-
καλημέρα και καλά χρονιά.
θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλές και αν όντως θα πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται ένα chip που βρήκα στο ebay για να βάλω στο mondeo που έχω. το link είναι αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/Chip-Tuning-Box-FORD-Mondeo-III-1-8-92kW-125HP-2000-2007-Petrol-Performance-CS2/183556882271?fits=Plat_Gen%3AMK+III&hash=item2abcd7bf5f:g:rVIAAOSwNpRb~Tb5:rk:7:pf:0
ευχαριστώ. -
θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλές και αν όντως θα πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται ένα chip που βρήκα στο ebay για να βάλω στο mondeo που έχω. το link είναι αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/Chip-Tuning-Box-FORD-Mondeo-III-1-8-92kW-125HP-2000-2007-Petrol-Performance-CS2/183556882271?fits=Plat_Gen%3AMK+III&hash=item2abcd7bf5f:g:rVIAAOSwNpRb~Tb5:rk:7:pf:0
ευχαριστώ. -
ευχαριστώ. -
Με 77 λίρες ζεις το όνειρο: +26% στη ροπή! Εγώ λέω να το βάλεις, τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται.
-
Operation of our equipment is to provide a very specific signal to the sensor - temperature. After receiving such information from the sensor, the ECU (board computer installed in every car) changes car settings to more sport.
Κοινώς δείχνει στον εγκέφαλο ότι είναι μονίμως κρύο για να έχει πιο πλούσιο μείγμα => όχι.
-
σε ευχαριστώ πολύ xenos για την απάντησή σου.
-
Το Mondeo mk III με τον 1.8 duratec το είχα και ο κινητήρας είναι παρα πολύ καλός, κινούσε άνετα το αμάξωμα και αν τον δούλευες ψηλά χάριζε παραπάνω απο αξιοπρεπείς επιδόσεις . Πολλοί προσπάθησαν να τον βελτιώσουν αλλά όπως όλοι οι ατμοσφαιρικοί θέλει πολλά €€€ για λίγο κέρδος καμμιά σχέση με τους turbo , παράδειγμα το volvo s60 2.0Τ που είχα με εναν προγραμματισμό των 350 € πήρε 35 άλογα και η ροπή πήγε απο 24 κιλά στα 32 σχεδόν.
Τα ίδια κέρδη για να τα αποκτήσεις αξιόπιστα στο Mondeo βάλε στο 350 ενα μηδενικό ακόμα και να περιμένεις εβδομάδες για ανταλλακτικά και απαιτητικές εργασίες που θέλουν λύσιμο του μοτέρ , συμβουλή μου άστο όπως είναι ,μη κάνεις καμμιά βλακεία και πετάξεις τα λεφτά σου!
-
Ελεος με την κάθε παπαριά.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Operation of our equipment is to provide a very specific signal to the sensor - temperature. After receiving such information from the sensor, the ECU (board computer installed in every car) changes car settings to more sport.
Κοινώς δείχνει στον εγκέφαλο ότι είναι μονίμως κρύο για να έχει πιο πλούσιο μείγμα => όχι.
Είναι απίστευτο το πως βγαίνουν στην αγορά τέτοια προϊόντα. Πέραν του ότι δεν θα προσφέρει τίποτα θα καταστρέψει και το μοτέρ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είναι απίστευτο το πως βγαίνουν στην αγορά τέτοια προϊόντα. Πέραν του ότι δεν θα προσφέρει τίποτα θα καταστρέψει και το μοτέρ.
Αφού υπάρχουν κορόιδα..........
-
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια φόρουμ. Για εμάς τους άσχετους είναι σωτηρία.
chip σε mondeo mk3 1.8 125 hp