-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες είχε εγκαίνια η DS στην Κηφισίας? Πέρασα κατά τις 8 απ' έξω και είχε 4-5 αυτοκίνητα από το κάθε μοντέλο και αρκετό κόσμο. Αυτή τη στιγμή από τις πιο ενδιαφέρουσες γκάμες σχεδιαστικά η DS, μέσα έξω.Ναι και εαν δεν κάνω λάθος είχε και παρουσίασει του DS3, γιατί χτές πήγαν τα πρώτα αυτοκίνητα στην έκθεση.
Αν οι σωληνωσεις δεν ειχανε καυσιμο (την ωρα που πηγαινε στο βενζιναδικο) θα ειχε μεινει στο δρομο
Δεν είπα αυτό, ίσως να μην το έγραψα κατανοητά. Λέω ότι επειδή υπάρχει και καύσιμο εκεί, πιθανόν να χωρέσει περισσότερο από τα 62 λίτρα της ονομαστικής χωρητικότητας επειδή είναι τελείως άδειο. Οπότε δεν είναι σίγουρο (στο 1ο γέμισμα) εαν έκλεψε το βενζινάδικο ή όχι.
-
Μην προβληματιζεσαι με την κατανάλωση. Θα πέσει. Εγώ έχω γύρω στα 8 τώρα μετά από 3500 χιλιόμετρα. Σαν επιτημο μέλος τι κερδίζεις? Γιατί εγώ δεν μπορούσα και δεν πηγα
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πράγματι είχε επίσημη πρώτη χθες το ds3 crossback. Πολύ όμορφο και αυτό αλλά με μάλλον τσιμπημενη τιμή
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Μην προβληματιζεσαι με την κατανάλωση. Θα πέσει. Εγώ έχω γύρω στα 8 τώρα μετά από 3500 χιλιόμετρα. Σαν επιτημο μέλος τι κερδίζεις? Γιατί εγώ δεν μπορούσα και δεν πηγαΣτάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι έχω καταλάβει θα υπάρχουν διάφορα exclusive events μόνο για τα μέλη όπως αυτό. Δεν ήταν ελεύθερη η είσοδος, ζητούσαν όνομα όταν πήγαινες
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Πράγματι είχε επίσημη πρώτη χθες το ds3 crossback. Πολύ όμορφο και αυτό αλλά με μάλλον τσιμπημενη τιμήΠανέμορφο αλλά με πολύ τσιμπημένη τιμή....με €5.000 ακόμα αγοράζεις το 7αρι!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν είπα αυτό, ίσως να μην το έγραψα κατανοητά. Λέω ότι επειδή υπάρχει και καύσιμο εκεί, πιθανόν να χωρέσει περισσότερο από τα 62 λίτρα της ονομαστικής χωρητικότητας επειδή είναι τελείως άδειο. Οπότε δεν είναι σίγουρο (στο 1ο γέμισμα) εαν έκλεψε το βενζινάδικο ή όχι.Παλι δεν καταλαβα τι θες να πεις
Αφου οι σωληνωσεις εχουν καυσιμο ηδη μεσα τους, που θα πει το εξτρα καυσιμο που εβαλε το βενζιναδικο? -
Πολύ καλό και το DS3. Είχε σε διάφορα χρώματα. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η έκδοση του 1.2 με 155hp. Πρέπει να βρούμε τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι πρωτοεμφανιζόμενη αυτή η βερσιόν. Λογικά θα έχει άλλη τουρμπίνα από τα 110/130 που έχουν ίδια.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Παλι δεν καταλαβα τι θες να πεις
Αφου οι σωληνωσεις εχουν καυσιμο ηδη μεσα τους, που θα πει το εξτρα καυσιμο που εβαλε το βενζιναδικο?Άστο, μάλλον μπούρδα είπα...κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου!
Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η έκδοση του 1.2 με 155hp. Πρέπει να βρούμε τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι πρωτοεμφανιζόμενη αυτή η βερσιόν. Λογικά θα έχει άλλη τουρμπίνα από τα 110/130 που έχουν ίδια.
Πυραυλάκι είναι και με το αυτόματο 8αρι είναι απίθανο! Αλλά πανάκριβο ρε γαμώτο...με σωστό εξοπλισμό θα ξεπερνάει τις €35.000!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Άστο, μάλλον μπούρδα είπα...κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου!
Οκ , δεν εγινε κατι
-
Πως οδηγατε ρε παιδια κ εχετε τετοιες καταναλωσεις?με αυγο κατω απο το γκαζι?το 1.5 γιαρις που ναι μισο απο το ds7 το χω 7.5 στη πολη και 6.5 σε επαρχιακο....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ καλό και το DS3. Είχε σε διάφορα χρώματα. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η έκδοση του 1.2 με 155hp. Πρέπει να βρούμε τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι πρωτοεμφανιζόμενη αυτή η βερσιόν. Λογικά θα έχει άλλη τουρμπίνα από τα 110/130 που έχουν ίδια.EB2ADTX
1199.9 cm3
3 cylinders in-line
115 kW (155 hp) @ 5500 rpm
240 Nm @ 1750 rpm
4 valves per cylinder
Turbocharged
2 camshafts
Weight*: 104 kg
*Weight with oil and clutch without accessories -
Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω κάτι για προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου ή να περιμενω σε 4-5 χρόνια να επαναφερω το χρωμα στην αρχική κατάσταση; Μήπως ένα απλό κέρωμα; ή μήπως τίποτα και απλό πλυσιματάκι;
-
Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω κάτι για προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου ή να περιμενω σε 4-5 χρόνια να επαναφερω το χρωμα στην αρχική κατάσταση; Μήπως ένα απλό κέρωμα; ή μήπως τίποτα και απλό πλυσιματάκι;Nομίζω πως επειδή όντως είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα το δικό σου,καλό θα είναι να το περιποιηθείς-προστατέψεις από τώρα,γιατί μετά μάλλον δύσκολα θα επανέρχεται.
-
Ο χρήστης bsg2050 έγραψε:
Πολύ καλό και το DS3. Είχε σε διάφορα χρώματα. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η έκδοση του 1.2 με 155hp. Πρέπει να βρούμε τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι πρωτοεμφανιζόμενη αυτή η βερσιόν. Λογικά θα έχει άλλη τουρμπίνα από τα 110/130 που έχουν ίδια.
EB2ADTX
1199.9 cm3
3 cylinders in-line
115 kW (155 hp) @ 5500 rpm
240 Nm @ 1750 rpm
4 valves per cylinder
Turbocharged
2 camshafts
Weight*: 104 kg
*Weight with oil and clutch without accessoriesΝαι αυτά τα βρήκα. Παλαιότερα είχα βρει ένα pdf 15-20σελ της PSA με πλήρη τεχνική ανάλυση για τους puretech πρώτης γενιάς. Θα δω μήπως βρω τίποτα στο servicebox.
-
Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω κάτι για προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου ή να περιμενω σε 4-5 χρόνια να επαναφερω το χρωμα στην αρχική κατάσταση; Μήπως ένα απλό κέρωμα; ή μήπως τίποτα και απλό πλυσιματάκι;Καθαρά προσωπικό θέμα είναι αυτό. Έχοντας κάνει διάφορα στα προηγούμενα αυτοκίνητά μου (από απλό κέρωμα, πολυμερές μέχρι και κεραμικό) πλέον έχω αποφασίσει να μην κάνω τίποτα και απλά στα 4-5 χρόνια (ή πριν το πουλήσω) να κάνω ένα καλό γυάλισμα (με το μισό κόστος της προστασίας) και να είμαι ΟΚ.
-
Για του λόγου το αληθές για την καταναλωση
-
Αυτή η φωτό είναι από το χιλιαρακι μου το Α3. Το ίδιο πόδι έχω !!!
-
μια χαρα τη βρισκω αυτη την καταναλωση, εύγε και σε σένα και στην DS!
-
Μα δεν ειπα οτι λες ψεμματα...εγω πχ δε μπορω να οδηγησω οικονομικα...βαριεμαι.
Με το λεξους πχ εχω 12αρια ανετα και η γυναικα πανω απο 8 με τιποτα....Αλλα σε βγαζει τη παναγια και προτιμας να κατεβεις να παρεις λεωφορειο...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τον snowdrop ήταν η φωτό για να μην αγχωνεται. Πάντως γενικά ναι είμαι ήρεμος στην οδηγηση
DS7 CROSSBACK