-
Πάντως για allure diesel πήρα προχθές προσφορά από 25100 στα 24100( μου είπαν βέβαια ελάτε να τα πούμε από κοντά και όλο και κάτι θα κάνουμε).
Γνωρίζεις πόσο είναι η διαφορά με την Active Plus Diesel; γιατί δεν ξέρω τις τιμές. Πόσο είναι; 2-3.000;
έχει επιπλέον,
Keyless entry with Proximity
Φυμέ πίσω πόρτες και 3η πόρτα
Engine Start/Stop
Ηλεκτρικό χειρόφρενο (αυτό καλό, θα το ήθελα σίγουρα) με Drive Away και αυτόματη ενεργοποίηση
Drive Mode Normal/Eco
Κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο και 2 ποτηροθήκες με θήκες
Κλειστός χώρος αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα με πορτάκι Push/pull και θέση φόρτισης για Smartphone (τι σημαίνει αυτό;)
4 θύρες USB (2 εμπρός και USB C και 2 πίσω)
Κάθισμα συνοδηγού με ρύθμιση ύψους.
Διακοσμητικά διάφορα από εδώ και από εκεί και καλύτερο λεβιέ ταχυτήτων (δέρμα και χρώμιο εννοεί)
Μπάρες οροφής και κάποιες λεπτομέρειες εξωτερικές (τη μπάρα θα την ήθελα)
Ζάντες αλουμινίου 17' (νομίζω η καλύτερη διάσταση για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, για μένα ήταν σημαντικό)
Ο οποισδήποτε θα κάτσει να τα αξιολογήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω του. Είναι κακός; είναι καλός; Νομίζω απλά είναι μία απόφαση που αφορά κάποιον άλλο! Δεν χαρακτηρίζει κανέναν.
-
να ρωτήσω με χρεώνουν 220 εκδοση πινακίδων - τελη κυκλοφορίας, δεν είναι πολλά και τώρα που μειώθηκαν και τα τέλη που είναι 78 ευρώ.
Λοιπόν εγώ πλήρωσα 200 ευρώ με τέλη 103 ευρώ από εκεί που αγόρασα μου είχε πει 100 ευρώ είναι τα έξοδα. Ενώ σε έναν άλλον που πήγα μου ζήτησε 300 ευρώ έξοδα. Τα 100 στην τσέπη..
-
alex mix wrote:
Πάντως για allure diesel πήρα προχθές προσφορά από 25100 στα 24100( μου είπαν βέβαια ελάτε να τα πούμε από κοντά και όλο και κάτι θα κάνουμε).
Γνωρίζεις πόσο είναι η διαφορά με την Active Plus Diesel; γιατί δεν ξέρω τις τιμές. Πόσο είναι; 2-3.000;
έχει επιπλέον,
Engine Start/Stop
Ηλεκτρικό χειρόφρενο (αυτό καλό, θα το ήθελα σίγουρα) με Drive Away και αυτόματη ενεργοποίηση
Drive Mode Normal/Eco
Κλειστός χώρος αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα με πορτάκι Push/pull και θέση φόρτισης για Smartphone (τι σημαίνει αυτό;)
Διακοσμητικά διάφορα από εδώ και από εκεί και καλύτερο λεβιέ ταχυτήτων (δέρμα και χρώμιο εννοεί)
Ζάντες αλουμινίου 17' (νομίζω η καλύτερη διάσταση για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, για μένα ήταν σημαντικό)
Ο οποισδήποτε θα κάτσει να τα αξιολογήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω του. Είναι κακός; είναι καλός; Νομίζω απλά είναι μία απόφαση που αφορά κάποιον άλλο! Δεν χαρακτηρίζει κανέναν.
Dublin θα σε γελάσω γιατί ρώτησα κατευθείαν για allure. Ρωτήσα και για 3008 active και αctive plus εκεί θεωρώ υπερβολή τα 3000χιλιαρικα διαφορά. Όσο γιαυτό για το ντουλαπάκι που λες μάλλον είναι αυτό το ντουλαπάκι μπροστά από τον λεβιέ που ανοίγει και έχει και μια εγκοπή για να στήνεις το κινητό νομίζω. Τεσπα αν καταφέρω να πάω να το δω και να συζητήσω και τα περαιτέρω που μου είπαν θα σας πω.
Υ. Γ Μου είπαν έτσι γιατί είναι να πάμε να πάρουμε 2 εγώ και ο κολλητός μου εγώ allure diesel και ο κολλητός σκέφτεται active plus βενζινη και έτσι έκανα κάποια παζάρια του τύπου πάω σε άλλη πεζω.
-
kakos lykos wrote:
Και για να σας προλάβω, και γω θα ήθελα το 3d στην οθόνη μου. Ομως στο τέλος της ημέρας, who cares?
αυτό ακριβώς, who cares ποιος παίρνει τη βασική ή θέλει καλύτερη έκδοση, εγώ έχω πει ότι η Active Plus είναι εκδοσάρα, τώρα για 1100 που λέει ο φίλος παραπάνω, σίγουρα θα πήγαινα για την Allure, είναι πολύ μικρή η διαφορά για ένα σωρό πράγματα που παίρνεις (τα αναλύσαμε παραπάνω), τώρα σε diesel που είναι μεγάλη η διαφορά (ανεβαίνει σκαλοπάτι) για πολύ κόσμο ίσως δεν αξίζει.
Το ότι όμως οι βασικές εκδόσεις αρκούν (γιατί; ποιος το λέει), ή ότι τα όμορφα αυτοκίνητα δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρουν (όπως λένε σε άλλο θέμα άλλοι φίλοι) εμένα μου φαίνεται λάθος λογική και δεν την ενστερνίζομαι. Όπως και η Renault/Nissan/Toyota και πολλοί άλλοι έχουν μία εισαγωγική με πολύ λίγο εξοπλισμό, συνήθως στα αυτοκίνητά μο παίρνω τη μεσαία έκδοση, έχει τα περισσότερα, όχι όλα, και συνήθως μου αρκεί.
'Οπως και να έχει, ούτε μαζί τα βγάζουμε, ούτε μαζί τα τρώμε, η αγορά - γενικότερα, είναι πολύ προσωπική υπόθεση του καθενός και της οικογένειάς του κατά τη γνώμη μου και δεν μπορούμε να επιβάλουμε απόψεις.
Το σχόλιό μου ήταν αναφορά στο ότι δεν παίρνουμε/αγοράζουμε/καταναλώνουμε τα basic πράγματα στη ζωή, και έτσι και θέλουμε και τα αυτοκίνητά μας.
Και λέγοντας αυτό, είπα και πάνω ότι όπως είναι οι εκδόσεις σήμερα, νομίζω οι Plus είναι οι λογικότερες επιλογές, και η Active σαν εισαγωγική, όπως όλες οι εισαγωγικές, και το έχω εκφράσει και σε άλλα νήματα πραγματικά έχουν τεράστιες ελλείψεις, ΟΧΙ η περσινής Active, η φετινή όπως διαμορφώνεται. Είναι 1 σελίδα περίπου τα πράγματα που ΔΕΝ έχει η σημερινή Active σε σχέση με την Αctive Plus.
Για μένα αυτή η Active, δεν είναι επαρκής, και ένα απλούστατο παράδειγμα, δεν έχει Driver Attention Alert/Αναγνώριση σημάτων, προβολείς ομίχλης, και έχει προβολείς αλογόνου (διαβάζω από την πρώτη κατηγορία), δηλαδή πράγματα σημαντικά, και απαραίτητα και με τους νέους κανονισμούς που θα μπουν από το 2022. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.
η αλήθεια είναι και εγώ ήθελα την οθόνη και την 10' αλλά ποια την βάζουν στην allure plus αν δεν κάνω λάθος.
-
Dublin wrote:
alex mix wrote:
έχει επιπλέον,
Engine Start/Stop
Drive Mode Normal/Eco
Dublin θα σε γελάσω γιατί ρώτησα κατευθείαν για allure. Ρωτήσα και για 3008 active και αctive plus εκεί θεωρώ υπερβολή τα 3000χιλιαρικα διαφορά. Όσο γιαυτό για το ντουλαπάκι που λες μάλλον είναι αυτό το ντουλαπάκι μπροστά από τον λεβιέ που ανοίγει και έχει και μια εγκοπή για να στήνεις το κινητό νομίζω. Τεσπα αν καταφέρω να πάω να το δω και να συζητήσω και τα περαιτέρω που μου είπαν θα σας πω.
Υ. Γ Μου είπαν έτσι γιατί είναι να πάμε να πάρουμε 2 εγώ και ο κολλητός μου εγώ allure diesel και ο κολλητός σκέφτεται active plus βενζινη και έτσι έκανα κάποια παζάρια του τύπου πάω σε άλλη πεζω.
Φυσικά, αν πάρετε 2 μπορείτε να κάνετε καλό παζάρι!
Άντε με το καλό!
-
έτσι ήταν η Allure με τις μπλε λεπτομέρειες. Δεν βρίσκω βίντεο για τα 2021, αλλά έχει πιάνο Black στην κάτω κονσόλα και γκρι χρώματα/λεπτομέρειες με πράσινες ραφές στα καθίσματα.
και το αποκάτω ένα βίντεο με τα 2020 και τις διαφορές Active με Allure. Έχουν προστεθεί εκδόσεις πλέον.
-
Τι εννοεις μπλε;;; ψαχνω να καταλαβω αλλα δεν το βλεπω.
Εσενα εχει επισης την μεγαλη οθόνη
-
Τι εννοεις μπλε;;; ψαχνω να καταλαβω αλλα δεν το βλεπω.
Εσενα εχει επισης την μεγαλη οθόνη
Το χερούλι στις πόρτες είναι μπλε, τώρα είναι γκρι, τα καθίσματα είναι full στο μπλε (eco-leather, ψευτικό δέρμα) τώρα είναι γκρι, όλη η κεντρική κονσόλα και ο τεμπέλης είναι μπλε, τώρα είναι piano black, και κάτι άλλες λεπτομέρεις από εδώ και από εκεί.
Κοίτα τo δευτερο βιντεάκι Active vs Allure, είναι πασιφανέστατες οι διαφορές!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα άλλαξαν όλα αυτά, το έκανε εντελώς διαφορετικό από τις άλλες 2 εκδόσεις, τώρα πλησιάζει περισσότερο στην Active στα καθίσματα και τα γύρω γύρω, και στην GT στην κονσόλα με το piano black. Ελπίζω το μπλε eco leather να μην εξαυλωθεί μετά την εγγύηση!
-
Βαλε και καμια κρεμα που τα τρέφει.... Αν ειναι καλο θα κρατήσει.
Καταλαβα τι λες. Εχω βαλει στην οθονη το night mode και βγαζει το μπλε χρωμα απο την οθονη. Τωρα το ειδα.
-
Βαλε και καμια κρεμα που τα τρέφει.... Αν ειναι καλο θα κρατήσει.
Καταλαβα τι λες. Εχω βαλει στην οθονη το night mode και βγαζει το μπλε χρωμα απο την οθονη. Τωρα το ειδα.
Χαχα! Τόσο πολύ; Και ένα ποσοστό μπλε να βγάζεις καλά είναι, δεν χρειάζεται όλο.
-
Λοιπόν το βίντεο μάλλον δεν είναι με το καινούριο μοντέλο Allure αλλά είχε το μοντέλο και είπα να το ανεβάσω.
Καθώς έβλεπα το μοντέλο παρατήρησα το αυτόματο κιβώτιο που είναι το 6-τάχυτο.
Οπότε ο κάθε εισαγωγέας επιλέγει τι θα βάλει.
-
Λοιπόν το βίντεο μάλλον δεν είναι με το καινούριο μοντέλο Allure αλλά είχε το μοντέλο και είπα να το ανεβάσω.
Αφού κατάφερες και είδες το 2008 σε αυτό το βίντεο, σε παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ δε διέκρινα πουθενά αυτοκίνητο
-
Δεν είναι θέμα εισαγωγέα, αλλά προδιαγραφών της χώρας και το τι έχει αποφασίσει να εξάγει η Peugeot. Στο Μεξικό λοιπόν, προφανώς τα αυτοκίνητα πάνε με το 6αρι αυτόματο. Αλλά δεν είναι ότι π.χ. μπορεί ο Έλληνας εισαγωγέας να αποφασίσει να τα εισάγει με το 6αρι, είναι εκτός πρδιαγραφών. Μην ξεχνάμε ότι ανάλογα με την ήπειρο αλλάζουν πολλά στις προδιαγραφές κινητήρων, εξοπλισμού, κιβωτίου ακόμα και χώρα κατασκευής ή είδικές εκδόσεις μόνο για την συγκεκριμένη αγορά.
Αφού κατάφερες και είδες το 2008 σε αυτό το βίντεο, σε παραδέχομαι πραγματικά γιατί εγώ δε διέκρινα πουθενά αυτοκίνητο
Aχαχαχα....πολύ καλό (και σωστό!!).
-
Δηλαδή ο εισαγωγέας δε μπορεί να επιλέξει αν θα βάλει piano black σε παραπάνω εκδόσεις ή δερμάτινα καθίσματα κτλ που είναι απλά και δεν έχουν να κάνουν με μηχανικά μέρη;
-
Δηλαδή ο εισαγωγέας δε μπορεί να επιλέξει αν θα βάλει piano black σε παραπάνω εκδόσεις ή δερμάτινα καθίσματα κτλ που είναι απλά και δεν έχουν να κάνουν με μηχανικά μέρη;
Αυτά προφανώς και μπορεί! Εαν διαβάσεις προσεκτικά μίλησα για κινητήρα, κιβώτιο κλπ. μχανολογικό εξοπλισμό.
-
Παιδια καλημερα, είμαι ετοιμος να παω αντιπροσωπεια αυτες τις μερες για τις τελικες διαπραγματευσεις... ηθελα να σας ρωτησω τι κανατε με το θεμα συναγερμου. Βαλατε εργοστασιακο ή κάποιον aftermarket? Και αν βαλατε τον εργοστασιακο με ποιο κοστος?
-
Παιδια καλημερα, είμαι ετοιμος να παω αντιπροσωπεια αυτες τις μερες για τις τελικες διαπραγματευσεις... ηθελα να σας ρωτησω τι κανατε με το θεμα συναγερμου. Βαλατε εργοστασιακο ή κάποιον aftermarket? Και αν βαλατε τον εργοστασιακο με ποιο κοστος?
Συνήθως, ζητάμε δώρα από τους αντιπροσώπους, τους οποίους επισκεπτόμαστε, και μεταξύ των δώρων περιλαμβάνεται και ο συναγερμός. Νομίζω ότι οι αντιπρόσωποι βάζουν τον απλό της META, στον οποίο μπορείς να προσθέσεις εσύ ή ο αντιπρόσωπος και την αντικραδασμική πλακέτα (60€).
-
ZeTOv wrote:
Συνήθως, ζητάμε δώρα από τους αντιπροσώπους, τους οποίους επισκεπτόμαστε, και μεταξύ των δώρων περιλαμβάνεται και ο συναγερμός. Νομίζω ότι οι αντιπρόσωποι βάζουν τον απλό της META, στον οποίο μπορείς να προσθέσεις εσύ ή ο αντιπρόσωπος και την αντικραδασμική πλακέτα (60€).
απλα αυτος της ΜΕΤΑ που βαζουν μετα δεν εχει ξηλωμα ταπετσαριας κλπ? Επειδη στο τωρινο μου αυτοκινητο το ειχα περασει εργοστασιακα μου φαινεται λιγο κάπως η διαδικασία του μη εργοστασιακου σε καινουριο αυτοκινητο να βαλει χερι το καθε μαστορι...
-
Παιδιά καλήμερα, είμαι έτοιμος να παω αντιπροσωπεία αυτες τις μερες για τις τελικες διαπραγματευσεις... ηθελα να σας ρωτησω τι κανατε με το θεμα συναγερμου. Βαλατε εργοστασιακο ή κάποιον aftermarket? Και αν βαλατε τον εργοστασιακο με ποιο κοστος?
Καλησπέρα. Συναγερμό σου τον κάνουν σίγουρα δώρο οποτε μιλα με τον αντιπρόσωπο και γενικά παζαρέψτε για δώρα παιδιά τους παίρνει και μπορείτε άνετα να κερδίσετε κάποια πράγματα.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα έκανα την εξόφληση του αυτοκινήτου και σε 10 μέρες περίπου παραλαμβάνω.
Έχω πάρει το 2008 στην έκδοση active plus σε diesel 1.5 (110hp) με δώρο φιμέ τζάμια μπροστά -πίσω υποβραχιόνιο και συναγερμό.
Η διαφορά τιμής για το diesel ήταν 2.800 όταν ρώτησα εγώ για την allure έκδοση αλλά μιλάω για diesel μόνο. Σε βενζίνη δεν γνωρίζω.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)