-
Ωπα Ωπα τι έχει ο κάμπος στην Άρτα.?
-
Τελικά Kuga, Xceed, Kamiq ή Puma θα πάρεις;
Καταλαβαίνετε φίλοι μου και λογικά όντα εδω μέσα ποια είναι η μεγάλη επιτυχία αυτού του αυτοκινήτου.
Πρέπει να βρει κάποιος μια στρατιά οχήματα για να υπερτερεί κάπου το καθένα έναντι του 2008, και μάλιστα από πολλαπλές κατηγορίες..
Κρίμα για το thread, και κρίμα για την έλλειψη mods σε αυτό το forum, ζήτημα 5 χρηστικές σελίδες σε ένα thread με μεγάλο ενδιαφέρον.
Άμα βάλεις αυτό και το thread του 3008 βλέπετε τι επιλέγουν οι περισσότεροι εδώ. Puma και Kuga και Kamiq πόσοι έχουν πάρει σύνολο απο εδώ; λιγότεροι από όσους παρήγγειλαν 3008 πριν 1-2 εβδομάδες..αν βάλω και 2008 μαζί..
-
Ωπα Ωπα τι έχει ο κάμπος στην Άρτα.?
Είναι ευθεία, δεν καις πολύ βενζίνη!!
-
Φίλε μου το ξέρω κάθε μέρα κάνω αυτό το δρομολόγιο από Άρτα είμαι απλά είπα μην είσαι πατριωτακι
-
Τελικά Kuga, Xceed, Kamiq ή Puma θα πάρεις
Ότι μου προτείνεις! Τι άλλο;!
Όσο για την καθαρότητα του νήματος ας το καλύτερα. Εγώ έγραψα για τις εσωτερικές διαστάσεις του και τις συγκρινα με τον ανταγωνισμό.
Εγώ μίλησα για τον πρόβολο του προφυλακτήρα που προσθέτει χωρίς λόγο 6-7 εκ.
Εγώ μίλησα για το κοπανημα των γονάτων στο τιμόνι!
Και αν υπήρχε και αμάξι για τεστ θα μιλούσα και οδηγικά τι είδα. Και πίστεψέ με ότι καλό έβρισκα θα το έλεγα δεν έχω κολλήματα με μάρκες.
Πχ το φοκους δεν το πήγαινα αλλά όταν το οδηγησα τι να πω ότι δεν μου άρεσε; Ήταν το μόνο αμάξι που όταν κατέβηκα μου άφησε χαμόγελο! Και ήταν και ντίζελ! Που να οδηγούσα και την βενζίνη!
Τώρα αν αυτά είναι χαλαστικα για κάποιους δεν φταίω εγώ. Ελπίζω να βοηθήσω υποψηφίους κατοχους.
Εσύ τόσο καιρό το μόνο που λες είναι πάρτε το είναι το καλύτερο! Ούτε πωλητής στον Δομοκό ( Τι έχει ο Δομοκός;)
-
Φίλε μου το ξέρω κάθε μέρα κάνω αυτό το δρομολόγιο από Άρτα είμαι απλά είπα μην είσαι πατριωτακι
Έχω φίλους από εκεί κ ξέρω τη περιοχή, γι'αυτό έφερα το παράδειγμα!
Είστε ωραία, φοβερός τόπος.
-
@tkin λοιπόν σε ενοχλεί το τιμόνι, το φάρδος, ο πίσω πρόβολος, ο χώρος για τα γόνατα των πίσω (!!!!), ο μικρός(!!!) χώρος αποσκευών, το χειρόφρενο και ο τεμπέλης. Αν δεν ξέχασα κάτι. Μαύρο χάλι το αυτοκίνητο πάρε ένα καμικ.
-
Εμ, ο άνθρωπας είχε Suzuki, έχει καλομάθει
-
@tkin λοιπόν σε ενοχλεί το τιμόνι, το φάρδος, ο πίσω πρόβολος, ο χώρος για τα γόνατα των πίσω (!!!!), ο μικρός(!!!) χώρος αποσκευών, το χειρόφρενο και ο τεμπέλης. Αν δεν ξέχασα κάτι. Μαύρο χάλι το αυτοκίνητο πάρε ένα καμικ.
Αν εσύ όλους αυτούς τους λόγους τους θεωρείς λίγους δικαίωμα σου. Εγώ πάλι που δεν μου περισσεύουν και έχω συνηθίσει στην απλά του Σουζούκι τα 28.5 χιλιάρικα για μικρότερο αμάξι ήταν πάρα πολλά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ζοριζεστε;
Στα δικά μου γόνατα έβρισκε το τιμόνι , εσύ ζοριζεσαι;
Αν σου κάνει πάρε δύο να συναλλαζεις!
Εγώ πάλι γράφω τις παρατηρήσεις μου μπας και βοηθηθεί άλλος στο ύψος που το έχει στα υποψήφια και δεν το έχει δει από κοντά να φάει και αυτός το γόνατο του!
Μεροκαματακι σας κόβω και τσαντιζεστε;
-
Ε ναι ρε γυρε 6 χρόνια μπαινοβγαίνω στο scross μια φορά δεν βρήκε το γόνατο και μιλάμε για αμαξια ίδιου ακριβώς όγκου! Και στο 2008 10 φορές μπήκα βρήκα και τις 10 με τέρμα πάνω το τιμόνι και τέρμα μέσα και το κάθισμα τέρμα κάτω που με ενοχλούσε στην ορατότητα. Και εννοείται στην θέση που δεν έβρισκε το γόνατο πίσω μου καθόταν μονο παιδί δημοτικού.
Παρόλα αυτά διαβάζουμε οτι το αμάξι έχει τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία!
-
Lap wrote:
Ε ναι ρε γυρε 6 χρόνια μπαινοβγαίνω στο scross μια φορά δεν βρήκε το γόνατο και μιλάμε για αμαξια ίδιου ακριβώς όγκου! Και στο 2008 10 φορές μπήκα βρήκα και τις 10 με τέρμα πάνω το τιμόνι και τέρμα μέσα και το κάθισμα τέρμα κάτω που με ενοχλούσε στην ορατότητα. Και εννοείται στην θέση που δεν έβρισκε το γόνατο πίσω μου καθόταν μονο παιδί δημοτικού.
Παρόλα αυτά διαβάζουμε οτι το αμάξι έχει τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία!
Αν κατάλαβα καλά ήθελες να το πάρεις και το μετάνιωσες. Είναι φυσιολογική αντίδραση να θέλουμε να 'κάψουμε' αυτό που απορρίψαμε, κατανοητό και σεβαστό. Και εγώ κάποια στιγμή ήθελα σώνει και καλά να το 'κάψω' για να πάω στο 3008. Επίσης το across περνάει και δεν δίνει κανείς μα κανείς σημασία,(εκτός του @lap μάλλον, χιούμορ κάνω μη το πάρεις στραβα) αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον βέβαια.
Εφοσον είσαι ψηλος προφανώς και δεν χρειάζεται να στο πω εγώ αλλά πρέπει να πας στην επόμενη κατηγορία. Έχω γράψει πολλές φορές ότι το αυτοκίνητο απευθύνεται σε κανονικά μεγέθη 1.80-1.85 max και ανάλογο όγκο. Το καμικ πολύ πρακτικό αλλά δεν θα άντεχα τόση συντηρητικούρα και σιγά τη διαφορά δηλαδή στους χώρους.
-
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Τόσα χρόνια όλο αυτοκινητα με έντονο σφηνοειδη σχεδιασμο οδηγούσα, και έλεγα δες πλαστικό μαλακο και αλλά τέτοια να εντυπωσιαζω φιλους. Μετά που οδηγησα αρκετα το suzuki σε καθημερινη βαση το οποιο είναι τετράγωνο, έχει μικρό ταμπλό, βγαινω και μπαινω σχεδον χωρις να σκυβω τον κορμο μου παρα μονο λιγο το κεφαλι και χωράνε τα γονατα μου να τα κουνάω, άλλαξα άποψη για τα εσωτερικά των αυτοκινήτων.
Τώρα ψυχοπλακωνομαι στα σφηνοειδη αυτοκίνητα. Ακόμα και όταν το οδηγας η μπροστά κολώνα είναι λίγα εκατοστά από το κεφαλι σου.
-
1.80 1.85;;;
Ναι καλά.
Τα γόνατα που τα βαζετε; στα αυτια;
Για παράδειγμα δείτε εδώ πρακτικότητα και πόσο σοφή σχεδίαση
Δείτε που τελειώνει η κεντρική κονσολα και πόσο άπλετο σαν γήπεδο χώρο εχει οδηγός για τα πόδια του. Βάζει acc και κάθεται σταυροπόδι. Και ολα αυτά σε ένα αυτοκίνητο των 3.99μ. Κάτω από το γκρι πλαστικό είναι άδειο δεν ξερω αν φαινεται στην φωτο. Άπλετος χωρος...ουτε το superb τετοια ανεση οδηγου και συνοδηγου.
Είτε είσαι 1.85 είτε 1.75 είτε 2 μέτρα είσαι άρχοντας.
Ποσό σημασία εχει αν το πανω μέρος είναι από σκληρό πλαστικό. ....Στα @ρχι@@ μας δηλαδή.
Μετά εδώ
κυριολεκτικά σαν έργο τέχνης είναι...αλλά με το τιμόνι κατεβασμένο για να βλέπεις το καντράν και τα πόδια να χτυπούν κονσόλα συνεχώς. Είσαι σαν φοράς νάρθηκα
-
Από την αρχή ήμουν μαγκωμενος με τους χώρους αλλά χρυσωνα το χάπι με την 'μεγάλη ' έκπτωση που έπαιρνα. Μετά άρχισαν τα τσαλιμια με την ανταλλαγή και μου το έκανε πιο εύκολο, γιατί το σκ που περίμενα την απάντηση είχε ήδη φωλιάσει μέσα η ιδέα ότι πλήρωνα πολλά για να πάω σε μικρότερο αμάξι.
Εγινε και μια άλλη πατάτα ένα κωμικοτραγικό που θα το πω τώρα.
Τηλεφωνικά όταν ζήτησα το συγκεκριμένο μοντέλο στην συγκεκριμένη τιμή μου είπαν οκ υπάρχουν να ξέρεις 2 κομμάτια την ώρα που μιλάμε στο τελωνείο, με αλλά λόγια βιασου!
Όταν ήμουν στην αντιπροσωπεία και περιεργαζομουν το αμάξι και ήδη είχα αφήσει ταυτότητες εκκαθαριστικά για φωτοτυπίες, δλδ φαινόταν ότι το είχα πάρει ζεστά φεύγει ο πωλητής και κάπου πάει δεν ξέρω που , γυρίζει και κάθεται στο γραφείο του και χτυπά το τηλέφωνο του!
Μου λέει φίλε ακούς;! Ένα είναι τελικά το αμάξι με πήραν ότι το άλλο έφυγε ! και αρχίζει δήθεν να ψιλομανουριαζει με τον άλλον στην γραμμή!
Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν χωμένος στο πίσω κάθισμα και βλαστημουσα για την ευρυχωρία του 2008! Με πιάνει ένα μυδιαμα όταν βγαίνω και του λέω πω πω ρε μπας και μας το φάνε και το άλλο;! ...μουγκα ο πωλητής....
100% στημένο τηλέφωνο για δημιουργία εντυπώσεων! Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό! Λέω τι σκαρφίζονται ρε για πουλήσουν....
Τι πήγαν να σου παίξουν ρε τα τσουτσεκια..ευτυχως που τέτοιος μάγκας δεν τους ξανακατσε. Τα μούτρα κρέας τους έκανες!
Για αυτό δεν πουλάνε αυτοκίνητο..
-
Από την αρχή ήμουν μαγκωμενος με τους χώρους αλλά χρυσωνα το χάπι με την 'μεγάλη ' έκπτωση που έπαιρνα. Μετά άρχισαν τα τσαλιμια με την ανταλλαγή και μου το έκανε πιο εύκολο, γιατί το σκ που περίμενα την απάντηση είχε ήδη φωλιάσει μέσα η ιδέα ότι πλήρωνα πολλά για να πάω σε μικρότερο αμάξι.
Τηλεφωνικά όταν ζήτησα το συγκεκριμένο μοντέλο στην συγκεκριμένη τιμή μου είπαν οκ υπάρχουν να ξέρεις 2 κομμάτια την ώρα που μιλάμε στο τελωνείο, με αλλά λόγια βιασου!
Όταν ήμουν στην αντιπροσωπεία και περιεργαζομουν το αμάξι και ήδη είχα αφήσει ταυτότητες εκκαθαριστικά για φωτοτυπίες, δλδ φαινόταν ότι το είχα πάρει ζεστά φεύγει ο πωλητής και κάπου πάει δεν ξέρω που , γυρίζει και κάθεται στο γραφείο του και χτυπά το τηλέφωνο του!
Μου λέει φίλε ακούς;! Ένα είναι τελικά το αμάξι με πήραν ότι το άλλο έφυγε ! και αρχίζει δήθεν να ψιλομανουριαζει με τον άλλον στην γραμμή!
Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν χωμένος στο πίσω κάθισμα και βλαστημουσα για την ευρυχωρία του 2008! Με πιάνει ένα μυδιαμα όταν βγαίνω και του λέω πω πω ρε μπας και μας το φάνε και το άλλο;! ...μουγκα ο πωλητής....
100% στημένο τηλέφωνο για δημιουργία εντυπώσεων! Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό! Λέω τι σκαρφίζονται ρε για να πουλήσουν....
Επίσης κάτι άλλο όσοι πήρατε προσφορές γραπτές στο σαμερ σαιλ σας ζήτησαν 200 ευρώ;
Εμένα μου ζήτησαν προκαταβολικά 200 που φυσικά μου τα επέστρεψαν ,για να μου δώσουν προσφορά!
Όταν είπα πρώτη φορά το ακούω λέει έγινε χαμός στα σαμερ ! Ο κάθε πικραμένος ερχόταν και ζητούσε προσφορά! Έτσι αποφασίστηκε 200 ευρώ για να ασχοληθούμε μαζί σου!
-
est ce que tu me plais?
-
Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου.
Γι'αυτό υπάρχουν στις εκθέσεις τα αυτοκίνητα και τα τεστ ντραιβ για να βλέπει ο καθένας αν του κάνει ή όχι.
Έχει κάνει κανείς από όλο το φορουμ 60 ποσταρίσματα 'γιατί δεν θα πάρω πότε Puma/Kamiq/Arona/Stonic/T Cross...' και άλλα 15 μοντέλα που κοιτάξαμε;
Δεν έχεις καταλάβει κάποιο μικρό πρόβλημα στο συλλογισμό σου, 'παω στο φόρουμ του 2008, αφου δεν το πήρα εγώ δεν θα το πάρει κανένας τους' ή 'όποιος τόλμησε και το πήρε θα του βγάλω τη πίστη μέχρι να φτύσει αίμα ο κερατας';
Πραγματικά πολύ μικρός άνθρωπος για το μεγεθος σου. Πάρε καμια μπετονιερα να κάθεσαι κ πίσω να σε γυρνάνε και γύρω γύρω να γουστάρεις!
Επίσης:
-
Αφού έχεις το αυτοκίνητο που θελεις γιατί ψάχνεις;
-
δεν σε βολεύει το 2008, τι ασχολείσαι;
-
ποια άλλα αυτοκίνητα δεν σε βολευουν, και γιατί; Θέλω να πας στο κάθε ένα νήμα και να μας το αναλύσεις, και θα έρθω να απαντήσω για να έχεις διάλογο.
-
τελικά ποιό σε καλύπτει σε όσα θες; το έχεις παραγγείλει;
-
γιατί δεν παίρνεις Baleno;
-
-
Tkin73 wrote:
100% στημένο τηλέφωνο για δημιουργία εντυπώσεων! Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό! Λέω τι σκαρφίζονται ρε για πουλήσουν....
Τι πήγαν να σου παίξουν ρε τα τσουτσεκια..ευτυχως που τέτοιος μάγκας δεν τους ξανακατσε. Τα μούτρα κρέας τους έκανες!
Για αυτό δεν πουλάνε αυτοκίνητο..
Ναι ναι όπως τα λες!
-
Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου.
Γι'αυτό υπάρχουν στις εκθέσεις τα αυτοκίνητα και τα τεστ ντραιβ για να βλέπει ο καθένας αν του κάνει ή όχι.
Έχει κάνει κανείς από όλο το φορουμ 60 ποσταρίσματα 'γιατί δεν θα πάρω πότε Puma/Kamiq/Arona/Stonic/T Cross...' και άλλα 15 μοντέλα που κοιτάξαμε;
Δεν έχεις καταλάβει κάποιο μικρό πρόβλημα στο συλλογισμό σου, 'παω στο φόρουμ του 2008, αφου δεν το πήρα εγώ δεν θα το πάρει κανένας τους' ή 'όποιος τόλμησε και το πήρε θα του βγάλω τη πίστη μέχρι να φτύσει αίμα ο κερατας';
Πραγματικά πολύ μικρός άνθρωπος για το μεγεθος σου. Πάρε καμια μπετονιερα να κάθεσαι κ πίσω να σε γυρνάνε και γύρω γύρω να γουστάρεις!
Επίσης:
- Αφού έχεις το αυτοκίνητο που θελεις γιατί ψάχνεις;
- δεν σε βολεύει το 2008, τι ασχολείσαι;
- ποια άλλα αυτοκίνητα δεν σε βολευουν, και γιατί; Θέλω να πας στο κάθε ένα νήμα και να μας το αναλύσεις, και θα έρθω να απαντήσω για να έχεις διάλογο.
- τελικά ποιό σε καλύπτει σε όσα θες; το έχεις παραγγείλει;
- γιατί δεν παίρνεις Baleno;
Εσύ είσαι ο θεματοφύλακας του νήματος; Άσε μας ρε φίλε....πάρε 2008 πάρε 2008 πάρε 2008...
-
Νομιζω το εχω ξαναπει βρε πανε δες το grandland. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ είναι. Έτυχε να το οδηγώ ως βασικό αυτοκίνητο αρκετό καιρό. Μια χαρά.
Είναι η κούλα των μεσαίων οικονομικά στρωμάτων.
Μαύρο και μουντό σαν σουζουκι και άνετο χώρο οδηγού. Πίσω χμ οχι και τόσο πολύ.
Πάτημα γαλλικό,
Αααα έχει και μαλακό ταμπλό...Και.......τρρρρτρρρρτρρρρτρρτρ έχει μαλακό πλαστικό και στις πόρτες.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)