-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
[emoji1][emoji1]
Προσωπικά το έκανα το καθήκον μου, περιμένουμε το τρίτο [emoji111][emoji1]
Μακάρι να έδινε η πολιτεία περισσότερα κίνητρα (φορολογικά και υπό τη μορφή παροχών) γιατί το δημογραφικό είναι ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός. Και θα φανεί αυτό έντονα σε 30-40 χρόνια. Απορώ γιατί δεν μιλάει κανείς ανοιχτά για αυτό το ζήτημα.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχαρητηρια. Σε 1 χρονο θα μπορέσεις να παρεις DS7 full extra με 35κ! Το κακο όμως μονο μια φορα εχει το αφορολογητο δικαιωμα ο τριτεκνος.
-
Ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι τα καλύτερα! Τα παιδάκια είναι ευλογία και ευτυχία. Αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος γιατί είναι και τεράστια ευθύνη και απαιτούνται πολλές θυσίες για να μεγαλώσουν σωστά. Γονείς θέλουν πρωτίστως, όχι λεφτά.
Πριν λίγους μήνες έδωσα τον άσο και πήρα το kuga ελαφρώς μεταχειρισμένο. Θα το κρατήσω 4-5 χρόνια να ξεπεταχτεί το τρίτο και μετά η σκέψη είναι να αγοράσουμε ένα καλό τριτεκνικό. Πράγματι το όφελος είναι αρκετά μεγάλο στα ακριβά αυτοκίνητα. Ήδη λιγουρεύομαι ένα υβριδικό ds7 με 300 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιόμετρα για τις αστικές μετακινήσεις [emoji109]
Έπρεπε να δίνεται απαλλαγή για τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα. Και να απαλλάσσονται από τον φόρο πολυτελείας τουλάχιστον τα δίλιτρα. Ας βάλουν και κάποια εισοδηματικά κριτήρια για να μην τα πάρουν οι πλούσιοι.Το δημοσιονομικό κόστος είναι ασήμαντο. Αλλά προτιμάμε να μοιράζουμε το ''πλεόνασμα'' υπό την μορφή επιδομάτων χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους αδιακρίτως [emoji107]Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι τα καλύτερα! Τα παιδάκια είναι ευλογία και ευτυχία. Αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος γιατί είναι και τεράστια ευθύνη και απαιτούνται πολλές θυσίες για να μεγαλώσουν σωστά. Γονείς θέλουν πρωτίστως, όχι λεφτά.Πριν λίγους μήνες έδωσα τον άσο και πήρα το kuga ελαφρώς μεταχειρισμένο. Θα το κρατήσω 4-5 χρόνια να ξεπεταχτεί το τρίτο και μετά η σκέψη είναι να αγοράσουμε ένα καλό τριτεκνικό. Πράγματι το όφελος είναι αρκετά μεγάλο στα ακριβά αυτοκίνητα. Ήδη λιγουρεύομαι ένα υβριδικό ds7 με 300 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιόμετρα για τις αστικές μετακινήσεις [emoji109]
Έπρεπε να δίνεται απαλλαγή για τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα. Και να απαλλάσσονται από τον φόρο πολυτελείας τουλάχιστον τα δίλιτρα. Ας βάλουν και κάποια εισοδηματικά κριτήρια για να μην τα πάρουν οι πλούσιοι.Το δημοσιονομικό κόστος είναι ασήμαντο. Αλλά προτιμάμε να μοιράζουμε το ''πλεόνασμα'' υπό την μορφή επιδομάτων χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους αδιακρίτως [emoji107]Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχαρητήρια με το καλό, με υγεία και ευτυχία να υποδεχτείτε το νέο μέλος!
Για να έχει νόημα το μέτρο και να αποτελεί κίνητρο θα έπρεπε να ισχύει το βοήθημα τουλάχιστον έως την ενηλικίωση όλων των παιδιών με τουλάχιστον 3 άδειες. Αλλά εδώ έχουν καταργήσει τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά και βάζουν στις πάνες 24%
-
Ο χρήστης Leaser έγραψε:
Συγχαρητήρια με το καλό, με υγεία και ευτυχία να υποδεχτείτε το νέο μέλος!Για να έχει νόημα το μέτρο και να αποτελεί κίνητρο θα έπρεπε να ισχύει το βοήθημα τουλάχιστον έως την ενηλικίωση όλων των παιδιών με τουλάχιστον 3 άδειες. Αλλά εδώ έχουν καταργήσει τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά και βάζουν στις πάνες 24%
Ευχαριστώ για τις ευχές, εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα φίλε μου!
Είναι το λιγότερο τραγικοί, τι να λέμε τώρα. Ο τρίτεκνος/πολύτεκνος έχει ανάγκη ένα μεγάλο και άνετο αυτοκίνητο για να μεταφέρει με ασφάλεια τα παιδιά του. Αν θες τη γνώμη μου, όσοι κάνουν από 4 παιδιά και πάνω δεν πρέπει να πληρώνουν ούτε φπα κατά την αγορά του αυτοκινήτου. Ό,τι ισχύει δηλαδή για τα προξενεία/πρεσβείες. Επίσης το αφορολόγητο πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για τους μισθωτούς και να ισχύει αντίστοιχα ένα αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Γονείς είναι και αυτοί και όχι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Και για να επανέλθω στο θέμα είδα το Σάββατο ένα ds7 σε μαύρο μεταλλικό παρκαρισμένο και είναι αρκετά εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό είχε καφέ σκούρο δέρμα, πολύ όμορφο. Λογικά θα βάλουν και σε αυτό τα υβριδικά σύνολα που θα φορέσουν τα 3008 και 5008.
-
Εχετε απόλυτο δίκιο για τις φοροαπαλλαγές των πολυτέκνων . Αρκεί να τους ελέγχουν και να μην παίρνουν τα επιδόματα οι γνωστοί κομπιναδόροι και διάφοροι περαστικοί από την χώρα .
Γιατί βλέπουμε πράγματα που μας εξοργίζουν .
-
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο ακόμα ( μη test drive), εδώ γύρω συνήθως κυκλοφορούν γρήγορα τα νέα μοντέλα
-
κι εδώ Ελλάδα, μονο μια φορά είδα ένα βυζαντινό χρυσό που οπως μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια ειναι το μονο που κυκλοφορει και είναι του Ρέμου! Είναι στο δρόμο ακόμα όσα έχουν παραγγελθεί....
-
Εχθές με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμο το εργαλείο και περιμένει για φόρτωση στη Μασσαλία. Σε κανένα 10ημερο θα ανεβάσω φωτο
-
Με το καλό να το δεχτείς Ηρακλή!!
-
Ευχαριστώ. Ανυπομονώ!!
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Ευχαριστώ. Ανυπομονώ!!Έχεις βάλει κάποιον εσωτερικό διάκοσμο η το default Bastille?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το bastille. Ήδη πήγε στο θεό το αμάξι με το so chic και τα 225 άλογα. Εάν και μου άρεσε πολύ το bastille. Ίσως βάλω δέρμα έξω μετα
-
Εμένα δεν μου αρέσει πολύ το bastille αλλά οι τιμες των διάκοσμων με δέρμα είναι απλησίαστες και το performance line νομιζω πως δεν διατίθεται με το βυζαντινό χρώμα εξωτερικά που μου αρέσει, οπότε μάλλον θα καταληξω κι εγώ στο bastille εκτός αν αλλάξω χρώμα και παω στο gris platinium που μου αρέσει αρκετά κι αυτό.
Λογικά την άλλη βδομάδα θα κάνω test drive το DS7 , καιρού επιτρέποντως, και αμέσως μετά θα νοικιάσω για ΣΚ το 5008 να το δοκιμασω κι αυτό και να καταλήξω σε ένα από τα 2. -
Καλησπέρα, μιλάς για Ελλάδα; Πώς μπορείς να νοικιάσεις 5008; υπάρχει κάπου;
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Καλησπέρα, μιλάς για Ελλάδα; Πώς μπορείς να νοικιάσεις 5008; υπάρχει κάπου;Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ναι μπορείς να νοικιάσεις απο Αvis αλλά παραλαβή μόνο από το αεροδρόμιο
-
Thanks! Ελπιζω να εχουν λογικές τιμές.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Thanks! Ελπιζω να εχουν λογικές τιμές.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Αν θυμάμαι καλά μου είπαν 160 ευρώ για σκ, 2 μέρες δηλαδή. Φτηνό δεν το λες αλλά είναι πιο φτηνά από την Hertz που ήθελε 240 ευρώ για το 3008. Δυστυχώς το ds7 δεν διατίθεται ακόμα για ενοικίαση, προς το καλοκαίρι θα έρθει.
-
Είδα το πρώτο σήμερα στο δρόμο!!!
Δυστυχώς ο τύπος είχε πάρει το performance με τα κόκκινα σήματα σε...μαύρο χρώμα....έγκλημα το μαύρο σε αυτό το αμάξι, το χαντακωσε. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Είδα το πρώτο σήμερα στο δρόμο!!!
Δυστυχώς ο τύπος είχε πάρει το performance με τα κόκκινα σήματα σε...μαύρο χρώμα....έγκλημα το μαύρο σε αυτό το αμάξι, το χαντακωσε.Δεν είναι άσχημο το μαύρο αλλά ειδικά με performance line χαντακωνεται γιατί τα ds wings μπροστά γίνονται μαύρα αντί από χρώμιο και πέφτει πολύ μαυρίλα. Το μαυρο συνδυάζεται με τα καφέ δερμάτινα καθίσματα πολύ όμορφα
-
Στο site της DS ειδα ότι έχει προστεθεί configurator για το DS7, όμως τα έχουν μπερδέψει λίγο με τους κινητήρες και δε βγάζεις πολύ άκρη. Πάντως η έκδοση be chic , εμφανίζεται με περισσότερα καλούδια από ότι πριν. Ο extra εξοπλισμός δεν φαίνεται κάπου παρά μόνο οι εσωτερικοί διακοσμοι
DS7 CROSSBACK