-
Αναζητείται μεταχειρισμένο 1300άρι b-segment ως αμάξι πόλης κυρίως (αλλά να μπορεί να ανταπεξέλεθει και σε κάποιο κοντινό ταξίδι αν χρειαστεί).
Βασική προϋπόθεση είναι να είναι αξιόπιστο και να έχει σχετικά χαμηλή κατανάλωση.Πρώτη επιλογή αφορά το δημοφιλέστατο Yaris (1ης ή 2ης γενιάς). Ξεπερνώντας οτι είναι οδηγικά αδιάφορο και ποιοτικά μέτριο έχω ακούσει και διαβάσει από όλους τους χρήστες τα καλύτερα.
Δεύτερη επιλογή αφορά το νεανικό Swift (2ης γενιάς). Γι αυτό το αμάξι δεν έχω ακούσει πολλές γνώμες και αυτά που διάβασα περισσότερο με μπέρδεψαν. Αρχικά χαρακτηρίζεται ενδιαφέρον οδηγικά και αρκετά αξιόπιστο. Όμως όπως διάβασα το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από την Ιαπωνία κατασκευάζεται και στην Ουγγαρία το οποίο είναι υποδεέστερο ποιοτικά από το Ιαπωνικό και συχνά βγάζει πρόβληματα στο σασμάν. Πώς όμως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις δύο εκδόσεις; Επίσης ξέρει κανείς αν αυτά τα Swift έχουν ιμάντα χρονισμού ή καδένα;
Συγκριτικά ποιό θα επιλέγατε;
Τέλος υπάρχει και η εναλλακτική του Getz αλλά επειδή υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τα άλλα 2 θα προτιμηθεί μόνο αν δεν βρεθεί άκρη με τα δύο προηγούμενα.
ΥΓ. Το Colt αν και είναι στην κατηγορία μας κόβεται λόγω design (υποκειμενικό).
-
Αναζητείται μεταχειρισμένο 1300άρι b-segment ως αμάξι πόλης κυρίως (αλλά να μπορεί να ανταπεξέλεθει και σε κάποιο κοντινό ταξίδι αν χρειαστεί).
Βασική προϋπόθεση είναι να είναι αξιόπιστο και να έχει σχετικά χαμηλή κατανάλωση.Πρώτη επιλογή αφορά το δημοφιλέστατο Yaris (1ης ή 2ης γενιάς). Ξεπερνώντας οτι είναι οδηγικά αδιάφορο και ποιοτικά μέτριο έχω ακούσει και διαβάσει από όλους τους χρήστες τα καλύτερα.
Δεύτερη επιλογή αφορά το νεανικό Swift (2ης γενιάς). Γι αυτό το αμάξι δεν έχω ακούσει πολλές γνώμες και αυτά που διάβασα περισσότερο με μπέρδεψαν. Αρχικά χαρακτηρίζεται ενδιαφέρον οδηγικά και αρκετά αξιόπιστο. Όμως όπως διάβασα το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από την Ιαπωνία κατασκευάζεται και στην Ουγγαρία το οποίο είναι υποδεέστερο ποιοτικά από το Ιαπωνικό και συχνά βγάζει πρόβληματα στο σασμάν. Πώς όμως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις δύο εκδόσεις; Επίσης ξέρει κανείς αν αυτά τα Swift έχουν ιμάντα χρονισμού ή καδένα;
Τέλος υπάρχει και η εναλλακτική του Getz αλλά επειδή υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τα άλλα 2 θα προτιμηθεί μόνο αν δεν βρεθεί άκρη με τα δύο προηγούμενα.
-
-
Τα made in Japan swift έχουν την κεραία πίσω, τα ουγγρικά μπροστά!
Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα swift πάντα είχαν θέματα με το σασμάν (παθών) ακόμα και τα ιαπωνικά.
Το colt (cz3) μην το απορρίπτεις , είναι φοβερά αξιόπιστο (μόνο ενα θέμα με την πεταλούδα του γκαζιού έβγαλε , αλλάχτηκε εγγύηση) , έχει πολύ όμορφο ντιζάιν (το τρίθυρο ) και είναι πολύ πρακτικό , τα πίσω καθίσματα μετακινούνται και αναδιπλώνονται εμπρός όπως στα honda. -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Το colt (cz3) μην το απορρίπτεις , είναι φοβερά αξιόπιστο (μόνο ενα θέμα με την πεταλούδα του γκαζιού έβγαλε , αλλάχτηκε εγγύηση) , έχει πολύ όμορφο ντιζάιν (το τρίθυρο ) και είναι πολύ πρακτικό , τα πίσω καθίσματα μετακινούνται και αναδιπλώνονται εμπρός όπως στα honda.
+1
-
Ξέχασα να αναφέρω οτι κοιτάμε 5-πορτο και το Colt αν και πολύ ωραίο σαν 3-πορτο σαν 5-πορτο είναι απαράδεκτο...
-
Στο 4wd swift υπάρχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα (πέρα από την ελαφρώς υψηλότερη κατανάλωση);
-
Αν δεν κινείσαι σε περιοχή με άσχημες συνθήκες πρόσφυσης 5,6 μήνες τον χρόνο δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τετρακίνητο swift.
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Τα swift πάντα είχαν θέματα με το σασμάν (παθών) ακόμα και τα ιαπωνικά.Ποιας γενειάς; Τι πρόβλημα σου έβγαλε;
-
Είχα του 1990 μου πέταγε τις ταχύτητες όταν ζεσταινόταν,μου το είχαν επισκευάσει μία φορά στην εγγύηση αλλα μετα απο 80000 χλμ άρχισε τα ίδια.
-
@Jorge_greek
Στην πράξη θα είναι άχρειαστο το 4wd μιας και δεν σκέφτομαι να το κάνω Jimny απλά πέτυχα ένα τέτοιο και έλεγα αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ (μιάς και αυτά είναι όλα Japan made) αλλά σκέφτομαι μήπως έχει αρνητικά που επισκιάζουν τα θετικά.@ MONMAN2:
Α εσύ λες για το 1ης γενιάς...εγώ ψάχνω το Swift 2ης (2004-2010)!
Μεταχειρισμένο Yaris vs Swift