-
Ο χρήστης gkrimnian έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι.. Πανέμορφο.. Πόσο σου βγήκε αυτή η έκδοση;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Βγήκε 44.500 ειναι 1.6 βενζίνη 180hp business be chic με έξτρα πανοραμική οροφή, ασύρματη φόρτιση κινητού, πίσω φιμε τζάμια, κάμερα οπισθοπορειας, active led vision, hifi Focal , εσ. φωτισμό polyambient και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εξαιρετική επιλογή και εξοπλισμός! Εύγε!
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι.. Πανέμορφο.. Πόσο σου βγήκε αυτή η έκδοση;
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Βγήκε 44.500 ειναι 1.6 βενζίνη 180hp business be chic με έξτρα πανοραμική οροφή, ασύρματη φόρτιση κινητού, πίσω φιμε τζάμια, κάμερα οπισθοπορειας, active led vision, hifi Focal , εσ. φωτισμό polyambient και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί
Τούμπανο.. Ωραίος
-
Καλοταξιδο το τούμπανο !!
-
Αγρατζουνιστο, καλόταξίδο να το χαρείτε.
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ ομορφο!!Πολυ ξεχωριστο αυτοκινητο.Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις!!!!
-
Ωραίο! Καλοτάξιδο!
-
Τολμηρό χρώμα και υπέροχο αυτοκίνητο! Καλοταξιδο!
-
Σας ευχαριστώ όλους. Είναι πρώτη φορά που παίρνω καινούργιο αυτοκίνητο και με προβληματίζει η κατανάλωση. Μήπως μέχρι να στρώσει είναι πολύ αυξημένη; ξεκίνησε από 19 χλμ/ 100 και σταδιακά μειώνεται. Τώρα έχει φτάσει 15.6/100 Σύμφωνα με το καντράν. Γέμισα προχθές που το παρέλαβα και ήδη έχει φθάσει στα 3/4 το ντεπόζιτο έχοντας κάνει κάπου 45 χλμ. Είναι φυσιολογικό;
-
Νέο αυτοκίνητο (άρα δεν το έχεις μάθει) αστρωτο μοτέρ, αυτόματο και βαρύ αυτοκίνητο με κίνηση μέσα στην πόλη....φυσιολογική είναι αυτή η κατανάλωση. Θα έχει μια σωστότερη ένδειξη μετά από 4-5.000χλμ και αφού έχεις κάνει και ταξίδια και γενικά μικτή κίνηση.
-
Με γεια το αμαξι πολυ ομορφο...και μη περιμενεις κατω απο 10 στη πολη...12 νομιζω θα ναι νορμαλ...
Εχεις καταναλωσει με τα 45 χλμ π εκανες 7 λιτρα...Γιατι επεσε τοσο ο δεικτης 1/4 δλδ του ντεποζιτου ειναι μια καλη απορια...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστω Φανη για την αμεση απαντηση. Και μια άλλη ερωτηση: η εκκίνηση του κινητήρα γίνεται μέσω κουμπιού start/ stop. Αφού δεν υπάρχει κλειδί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει immobilizer ή αυτό είναι ενσωματωμένο στο χειριστήριο για το κεντρικό κλείδωμα. Ρωτάω γιατί οι ασφαλιστικές για να σε καλύψουν για κλοπή λένε ότι πρέπει να έχεις συναγερμό ή immobilizer .
-
Και μια άλλη ερωτηση: η εκκίνηση του κινητήρα γίνεται μέσω κουμπιού start/ stop. Αφού δεν υπάρχει κλειδί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει immobilizer ή αυτό είναι ενσωματωμένο στο χειριστήριο για το κεντρικό κλείδωμα.Σαφώς και υπάρχει immobilizer (όλα τα αυτοκίνητα έχουν), απλά δεν λειτουργεί με το κλασσικό κλειδί αλλά με το τηλεχειριστήριο. Ότααν πλησιάζεις το κλειδί στο αυτοκίνητο (γιατί αλλιώς εαν το κλειδί λείπε δεν ανοίγει η ανάφλεξη με το κουμπί απλά), ένας από τους ελέγχους που γίνονται είναι και του immobilizer και όταν αναγνωρίσει το σωστό κλειδί το απενεργοποιεί.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και μια άλλη ερωτηση: η εκκίνηση του κινητήρα γίνεται μέσω κουμπιού start/ stop. Αφού δεν υπάρχει κλειδί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει immobilizer ή αυτό είναι ενσωματωμένο στο χειριστήριο για το κεντρικό κλείδωμα.
Σαφώς και υπάρχει immobilizer (όλα τα αυτοκίνητα έχουν), απλά δεν λειτουργεί με το κλασσικό κλειδί αλλά με το τηλεχειριστήριο. Ότααν πλησιάζεις το κλειδί στο αυτοκίνητο (γιατί αλλιώς εαν το κλειδί λείπε δεν ανοίγει η ανάφλεξη με το κουμπί απλά), ένας από τους ελέγχους που γίνονται είναι και του immobilizer και όταν αναγνωρίσει το σωστό κλειδί το απενεργοποιεί.
Χμ... Ευχαριστώ....οι ερωτήσεις του πρώτα τη είναι αυτές. Όσο για το γιατί έπεσε ο δείκτης βενζίνης τόσο, δεν ξέρω, μήπως μου έβαλαν αέρα αντί για βενζίνη στη shell ; το κοντέρ της αντλίας έδειξε κάπου 61 λίτρα, 62 παίρνει συνολικά
-
Μπορεί να σου έβαλα λιγότερη βενζίνη ή επειδή όταν έρχεται είναι τελείως άδειο, ενώ φάνηκε ότι γέμισε στην πραγματικότητα δεν είχε γεμίσει (γιατί μερικά λίτρα είναι και στο σύστημα διανομής του καυσίμου, δηλαδή στις σωληνώσεις), οπότε μετά από μερικά λεπτά που κυκλοφόρησε η βενζίνη ουσιαστικά στο ρεζερβουάρ δεν είε 61 λίτρα αλλά 57 π.χ. Με ένα μόνο γέμισμα και μάλιστα το αρχικό, δεν μπορείς να καταλάβει εαν σε έκλεψαν.
-
Χθες είχε εγκαίνια η DS στην Κηφισίας? Πέρασα κατά τις 8 απ' έξω και είχε 4-5 αυτοκίνητα από το κάθε μοντέλο και αρκετό κόσμο. Αυτή τη στιγμή από τις πιο ενδιαφέρουσες γκάμες σχεδιαστικά η DS, μέσα έξω.
-
Εγώ όταν είχα πάρει το 3008 1.2 είχα κατανάλωση 14..το πρώτο γέμισμα μου είχε βγάλει 400 χλμ.. Μετα από 2000 χλμ έχω πέσει στο 8 και μου βγάζει κοντά στα 650 φουλαρισμενο.. Οσο στρώνει ο κινητήρας τόσο θα πέφτει..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες είχε εγκαίνια η DS στην Κηφισίας? Πέρασα κατά τις 8 απ' έξω και είχε 4-5 αυτοκίνητα από το κάθε μοντέλο και αρκετό κόσμο. Αυτή τη στιγμή από τις πιο ενδιαφέρουσες γκάμες σχεδιαστικά η DS, μέσα έξω.Ναι είχε εγκαίνια. Με είχαν καλέσει και πήγα ως επίσημο μέλος πλέον του ds club!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπορεί να σου έβαλα λιγότερη βενζίνη ή επειδή όταν έρχεται είναι τελείως άδειο, ενώ φάνηκε ότι γέμισε στην πραγματικότητα δεν είχε γεμίσει (γιατί μερικά λίτρα είναι και στο σύστημα διανομής του καυσίμου, δηλαδή στις σωληνώσεις), οπότε μετά από μερικά λεπτά που κυκλοφόρησε η βενζίνη ουσιαστικά στο ρεζερβουάρ δεν είε 61 λίτρα αλλά 57 π.χ. Με ένα μόνο γέμισμα και μάλιστα το αρχικό, δεν μπορείς να καταλάβει εαν σε έκλεψαν.Αν οι σωληνωσεις δεν ειχανε καυσιμο (την ωρα που πηγαινε στο βενζιναδικο) θα ειχε μεινει στο δρομο
-
Χθες είχε εγκαίνια η DS στην Κηφισίας? Πέρασα κατά τις 8 απ' έξω και είχε 4-5 αυτοκίνητα από το κάθε μοντέλο και αρκετό κόσμο. Αυτή τη στιγμή από τις πιο ενδιαφέρουσες γκάμες σχεδιαστικά η DS, μέσα έξω.
Ναι είχε εγκαίνια. Με είχαν καλέσει και πήγα ως επίσημο μέλος πλέον του ds club!
Είχε απ' έξω ένα DS7 στο χρώμα του δικού σου. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό ή κάποιο εκθεσιακό πάντως είναι εξαιρετικό χρώμα. Ότι πρέπει για να αναδεικνύεται το σχέδιο.
DS7 CROSSBACK