-
αν ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί το my peugeot για να καταγράφει τις διαδρομές πρέπει πάντοτε όταν ξεκινάμε την μηχανή να ανοίγουμε και το app?? γιατί το κινητό το εχω συνδεδεμένο πάντοτε με το Bluetooth του αμαξιού.
ΒΤ και Data ανοικτά, κλειδί μηχανής ανοικτό (όχι μηχανή ακόμη), περιμένουμε να συνδεθεί το κινητό με την οθόνη του αυτ/του, ανοίγουμε την εφαρμογή, βάζουμε τη μηχανή και πρέπει να φανεί στο κινητό ότι συνδέθηκε με το αυτ/το (με αυτόν τον τρόπο συνδέω το δικό μου που είναι μοντ. 2019).
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι διαδρομές που καταγράφει η εφαρμογή έχουν διαφορά -3 ώρες από την πραγματική που δείχνει η οθόνη του αυτ/του. Το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως διαβαζω σε αγγλικό forum, αλλά όχι με τόση διαφορά. Αρχίζω να πιστεύω ότι οφείλεται σε ρυθμίσεις του κινητού και όχι της εφαρμογής, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη με διορθωμένες τις ρυθμίσεις στο κινητό μου (Xiaomi RN7).
-
thodorisls wrote:
αν ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί το my peugeot για να καταγράφει τις διαδρομές πρέπει πάντοτε όταν ξεκινάμε την μηχανή να ανοίγουμε και το app?? γιατί το κινητό το εχω συνδεδεμένο πάντοτε με το Bluetooth του αμαξιού.
ΒΤ και Data ανοικτά, κλειδί μηχανής ανοικτό (όχι μηχανή ακόμη), περιμένουμε να συνδεθεί το κινητό με την οθόνη του αυτ/του, ανοίγουμε την εφαρμογή, βάζουμε τη μηχανή και πρέπει να φανεί στο κινητό ότι συνδέθηκε με το αυτ/το (με αυτόν τον τρόπο συνδέω το δικό μου που είναι μοντ. 2019).
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι διαδρομές που καταγράφει η εφαρμογή έχουν διαφορά -3 ώρες από την πραγματική που δείχνει η οθόνη του αυτ/του. Το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως διαβαζω σε αγγλικό forum, αλλά όχι με τόση διαφορά. Αρχίζω να πιστεύω ότι οφείλεται σε ρυθμίσεις του κινητού και όχι της εφαρμογής, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη με διορθωμένες τις ρυθμίσεις στο κινητό μου (Xiaomi RN7).
ευχαριστώ για της πληροφορίες παιδιά.
εγώ μια διαδρομή που κατάφερα χθές η ώρα ήταν σωστή.(pixel 4 xl)
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούν να μπουν σαν έξτρα οι ράγες οροφής που έχει η allure στην active +? Γιατί απ ότι βλέπω δεν έχουν και μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αλλά στην τιμή έχουν κάπου 2500. Για τον diesel μιλάω πάντα.
-
Καλησπέρα παίδες, είπα να σας ενημερώσω για ένα θέμα που είχα με το εξωτερικό πλαστικό στο καντραν του πίνακα 3d (Allure 7/2020). Φαίνεται σαν να έχει διαβρωθεί το πλαστικό στο κάτω αριστερά σημείο και από την εσωτερική μεριά. Στο fb υπάρχουν ομάδες για το 2008 και έχω δει πως στην Ιταλία έχει εμφανιστεί περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα. Ελλάδα δεν έχει τύχει σε πολλούς και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη που είμαι παίζει να είμαι ο πρώτος. Τρίτη έχω ραντεβού για αντικατάσταση και φυσικά είναι στην εγγύηση.
Για τις ράγες οροφής δεν ξέρω αν μπαίνουν αλλά έχω ακούσει από άτομο με allure που ήθελε να βάλει στην οροφή αυτοκόλλητο να λέει πως πρέπει να βγούνε οι ράγες για να γίνει σωστά η τοποθέτηση και να ξηλωθεί και ο ουρανός γιατί ειναι βιδωμένες.
Αλλά για σίγουρα κάνεις μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία!
-
Καλησπέρα παίδες, είπα να σας ενημερώσω για ένα θέμα που είχα με το εξωτερικό πλαστικό στο καντραν του πίνακα 3d (Allure 7/2020). Φαίνεται σαν να έχει διαβρωθεί το πλαστικό στο κάτω αριστερά σημείο και από την εσωτερική μεριά. Στο fb υπάρχουν ομάδες για το 2008 και έχω δει πως στην Ιταλία έχει εμφανιστεί περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα. Ελλάδα δεν έχει τύχει σε πολλούς και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη που είμαι παίζει να είμαι ο πρώτος. Τρίτη έχω ραντεβού για αντικατάσταση και φυσικά είναι στην εγγύηση.
Για τις ράγες οροφής δεν ξέρω αν μπαίνουν αλλά έχω ακούσει από άτομο με allure που ήθελε να βάλει στην οροφή αυτοκόλλητο να λέει πως πρέπει να βγούνε οι ράγες για να γίνει σωστά η τοποθέτηση και να ξηλωθεί και ο ουρανός γιατί ειναι βιδωμένες.
Αλλά για σίγουρα κάνεις μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία!
Καλησπέρα, μπορείς να βγάλεις μία φώτο να δούμε για τι μιλάς;
Ξέρεις πόσο κοστίζει σαν ξεχωριστό ανταλλακτικό; γιατί αν παρουσιάζεται από τώρα, είναι πιθανό να παρουσιαστεί αργότερα και μετά το πέρας της εγγύησης.
-
Θα ρωτήσω πόσο πάει και θα σας πω την Τρίτη.
Φώτο έχω και θα τσεκάρω πως ανεβαίνουν εδώ για να δείτε.
-
imgbb.com μπες εδώ και μοιράσου το link μετά.
Είμαι περίεργος να δω γιατί αν έφαγε εσωτερικά το πλαστικό τότε θα άκουγες και θόρυβο καθώς θα τρίβονταν μεταξύ τους.
Αυτό που είπες για Ιταλία πως έχουν παρόμοιο πρόβλημα μοιράσου το link.
-
Καλησπέρα,
Να ρωτήσω κάτι; το start stop δουλεύει κομπλέ σε σας; έχει καμία βδομάδα που δεν δουλεύει σε μένα. Χωρίς air-condition εννοείται
-
Σε όλα τα οχήματα το S&S εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως καιρικές συνθήκες, το ποσό φορτισμένη είναι η μπαταρία σου και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας θεωρώ.
-
Να ρωτήσω κάτι; το start stop δουλεύει κομπλέ σε σας; έχει καμία βδομάδα που δεν δουλεύει σε μένα. Χωρίς air-condition εννοείται
Ναι μπαταρία ειναι, το ειχα και πάθει και εγω για αρκετες μερες λογο μικρων αποστασεων, μέχρι που βγήκα Αττική οδος και εκανα μερικα χιλ. και ενεργοποιήθηκε παλι.
-
εγώ παρατήρησα οτι κάποιες φορές δεν πιάνει, σταματώντας στο φανάρι και πατώντας με νεκρά το συμπλέκτη μέχρι κάτω και αφήνοντας τον δουλεύει.
-
Λόγω του ότι κινουμαι πιο συχνά με εταιρικό, μπορεί να κάνω και βδομάδα να το κινήσω. Εδώ και 2 μήνες μου το κάνει αυτό. Ξαφνικά πριν από μια βδομάδα δούλεψε. Και από χθες πάλι δεν δουλεύει. Επομένως, λόγω και του καιρού, θα μπορούσε να είναι μπαταρία. Ειδομεν
-
ήθελα να ρωτήσω κοιτώντας το μανουαλ γιατί σκεφτόμουν να κάνω μια αλλαγή λαδιών οοοταν φτάσω τα 10000χλμ είδα οτι προτείνει 0w20-0w30 και δίπλα γράφει ενα EM 0w30 ξέρουμε τι σημαίνει το ΕΜ ?? όποιος έχει αλλάξει ξέρουμε η peugeot τι βάζει? γιατί το 0w20 δεν το βρίσκεις και εύκολα.
-
Στη βενζίνη βάζουν μόνο 0w-20 της total σειρά quartz.
Αν όντως σκέφτεσαι να αλλάξεις τα πρώτα λάδια πιο νωρίς αυτό κάντο γύρω στα 2 με 2500 γιατί αλλιώς στα 10.000 έρχεσαι κοντά στο ετήσιο ή 15.000χλμ σέρβις και δεν έχει νόημα.
-
Στη βενζίνη βάζουν μόνο 0w-20 της total σειρά quartz.
Αν όντως σκέφτεσαι να αλλάξεις τα πρώτα λάδια πιο νωρίς αυτό κάντο γύρω στα 2 με 2500 γιατί αλλιώς στα 10.000 έρχεσαι κοντά στο ετήσιο ή 15.000χλμ σέρβις και δεν έχει νόημα.
δεν έχεις άδικο. το θέμα είναι οτι δεν βρίσκεις εύκολα 0w20 Ελλάδα. το ΕΜ ξέρουμε τι σημαίνει??
-
+1
-
Φρεσκοπλυμμενο, 13Κ χλμ κ ακόμα κάθε μέρα το λατρεύω περισσότερα!
-
Λοιπόν πήρα προσφορά και για allure plus από 26600 μου είπαν 25,για allure από 25 μου είπαν 24 με. 8% επιτόκιο. Περιμένω τώρα και για το fastback n line diesel mh (ξέρω καμμια σχέση μεταξύ τους). Και οι δύο μου είπαν έλα από δω και όλο και κάτι θα κανουμε.
Να τολμήσω να βάλω ψηφοφορία μεταξύ των 2 ή θα φάω κραξιμο μάλλον θα ανοίξω καινούργιο γιατί εδώ ξέρω την απάντηση.
-
Λοιπόν πήρα προσφορά και για allure plus από 26600 μου είπαν 25,για allure από 25 μου είπαν 24 με. 8% επιτόκιο. Περιμένω τώρα και για το fastback n line diesel mh (ξέρω καμμια σχέση μεταξύ τους). Και οι δύο μου είπαν έλα από δω και όλο και κάτι θα κανουμε.
Να τολμήσω να βάλω ψηφοφορία μεταξύ των 2 ή θα φάω κραξιμο μάλλον θα ανοίξω καινούργιο γιατί εδώ ξέρω την απάντηση.
Και γω κοίταζα το fastback,έπεισα και τη γυναίκα να το δούμε αλλά μόλις μπήκε, χτύπησε το κεφάλι της συνηθισμένη να μπαίνει στο Ατος και έφαγε άκυρο απευθείας.
Δεν έχω δει πάντως το facelift από κοντά. Πρέπει να παίρνω το παλιό αμάξι να πηγαίνω αντιπροσωπείες.
-
alex mix wrote:
Και γω κοίταζα το fastback,έπεισα και τη γυναίκα να το δούμε αλλά μόλις μπήκε, χτύπησε το κεφάλι της συνηθισμένη να μπαίνει στο Ατος και έφαγε άκυρο απευθείας.
Δεν έχω δει πάντως το facelift από κοντά. Πρέπει να παίρνω το παλιό αμάξι να πηγαίνω αντιπροσωπείες.
Χα χα και γω πλέον όταν μου αρέσει κάποιο την πάω να δει τα ποιο άσχετα που ξερω πως δεν θα της αρέσουν με τίποτα και στο τέλος πάω σε αυτά που θέλω. Κοίτα και γω το προηγούμενο είχα δει και της άρεσε πόσο μάλλον το fl και τον n line. Απλά ένα περίεργο πράγμα όλες οι γυναίκες πλέον θέλουν suv η δικιά μου της αρέσει αυτό που κουπεδιζει λίγο και εννοείται της άρεσε το civic αλλά ας όψεται που χρειάζομαι πετρέλαιο αλλιώς civic δαγκωτό.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)