-
Παντως απο αυτην την γουρνα του puma το υψος μεχρι την εταζερα ειναι 1,20μ
Δηλαδη βαζεις μεγαλη βαλιτσα και εχεις και αλλο χωρο διπλα και απο πισω για μικροτερες βαλιτσες.
Στα αλλα την ξαπλωνεις και κλεινει ολο το πορτπαγκαζ και δεν χωρα τιποτα αλλο παρα σακουλες
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ειναι εξαιρετικα εξυπνη ιδεα.
Εδω στο 5:20 μπορειτε να βαλετε αυτες τις τεραστιες βαλιστσες που ειναι μικροτερες ουτως ή αλλως απο 1,20μ. Τα μπαστουνια του γκολφ προφανως ειναι υψηλοτερα απο 1,20μ
Υ.γ το κιτ καλυτερα που βρισκεται κατω απο το καθισμα του συνοδηγου. Σκεψου να τα βγαζεις ολα εξω στον δρομο για να το βρεις σε εκακτη αναγκη.
-
Από πλαστικό είναι αυτή η γούρνα;
Αν είναι από πλαστικό, ότι και να μπει θα αφήσει σημάδια και θα γίνει χάλια.
Ελπίζω να είναι με επένδυση καουτσούκ.
-
Εδω στο 5:20 μπορειτε να βαλετε αυτες τις τεραστιες βαλιστσες που ειναι μικροτερες ουτως ή αλλως απο 1,20μ. Τα μπαστουνια του γκολφ προφανως ειναι υψηλοτερα απο 1,20μ
Υ.γ το κιτ καλυτερα που βρισκεται κατω απο το καθισμα του συνοδηγου. Σκεψου να τα βγαζεις ολα εξω στον δρομο για να το βρεις σε εκακτη αναγκη.
Στο 4.25 το πλαστικο κάλλυμα απο την γουρνα ειναι σχισμένο, σε επισημη παρουσίαση. Αρα ρε Fordaraioi
Για καποιον που κουβαλαει εργαλεία (πχ εγώ ) νομίζω ειναι πολύ εξυπηρετική. Τη βρίσκω καλή ιδεά. Βεβαια η ελλειψη ρεζέρβας με προβληματίζει, θα προτιμούσα να έχει. Ολα τα κιτ επισκευής θα ηταν πολύ βολικό να είναι κάτω από τα καθίσματα γιατί σε περίπτωση που εχεις φορτωμένο χωρο απσκευών τα βγάζεις ολα στο δρόμο.
Τα επόμενα Puma θα έχουν ακόμη φαρδύτερο mega box λόγω μετακίνσης της μπαταρίας από το χωρο αποσκευών μπροστά στο κάθισμα του συνοδηγού, δε ξέρω όμως που θα μετακινηθεί το κιτ επισκευής σε αυτή την περιπτωση
Υπάρχει κάποιος που το οδήγησε περαν του 10λεπτου test drive να μας πει για την συμπεριφορά του?Υποστηρίζει όσα πρεσβεyει η Ford?
-
Είναι πλαστικό κάλυμμα. Τουλάχιστον έχουν βάλει ένα κάλυμμα. Φαίνεται ότι είναι της πλάκας εντελώς, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.
Αν και εγώ μόνο που βλέπω όλη αυτή την πλαστικούρα στο πορτμπαγκάζ δεν με ενθουσιάζει καθόλου.
-
Εγω το βλεπω πολυ καλο διοτι...βαζεις βαλιτσες με βρομικες ροδες απο κατω, βαζεις καροτσακια με βρομικες ροδες...και πλενονται ολα αυτα ευκολα και με λαστιχο.
Πολυ καλυτερο απο τις μοκετες.
-
Δηλαδή εσύ θα έβαζες λάστιχο με νερό και σαπουνάδα στο πορτμπαγκάζ;
Κάτι τέτοιο;
-
Χεχε οχι ρε συ με πιεστικο
(Ασχετο τι κανει αυτη ρε σεις;;;)πισω που βαζεις βαλιτσες με τις ροδες που λερωνουν τα παντα ...παιρνεις ενα σφουγκαρι το καθαριζειςνριχνεις λιγο νερακι με χαμηλη πιεση , ανοιγεις και την τρυπα απο κατω φευγουν ολα τα νερα και ειναι ολοκαινουργιο.
Αντε πανε καθαρισε με μοκετα να δεις τι θελει
-
Για εμενα το βασικο ατου του αμαξιου ειναι ο σπιρτοζικος κινητηρας. Και το βασικο του μεινονεκτημα οι χωροι στην καμπίνα. Στοχεύει σε νεαρά ζευγάρια ή σε τριμελείς οικογένειες με πιτσιρίκι. Γιατι αμα το πιτσιρίκι αρχίζει να δίνει μποιι μονο με τα ποδια στο πλαι χωράει....
Επίσης δυνατο του χαρτι είναι ο χώρος αποσκευων για το μήκος του.
Οσο για το 2008 που αναφερθηκε πιο πανω ότι είναι μακρυτερο κατα 11εκ , μην μασάτε , δεν είναι ιδιαίτερα πιο άνετο για πόδια κυρίως γιατι το μηκος του το παίρνει από τον πρόβολο προφυλακτήρα που εξέχει.
-
Γιατί σε τριμελείς οικογένεια και όχι τετραμελείς ? Δεν αλλάζει κάτι,δυο κάθονται πίσω έτσι και αλλιώς και το πορτπαγκαζ είναι πολύ μεγάλο. Δεν λέω ότι είναι μεγάλο και άνετο πίσω και μόνο από βίντεο στο Ίντερνετ φαίνεται ότι δεν είναι, αλλά στο προηγούμενης γενιάς φιέστα τα παιδιά μου χωράνε πίσω. Μήπως υπερβάλλουμε τρέλα σχετικά με τους χώρους του.
-
Οχι ειναι πιο ανετο στα ποδια πισω το 2008. Στομλεω διοτι τα ειδα κια τα δυο.
Βεβαια αν θελεις μεγαλο οικογενειακο πας αλλου.
Απο την αλλη μια ειναι ουσια.... υβριδικο τετρακινητο αξιοπιστο και οχι κορυφαιο σε εμφανιση αλλα καλουτσικο....(και τα δυο)
-
Κοίτα αν έχεις δύο παιδιά που στα 13 φτάσουν το 1.75-180 αρχίζουν και σφίγγουν τα πράγματα. Το ένα παιδί θα βολεύει πιο άνετα τα κανια του αν απλωθεί.
-
Σωστα λεει ο tkin73 εχετε δει τα σημερινα παιδια;;;;;
Ουτε σκανδιναβοι να ταν.
Γυμναζονται στα σπορς και τρωνε σαν ζωα τεραστιες ποσοστητες πρωτεϊνων και κρεατος γενικα μαζι και γαλακτοκομικα οποτε ξεφευγουν σε μεγεθη.
Στα 16 ετη βλεπεις κατι 1,90 αντε 1,83
Στα 20 ετη ποσο θα φτασουν;;;;εγω θυμαμαι σε εμας στα 18 -20 εβλεπες τα τελικα υψη.
Εδω απο τα 15 ετη ειναι σαν γιγαντες σε υψος.
Μερικα ψηλωνουν μεχρι τα 25 οταν γυμναζονται
-
Ο μ.ο ύψους ελληνικού ανδρικού πλυθησμου είναι 1,78εκ. και εγώ έχω κόρες
-
Ο μεσος ορος οκ ...ο σταθμισμενος ομως;;;
Χαχαχα
Ξεκινα να μαζευεις πρικα....χεχεχε
-
Σωστα λεει ο tkin73 εχετε δει τα σημερινα παιδια;;;;;
Ουτε σκανδιναβοι να ταν.
Γυμναζονται στα σπορς και τρωνε σαν ζωα τεραστιες ποσοστητες πρωτεϊνων και κρεατος γενικα μαζι και γαλακτοκομικα οποτε ξεφευγουν σε μεγεθη.
Στα 16 ετη βλεπεις κατι 1,90 αντε 1,83
Στα 20 ετη ποσο θα φτασουν;;;;εγω θυμαμαι σε εμας στα 18 -20 εβλεπες τα τελικα υψη.
Εδω απο τα 15 ετη ειναι σαν γιγαντες σε υψος.
Μερικα ψηλωνουν μεχρι τα 25 οταν γυμναζονται
Ο γιος μου είναι 5 και του παίρνουμε ρούχα για 7! Το μόνο που μας σώζεις λίγο είναι ότι είναι τσιλιβιθρας...έχει πιάσει το 1.20μ....μεγαλωνουν σαν τα φασολάκια....
-
Μην αγχωνεστε.. μετα τα 16 περιπου τα τωρινα παιδια πλεον δεν ακολουθουν γονεις..
-
Χαχα Σαν τα φασολια....καλο.
Να χαιρεστε τα παιδακια σας...παντα υγιεστατα να ναι, πετυχημενα και τυχερα.
-
Μην αγχωνεστε.. μετα τα 16 περιπου τα τωρινα παιδια πλεον δεν ακολουθουν γονεις..
Σωστά. Αλλά μέχρι τα 16 το γόνατο μερικών παιδιών κοντεύει να φτάσει ...στο ταμπλό!
-
Εμείς puma
https://images.app.goo.gl/bY55SAYwoJPBtohY7
Τα παιδιά μας f-150
https://images.app.goo.gl/9dUepTxJ6Lh71ApR7
Τα εγγόνια μας
-
Το είδα σήμερα στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Έχουν την έκδοση xtline. Να πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ τόσο εξωτερικά Όσο και εσωτερικά. Το μέγεθος του ιδανικό για πόλη. Επίσης Μου φάνηκε ικανοποιητικός και ο χώρος αποσκευών με το megabox για οικογένεια με ένα μικρό παιδί. Το μόνο μείον ότι δεν βγαίνει για την ώρα με αυτόματο σασμαν, πράγμα απαραίτητο για εμένα. Μου είπε ο Πωλητής ότι αναμένεται τον Απρίλιο.
Ford Puma 2019