-
Τα έκαναν αυτά τα γαλλικα. Έτσι ηαν πάντοτε. Πιο πολύ έχει να κάνει με ρυθμίσεις που κάνουν με την αλλαγή χαρτογραφισης που έχουν προεγκατεστημενες.
Το ιδιο συνέβαινε και σε άλλα psa που γνωριζω. Ένα μέλος έγραψε επίσης πως πολλές τρόμπες βενζινης παρέδωσαν πνεύμα αυτήν την περίοδο οπότε κάνω την σύνδεση και πιστεύω πως έχεις μέτρια βενζινη μέσα και αυτό ο κατάλαβε το αυτοκινητο κατά την προηγούμενη σου μετακίνηση.
Την επόμενη φορά που έβαλες μπροστά, είχε στην μνήμη πως το καυσιμο είναι πολύ μέτριο και άλλαζε χαρτογράφηση μέχρι να έχει σωστό ρελαντι όπως το ήθελε.
Μια ερμηνεία πιστεύω είναι αυτή. Η άλλη είναι αυτή που λεει το μανούλα. Ναι στο swift πάντα ανεβάζει τις σ.α.λ αρκετά δευτερόλεπτα, με σκοπό τους καταλύτες.
-
Δεν έχω καταλάβει, το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν ξεκινάει το αυτοκίνητο; Ή ξεκινάει, αλλά έχει την ειδοποίηση προβλήματος, ή κάτι τέτοιο;
-
Βάζω μπρος και στα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας όπου μάλλον ελέγχει τον καταλυτικό μετατροπέα βγάζει ειδοποίηση βλάβης κινητήρα με το αμάξι να τρέμει ολόκληρο.Το σβήνω για μισή ώρα και μετά δεν το ξανακάνει.Δεν είναι μόνιμο αλλά σίγουρα θέλει επίσκεψη συνεργείο.
-
Η Γαλλιδούλα δε βγάζει κάποιο μήνυμα βλάβης στο διαγνωστικό.
-
Για δείτε λίγο και το δυναμο.
-
Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβε ο κολλητός μου την Παρασκευή το 2008 του allure βενζινη, όλα ωραία ολα υπέροχα, το μόνο που τον ξενίζει λίγο είναι ο λεβιές ταχυτητων παίζει λέει όταν ανεβάζει ταχυτητα, φυσιολογικό?
-
Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβε ο κολλητός μου την Παρασκευή το 2008 του allure βενζινη, όλα ωραία ολα υπέροχα, το μόνο που τον ξενίζει λίγο είναι ο λεβιές ταχυτητων παίζει λέει όταν ανεβάζει ταχυτητα, φυσιολογικό?
Κιβώτιο Πεζώ, τι θες και εσύ τώρα....καλά είναι. Για αυτό λέω, τα PSA αυτόματα μόνο...τα χειροκίνητά τους είναι μέτρια (για να μην πω για πέταμα όπως και είναι και με πείτε υπερβολικό!).
-
alex mix wrote:
Κιβώτιο Πεζώ, τι θες και εσύ τώρα....καλά είναι. Για αυτό λέω, τα PSA αυτόματα μόνο...τα χειροκίνητά τους είναι μέτρια (για να μην πω για πέταμα όπως και είναι και με πείτε υπερβολικό!).
Υπερβολικός! Εμείς πού έχουμε PSA από τέλη 90''ς τώρα νομίζω ότι έχω Ιαπωνικό σασμάν!
Αυτό με το παίξιμο πρέπει να αφορά τον 3κυλινδρο, στο diesel δεν περνάει τίποτα στον λεβιέ πάντως. Και μόλις πάρκαρα μετά από 380χλμ..
Εν το μεταξύ στο φόρτωμα για 10μερη τουρνέ 4μελης είμαστε οκ. Με πατινακια/κρανακια και 1/3 αποσκευών παιχνίδια.
Πολύ Ρουμανία Λευκάδα παίζει, Mazda(CX5) και πολλά Sportage GT, επίσης κάτι Mercedes/BMW Ρουμάνικα. Σέρβοι πιο νορμάλ μέχρι στιγμής.
2 CX5 που έχουν παρκάρει δίπλα μου (παλιότερα μοντέλα) πολύ απλά στις αποσκευές πάντως.
-
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
Υπερβολικός! Εμείς πού έχουμε PSA από τέλη 90''ς τώρα νομίζω ότι έχω Ιαπωνικό σασμάν!
Αυτό με το παίξιμο πρέπει να αφορά τον 3κυλινδρο, στο diesel δεν περνάει τίποτα στον λεβιέ πάντως. Και μόλις πάρκαρα μετά από 380χλμ..
Εν το μεταξύ στο φόρτωμα για 10μερη τουρνέ 4μελης είμαστε οκ. Με πατινακια/κρανακια και 1/3 αποσκευών παιχνίδια.
Πολύ Ρουμανία Λευκάδα παίζει, Mazda(CX5) και πολλά Sportage GT, επίσης κάτι Mercedes/BMW Ρουμάνικα. Σέρβοι πιο νορμάλ μέχρι στιγμής.
2 CX5 που έχουν παρκάρει δίπλα μου (παλιότερα μοντέλα) πολύ απλά στις αποσκευές πάντως.
Εγώ πάντως χθες δουβλι περνούσα Φιλιππιάδα (γνωρίζεις) είδα με ρουμανικες καινούργιο Sorento λευκό πέρλα να περνάει... Εντάξει ωραίο αλλά αν του έβαζες μια σωλήνα πάνω στον ουρανό θα νόμιζες ότι είναι leopard πολύ μεγάλο.
-
Dublin καλές διακοπές και καλά να περνάτε , Λευκάδα για πες περιοχή και ξενοδοχείο , με ενδιαφέρει γιατί δεν έχει καράβι .Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm!
EDIT : Επειδή σε εμπιστεύομαι σε θέματα ασφαλείας ( και όχι αυτοκινήτου
) Για κρανάκια και άλλα τέτοια παιδικά αξεσουάρ που κοιτάμε?
-
Dublin καλές διακοπές και καλά να περνάτε , Λευκάδα για πες περιοχή και ξενοδοχείο , με ενδιαφέρει γιατί δεν έχει καράβι .Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm!
EDIT : Επειδή σε εμπιστεύομαι σε θέματα ασφαλείας ( και όχι αυτοκινήτου
) Για κρανάκια και άλλα τέτοια παιδικά αξεσουάρ που κοιτάμε?
Κοίτα Yem αν έχεις μικρά θα πας από πλευρά που είναι νυδρι νικιανα, συβοτα κτλ. Από πλευράς Κάθισμα αγ. Νικήτα έχει πολύ κίνηση και στενούς δρόμους κρίμα για το captur. Αγ Ιωάννη έχει συνήθως αέρα γιαυτό και μαζευονται όλοι οι σερφερ. Αυτά ελπίζω να βοηθησα
-
Προσοχή πριν περάσετε την γέφυρα εχει έναν δρόμο με κάτι χαρακιές.... Δεν μένει μπουλόνι για μπουλόνι στον τροχο.
-
Προσοχή πριν περάσετε την γέφυρα εχει έναν δρόμο με κάτι χαρακιές.... Δεν μένει μπουλόνι για μπουλόνι στον τροχο.
Όντως φίλε οποίος την περνά πρώτη φορά νομίζει πως κάτι έπαθε το αμαξι
-
Έχω πάει Νυδρι για δουλειά μείναμε μόνο εκεί και θυμάμαι ότι είχε πιάσει αέρας προς τα μέσα και είχε μαζέψει σκουπίδια ή παραλία φουλ, νομίζω εκεί είναι κλεισούρα μεγάλη.
Καλά τον δρόμο που λέτε δεν τον θυμάμαι καν, βέβαια ερχομασταν από Πάργα και μπήκαμε Λευκάδα... παίζει και να κοιμόμουν.
-
Αποκλείεται, είναι ένα πέρασμα μόνο αλλά αποκλείεται να μην το θυμάσαι. Το αυτοκινητο αν μπει με 60-70 χλμ απλά τελειώνει το πέρασμα του χωρίς πόρτες και ρόδες.
Αυτα τα περάσματα πρέπει να ναι,ή μάλλον όλη η γέφυρα πρέπει να ναι. Έχω να περάσω κάποιο καιρό. Πήγα πριν την πανδημία. Δες το ανέβασμα και κατέβασμα. Εγώ πήγαινα με ένα ωραίο αυτοκίνητο με χαμηλό προφίλα και μπήκα με 60 και βάλε χλμ/ωρα και πραγματικά κόντευε να σκαπει το αυτοκίνητο
-
Όλη η γέφυρα έτσι είναι Lap. Yem η Λευκάδα είναι από τα αγαπημένα μου μέρη, την έχω οδηγήσει σχεδόν όλη, ορεινή και παραθαλασσια(λόγω προηγούμενης δουλειάς) αν θες ηρεμία υπάρχουν συβοτα πόρος βλυχο νομίζω λέγεται, αν θες κίνηση κόσμο άγρια παγωμένη θάλασσα πας από την άλλη κάθισμα, μια καλή λύση είναι στην πόλη, κόσμος μαγαζιά το βράδυ και την ημέρα εξορμήσεις με το captur παντού, Α ξέχασα και Βασιλική. Εγώ πάντως αν όλα πάνε καλά έχω κανονίσει για καραβοστασι πέρδικα, δεν έχω πάει αλλά μόνο και μόνο που μου είπαν καλή θάλασσα και δωμάτιο 100μετρα από ξαπλώστρα είπα οκ.
-
Ευλογημένος τόπος η ήπειρος. Τα είχα ξαναγράψει. Απλοί άνθρωποι που παλεύουν με σκληρά από την δουλειά πρόσωπα αλλά συνάμα όμορφα πρόσωπα, όμορφοι άνθρωποι δηλαδη, η αγοραστική δύναμη ισούται με τα Βαλκάνια και δνε υπάρχουν πολλές δουλειές. Μεγα κρίμα. Αλλά η ομορφιά των βουνών της και των θαλασσών της άλλο πράγμα.
Ηπειρωτικό γλέντι, η ψυχή του Έλληνα. Αυτό σας λέω μόνο.
-
Ευλογημένος τόπος η ήπειρος. Τα είχα ξαναγράψει. Απλοί άνθρωποι που παλεύουν με σκληρά από την δουλειά πρόσωπα αλλά συνάμα όμορφα πρόσωπα, όμορφοι άνθρωποι δηλαδη, η αγοραστική δύναμη ισούται με τα Βαλκάνια και δνε υπάρχουν πολλές δουλειές. Μεγα κρίμα. Αλλά η ομορφιά των βουνών της και των θαλασσών της άλλο πράγμα.
Ηπειρωτικό γλέντι, η ψυχή του Έλληνα. Αυτό σας λέω μόνο.
Εκ μέρους των Ηπειρωτών ευχαριστούμε lap
-
Είμαι από δυτική Ελλάδα, οπότε Ιόνιο/Ήπειρος είναι τα τοπ μου μέρη! Πολλούς φίλους επίσης.
Μόνο Ζάκυνθο αποφεύγαμε (αν και πηγαίναμε λόγω κουμπαριας), κορυφαίοι προορισμοί, για διαφορετικούς λόγους, Παξοί/Ιθάκη.
Λευκάδα από τα κοσμοπολίτικα, μέχρι ελεύθερα στους Εγκρεμνους (όπως κατεβαινες, τέρμα δεξιά, κρυφή παραλία από πίσω!) Ή όπου μας έλεγε η νιότη μας.
Τώρα Μικρός Γυαλός, οικογενειακά και χαλαρά! Μερικά βήματα από την εξαιρετική παραλία (βγάζει πλαγκτόν μερικές φορές, αλλά όχι τώρα), κάνεις μπάνιο και τώρα ακόμη (00:30!), Και ήταν ευκαιρία γιατί κανονικές εποχές μαζεύει πολύ κόσμο, και είναι κυριολεκτικά, μικρός ο γυαλός!
Έχει τα πάντα, για να μείνετε για πάντα, και 2-3 επιλογές για το κάτι παραπάνω από το κλασσικό καλαμαρακι/γαυρακι. Ζολιθρος πρέπει να κλείσετε από νωρίς, αλλιώς δίπλα ο Μώλος είναι καλή εναλλακτική, αλλά ένα κλικ κάτω. Στο τσακιρ κέφι ανεβαίνετε στο Φτερνο για κοψιδια!
Από κρανακια Bell/UVEX/Abus με κάνα 50αρικο. Έχουν και κάτι μοντέλα κάτω από 40 αλλά δεν θα τα πρότεινα. Όχι άλλες Minie και Mickey!
Ρουμάνοι πολλοί, και Σέρβοι επίσης. Μου έχει κάνει εντύπωση που δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ Dacia. Μάλλον κάτι ταξικό παίζει, οι από 'πάνω' μάλλον δεν προτιμούν ντόπια αυτοκίνητα. Επίσης άπειρα Sportage! Τι παίζει;;!! Καθόλου Αγγλικά οι άνθρωποι αυτοί, και ακόμη Βαλκάνιοι, αλλά θα γίνουν Ευρώπη νωρίτερα από εμάς μάλλον.
Μία χαρά το 2008, αρκετά υψηλή τελική, πήγα και λίγο στριφτερα, έκανα και 3-4 περιττές προσπεράσεις, πάντως καταναλώσεις που βλέπω σε άλλους, ούτε με ποδήλατο δεν τις πετυχαίνω εγώ! Γι' αυτό diesel για μένα παιδιά! Οτιδήποτε άλλο θα είχα καταστραφεί!
Πραγματικά δεν έχω κάποιο παράπονο, ίσως οσφυϊκή ρύθμιση, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και μαζεμένο και βολεύει σε Ελληνικά νησια και βουνά και πόλεις (ακόμη και οι επαρχιακές έχουν θέμα πάρκινγκ και χώρου στο κέντρο! Πώς τα καταφέρνουν;).
Είναι καλό να έχεις επιλογές, κρίμα να γίνουν όλα ένα..
-
Έκανα ταξίδι επαρχία για δουλειά. Και βγήκα στις εθνικές. Οντως χαμός με Ρουμάνους. Κάτι αμαξαρες κατσε καλά. Είδα και φθηνά αλλά όλοι ήταν με αυτοκινηταρες που εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες δνε μπορούμε να αντέξουμε. Αυτοκινητα των 40 με 60 χιλ ευρω!!!
Επισης χαμός γίνεται στα διόδια. Θες να κάνεις την δουλειά σου και εχει μποτιλιαρισμα!
Δεν ξερω μ αρεσουν οι τουρίστες διοτι μ αρεσει να δείχνω την πατρίδα μου στους ξένους. Νιώθω υπερήφανος όταν την θαυμάζουν. Αλλά πραγματικά σου σπανε τα νευρα με το ποσόι είναι. Μερικοί είναι και μπουνταλαδες κια ψηλό ζωάκια στην οδήγηση.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)