-
Dublin wrote:
Αυτά είναι Premium;
https://m.youtube.com/watch?v=HoWgMpZ9PKE
Skoda Kamiq δοκιμής 32.000€
Renault Capture δοκιμής 31.000€
Τιμές Πολωνίας...
Μην ψάχνετε φαντάσματα, αν σου είναι ακριβό το αυτοκίνητο, πάρε κάτι άλλο.
Τα μετρητά δεν είναι πλεονέκτημα, θα στο εξηγήσουν τα παιδιά αυτό..
Moυ εξηγησαν οτι πλεον δεν τους συμφερουν τα μετρητα αλλα ο διακονισμος!
δεν ειναι μονο η peugeot που αισχροκερδει στις ακριβες εκδοσεις στhν ελλαδα,,το ιδιο κανει και η renault και σε χειροτερο βαθμο η DAcia,,και αλλες,αυτο που εισπρατω εγω ειναι εαν θελει καποιος να παρει το αμαξι του με το συγχρονο εξοπλισμο οι αντιπροσωπειες το μεταχειριζονται σαν τον το πιο ηλιθιο μαλακ,,, και πρεπει να πληρωσει extra.
H PROSFORA ISXYEI=ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 130PS EAT8 ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!
Κονόμησα 2008...
https://www.peugeot.ch/de/modellreihe/unsere-modelle/neuer-peugeot-2008/konfigurieren/summary.html
34954 ευρω σε σημερινή ισοτιμία
Και σε ευρώ....
34.095.
-
plev wrote:
Dublin wrote:
Αυτά είναι Premium;
https://m.youtube.com/watch?v=HoWgMpZ9PKE
Skoda Kamiq δοκιμής 32.000€
Renault Capture δοκιμής 31.000€
Τιμές Πολωνίας...
Μην ψάχνετε φαντάσματα, αν σου είναι ακριβό το αυτοκίνητο, πάρε κάτι άλλο.
Τα μετρητά δεν είναι πλεονέκτημα, θα στο εξηγήσουν τα παιδιά αυτό..
Moυ εξηγησαν οτι πλεον δεν τους συμφερουν τα μετρητα αλλα ο διακονισμος!
δεν ειναι μονο η peugeot που αισχροκερδει στις ακριβες εκδοσεις στhν ελλαδα,,το ιδιο κανει και η renault και σε χειροτερο βαθμο η DAcia,,και αλλες,αυτο που εισπρατω εγω ειναι εαν θελει καποιος να παρει το αμαξι του με το συγχρονο εξοπλισμο οι αντιπροσωπειες το μεταχειριζονται σαν τον το πιο ηλιθιο μαλακ,,, και πρεπει να πληρωσει extra.
H PROSFORA ISXYEI=ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 130PS EAT8 ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!
Κονόμησα 2008...
https://www.peugeot.ch/de/modellreihe/unsere-modelle/neuer-peugeot-2008/konfigurieren/summary.html
34954 ευρω σε σημερινή ισοτιμία
Και σε ευρώ....
34.095.
Όχι που δεν θα βρίσκεις αχαχα ήμουν σιγουρος
-
34.095€ ούτε μετατροπή νομίσματος δεν χρειάζεται. Ιρλανδία.
Επειδή έχω ήδη ένα σκούρο γκρι θα το ήθελα σε χρώμα παρακαλώ!
Σημείωση: το είχα ποσταρει πρώτος την Ιρλανδία, έκανες edit! Ένα θα πάρεις!
-
Οχι..... Εγω το ποσταρα πρώτος.
@alex...Αμ πως;
-
Οχι..... Εγω το ποσταρα πρώτος.
@alex...Αμ πως;
Έχοντας ζήσει στην χώρα θα πάρω το Ιρλανδικό εγώ, και εσύ επειδή έχεις μεγαλώσει με Sylvia Saint, θα πάρεις το Τσέχικο!
-
Μπα σε καλό σου... Καμία ποιήτρια λέω θα ναι... Αλλα δεν την ξέρω.... Βάζω να την ψάξω...
Αλλα να μου πεις και συλβια και σεντ.... Προκαλώ και εγω.... Το ξέρω.
Nein, θα πάρω τη νίκη που μου ανήκει και δεν θα αφήσω τίποτα πίσω. Θα τραγουδώ ABBA, the winner takes it all (the second has to fall). Το έγραψα πρώτος.... Το πήρα το 2008.
Υ γ Ρε πλεονεκτη πόσα 2008 θες, δεν σου φτάνει το ενα, τόσο καλό ειναι;;;
-
Μπα σε καλό σου... Καμία ποιήτρια λέω θα ναι... Αλλα δεν την ξέρω.... Βάζω να την ψάξω...
Nein, θα πάρω την νίκη που μου ανήκει και δεν θα αφήσω τίποτα πίσω. Θα τραγουδώ ABBA, the winner takes it all (the second has to fall). Το έγραψα πρώτος.... Το πήρα το 2008.
Υ γ Ρε πλεονεκτη πόσα 2008 θες, δεν σου φτάνει το ενα, τόσο καλό ειναι;;;
o LAP ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ..ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ..και θα παρει και ενα αυτοματο που δεν του αρεσει!!!που τις βρηκατε αυτες τισ χωρες!!!
-
Χαχαχα
Ω! Ναι σας ευχαριστώ πολυ
Να μου πείτε μόνο με το 'D' πας όπισθεν και το 'Μ' παρκάρεις ή μηπως το 'R' το επιλέγεις στα κοκκινα φανάρια. Πφφφ, διαβολικά πράγματα.
-
Στην Δανια ποσο εχει? Βαριεμαι να ψαξω
-
43,693.548 Euros
Τα 48 cents...... Δικά μου.
-
Εμ αφου η Δανια εχει τα ακριβοτερα αμαξια της Ευρωπης . Αυτη θα κοιταζα για να βρω σιγουρα ενα πιο ακριβο απο Ελλαδα .
Lap καλοταξιδο !!
-
Σε ευχαριστώ πολυ Αλέξανδρε.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις το παραλάβω.
-
ηρθε και το νεο opel grandland,,κουκλι μεσα εξω .και στην εκδοση gs line 1.2 130 EAT8 με το ιδιο εξοπλισμο με peugeot gt line ειναι και 1.000 ευρω φτηνοτερο.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΟΥ PEUGEOT 500 EURO.
θα τρελαθουμε,,και εγω αναγκαστικα οτι ειχα και δεν ειχα θα τα δωσω στον Lap.
axx!!
-
Πέρα από την πλάκα προσπαθούμε να σου πούμε , ότι όλες οι χώρες δεν είναι ίδιες . Και η Ολλανδία είναι στις ακριβές και το διπλανό Βέλγιο στις φτηνές .
Στην Ελλάδα όμως όλα τα καθορίζουν οι φόροι .
Εκτός από τους φόρους ρόλο παίζει το μέγεθος του αντιπροσώπου , οι πωλήσεις του και η εμπορική του πολιτική . Αλλά και οι αντίστοιχες της μαμάς εταιρείας .
Τέλος στις χώρες που παράγουν αμάξια υπάρχει μεγάλος σωβινισμός με τα δικά τους . Δηλαδή στην γερμανία , αν μία εταιρεία δεν πάρει γερμανικά αμάξια για το προσωπικό της έχει πρόβλημα εικόνας . Το ίδιο και στις άλλες χώρες .
Ετσι για να πουλήσει η πεζώ στην γερμανία πρέπει να είναι φτηνότερη από την φόλκς . Στην Ισπανία πρέπει όλες να είναι φτηνές.
Εδώ λοιπόν ο Σ φέρνει το 2008 σε προσιτές τιμές στις φτηνές εκδόσεις και μετά στις πολύ πλούσιες ανεβάζει τις τιμές . Τρώει και το φορολογικό σκαλοπάτι και ξεφεύγουν. Αλλά και η μαμά εταιρεία αλλιώς θα του δώσει 1000 ακτιβ 100 αλόγων και 1000 αλούρ 100 αλόγων και 500 130 και αλλιώς θα του δώσει 30-50 gt line. Οπότε οι τιμές έχουν διακυμάνσεις .
Ενίοτε και το μάρκετινγκ κάθε εταιρείας έχει άλλους στόχους .
Δηλαδή η πεζώ εδώ μπορεί να θέλει να στήσει το όνομα της και σου λέει θα γεμίσω την αγορά 208,2008 και 3008 , αλλά θα πουλάω τις φτηνές εκδόσεις σε χαμηλές τιμές . Δεν ενδιαφέρεται για τις ακριβές εκδόσεις γιατί εκεί μόνο κολλημένοι με το μοντέλο φτάνουν. Δηλαδή έστω ότι το έδινε 2000 κάτω το αμάξι . Στο επίπεδο τιμών που παίζει υπάρχουν πολλές εναλλακτικές έτσι και αλλιώς .
-
τι να πω..δικιο εχεις!!
κριμα γιατι οι εκδοσεις gt line ειναι οι πιο ενδιαφερον.εαν δηλαδη καποιος θελει bucket ωραια καθισματα και full led φωτα η peugeot δεν το αφηνει!εαν το 208 εχει 28.000, το 2008 34.000 και το 3008 40.000 το νεο 308 δεν θα εχει 35.000? ποιος θα το παρει σε αυτη τη τιμη που ειναι πιο ακριβο και απο mercedes,audi,bmw? και θα εχει και χειροτερο κινητηρα!
αρα απο οτι καταλαβαινω , εγω που εχω κολλημα με ΕΑΤ8 και full led (ή matrix) φωτα και δεν θελω να δωσω πανω απο 30.000 πρεπει να ξεχασω peugeot! αναγκαστικα δηλαδη μονο Opel στο group!
-
κριμα γιατι οι εκδοσεις gt line ειναι οι πιο ενδιαφερον.εαν δηλαδη καποιος θελει bucket ωραια καθισματα και full led φωτα η peugeot δεν το αφηνει!εαν το 208 εχει 28.000, το 2008 34.000 και το 3008 40.000 το νεο 308 δεν θα εχει 35.000? ποιος θα το παρει σε αυτη τη τιμη που ειναι πιο ακριβο και απο mercedes,audi,bmw? και θα εχει και χειροτερο κινητηρα!
αρα απο οτι καταλαβαινω , εγω που εχω κολλημα με ΕΑΤ8 και full led (ή matrix) φωτα και δεν θελω να δωσω πανω απο 30.000 πρεπει να ξεχασω peugeot! αναγκαστικα δηλαδη μονο Opel στο group!
Έτσι δουλεύει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα από την εποχή που ανταλλασαν κοχύλια..αν θες κάτι που είναι ακριβότερο από τα λεφτά που έχεις Α) παίρνεις δάνειο, αν μπορείς Β) κλέβεις για να το πάρεις, ή κλέβεις γενικώς Γ) κοιτάς την αμέσως παρακάτω επιλογή που μπαίνει στο μπάτζετ σου Δ) κάνεις οικονομία και περιμένεις περισσότερο καιρό για να το πάρεις, αν είναι εφικτό.
Δίκιο έχεις, κάνεις δεν παίρνει 208/2008/3008..για να δω..208 και 3008 δεύτερα σε πωλήσεις στις κατηγορίες τους και 2008 1ο σε πωλήσεις ΟΛΩΝ των suv.. πώς έγινε αυτό;
Κάτσε να βγει το 308, το κόβω το λιγότερο στο τοπ3 στην κατηγορία του..
Ή συμβιβασου με μικρότερη έκδοση, ή κοίτα κάποια άλλη παρόμοια επιλογή (π.χ Mokka/C4). Απλά τα πράγματα.
Και περιμένουμε με τον Lap τα αυτοκίνητά μας. Εγώ θέλω πορτοκαλι/μπλε/κόκκινο. Άλλωστε τα δίνει δώρο τα χρώματα η Peugeot (400-900€ κέρδος).
-
plev wrote:
Έτσι δουλεύει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα από την εποχή που ανταλλασαν κοχύλια..αν θες κάτι που είναι ακριβότερο από τα λεφτά που έχεις Α) παίρνεις δάνειο, αν μπορείς Β) κλέβεις για να το πάρεις, ή κλέβεις γενικώς Γ) κοιτάς την αμέσως παρακάτω επιλογή που μπαίνει στο μπάτζετ σου Δ) κάνεις οικονομία και περιμένεις περισσότερο καιρό για να το πάρεις, αν είναι εφικτό.
Δίκιο έχεις, κάνεις δεν παίρνει 208/2008/3008..για να δω..208 και 3008 δεύτερα σε πωλήσεις στις κατηγορίες τους και 2008 1ο σε πωλήσεις ΟΛΩΝ των suv.. πώς έγινε αυτό;
Ή συμβιβασου με μικρότερη έκδοση, ή κοίτα κάποια άλλη παρόμοια επιλογή (π.χ Mokka/C4). Απλά τα πράγματα.
Και περιμένουμε με τον Lap τα αυτοκίνητά μας. Εγώ θέλω πορτοκαλι/μπλε/κόκκινο. Άλλωστε τα δίνει δώρο τα χρώματα η Peugeot (400-900€ κέρδος).
ας παρω 1 πρωτα και το κανουμε sharing μετα.1 εβδομαδα ο καθενας.και ασπρο σαν ουδετερο χρωμα θα ελεγα.δεν λεω οτι δεν πουλανε αυτα τα αμαξια ,λεω οτι με τις καινουργιες αυξησεις οι εκδοσεις gt line θα πανε απατο(και μονο αυτες)
-
Dublin wrote:
plev wrote
ας παρω 1 πρωτα και το κανουμε sharing μετα.1 εβδομαδα ο καθενας.και ασπρο σαν ουδετερο χρωμα θα ελεγα.δεν λεω οτι δεν πουλανε αυτα τα αμαξια ,λεω οτι με τις καινουργιες αυξησεις οι εκδοσεις gt line θα πανε απατο(και μονο αυτες)
Χαχα!
Σε τι προσανατολίζεσαι; Εγώ πήρα την παλιά Allure (με το 3D i-cockpit) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..τα καθίσματα είναι φοβερά και δεν έχουν καμία σχέση με κάτι T-Roc, οχι bucket φυσικά, αλλά έχουν πολύ καλή στήριξη και άνεση (το αυτοκίνητο δεν είναι hot hatch, και δεν πασάρεται έτσι).
Το μόνο πολύ ωραίο που έχει η GT είναι οι 3 νυχιες led μπροστά, πραγματικά ξεχωρίζει.
Άσπρο νομίζω είναι το πλέον αδιάφορο σε 2008, ίσως επειδή έχω και Citroen άσπρο, να το έχω συνδιάσει έτσι.
Αν πραγματικά σου αρέσει και θέλεις μόνο αυτόματο κοίτα το Allure auto που είναι στο μπάτζετ σου, έπειτα τα Mokka/C4 είναι παρεμφερή, με λίγο σκληρότερο setup το πρώτο, και πολύ μαλακότερο το δεύτερο. Για μένα το 2008 Allure με τις 17' είναι η Χρυσή τομή, αλλά και τα άλλα στην ίδια πλατφόρμα είναι χτισμένα με ίδιους κινητήρες και κιβώτια.
Αν ήμουν σε τέτοιο δίλημμα και δεν με ένοιαζαν ιδιαίτερα οι αποσκευές (μικρότερο από τα 3), μάλλον θα κοίταγα Opel Mokka με προσφορά Opel More! (πραγματικά ανεβάζει κάθε έκδοση μία βαθμίδα). Μην τρελαίνεσαι, λαμαρίνες είναι!
-
plev wrote:
Dublin wrote:
plev wrote
Χαχα!
Σε τι προσανατολίζεσαι; Εγώ πήρα την παλιά Allure (με το 3D i-cockpit) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..τα καθίσματα είναι φοβερά και δεν έχουν καμία σχέση με κάτι T-Roc, οχι bucket φυσικά, αλλά έχουν πολύ καλή στήριξη και άνεση (το αυτοκίνητο δεν είναι hot hatch, και δεν πασάρεται έτσι).
Το μόνο πολύ ωραίο που έχει η GT είναι οι 3 νυχιες led μπροστά, πραγματικά ξεχωρίζει.
Άσπρο νομίζω είναι το πλέον αδιάφορο σε 2008, ίσως επειδή έχω και Citroen άσπρο, να το έχω συνδιάσει έτσι.
Αν πραγματικά σου αρέσει και θέλεις μόνο αυτόματο κοίτα το Allure auto που είναι στο μπάτζετ σου, έπειτα τα Mokka/C4 είναι παρεμφερή, με λίγο σκληρότερο setup το πρώτο, και πολύ μαλακότερο το δεύτερο. Για μένα το 2008 Allure με τις 17' είναι η Χρυσή τομή, αλλά και τα άλλα στην ίδια πλατφόρμα είναι χτισμένα με ίδιους κινητήρες και κιβώτια.
Αν ήμουν σε τέτοιο δίλημμα και δεν με ένοιαζαν ιδιαίτερα οι αποσκευές (μικρότερο από τα 3), μάλλον θα κοίταγα Opel Mokka με προσφορά Opel More! (πραγματικά ανεβάζει κάθε έκδοση μία βαθμίδα). Μην τρελαίνεσαι, λαμαρίνες είναι!
μαλλον λεω για οπελ μοκκα ,θα μεινω και στα 27000 και θα κρατησω και 3000 για να καλυπτω τις ζημιες που θα του κανετε εσυ και ο Lap.να σε ρωτησω κατι?θεωρεις πως τα καθισματα στην gt line δεν ειναι και τοσο σημαντικη αναβαθμιση τελικα απο την allure?και τα eco led στην allure plus κανουν καλα τη δουλεια τους?
-
Dublin wrote
plev wrote:
μαλλον λεω για οπελ μοκκα ,θα μεινω και στα 27000 και θα κρατησω και 3000 για να καλυπτω τις ζημιες που θα του κανετε εσυ και ο Lap.να σε ρωτησω κατι?θεωρεις πως τα καθισματα στην gt line δεν ειναι και τοσο σημαντικη αναβαθμιση τελικα απο την allure?και τα eco led στην allure plus κανουν καλα τη δουλεια τους?
Τα φώτα του είναι πολύ ξεκούραστα και αποδοτικά και full led. Η διαφορά είναι οι 3 νυχιες μπροστά που είναι όντως εντυπωσιακές. Άλλη σημαντική διαφορά βλέπω ότι έχει και blind spot και 8 color led εσωτερικά. Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν όλα διαφορουλες σε σχήματα/χρώματα/κάποια υλικά.
Εγώ έχω οδηγήσει και 5 ώρες συνεχόμενες κάποιες φορές, όλα οκ, νομίζω τα καθίσματα είναι από τα καλύτερα γενικώς (σε σχέση με ότι είχα οδηγήσει/νοικιάσει μέχρι τέλος 2019) αλλά δεν μπορώ να σου πω διαφορές με τα GT αφού δεν έχω εμπειρία με αυτά.
Πάντως και η Initiale Paris που είναι η αντίστοιχη της GT πανάκριβη είναι (32.900)
Όλες έχουν μία σούπερ γουπερ ντουπερ έκδοση που τα έχει όλα και ...δεν συμφέρει! Απλά κάποιες εταιρείες τελικά δεν εισάγουν πλέον τις φουλ εκδόσεις και δεν έχεις επιλογή, παίρνεις επιπέδου Allure (μπορεί ούτε καν Allure Plus, ανάλογα το μοντέλο, κάποια δεν προσφέρουν τα πάντα, π.χ Puma δεν έχεις σε καμία έκδοση ηλεκτρικό χειρόφρενο) οπότε μπορεί να μην δεις μοντέλο να ξεφεύγει πάρα πολύ (Kamiq π.χ.στην Ιρλανδία ΧΩΡΙΣ έξοδα και χωρίς χρώμα,. έχει έκδοση με 32.730€). Κ.λ.π
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)