-
Τίποτα δεν πρόκειται να ξεπλυθεί γιατί έχουν λιγοστέψει κατά πολύ οι έχοντες μνήμη χρυσόψαρου, όσοι έχουν μείνει να χειροκροτούνε το 2015 - 2019 είναι όσοι έχουν συμφέροντα και όσοι είναι αμετανόητοι ψευτοαριστεροί με δεξιά τσέπη και όσοι δεν πόνεσαν και έχουνε την ευχέρεια να το παίζουν άνετοι και ψευτοανθρωπιστές, μια ματιά στα hot spot και ειδικά στη Μόρια των 5 χρόνων θα ρίξει και τις τελευταίες μάσκες.
Εμείς που πονέσαμε σαν άνεργοι, σαν συνταξιούχοι, σαν Ε.Ε που δεν τα βγάζαμε πέρα ή αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά μας από την υπερφορολόγηση δεν θα ξεχάσουμε, όσοι έχουν κτίρια υπό κατάληψη και πληρώνουν φόρους και ΕΝΦΙΑ δεν θα ξεχάσουν.
Αλήθεια τι έγινε με τα - παλικάρια - που είχαν κατακλύσει το city plaza και κονόμησαν την μπάζα της ζωής τους ? που πήγαν ? στα Εξάρχεια να αρπάξουν και άλλα κτίρια ? Η Γεροβασίλη δεν ντρέπεται που βγαίνει ακόμα στο γυαλί και ρητορεύει ?
46 κτίρια είναι υπό κατάληψη κρατικά και ιδιωτικά και όλα έχουν εισαγγελικές παραγγελίες εκκένωσης, γιατί δεν τα εκκένωνε ο Σύριζα και η Γεροβασίλη ? Αύριο θα μας πουν ότι θα το έκαναν αλλά δεν πρόλαβαν, οποία ξεφτίλα που έχουν ακόμα το θράσος και μιλάνε και κουνάνε και το δάχτυλο.
-
Εγώ πάντως που ανέβηκα Χαλκίδα από τον παλιό το πρωί έπεσα πάνω στην κατάληψη των λάθρο (τη στιγμή που έφτασα ήταν με το ζόρι 40 άτομα) και η τροχαία μας έστειλε από Αυλώνα.
Στο πατριωτικό pronews διάβασα ότι ο δρόμος άνοιξε...μετά από διαπραγματεύσεις 2 ωρών. Δλδ οι καταλήψεις δεν θα τελειώνουν 'με ένα τηλεφώνημα'; Αλλά ναι, δεν είναι ελληνικό δημόσιο παν/μιο, ούτε Ζαιοι να τους πλακωσουμε 'να ξεβρωμισει ο τόπος' όπως θέλουν οι 'απλώς μη ΝΔ'...
-
This post is deleted! -
Τους ηρθε λοιπον τοτε (το 11-15) ο ουρανος στο κεφαλι. Αρα, τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο;;; Οτι ολοι ειναι Ζαιοι...παντου κρυμμενοι πισω απο θαμνους και εχουν πράσινο δερμα;;;;
Οχι βεβαια οτι μετα εγιναν ολα ροδινα αλλα να ειμαστε και αντικειμενικοι. Τα παρουσιαζειςτα γεγονοτα σαν να βλεπω το Γκοτζιλα μπροστα μου.
Στα της ασφαλειας και την αισθηση ανομιας σε πολλες περιοχες....ναι συμφωνω. Στα οικονομικα ομως, σε βρισκω τα μάλα υπερβολικο
Αυτά μέσες άκρες. Ξεκινάς κουαντρα και ανοίγεις σεντόνια τραβηγμένα από τα μαλλιά μαζι με μυχιες σκέψεις αυγου. Πολύ το μίσος για έναν 'μη ΝΔ'. Να είσαι περήφανος Δεξιός. Κυβερνάς. Μην ασχολείσαι με τα Συριζουλινακια. Κοίτα από εδώ και μπρος τι γίνεται. Ο λαός απάντησε εμφατικά (όπως θα κάνει πια) και θα δει το αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν μπορείτε να αποδεχτείτε το γεγονός ότι ΝΑΙ, υπήρχε μπαχαλο μέχρι το τέλος του καλοκαίριου του '16 (όπου τόσο καλά τα είχε κάνει η εδώ και έξω δεξιά τα πράγματα αλλά δε μπραζ', το αποτέλεσμα μετράει) η πρώτη αξιολόγηση έδειξε ότι δε θα είχαμε κοφτες και λοιπές χαζομάρες. Από εκεί μέχρι το Δεκέμβρη του '18 όπου και τυπικά τη γλίτωσαν το αφορολογητο και οι συνταξεις (τότε βγήκαμε από τα μνημόνια, όχι στο Ζάππειο με τη γραβάτα) ήταν μια περίοδος σταθεροποίησης που έκλεισε με την για πρώτη φορά μη εφαρμογή αρνητικών ψηφισμενων μέτρων. Η σύγκριση με αντίστοιχες χρονικές πρασινομπλεδικες περιόδους συνοψίζεται στο 'πίτσα μια και πίτσα δυό'._
Μετά ακολούθησε μια περίοδος λίγων μηνών όπου ο μιντιακος μηχανισμός πήρε επιτελους την εκδίκηση του για τις απανωτές του ήττες σε πολύ χειρότερες συνθήκες από τις τωρινές.
Η προμετωπίδα γεγονότων ομως που γύρισαν την παρτίδα έχει ήδη καταρρευσει (Πρεσπες, διαχείριση φυσικών καταστροφών με λογική 'χάσαμε 16-0 σε αγώνα πόλο αλλά δεν πνίγηκε κανείς' και τοποθέτηση ημετερων ατσαλοστοκων σε επίπεδο προσόντων αλλά είναι 'σαν να έχουν 10 πτυχια' και βέβαια τακτοποίηση δημοσιογράφων που τόσο μοχθησαν).
Περιμένουμε τη συνέχεια γιατί αυτά είναι απλες ήττες ηθικης, όχι ήττες τσέπης. Και αν μη τι άλλο η ηθική ουδέποτε ήταν προσόν κυρίως της Δεξιας, όμως αυτή κοπτεται ότι έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία...
YΓ: Άντε πάλι με αυτά. Πάω Ριτσώνα σε λιγάκι να δω πόσο αλλάζει το σφίξιμο της ανάρτησης κατά 6 κλικ...
-
Γιόχαν λέμε. Μάθε απ'τον αρχηγό σου επιτέλους. Spinnst du?
-
Καλή σχολική χρονιά '8χρονε'...
-
Μια και ψιλοπήρε μπρος το νήμα , να κάνω και κάποιο ψιλοσχόλιο...
Η δική μου οπτική είναι ότι ο Τσίπρας συνέχισε την πολιτική Σαμαρα , με μόνη διαφοροποίηση ότι βοήθησε και τους μικρούς ΕΕ στο θέμα της ασφάλισης .
Στα υπόλοιπα ξέσκισε τους μεσαίους και τους μεγαλομεσαίους , χάιδεψε ακόμη περισσότερο τους ξύστες , δεν μπόρεσε να βγάλει τις ιδεολογικές του εμμονές και να φέρει επενδύσεις και επέτρεψε στους μπάχαλους να είναι ακόμα περισσότερο ασύδοτοι , διευρύνοντας την λεωφόρο της ασυδοσίας που τους είχε ανοίξει ο Σαμαράς , σε αυτοκινητόδρομο .
Από την άλλη , αν είσαι πρόσφατος συνταξιούχος , ή πρόσφατος χήρος-α , λεφτά για σύνταξη επί Τσίπρα δεν πήρες .
Κάποια ελεημοσύνη που δεν θα έφτανε ούτε να αγοράσεις ένα από τα μαντηλάκια που έβαζε στο τσεπάκι του κουστουμιού του ο Κατρούγκαλος , αλλά μέχρι εκεί .
Τώρα ο Κυριάκος δείχνει να προσπαθεί . Στελέχη έτσι και αλλιώς δεν έχει πολλά , ίσως με τους εξωκοινοβουλευτικούς να πάει καλύτερα από το να είχε Τραγάκηδες .
Μέχρι την Ανοιξη θα πρέπει να έχουν φανεί πολλά , αν δεχτούμε ότι φέτος οι 5 μήνες θητεία είναι μεταβατικοί .
-
Ναι lap αλλά για να πάει απέναντι στα μίντια είχε πρώτα πάθει το θάνατο της αλεπούς σε οικονομικο επίπεδο, που είναι αυτό που μας καίει όλους. Άσε που δεν πήγε κατευθείαν στον ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε πρώτα από το Σαμαρά που του έκανε πραγματικότητα όλους του τους εφιάλτες για να μπορέσει να γινει...
Περίμενε τώρα να δεις διθυραμβικά σχόλια (και καραμουζιασμα* εδώ μέσα φυσικα) μετά τη ΔΕΘ εφόσον ανακοινωθούν ολες αυτες οι φορολογικες μειώσεις που διαβάζουμε από χθες.
'Εμείς όμως που πονεσαμε μπλα-μπλα-μπλα' δεν ξεχνάμε. Δε μας αφήνει το taxis να ξεχάσουμε δλδ και το γεγονός ότι απλώς επιβιώνουμε και δεν ζούμε 10 χρόνια τωρα και άλλα τοσα χαλαρά δε θα αλλάξει. Πάντα θα θυμόμαστε τους πραγματικούς φταιχτες...
Μια κρίσιμη μάζα ομως ξέχασε, άρα σίγουρα έχει μνήμη χρυσόψαρου.
*Όπως με την άρση των cc αλλά ο Nick-eat-ass κάτι είπε και βάσει αυτής ακριβώς της λογικής θα μπορέσει να γίνει το αντίστοιχο με τους φορους, αλλά είπαμε αυτό το διάστημα έχουμε chanon bleu και αν δεν ήταν ο κουαντρα και τα απίστευτα solo του να με αναγκάζουν να προβαίνω στο απαραίτητο reality τσιεεεκ δε θα υπήρχε λόγος να γράφω τουλάχιστον γι'αυτους τους πρώτους μηνες...
ΥΓ: Κάτσε criu γιατί το αγόρι σας έχει κάνει γάργαρα και τα αναδρομικά και την αύξηση του ποσού για τις συντάξεις αυτές. Υποτίθεται αυτό το μήνα θα μπαιναν τα αναδρομικά και από τον άλλο το νέο πόσο. Κουβέντα δεν άκουγεται...ωωωπ ακυρο, μόλις διάβασα στο πατριωτικό site για Οχτωμβρη και τα αναδρομικά τον άλλο μήνα.
-
Εχω την πεθερά που εδώ και 3 χρόνια δεν έχει πάρει ακόμα την σύνταξη χηρείας . Για 10 μήνες δεν πήρε τίποτα , μετά 340 € και πριν λίγους μήνες 470 , ενώ η σύνταξη θα είναι γύρω στα 1000 . Μέχρι τότε πρέπει να ζήσει με τι ?
Το ίδιο με την σύνταξη έπαιξε και παίζει ακόμα με πολύ κόσμο που περιμένει να πάρει την πρώτη σύνταξη .
Φίλος πρώην τραπεζικός που έπρεπε να πάρει από το ταμείο του κοντεύει 2 χρόνια χωρίς να έχει πάρει τίποτα .
Μιλάμε για αίσχη αυτή την δεκαετία .
-
Αυτό είναι απόλυτα σωστό!
Παρά την απέχθεια μου στο ύφος, το ήθος και την αναποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι γεγονός ότι ο Σαμαράς ξεκίνησε το πήδημα χωρίς σάλιο των ΕΕ, καθώς και την επί της ουσίας στοχοποίηση τους ομαδόν ως φοροφυγάδες, με την φορολόγηση με 26% από το πρώτο Ευρώ. Ο Αλέξης όντως ελάφρυνε λιγάκι τα βάρη για τους χαμηλού εισοδήματος ΕΕ με το 22% και τις μειωμένες (μόνο για αυτούς) ασφαλιστικές εισφορές.
Βεβαίως η φορολογική ανισότητα παραμένει και η ουσία είναι ότι το κράτος αντιμετωπίζει τον ΕΕ ως εκ προοιμίου φοροφυγά, οπότε για να επιβιώσει αυτός οικονομικά πρέπει να γίνει (αν δεν είναι)...
Ο ΣΥΡΙΖΑ διόρθωσε την πρώτη κλίμακα 26%--->22% και βέβαια με τον ΕΦΚΑ επέφερε μειώσεις 50% στους -με χαμηλά εισοδηματα παντα- ΕΕ.
-
Παραδεισσος συγκριτικα με το τι παρελαβε ο Αλεξης. Χωρις πλακα, κανο ικος παραδεισος.
Δεν διαφωνώ για τα νούμερα.
Όταν παρέλαβε ο Σαμαράς στο -9% και παρέδωσε στο +%, παρέλαβε παράδεισο;
Προφανώς εμείς πληρώσαμε την προσαρμογή του Σαμαρά.
Αλλά το +% του Σαμαρά το πήγε πάλι στο -% ο Τσίπρας με το ΣΑΝΟ και τους χορούς.
Όπως έχω ξαναγράψει, χάσαμε 2-3 χρόνια μόνο και μόνο για να φέρει βόλτα το κόμμα του.
Και εμείς πάλι πληρώσαμε το λάθος του Τσίπρα με αχρείαστα έξτρα μέτρα.
-
This post is deleted! -
Το θέμα όμως κυριοι πέρα από τους οποίους δείκτες είναι τι μένει στον καθένα μας και ποσο απειλούνται 'τα βασικά του'. Αυτό είναι που καθορίζει στη συνείδηση του καθενός από εμάς τον 'περισσότερο φταιχτη' γι'αυτό που ζει.
-
Το παρόν αφορά τους υποστηρικτές του Σύριζα που υπάρχουν και με σημαδεύουν γιατί τους πονάνε οι αλήθειες, επανειλημμένα έχω αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις πριν το 2015 έφεραν την χώρα σε κακή μοίρα, και ποτέ δεν είπα ότι λειτούργησαν χρηστά και με σεβασμό στον πολίτη και τους κόπους του, έκαναν τα λάθη τους, τα μοιραία λάθη τους, διόγκωσαν σε υπερβολικό βαθμό το δημόσιο, έκλεψαν σε αφάνταστο βαθμό αυξάνοντας τους λογαριασμούς τους κλπ, κλπ, κλπ, δανείστηκαν σε υπερβολικό βαθμό μέχρι καταστροφής της χώρας, για αυτές τις καταστάσεις τιμωρήθηκαν στις κάλπες αλλά και στην συνείδηση μας.
Ο ίδιος αυτός κόσμος πίστεψε και έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία αδιαφορώντας για τα προφανέστατα ψέματα και τις υπερβολικές υποσχέσεις του περί του τι θα πράξει, τι θα κάνει στην Ε.Ε κλπ.
Έτσι η όποια δική μου κριτική στον Σύριζα πηγάζει με βάση αυτά που υποσχέθηκε και δεν έκανε, εσείς εδώ σε κάθε μου ανάρτηση πετάτε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας τι έκαναν οι προηγούμενοι του Τσίπρα, χέστηκα τι έκαναν, τους έχω καταδικάσει δεκάδες φορές και λοιδορήσει, τους έχω αποκαλέσει ψεύτες και κλέφτες.
Αλλά όταν σε κάθε ανάρτηση επιμένετε να κάνετε αναφορά στους προηγούμενους νιώθω ότι έχω απέναντι μου αυτιστικούς συνομιλητές, έτσι κύριοι σας θεωρώ ότι δεν έχετε το επίπεδο που νομίζετε ότι έχετε σαν συνομιλητές και ως εκ τούτου αδιαφορώ παντελώς για το τι γράφετε, τελεία και παύλα, μείνετε να αναμασάτε τα λάθη που ο κόσμος ήδη έχει καταδικάσει από το 2015 και πριν, και είναι ο ίδιος κόσμος που στις πρόσφατες εκλογές καταδίκασε τα λάθη και τα εγκλήματα ( εδώ έχει αλλάξει κλίμακα το ποινικό τους πράγματος ) από το 2015 και μετά, όσο για τον ( ματωμένο ) παράδεισο της οικονομίας τους Σύριζα γελάνε και τα τσιμέντα.αν δεν κλαίνε.
Αν τα πράγματα ήσαν όπως τα λένε η Αυγή, η Εφσύν και τα άλλα μέσα του Σύριζα ο κόσμος δεν θα ψήφιζε Μητσοτάκη, αν ρώταγε κανείς 100 ανθρώπους πριν 1-2-3 χρόνια για τον Μητσοτάκη και το Μητσοτακέϊκο θα έπερνε τουλάχιστον 70-80 αρνητικές απαντήσεις, τι έκανε λοιπόν τον κόσμο και έδωσε αυτοδυναμία σε ένα μέλος μιας οικογένειας ποι αγαπάει να μισεί ? Μα τα τεράστια εγκληματικά λάθη, ψέματα και προδοσίες του Σύριζα, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό θα πρέπει να αναρωτηθεί αν είναι στα καλά του, όσο για τους προηγούμενους τα είπαμε, μην επαναλαμβανόμαστε, κύριε johanndelta οι χαρακτηρισμοί για μύχιες σκέψεις του αυγού που αναφέρετε για το πρόσωπο μου σας επιστρέφονται.
Η αλήθεια έχει 3 πρόσωπα, είναι η αλήθεια, η δική μου αλήθεια και η δική σου αλήθεια, ο καθένας πιστεύει την δική του αλλά έρχεται ο καιρός που η μια και μοναδική αλήθεια βγαίνει στον αφρό πεντακάθαρη και τότε δικαιώνει τον ένα ή τον άλλο, η ιστορία κάποιον θα δικαιώσει λοιπόν, αλλά χρειάζεται υπομονή, δεν λύνονται αυτά τα θέματα σε 2 μήνες που έχετε λυσάξει ότι θα έπρεπε η νέα κυβέρνηση να είχε ήδη λύσει, αυτά που εσείς λέτε ότι θα τα κάνατε αλλά δεν προλάβατε, θα δούμε πόσα από αυτά που δεν προλάβατε σε 4.5 χρόνια θα κάνει ο Μητσοτάκης και τότε θα κριθεί, μέχρι τότε το τσούξιμο θα υπάρχει για να σας θυμίζει τα ψέματα του τρισμέγιστου ηγέτη σας που σε λίγο καιρό θα έχει ένα κόμμα μισό ή μικρότερο από το σημερινό του 31.5%, ένα ποσοστό κλεμμένο σαν τα Ελγίνεια μάρμαρα που επί 4.5 χρόνια δεν κάνατε καμία ενέργεια για την επαναφορά τους και τώρα λυσσάξατε για το θέμα, α ! δεν το προλάβατε και αυτό , ΟΚ, πήγε και αυτό στις καλένδες.
-
Κύριε κουαντρα να μη μεταχειριζεστε χρυσαυγητικες ατάκες και δεν θα γινόταν η σκέψη αυτή.
Οπότε η επιστροφή...επιστρεφεται και εύχομαι ο ηγέτης σας να μη μας κάνει όλους μαζί να πληρωσουμε και άλλα μάρμαρα*. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου θα έχω τις εύλογες αμφιβολίες μου οι οποίες σε αυτή τη φάση τουλαχιστον ουδεμία σχέση έχουν με τον καθημερινό ποταμό μίσους του δικού σας επιπέδου.
*Άλλο ένα σημάδι της μανίας σας να βλεπετε θέματα που δεν υπάρχουν. Ουδείς εδώ μέσα αναφέρθηκε σε αυτό, μόνος σας ανοίγετε τα θέματα και πέφτετε μετα στις παγίδες που ανοίγετε. (Πρεσποκατραπακια)
Και φυσικά αν έχετε καταδικάσει ένα κόμμα ως κόμμα ψευτων/κλεφτών αλλά μετά το ξαναστηριξατε ε, εκεί τα οποία σχόλια περιττεύουν.
-
Κύριε κουαντρα να μη μεταχειριζεστε χρυσαυγητικες ατάκες και δεν θα γινόταν η σκέψη αυτή.
Οπότε η επιστροφή...επιστρεφεται και εύχομαι ο ηγέτης σας να μη μας κάνει όλους μαζί να πληρωσουμε και άλλα μάρμαρα*. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου θα έχω τις εύλογες αμφιβολίες μου οι οποίες σε αυτή τη φάση τουλαχιστον ουδεμία σχέση έχουν με τον καθημερινό ποταμό μίσους του δικού σας επιπέδου.
*Άλλο ένα σημάδι της μανίας σας να βλεπετε θέματα που δεν υπάρχουν. Ουδείς εδώ μέσα αναφέρθηκε σε αυτό, μόνος σας ανοίγετε τα θέματα και πέφτετε μετα στις παγίδες που ανοίγετε. (Πρεσποκατραπακια)
Και φυσικά αν έχετε καταδικάσει ένα κόμμα ως κόμμα ψευτων/κλεφτών αλλά μετά το ξαναστηριξατε ε, εκεί τα οποία σχόλια περιττεύουν.
1oν. Δεν είναι ηγέτης μου, είναι ένας πρωθυπουργός που πρέπει να προσπαθήσει πολύ να βγάλει τη χώρα στον αφρό, αν κάνει τα ίδια με τον Σύριζα θα φάει και αυτός πίσσα και πούπουλα.
2ον. Δεν Ανήκω σε κανένα κόμμα το έχω επαναλάβει αλλά το αγνοείτε, είμαι Έλληνας πολίτης που θέλει την ησυχία του την ασφάλεια του, την περίθαλψη του, να πληρώνει τους λογικούς φόρους του, και να υπάρχει μια αγορά να μπορούμε να δουλεύουμε.
3ον. Αυτό που εσείς θεωρείται μίσος είναι μια απλή καταγραφή των λαθών του Τσίπρα και των επιτελών του στα χρόνια της διακυβέρνησης του, μίσος το εκλαμβάνεται εσείς που δεν ανέχεστε κριτική και δικαιολογείται ότι κάνει το κόμμα σας, με λίγα λόγια είστε μέσα στο κομματικό μαντρί και άγεστε και φέρεστε ανάλογα με την κομματική γραμμή, αν είχατε δική σας άποψη, και γνώμη και είσαστε πνεύμα ελεύθερο θα κάνατε κριτική σε ότι στραβό έπεφτε στην αντίληψη σας από όπου και αν προέρχεται, ακολουθήστε με και θα δείτε πόσο ωραία είναι να μπορείς να κάνεις κριτική χωρίς παρωπίδες, αλλά η τυφλή υπακοή στον padre padrone σας οδηγεί σε διχασμό και μίσος, ως είναι και η αριστερή ρήση, όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.
4ον. Δεν έχω μανίες, δεν είμαι προκατειλημμένος και δεν ανοίγω θέματα που δεν υπάρχουν, ότι αναφέρω είναι θέματα καυτά, θέματα που με απασχολούν, θέματα που οδηγούν σε καταστροφικές τακτικές και αποφάσεις που βλάπτουν το σύνολο.
5ον. Αν οι Πρέσπες είναι - καρπαζιά - προς εμένα όπως θεωρείται, σας λέω ότι είναι μια εθνική καρπαζιά που φάγαμε και στο μέλλον θα κλαίμε όλοι μαζί, αλλά τότε δεν θα σας δώσω μαντήλι.
6ον. Σας είπα δεν ανήκω σε κόμμα και δεν στηρίζω κανένα, έχω επαναλάβει ότι όποιος κάνει σοβαρή και ευημερούσα χώρα την πατρίδα μου ας λέγεται όπως θέλει και ας έχει όποια σημαία και χρώμα θέλει, δεν με ενδιαφέρει το χρώμα της γάτας αρκεί να πιάνει τα ποντίκια, αν δεν το αντιλαμβάνεστε αυτό που λέω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.
&ον. κανείς ποτέ δεν με τράβηξε από την μύτη και δεν κ=μου υπέδειξε τι να κάνω ή να ψηφίσω, είμαι ελεύθερος να κάνε ότι θέλω και ανοιχτός να δεχθώ ότι καλό και σωστό, αλλά φεύ, αυτό δεν ταιριάζει στα κομματικά πρόβατα και αυτός είναι ο λόγος που δέχομαι επιθέσεις, κατανοητό αν και λυπητερό.
-
Τότε
για το 1) Να είστε πιο εγκρατης γιατί το μαδερι ότι θα τον έχουμε 3 4ετιες δε το έχει εκτοξεύσει ούτε το μεγαλύτερο αρρωστακι της ΝΔουλας εδώ μεσα...
για το 2) Ομοίως._
για το 3) Αν χρησιμοποιουσατε την ίδια 'λυρικότητα' για τα περιγράψετε τα πρασινομπλε χρονια θα σας πίστευα. Επίσης έχετε προεξοφλήσει την ενεργή μου ενασχόληση με το ΣΥΡΙΖΑ. Εάν συνεβαινε/συμβεί κάτι τέτοιο θα αποχωρούσα από την κουβέντα ως μη αντικειμενικός._
για το 4) Όλη η θεματολογία σας, η σειρά με την οποία την θετετε, η φρασεολογία και το όλο στήσιμο 'φωνάζει' τα αμερόληπτα μέσα από τα οποία ενημερωνεστε + την ατζέντα του κόμματος.
για το 5) το θέμα αυτό έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα. Εξάλλου 'μπορείτε πάντα να ξανακοψετε τις συντάξεις και να πάρουμε τη Μακεδονία μας πίσω', ε;
για το 6) να γίνετε πιο 'ισαποστακιας' παρακαλώ και ουχί καλοθελητης.
και για το 7) Εννοείται πως κανείς δε τραβά κανένα από τη μύτη. Οι εξαλλοσυνες όμως πρέπει να παίρνουν την απάντηση τους. Πχ, όταν γράφετε και ξαναγραφετε περί διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ δε θα πάρετε απάντηση. Αν όμως έτσι 'θα ξεβρωμισει ο τόπος' θα πάρετε απάντηση.
-
https://www.zougla.gr/money/agores/article/lagarnt-na-epaneksetastoun-ta-pleonasmata-gia-tin-elada
Μακάρι να εκμεταλλευτούμε το θετικό μομέντουμ και να ανασάνει η οικονομία, οι δημόσιες επενδύσεις και η πίεση σε φόρους, συντάξεις, μισθούς.
-
Σε ποια νουμερα αναφερεσε ακριβως; θα ηθελα να τ παραθεσεις.
Συνεπως ποια 2 ετη χασαμε, ερχοταν 3 μνημονιο με τα μπουνια απλα την γλυτωσαν και την φορτωθηκε ο αλλος.
Το έλλειμα που παρέλαβε ο Σαμαράς ήταν σχεδόν 10% αν θυμάμαι σωστά.
Παρέδωσε την Ελλάδα με πλεόμασμα, περίπου 0,5%. Ο Συριζα το έχει αποδεχτεί στον προυπολογισμό-παραδοχές που κατέθεσε το επόμενο έτος.
Επί Σαμαρά δανειζόμασταν πιο φτηνά από χώρες με αντίστοιχα προβλήματα(Πορτογαλία). Οι χώρες αυτές μας ξεπέρασαν, είχανε μεγάλη ανάπτυξη, πολύ φτηνό χρήμα.
Η Ευρώπη τα τελευταία 3-4 χρόνια έτρεξε με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης των τελευταίων ετών. Εμείς χάσαμε χρόνο άσκοπό. Eπίσης χάσαμε το QE. Σε μια περίοδο θετική της Ευρώπης όπου υπήρχε φθηνό χρήμα εμείς κρατάγαμε ομπρέλα γιατί κάναμε πισωγύρισμα.
Σε καμμιά περίπτωση η περίοδος Σαμαρά δεν άφησε τεράστια προβλήματα, το κατά πόσο έπρεπε να το χειροτερεύσουμε και όχι να φύγουμε μπροστά, είναι θέμα προς κριτική.
-
This post is deleted!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2