-
Παιδια 2 ερωτησεις
1:Μπηκα στην kia κυπρου και εκει υπαρχουν τιμες για diesel 115ps με μηχανικο και αυτοματο Εδω γιατι οχι?
2:Εχουμε μεγαλες διαφορες με τις τιμες εκει?
-
Αν ψάξεις κάποιες σελίδες πιο πίσω έχω ανεβάσει τις τιμές για τα ντίζελ εδώ και 2 1/2 βδομάδες. Δεν ξέρω γιατί σε εμένα τις έδωσαν και ακόμα δεν τις έχουν ανακοινώσει.
25200-26000-27590 εδώ το 1.6 115 ντίζελ 48v . Στην Κύπρο δίνουν μάλλον το κανονικό ντίζελ 22500 και 24500 τις δύο πρώτες εκδόσεις που βγαινει.
Καλά ο δε εξοπλισμός ο βασικός ο δικός τους είναι καλύτερος απο τον καλύτερο δικο μας! Και ο δεύτερος είναι ακόμα καλύτερος δίνει και την κίτρινη επενδυση και ο τρίτος δίνει μέχρι και στάνταρ ηλιοροφή.
Λαμβάνοντας όλα αυτά τα δικά μας βγαίνουν κάνα 6-7 χιλιάρικα ακριβότερα από των ...φτωχών Κυπρίων! Οι Κύπριοι έχουν τον εξοπλισμό των Άγγλων σε χαμηλότερες τιμες από αυτούς.
-
Αν δεν πουληθει η πρώτη παρτίδα που έφεραν με τα 1.0 και 1.4 δεν βλέπω να ανακοινώνουν τιμές για ντίζελ.
Η επόμενη παρτίδα με τις κανονικές εκδόσεις έχει και λίγο βελτιωμένο εξοπλισμό πχ η δεύτερη έκδοση θα έχει κλίμα που τώρα έχει μόνο η πλούσια , μιλάμε για ξεβρακωμα εξοπλισμού, πρέπει να πας στην πλούσια για πάρεις κλίμα! Και κάτι ακόμα που τώρα μου διαφεύγει λείπει από εκδόσεις λανσαρισματος.
Δεν θα βρεθούν 25-30 γενναίοι για να τα πάρουν;
-
Εγω παντως δεν θα μαι μεσα σε αυτους τους γενναιους. Οντως εμεις σε σχεση με τους κυπριους ειμαστε λεφταδες ασε που η αγορα ειναι πολυ μικροτερη απο την δικη τους(ειρωνικα τα λεω να μην παρεξηγουμαστε)
-
Δλδ ξεκίνησαν με το ηλεκτρικό χειρόφρενο και στα επόμενα θα το βγάλουν και θα πρέπει να το πληρώσεις έξτρα; Με την ....Φορντ μιλάνε;
Όσο για τα έξτρα δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των τιμών δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Πολύ απλά όπως έχω ξαναπεί η κια αν δεν πουλήσουν τα αμάξια που έφεραν δεν δίνουν καμία επιλογή για custom order. Σου λέει αν αρχίσουμε να δίνουμε επιλογές θα μας μείνουν τα αμάξια με τον λειψό εξοπλισμό και θα αναγκαστούμε να τα δώσουμε στην....κανονική τους τιμή!
Γιατί αυτή την στιγμή έχουμε ακριβότερες τιμές Ευρώπης με τον πιο άδειο εξοπλισμό της Ευρώπης! Όπως το λέω! Για να πάρεις κλίμα πρέπει να πας στην 'πλούσια' έκδοση! Οι άλλες δύο ζητούν ως +21000 για χιλιαρη κινητήρα με αιρκοντίσιον!
Γελά ο κόσμος....
Ας μεταφερθεί το νήμα από τα μελλοντικά μοντέλα.
-
Χθες οδήγησα το 1.0 για 5 λεπτά όμως.Το αμάξι μου άρεσε αρκετά (φοβερή 10αρα οθόνη) δεν καταλάβαινα όμως ότι είμαι σε ένα αμάξι 'ψηλό' και πατώντας παραπάνω γκάζι δεν έβλεπα καμία διαφορά.Το turbo σ αυτούς τους καινούριους κινητήρες δεν το καταλαβαίνεις;Κυριολεκτικά το corolla hybrid 1.8 έβγαζε πολύ παραπάνω αντίδραση.Ο πωλητής μου είπε πως όλα τα καινούρια θα έχουν μηχανικό χειρόφρενο και ηλεκτρικό μόνο με παραγγελία.Περιμένω και ενημέρωση για το κόστος του ψηφιακού πίνακα οργάνων γιατί δεν το γνώριζαν.Επίσης μικτή είχε 7.9lt
-
-
Βγήκαν οι τιμές με το νέο ειδικό τέλος ταξινόμησης για όλους τους κινητήρες..Για γελγέλια α ή για κλάματα;ΒλεΒλέπω ω να μην αγοράζουμε ποτέ αμάξι,πέρα από το ότι θα έρχεται κουτσουρεμένο σε σχέση με τις launch editions είναι τσουχτερές οι τιμές του.
-
Ντίζελ βασική έκδοση 115 ίππων σχεδόν 25000 θα έλεγα το μόνο vfm , Φυσικά με 22000 παίρνεις ,diesel grandland , qq energy auto ,qq acenta manual και με 25000 aircross live , focus active manual 24000 & auto 26000. Και όμως είναι το μόνο vfm σε σχέση με την υπόλοιπη ντίζελ οικογένεια.
-
Οι τιμες αυτες ειναι τρικ για να ξεστοκαρουν τις lunch edition σαν ευκαιρειες.
-
Οι τιμές αυτές που ανακοινώθηκαν είναι για τις εκδόσεις από εδώ και πέρα και ουσιαστικά εμπλούτισαν την γκάμα σε βενζίνη και εμφανίστηκε το ντίζελ που ως τώρα δεν υπήρχε. Οι αρχικές τιμές του λανσαρισματος είναι και στον οριστικό κατάλογο ίδιες.
Δλδ θα δω το αυτόματο υβριδικό ντίζελ 136 στις 30000 και θα τρέξω να αγοράσω το 1.0 βενζίνη με 21000?
Επίσης ίσως τελικά vfm είναι το 1.6 204 με 0-100 σε 7.5' στις 27000 που παίρνεις τουλάχιστον επιδόσεις σε ωραία κουπέ σχεδίαση ποιοτικό εσωτερικό και σωστά στημένο.
-
Δυσκολεύτηκε πολύ στην αποφυγή ταράνδου οι μαλακές αναρτήσεις σε συνδυασμό με το αυξημένο βάρος δεν έχουν καλά αποτελέσματα 76 χλμ η καλύτερη προσπάθεια όταν το φοκους το κανονικό όμως όχι το ακτιβ έφτασε 83. Στο σλάλομ αντίθετα τα πήγα καλά.
-
Δεν είναι πάντως άσχημη επίδοση για το τεστ αυτό τα 76 χαω. Παραπάνω πχ από bmw x2 και Mazda cx3 που μου έρχονται στο μυαλό για αντίστοιχης φιλοσοφίας αυτοκίνητα.
υγ το focus μάλλον βγάζει το τεστ με περισσότερα χαω και από supercars.
-
Ρε παιδιά, τι τιμές είναι αυτές? Εξοπλισμός τραγικός στην optimum και τιμές στο θεό. Τα υβριδικά δε θα είχαν χαμηλότερα ΕΤΤ? Τι έγινε και μια έκδοση diesel 115 48 hybrid στην optimum με ούτε καν θερμαινόμενους καθρέφτες κάνει 25000? Γιατί να μην πάρω το sportage δηλαδή?
Απογοήτευση απλά. Το xceed βγαίνει εκτός shortlist.
-
Όπως τα λες:
SPORTAGE 1.6d 115hp 2wd Upgrade 48V Hybrid23.190 €
SPORTAGE 1.6D 136hp 2wd Upgrade 48V Hybrid25.190 €
Δλδ παίρνεις ένα μεγαλύτερο αμάξι ακόμα και με τον καλύτερο κινητήρα των 136 και πληρώνεις τα ίδια λεφτά με την βασική έκδοση του xceed 115.
Για να ήταν επιλογή το xceed στο ντίζελ θα έπρεπε να ξεκινούσε από 22000 ώστε να είχε νόημα να το προτιμήσεις από το σπορτατζ αλλά και από τον εξωτερικό ανταγωνισμό που ανέφερα πιο πάνω.
-
Δεν είναι πάντως άσχημη επίδοση για το τεστ αυτό τα 76 χαω. Παραπάνω πχ από bmw x2 και Mazda cx3 που μου έρχονται στο μυαλό για αντίστοιχης φιλοσοφίας αυτοκίνητα.
υγ το focus μάλλον βγάζει το τεστ με περισσότερα χαω και από supercars.
Κοίτα όταν τα 'περίπτερα' τύπου aircross 3008 grandland karoq tiguan ξεπερνούν εύκολα τα 80 , το grand land νομίζω φτάνει 82-83 ! περίμενα από το χαμηλότερο xceed τουλάχιστον τα 80 . Δεν ξέρω οι Γάλλοι πως καταφέρνουν με τόσο μαλακά στησίματα αναρτήσεων βλέπε ειδικά το aircross παρότι γέρνει πολύ καταφέρνει να περνά τόσο άνετα οντας και 23 εκ από το έδαφος!
-
Καλα το τερματισανε στην Kia 25000 για xceed diesel και δεν εχει ουτε χειριστηρια στο τιμονι για το ηχοσυστημαηχοσυστημα.Μαλλον γιαυτο εχει επαναφορα λωριδας γιατι σιγουρα οταν θα τεντωνεσαι για να βρεις σταθμο θα σου φευγει το αυτοκινητο. Τζαμπα περιμενα. Κοκκινη καρτα
-
Μήπως στις εκδόσεις premium και platinum ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι στο βασικό εξοπλισμό;Γιατί παρατήρησα ότι στην optimum έχει std αναλογικά με την lcd 4.2 δηλαδή τον καλό τους πίνακα μέχρι τώρα επίσης λείπει ηλεκτρικό χειρόφρενο που μου είχαν πει μόνο με παραγγελία.
-
23.190 το Sportage αλλα ειναι 1.6 τόννους κ βαλε, κ δεν εχει κανενα ηλεκτρονικο βοηθημα ασφαλειας. Μετα πας στα 29.000 για τα βοηθηματα. Εμενα βγηκε απο τη short list μονο κ μονο γι'αυτο.
Τωρα μαλλον βγαινει κ το Xceed..
Για οποιον θελει πανω απο 4.4μ σιγουρα το Aircross C5 ειναι το ποιο value for money αυτη τη στιγμη. Δυστυχως ειναι αρκετα μεγαλο για τις αναγκες μας.
-
Μήπως στις εκδόσεις premium και platinum ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι στο βασικό εξοπλισμό;Γιατί παρατήρησα ότι στην optimum έχει std αναλογικά με την lcd 4.2 δηλαδή τον καλό τους πίνακα μέχρι τώρα επίσης λείπει ηλεκτρικό χειρόφρενο που μου είχαν πει μόνο με παραγγελία.
Ψηφιακό πίνακα όχι στάνταρ δεν έχουν αλλά δεν υπαρχει και τιμή για να τον παραγγείλεις έξτρα! Μαύρα χάλια....
Kia XCeed - crossover