-
Μίλησα εχθές το απόγευμα με τον πωλητή που έκλεισα το αμάξι.
Η παραγγελία μου είχε γίνει με τη κατάθεση της προκαταβολής στις 3/12/2020 και με ενημέρωσε ο αντιπρόσωπος ότι η πρώτη παρτίδα φτάνει και το αμάξι μου θα είναι στην αντιπροσωπεία Τρίτη πρωί 12/01/2021 οπότε πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα Μετά θέλει 8-10 μέρες για την παραλαβή
To λέω ενημερωτικά για όσους έχουν κάνει παραγγελία. Κάντε κάνα τηλέφωνο να ρωτήσετε.
καλησπέρα μίλησα και έγω με γκαλο σήμερα με παραγγελία τέλη νοεμβρίου και μου είπαν το αμαξι είναι για εκτελονισμό παράδοση προς τέλη ιανουαρίου.
-
Παιδιά μια ερωτηση για να πάρεις διχρωμία στο 2008 πρέπει να πας στην έκδοση gt line?
-
Παιδιά μια ερωτηση για να πάρεις διχρωμία στο 2008 πρέπει να πας στην έκδοση gt line?
Nαι
-
πηγα χθές για μα υπογράψω υπεύθυνη δηλωση για την παραλαβή πινακίδων και άδειας και μου ειπαν μεσα στην βδομαδα παραλαμβάνω
-
πηγα χθές για μα υπογράψω υπεύθυνη δηλωση για την παραλαβή πινακίδων και άδειας και μου ειπαν μεσα στην βδομαδα παραλαμβάνω
Welcome to the club!
Έκδοση, χρώμα, τιμή, δώρα;!
-
Welcome to the club!
-
thodorisls wrote:
Welcome to the club!
χρώμα μαύρο έκδοση active plus 1.2 100hp τιμή black friday 19900 δώρο συναγερμός και του είχα πει και για κουκούλα.
-
Καλοτάξιδο και ατρακαριστο. Να το ευχαριστηθειται.
Πολυ καλη τιμη.
-
Καλοτάξιδο φίλε.Να το προσέχεις το μαύρο δύσκολο στη συντήρηση του.
-
Kαλοτάξιδο!!
-
Καλοτάξιδο φίλε μου και γω από βδομάδα αν καταφέρω θα πάω και τα συμφωνήσουμε σε μαύρο σκέφτομαι allure πετρελαιο
-
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα
300 ευρώ μου ειπαν υποβραχιονιο κ ντουλαπάκι στην ερώτηση σου
-
ευχαριστώ πολύ παιδία. μια χαρα τιμή,μονο με παραγγελία και κανενα μήνα μετά τοποθέτηση?
-
300 euro εδώ 150 από εκεί, δεν πάτε για Allure καλύτερα; πόσο μεγάλη είναι η διαφορά; ο τεμπέλης που πιάνει; στο κάθισμα; η κεντρική κονσόλα με τον τεμπέλη της Allure είναι πολύ ωραία πάντως και δίνει μία αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου που δεν έχουν τα αντίστοιχα της κατηγορίας και τιμής.
το καλό σύστημα αυτόματης πέδησης από την Allure δεν πάει; και αυτό αξίζει κατά τη γνώμη μου να το έχεις και αχρείαστο να είναι.
-
300 euro εδώ 150 από εκεί, δεν πάτε για Allure καλύτερα; πόσο μεγάλη είναι η διαφορά;
το καλό σύστημα αυτόματης πέδησης από την Allure δεν πάει; και αυτό αξίζει κατά τη γνώμη μου να το έχεις και αχρείαστο να είναι.
1100 διαφορά η allure στις τιμες black
-
Dublin wrote:
300 euro εδώ 150 από εκεί, δεν πάτε για Allure καλύτερα; πόσο μεγάλη είναι η διαφορά;
1100 διαφορά η allure στις τιμες black
αυτή η black Friday κρατάει κάνα 10μηνο?!!
Εγώ έδωσα πολλά παραπάνω για να πάω Allure τότε, δεν λέω πόσα γιατί θα κατηγορηθώ σίγουρα, αλλά 1100 νομίζω είναι πολύ μικρή, γιατί είναι πολλά πραγματάκια (π.χ οι ζάντες/διάσταση που βρίσκω τέλειες για το αυτοκίνητο στην Allure), συν τα άλλα που είπα. Δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές τώρα, αλλά αν είναι να βάλεις το 300άρι που λέτε, εχει και αν θυμάμαι καλά κουμπί μίζας, proximity (αυτό δεν το έχει το δικό μου), εγοστασιακά φιμέ πίσω, το ηλεκτρικό χειρόφρενο με την κονσόλα (must!), κουμπί normal/eco (ψίλο άχρηστο, αλλά σε άλλες μάρκες βλέπω ότι το αναφέρουν σαν μεγάλο θετικό), 4 θύρες USB (2 πίσω), λίγο ομοργότερες ραφές/υλικά στα καθίσματα, λίγο καλύτερα υλικά μέσα (κάτι λωρίδες ομορφιάς από εδώ και από εκεί, νομίζω το καλό λεβιέ ταχυτήτων), μπάρες οροφής έχει η Active; και κάτι εξωτερικά μικρά (μικρές διαφορές στη μάσκα και από εδώ και από εκεί), νομίζω τα αξίζει.
Γενικά για την κεντρική κονσόλα με το ηλεκτρικό χειρόφρενο, τις ράγες οροφής και τις ζάντες θα έδινα ένα χιλιάρικο πάνω, τα φιμέ οκ, μπορείς να βάλεις και after market (ποτέ δεν βάζω στα αυτοκίνητά μου για διάφορους λόγους) αλλά και πάλι θα δώσεις λεφτά και θα σου ανοίξουν όλα τα πάνελ/πορτες σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Πάντως νομίζω τελικά το καλύτερο αυτόματο φρενάρισμα το δίνει από την Allure Plus πλέον, οπότε βγάλτο από τα θετικά, και ήταν μεγάλο selling point για μένα να πάω σε 5στερο αυτοκίνητο (τα παρακάτω παίρνουν 4 αστέρια στα τεστ λόγω αυτής της έλλειψης).
-
Νομιζω υπαρχουν και περάσματα μεμβρανων χωρις να βγουν οι εσωτερικές επενδύσεις.
Παντως εσυ εδωσες ακομα πιο πολλα γιατι ειχε 3d panel και καλο συστημα φρεναρισνατος. Μονο αυτα τα δυο κοστιζουν 1500 ευρω τουλαχιστον. Περα απο κονσολες κτλ που καο αυτες κκστιζουν.
Πλεον χωεις 3d panel στην allure τρωγεται και η active plus.
Ολο το εσωτερικο ειναι το 3d panel. Εχεις την αισθηση οτι οδηγεις το μέλλον.
-
Νομιζω υπαρχουν και περάσματα μεμβρανων χωρις να βγουν οι εσωτερικές επενδύσεις.
Παντως εσυ εδωσες ακομα πιο πολλα γιατι ειχε 3d panel και καλο συστημα φρεναρισνατος. Μονο αυτα τα δυο κοστιζουν 1500 ευρω τουλαχιστον. Περα απο κονσολες κτλ που καο αυτες κκστιζουν.
Πλεον χωερς 3d panel στην allure τρωγεται και η active
Η Active Plus είναι πάρα πολύ καλή έκδοση, καλύτερη από πριν.
Εγώ είμαι κομπλέ, να φανταστείς κάνει 1.000 παραπάνω η Allure Plus τώρα, και το μόνο που δεν έχω και δεν με ενδιαφέρει είναι το ACC, ξέρω, το λατρεύεις, μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Όχι ότι δεν το ήθελα, αλλά για 1.000 πάνω δεν το έπαιρνα!
Επίσης έχει μπλε λεπτομέρειες, ραφές και κεντρική κονσόλα εμένα, ενώ τώρα έχουν πράσινες ραφές (κάπως άσχετο) ενώ έβαλαν νομίζω piano black κάτω που είναι τραγικό γιατί συνέχεια πιάνεις (καφέδες, ψιλά, νερά, τα κουμπιά, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, κ.λ.π) Το προτιμώ έτσι δηλαδή, και επίσης εμένα έχει και τα συστήματα SOS και επικοινωνίας με την Peugeot που το παίρνεις από Allure Plus και πάνω πλέον - το έξτρα σε αυτό, είναι ότι σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι connected και έχουμε δωρεάν (για 3 χρόνια) live πληροφορίες/καιρό/τιμές βενζινάδικων/κίνησης/έργων από το TomTom. Αυτά τα 2 ήταν selling points για μένα, γιατί είναι ένα συν στην ασφάλεια και επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια το εργοστασιακό navi αφού το έχω μόνιμα στην 3D οθόνη και δεν κοιτάω στο κέντρο καθόλου. Έχει και την 10' οθόνη, που πριν πεις 'είναι σαν 8'άρα' θέλω να σου πω ότι η οθόνη είναι touch και έχει interface και λειτουργίες ΚΑΙ στις 10', απλά το navi και το Android Auto βγαίνει στο κεντρικό κομμάτι, αλλά έχει λειτουργίες δεξιά/αριστερά μέρος του touch interface που δίνει μία επιπλέον χρηστικότητα, δεν είναι δηλαδή νεκρό κομμάτι, ή bezel.
Εν το μεταξύ πήρα και τους προβολείς ομίχλης που δίνουν τώρα, και πολύ σωστά - είναι safety feature - από την Active Plus (δηλαδή όσοι πήραν πέρισυ Allure νομίζω δεν έχουν), και τα φιμέ που το κάνουν ομορφότερο και κόβουν ήλιο για τα μικρά πίσω, αν δεν τα είχε ΔΕΝ θα έβαζα, οπότε δεν με χάλασε καθόλου (ούτε αυτό το πήραν οι υπόλοιποι με Allure νομίζω), και νομίζω είχε και κάτι άλλο (σαν launch pack) που μου είχε πει ο πωλητής, αλλά το ξέχασα επιτόπου! μπορεί να το νόμισα κι'όλας, θυμάμαι που είχε γράψει και πει 3 πράγματα στο launch pack (και τα άλλα launch pack 3 πράγματα είχαν έξτρα).
Φυσικά θα συμφωνήσω με το 3D panel, και χαίρομαι που το λες, και θέλω να σου πω μετά από ένα πλέον έτος με το αυτοκίνητο, οι λειτουργίες του αυτές είναι πάρα πολύ χρήσιμες, πέρα δηλαδή από το εντυπωσιακό, το πώς έρχονται μπροστά και πίσω στο interface οι πληροφορίες είναι εντυπωσιακό. Το είχε πει και η Peugeot αυτό, ότι μειώνει τον χρόνο απόκρισης του εγκεφάλου, και γελάγαμε τότε (μου φάνηκε υπερβολικό), αλλά το ότι ουσιαστικά η πληροφορία που χρειάζεται να δώσει έμφαση ο οδηγός κινείται, κάνει το μάτι να πηγαίνει κατ' ευθείαν εκεί. Εγώ για Active launch pack πήγαινα (έδινε και το Peugeot Connect S.O.S and Assistance σαν δώρο που το θεωρώ σημαντικό όπως σου είπα), αλλά οκ, το χαιρόμαστε οικογενειακά, είναι λίγο παραπάνω από εργαλείο, γιατί εργαλεία/οχήματα έχουμε πολλά.
Δηλαδή ουσιαστικά μόνο το ACC δεν πήρα, αλλά κάνει 1.000+ πλέον η Allure Plus, και δεν ξέρω αν χρεώνουν και χρώμα, θα με ενδιέφερε να μάθω.
-
Τα ειπες ολα
Παντως δεν θα ελεγα κατι αλλο. Τα εχουμε πει αλλωστε. Απλα με το 3d panel και κρυφο φωτισμο πραγματικα λες να το μελλον. Το δοκιμασα σε 208 και αυθόρμητα ειπα wow!
Οαοι διαβαζουν και δεν το εχουν ζησει δεν το καταλαβαίνουν.
Eρωτηση: ποσο κοστιζει μετα τα 3 ετη η υπηρεσία; Εξαιρετική υπηρεσία οντως.
Ακου τωρα στο προηγούμενο 208 υοηρχε module που αν πατουσες παρατεταμενα ενα κουμπι αλλαζε το λειτουργικο και ηταν android μεσω mirrorlink. Σαν tv box αλλα για αυτοκίνητα. Εκει εχεις (μάλλον) το 100% της οθόνης. Δεν φαινεται πουθενά. Αν παιξεις με αυτα καποτε ψαξε να δεις.
-
Τα ειπες ολα
Παντως δεν θα ελεγα κατι αλλο. Τα εχουμε πει αλλωστε. Απλα με το 3d panel και κρυφο φωτισμο πραγματικα λες να το μελλον. Το δοκιμασα σε 208 και αυθόρμητα ειπα wow!
Οαοι διαβαζουν και δεν το εχουν ζησει δεν το καταλαβαίνουν.
Eρωτηση: ποσο κοστιζει μετα τα 3 ετη η υπηρεσία; Εξαιρετική υπηρεσία οντως.
Ακου τωρα στο προηγούμενο 208 υοηρχε module που αν πατουσες παρατεταμενα ενα κουμπι αλλαζε το λειτουργικο και ηταν android μεσω mirrorlink. Σαν tv box αλλα για αυτοκίνητα. Εκει εχεις (μάλλον) το 100% της οθόνης. Δεν φαινεται πουθενά. Αν παιξεις με αυτα καποτε ψαξε να δεις.
ενδιαφέρουσα πληροφορία. Μακάρι να γίνεται.
πάντως διάβαζα ότι επίτηδες το έχουν τόσο 'γκάου' το λειτουργικό, για να μην αποσπά πολύ την προσοχή. Το έχω ξαναπεί, νομίζω πως οι κεντρικές οθόνες πρέπει να απαγορευτούν, έχω διαπιστώσει ότι αρκεί ελάχιστα για να χάσεις την προσοχή σου από τον δρόμο, ακόμη και στο 2008 που βρίσκω ιδανική την εφαρμογή και των 2 σε άλλα αυτοκίνητα (γι' αυτό με έχετε δει να επιμένω για το ύψος οθόνης και τα λοιπά) για να κάνεις ρύθμιση και να δεις, φεύγει ΟΛΟ το βλέμα από τον δρόμο, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ οπτική επαφή, θεωρώ θέλει προσοχή.
Οι πληροφορίες που παίρνεις είναι πολύ χρήσιμες, έχω χρησιμοποιήσει πολύ τα βενζινάδικα (ειδικά όταν είμαι επαρχία, γιατί βάζω κυρίως EKO/BP, και ακριβά βενζινάδικα), και έχει μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ λειτουργία που σου δείχνει έργα και καθυστερήσεις με μεγάλη ακρίβεια (αυτό δεν το έχω δει στο google maps) και 2-3 φορές με 'έσωσε' όταν βγήκα από εθνική και πήγα από παλιά σε κάτι απίστευτα μποτιλιαρίσματα πριν και μετά τα Μέγαρα. Αυτή η λειτουργία με την παρακόλληση κυκλοφορίας είναι πολύ ωραία (πατάς επάνω και σου δίνει πληροφορίες με ακρίβεις για πόσα μέτρα ισχύει, πόσα λεπτά καθυστερείς, και μεγέθυνση του σημείου), και φυσικά είναι φοβερή υλοποίηση να το έχεις στο οπτικό σου πεδιό μπροστά στο κοντέρ, νομίζω είναι πολύ ξεκαθαρο πλεονέκτημα.
'TomTom traffic and speed cameras for the offer price of 'Connected Navigation Pack contract at £115 ' for 3 years. Speed cameras used to be extra.' αυτό ήταν το καλοκαίρι, αλλά ήταν σούπερ προσφορά, όπως λέει και ο τύπος, πρώτη φορά το έδωσαν τόσο φθηνά μαζί. Καλά, έχω 2 χρόνια ακόμη και κάτι, θα το δω τότε, αν σκεφτείς ότι ένας φίλος δίνει 120euro για GPS tracking για ένα scooter, δεν μου φαίνεται ακριβή υπηρεσία (ειδικά αν πάρεις την 3ετία, για ένα έτος μπορεί να δώσεις και 55λίρες μόνο για το Navi χωρίς το Speedcam κανονικά).
https://www.tomtom.com/en_eu/in-dash-navigation/3d-connected-nav/
ΠΡΟΣΟΧΗ: το Speedcam, δεν συμπεριλαμβάνεται, έχει έξτρα τιμή, ή βγαίνει σε πακετό με την υπόλοιπη σουίτα.
Αυτό που έλεγα πριν για τα Connected services, δεν μου έχουν αναφέρει από την Peugeot αν θα χρειαστεί να αγοράσω 'δεδομένα' κάποια στιγμή. Υποτίθεται έχει και Telemaintenance, αν βγάλει κάτι το αυτοκίνητο σε ειδοποιούν από την Peugeot (αυτό είναι δωρεάν εφόρου).
Vehicles equipped with the PEUGEOT Connect SOS and Assistance system have an embedded SIM card, which works with your navigation system to provide the data for these services, without any extra connection fees.
If your vehicle doesn’t have Connect SOS, you will need to data share from your smartphone in order for the services to operate.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)