότε η δική τους ιδεολογική ασυνέπεια είναι εντονότερη από αυτή του Παπαδεξιουλη/δραχμουλη. Αυτός λαθ@#€λαγνος είναι, τι περιμένατε; 'Τους έβαλε -με το αζημιωτο βεβαια- σπίτι του'...
Γι'αυτό πάρα πολύ καλά τα λέει αυτός ο κάποιος. Ιδεολογική καθαρότητα über alles!!!
-
Εσείς τα κοιτάτε ιδεολογικά , ενώ εγώ σας λέω ότι διακομματικές μπίζνες ες γιουζουαλ....
Κάποιοι εδώ έχουμε γράψει υπέρ του Τράμπ , Ορμπαν , Σαλβίνι , εδώ και καιρό ...
Κάποιοι θυμόμαστε ότι ο Ομπάμα έκανε καμιά δεκαριά πολέμους , 'ειρηνικούς πάντα να μην ξεχνιώμαστε' , μαζί με την Χίλαρυ και έτσι δημιουργήθηκε νέα μάζα παράτυπων ...
Το ότι ο Τράμπ φεύγει και μαζεύεται από εκεί προφανώς δεν παίζει στον σκαι και στα άλλα κανάλια του σωρου καθότι είπαμε μπίζνες ες γιουζουαλ...
-
Στην κοινωνία που υπάρχει μόνο στο φαντασιακό μας, οι δεχτσοί έχουν AirBnB και επιχειρήσεις κι οι Συριζαίοι είναι ζήτουλες και μεροκαμματιάρηδες. (πασόκοι ήταν οι πολλοί και δεν πεινούσαν).
Οι μπίζνες των ΜΚΟ ξεπερνούν κατά πολύ τον Παπαδημούλη, θα είναι ενδιαφέρον κάποια στιγμή να μάθουμε όλο το στόρυ, πως και σε ποιους μοιράζεται το χρήμα, ιδιοκτήτες σπιτιών, ξενοδόχους, εστιάτορες, συνεργεία καθαρισμού και πάει λέγοντας σε όλη την ελλάδα και προφανώς δεν θα βρεθούν μόνο συριζαίοι εκεί.
Μετά λοιπόν την τελευταία επίσκεψη του Αλέξις στον Βαρδή (με σύνθημα 'πασόκ σώσε μας') βρήκα ωραίο το άρθρο του Μαυρίδη περί της 'κεντροδεξια του κολλεγίου' (λέγε με και Κεραμέως, Ζαχαράκη κ.λ.π.)
https://www.liberal.gr/apopsi/sokratis-kai-bardis-mono-pasok/302946
Εν τω μεταξύ υπάρχει ακόμη κόσμος που τρώει την παραμύθα περί του 'γαλαζοαίματου' Κούλη που 'εκπροσωπεί συμφέροντα' και του 'λαικού' Αλέξη που τον 'πολεμάνε τα συμφέροντα'. Πάντως νομίζω ότι αυτή την εποχή η εκπροσώπηση του Βαρδη στην ΝΔ (λέγε με κεφαλογιάννηδες) είναι όντως στο περιθώριο.
-
Κουαντρα, ξέχασα να πω... το επίδομα του Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους θα ήταν μόνιμο ως 13 συνταξη. Υπάρχει σχετικό ΦΕΚ
Στους χαμηλοσυνταξιούχους έδινε 100% της συνταξης τους στους μεσαιους το 50% με προοπτική μόλις τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέψουν καθως και τα ταμεια που σταδιακα δεν ηταν πλεον παθητικα, να πάει σε όλους 100%
Στην έκοψαν, κουαντρα και χειροκροτας. Θέλεις κ αλλο. Αυτό λέω πως δεν ξέρουμε ως χώρα τι μας γίνεται
-
Κουαντρα, ξέχασα να πω... το επίδομα του Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους θα ήταν μόνιμο ως 13 συνταξη. Υπάρχει σχετικό ΦΕΚ
Στους χαμηλοσυνταξιούχους έδινε 100% της συντάξεις τους στους μεσαιους το 50% με προοπτική μόλις τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέψουν καθως και τα ταμεια που σταδιακα δεν ηταν πλεον παθητικα, να πάει σε όλους 100%
Στην έκοψαν, κουαντρα και χειροκροτας. Θέλεις κ αλλο. Αυτό λέω πως δεν ξέρουμε ως χώρα τι μας γίνεται
Νάτα τώρα που βάλαμε και υπουργό οικονομικών τον Λάπη στην τσέπη μας, γλύψε κανένα παγωτό να δροσιστείς και άσε ήσυχη την τσέπη μου, εγώ έχω καταθέσει τη σύνταξη μου υπέρ των Ε.Δ.
-
Στους χαμηλοσυνταξιούχους έδινε 100% της συνταξης τους στους μεσαιους το 50% με προοπτική μόλις τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέψουν καθως και τα ταμεια που σταδιακα δεν ηταν πλεον παθητικα, να πάει σε όλους 100%
Εσύ που είσαι υπέρμαχος 'της γενιάς που τα κατέστρεψε όλα' γιατί δεν χειροκροτάς που του την έκοψαν? Μόνο σου δεν λες ότι με τις αυξημένες εισφορές του προυπολιγισμού στα ταμεία δεν υπάρχει χρήμα για να κάνει το κράτος επενδύσεις και υποθηκεύει το μέλλον των νέων; Ή δεν έχω καταλάβει καλά;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2