-
Απίστευτα θυμωμένος σήμερα..
Πάει η γυναίκα μου να ξεκινήσει το αυτοκίνητο σήμερα το πρωί, βάζει μπροστά κανονικά,πάει να βάλει όπισθεν να βγεί από την πυλωτή, τίποτα. Ο συμπλέκτης σαν κούτσουρο και οι ταχύτητες να μην μπαίνουν με τίποτα. Κατεβαίνω δοκιμάζω 1-2 φορές τίποτα. Σημειωτέον μέχρι χτές το αυτοκίνητο δούλευε άψογα και οι ταχύτητες αλλα και η λειτουργία του συμπλέκτη ήταν σαν βούτυρο. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 45000 πολύ προσεκτικά χιλιόμετρα.
Οδική και φόρτωμα για το συνεργείο (εξουσιοδοτημένο). Η οργή μου δεν είναι μόνο για την βλάβη όσο για το γεγονός οτι οι επιστήμονες εκεί δεν μπορούν να αποφανθούν ποιό είναι το πρόβλημα
Ξέρουμε κανένα εξειδικευμένο Opel σε Βόρεια προάστια (χοντρικά) που να ξέρουν την δουλειά τους και να **σέβονται ** (έστω και λίγο) τον πελάτη ;
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους..
-
Πάει η γυναίκα μου να ξεκινήσει το αυτοκίνητο σήμερα το πρωί, βάζει μπροστά κανονικά,πάει να βάλει όπισθεν να βγεί από την πυλωτή, τίποτα. Ο συμπλέκτης σαν κούτσουρο και οι ταχύτητες να μην μπαίνουν με τίποτα. Κατεβαίνω δοκιμάζω 1-2 φορές τίποτα. Σημειωτέον μέχρι χτές το αυτοκίνητο δούλευε άψογα και οι ταχύτητες αλλα και η λειτουργία του συμπλέκτη ήταν σαν βούτυρο. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 45000 πολύ προσεκτικά χιλιόμετρα.
Οδική και φόρτωμα για το συνεργείο (εξουσιοδοτημένο). Η οργή μου δεν είναι μόνο για την βλάβη όσο για το γεγονός οτι οι επιστήμονες εκεί δεν μπορούν να αποφανθούν ποιό είναι το πρόβλημα
Ξέρουμε κανένα εξειδικευμένο Opel σε Βόρεια προάστια (χοντρικά) που να ξέρουν την δουλειά τους και να **σέβονται ** (έστω και λίγο) τον πελάτη ;
-
-
Αν εχεις εγγυηση καλυτερα εξουσιοδοτημενο
Αν δε μπορουν αυτοι σε αλλο η να ψαξουν -
Το αυτοκίνητο είναι 4 ετών περίπου συνεπώς τώρα βρίσκεται στην 3ετή 'επέκταση' εγγύησης που δίνει η Opel (μετά τα δύο πρώτα έτη) από την οποία εξαιρούνται κάμποσα πράγματα
Αν η βλαβη πχ είναι δίσκος/πλατό συμπλέκτη ή αντλία συμπλέκτη τότε αυτά δεν καλύπτονται..
-
Δίσκος / πλατό και ρουλεμάν η τελική διάγνωση.
Κόστος : 800 Ευρώ μαζί με την εργασία. Πολύ premium και δεν το ήξερα..
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Δίσκος / πλατό και ρουλεμάν η τελική διάγνωση.Κόστος : 800 Ευρώ μαζί με την εργασία. Πολύ premium και δεν το ήξερα..
Ωραία πάρτο από εκεί μέσα και φτιάξτε σε ένα εξωτερικό συνεργείο με κόστος το μέγιστο 300 ευρώ μαζί με βαλβολινες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δίσκος / πλατό και ρουλεμάν η τελική διάγνωση.
Κόστος : 800 Ευρώ μαζί με την εργασία. Πολύ premium και δεν το ήξερα..
Ωραία πάρτο από εκεί μέσα και φτιάξτε σε ένα εξωτερικό συνεργείο με κόστος το μέγιστο 300 ευρώ μαζί με βαλβολινες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
Εγω το εχω πει για την οπελ οτι εχει ακριβα ανταλλακτικα εργασια στα επισημα. Στου κουφου τη πορτα...
Παρτο φιλε και πηγαινε αλλου.
Εγω σε κορσα του 02 το πηγαινα εξω -
Λίγα πάντως τα χλμ για δίσκο. Κάτι λάθος κάνετε στην οδήγηση.
Αν δεν το έχεις φτιάξει, πήγαινε το έξω, ζητάνε υπερβολικά χρήματα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λίγα πάντως τα χλμ για δίσκο. Κάτι λάθος κάνετε στην οδήγηση.Όχι απαραίτητα. Μπορεί να ήταν και ελλατωματικός.
-
ok, τα λέμε σε άλλα 45κ χλμ.
-
Είμαι 99.99% σίγουρος οτι το σετ που φορούσε (Valeo) ήταν ελαττωματικά από κατασκευής αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Στην οδηγική μου 'ζωή' έχω κάνει πάνω από 1.500.000 χλμ με ΜΟ χιλιομέτρων ανά αυτοκίνητο περίπου 120.000 και ποτέ μου δεν χρειάστηκε να αλλάξω δίσκο/πλατό σε κανένα αυτοκίνητο. Και η γυναίκα μου οδηγάει πολύ προσεκτικά και συντηρητικά.
Βέβαια η τιμή θα κατέβει (αρκετά) μετά από μικρο-εχθροπραξίες.. (Χωρίς να φτάσει τα επίπεδα που λέτε αλλά τελος πάντων) Θα μπορούσα να το πάρω από εκεί και να πάω αλλού αλλά με δεδομένο οτι το αυτοκίνητο εχει ανοιχθεί ήδη δεν θα ήθελα να το ρισκάρω. Πάντως με την Opel (Γερμανίας) και την εδώ γενική αντιπροσωπεία θα το τραβήξω γιατί θεωρώ απαράδεκτη και την αντιμετώπιση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου αλλά και το κοστολόγιο...
Εννοείται οτι είναι το τελευταίο (μη εταιρικό) Opel με άδεια κυκλοφορίας στο ονομά μου ή στο όνομα της συζύγου...
-
Φοράει βολάν διπλής μάζας μήπως κι είναι τόσο ακριβό;
-
Δεν νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Παρεπιπτόντως αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία από ειδικευμένο συνεργείο Opel σε Βόρεια προάστια (κατά προσέγγιση) θα ήμουν ευγνώμων.
Opel Mokka : Πρόβλημα με συμπλέκτη