-
Καλησπέρα,έχω καταλήξει στο μοντέλο αμαξιού που θέλω να αγοράσω.θελω να πάω αντιπροσωπεία για να συζητήσω για την αγορά .τι πρέπει να προσέξω τι πρέπει να ρωτήσω .
Σχετικά με το τρόπο πληρωμής να δείξω ότι θέλω ντουκου?
Ερωτήσεις παγίδα που μπορεί να μου κάνει? Παρακαλώ βοήθεια.ευχαριστω πολύ. -
Καλησπέρα,έχω καταλήξει στο μοντέλο αμαξιού που θέλω να αγοράσω.θελω να πάω αντιπροσωπεία για να συζητήσω για την αγορά .τι πρέπει να προσέξω τι πρέπει να ρωτήσω .
Φίλε μου αυτοκίνητο πας να αγοράσεις,δεν θα παίξετε παιχνίδια κατασκόπων!!!
Απλά του ζητάς την καλύτερη προσφορά που μπορεί να σου κάνει, μαζί με δώρα κτλ . Του εξηγείς ότι ο αντιπρόσωπος που θα σε καλύψει στις απαιτήσεις σου,θα κερδίσει την πώληση, καθώς κάνεις σοβαρή έρευνα αγοράς. Τον τρόπο πληρωμής τον αφήνεις για το τέλος. Να ξέρεις οτι προτιμούν τις δόσεις, γιατί έχουν μπόνους από τις τράπεζες!
Καλοταξιδο όταν παραλάβεις με το καλό. Ποιο αυτοκίνητο αν επιτρέπεται;;;; -
Για kia ceed 18. Η πληρωμή γίνεται σε δύο φάσεις η όλα μαζί
-
Καλή επιλογή.......... σίγουρα όταν το κλείσεις,θα πρέπει να αφήσεις προκαταβολή,το ύψος της οποίας εξαρτάται απο τον έμπορο. Συνήθως το 10% της αρχικής τιμής ή και λιγότερο. Λίγο πριν την παραλαβή του η εξόφληση.
-
'Εχω γνωστό που με παζάρια από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο πέτυχε καλύτερη τιμή και έξτρα εξοπλισμό. Αν μπορείς να το κάνεις...
-
Εντάξει σας ευχαριστώ πολύ παιδια
-
εγω θα σου ελεγα να παρεις τηλεφωνο ολες τις αντιπροσωπιες και οχι να πας να χασεις χρονο. Να τηλεφωνησεις και Λαρισα χαλκιδα κορινθο πατρα. Το εκανα εγω ελεγα για τι μοντελο ενδιαφερομαι και τι τιμη μπορειτε να μου κανετε εφοσον μου κανετε την καλυτερη τιμη στην ερευνα αγορας θα ελθω να το παρω ή να σας στειλω τραπεζικα την προκαταβολη. Εγω πηρα BMW 1200 ευρω φθηνοτερα απο Χαλκιδα και στην παραγγελια δεν πηγα καθολου εκει η προκαταβολη τραπεζικα εγινε
-
Να ξέρεις πάντως ότι στα αυτοκίνητα με 'λογικές' τιμές αγοράς, σαν το ceed επί παραδείγματι, το κέρδος των εμπόρων πλέον δεν είναι μεγάλο οπότε μην περιμένεις κάτι τρελό από πλευράς έκπτωσης.
Πιο πιθανό να σου δώσουν aftermarket αξεσουάρ σαν δώρα παρά μια έκπτωση >700€.
Προσωπικά θα επιδίωκα περισσότερο να πάρω μια επέκταση εγγύησης, βέβαια εσύ με τα 7 χρόνια δεν νομίζω να την χρειάζεσαι, ή κάποιο πακέτο προσφοράς στα προγραμματισμένα serviceΣτάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερωτήσεις παγίδα που μπορεί να μου κάνει?
Θελετε αυτοκινητο;
Τι αυτοκινητο;
Πως θα πληρωσετε;
Ποτε το θελετε; -
Σε άλλο μέλος έταξαν navigation αλλά τελικά ήταν aftermarket και όχι γνήσιο, οπότε ίσως κάτι τέτοιο να έχεις στο νου σου.
Κάποια δώρα ίσως μπορούν να σου κάνουν. Εμένα όλοι μου έλεγαν αισθητήρες παρκ. μόνο και ένας μου έδωσε aftermarket xenon + BT + συναγερμό.
Στην toyota θυμάμαι δεν έδινε κανένας τπτ και η τιμή ήταν φιξ.
Επίσης να γνωρίζεις αν το αμάξι που θα πάρεις θα γίνει παραγγελία ή είναι εδώ έτοιμο (συνήθως αυτά έχουν καλύτερη τιμή). -
Ο γνωστός μου στην toyota έκανε τα παζάρια... βέβαια αυτό ήταν τις καλές εποχές.
Βασικά είναι στον άνθρωπο. Ο ίδιος γνωστός όταν αγόραζε Η/Υ έκανε πωλητές να το βάζουν στα πόδια... -
Ειδικά Η/Υ που έχουν πολύ συγκεκριμένο και ελάχιστο περιθώριο κέρδους, ....δύσκολο.
-
Πολύ καλή επιλογή. Εργαλείο! Με το καλό.
Αισθητήρες & συναγερμό μη βάλεις. Από εμπειρία δική μου, & ανθρώπων δικών μου θα σου έλεγα ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά μην προσθέσεις. Άσε το μαμά.
Ζητά έκπτωση ή στην τελική τιμή ή στα σέρβις που θα ακολουθήσουν.
-
Θεωρώ ότι στην εποχή μας στην Αθήνα κιόλας χρειάζονται και gps και συναγερμός.δεν ο απλός εργοστασιακός για άνοιγμα πόρτας .οπότε μάλλον θα τα βάλω και τα δύο
Διερεύνηση καινούργιου αμαξιού.