-
Καλη τιμη συγκριτικα παντα το 2λιτρο diesel με τα 180 αλογα..αυτος ο κινητηρας απο οτι καταλαβα δε βγανει με την απλη εκδοση...
μεγαλη ελλειψη για μενα το ναβι π το βαζει μονο στη καλυτερη...
Δε ξερω βεβαια αν προστιθεται εξτρα καπως χωρις να ανεβαζει τη τιμη πολυ η μετα την αγορα. br.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Καλη τιμη συγκριτικα παντα το 2λιτρο diesel με τα 180 αλογα..αυτος ο κινητηρας απο οτι καταλαβα δε βγανει με την απλη εκδοση...
μεγαλη ελλειψη για μενα το ναβι π το βαζει μονο στη καλυτερη...
Δε ξερω βεβαια αν προστιθεται εξτρα καπως χωρις να ανεβαζει τη τιμη πολυ η μετα την αγορα. br.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα προστίθεται και σαν έξτρα το navi. Υπάρχει και η λύση της business be chic έκδοσης που το περιλαμβάνει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν σε αυτή την έκδοση διατίθεται το 2λιτρο diesel
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως κοιτώντας χτες το σάιτ , τώρα που βγήκε και το 5 αιρκρος , οι διαφορές τιμών μεταξύ των δύο είναι πολύ μεγάλες , αφού ο εξοπλισμός του 5 στην βασική βασική για τους μικρούς κινητήρες είναι ανάλογος της be chic και μετά ανεβαίνουμε πολύ . Δηλαδή στην φουλ του 5 τα έχεις όλα και σε τιμές κάτω από 35000 , εκτός του δίλιτρου .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως κοιτώντας χτες το σάιτ , τώρα που βγήκε και το 5 αιρκρος , οι διαφορές τιμών μεταξύ των δύο είναι πολύ μεγάλες , αφού ο εξοπλισμός του 5 στην βασική βασική για τους μικρούς κινητήρες είναι ανάλογος της be chic και μετά ανεβαίνουμε πολύ . Δηλαδή στην φουλ του 5 τα έχεις όλα και σε τιμές κάτω από 35000 , εκτός του δίλιτρου .Υπάρχει και η έκδοση business be chic που είναι κοντά στην so chic αλλά όχι για το διλιτρο. Σχεδιαστικά καμία σχέση με το c5
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα έκανα test drive το DS7, 1.6 βενζίνη 180 άλογα αυτόματο. Οι εντυπώσεις πολύ θετικές. Το εσωτερικό είναι πολυτελές και πολύ άνετο, νιώθεις με την πρώτη ένα δέσιμο με αυτό το αυτοκίνητο. Τα καθίσματα εξαιρετικά μαλακά και πολύ καλής ποιότητας και στη βασική έκδοση εσωτερικού, bastille. Μου άρεσαν επίσης πολύ οι τεράστιες οθόνες, ειδικά του infotainment.
Ο κινητήρας εξαιρετικός και αθόρυβος όπως και το αυτόματο κιβώτιο. Δεν ειχα ευκαιρία να το τρέξω ιδιαίτερα γιατί κινηθηκαμε Κηφισιας απόγευμα Δευτέρας πηχτρα στην κίνηση αλλά με 5 άτομα μέσα ήταν πολύ άνετο στην κίνηση του με ομαλές μεταβάσεις ταχυτήτων.
Συνολικά πολύ καλή η εικόνα. Θα είναι δύσκολη η επιλογή μεταξύ αυτού και του αντίστοιχου peugeot 5008. Στα υπέρ του DS η αισθητική, στα υπέρ του 5008 η εργονομία και οι χώροι ειδικά αποσκευών.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώσες μήπως οτι τα σέρβις και γενικά η υποστήριξη γίνεται σε όλα τα Citroen χωρίς θεμα;
-
Τελευταία φορά που είχα ρωτησει, μου είχαν πει οτι τωρα υπάρχουν 2 εξουσιοδοτημενα και σιγα σιγα εξουσιοδοτούνται κι άλλα. Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με αυτό.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Επιβεβαιώσες μήπως οτι τα σέρβις και γενικά η υποστήριξη γίνεται σε όλα τα Citroen χωρίς θεμα;Εγώ που ρώτησα για Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι ολα τα αμάξια της βόρειας Ελλάδας θα τα αναλάβει η Σιτροέν Θεσσαλονίκης αρχικά και στην συνέχεια θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ξερει κανεις η be chic business του ds7 που υπολείπεται της φιλ του 5αιρκρος? πηρα προσφορά για το ds7 , ειχα παει για να δω το σιτροεν , αλλα ο πωλητης 'εσπρωχνε' προς το ds που έχουν προωθητικα , αλλα η φωτοτυπια με τον εξοπλισμο που εδωσε απλα δεν διαβαζεται..
-
Οσο διαφορα και να χει με κλειστα ματια θα το προτιμουσα...Δε βλεπεται πραγματικα το aircross,πρεπει να αδιαφορει καποιος τελειως για την εξωτερικη εμφανιση...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει αυτά είναι υποκειμενικά. Εγώ που το είδα από κοντά και χαρά ειναι φυσικά δεν έχει τον σχεδιασμό του ds αλλά δεν είναι deal break. Υπολείπεται αρκετά η business vs feel?
-
Η DS7 Be chic business, δεν έχει :
[list:2drimtqn]εσωτερικό καθρέφτη ηλεκτροχρωμίου, έχει πρισματικό.[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]κάμερα οπισθοπορείας + Αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, κοστίζει γύρω στα 600 €[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]Ενεργό σύστημα επόπτευσης νεκράς γωνίας, Driver Attention Alert & αναβαθμισμένο σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, 1400€[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]προβολείς FULL LED, €1700[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]Keyless Access/Go: Είσοδος και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, 360€[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]Ασύρματη φόρτιση κινητού, 190€[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]Πίσω φυμέ πλαινά τζάμια, 250€[/list:u:2drimtqn]
[list:2drimtqn]Πεντάλ και υποπόδιο αλουμινίου[/list:u:2drimtqn]Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης 35.2% μπορεί να διαφέρουν λίγο ανάλογα την έκδοση που θα διαλέξεις.
-
Παραπάνω έκανα σύγκριση με την έκδοση Shine του C5 aircross, αυτή είναι η full εκδοση. Η feel δεν έχει Driver Attention Alert, Extended Traffic Sign Recognition, Προβολείς Full LED, Keyless Access/Go, Ασύρματη φόρτιση κινητού
Πεντάλ και υποπόδιο αλουμινίου αλλά ούτε και navigation, Ενεργό Ρυθμιστής και Περιοριστής ταχύτητας, Highway Driver Assist, που τα έχει η be chic business -
Υστερει αρκετα...το full led σε σχεση με το απλο λεντ που εχει νομιζω στο βασικο εξοπλισμο τι διαφορα εχει?
στριβουν και ανοιγοκλεινει η μεγαλη σκαλα αυτοματα?Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε για την αναλυτική παρουσίαση των διαφόρων!
-
Ο βασικός εξοπλισμός έχει LED μονο τα φώτα ημέρας και τα πίσω φώτα. Οι βασικοί προβολείς είναι νομίζω αλογόνου. Δε στρίβουν. Δεν είμαι σίγουρη για την αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/ψηλής σκάλας.
-
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει αυτά είναι υποκειμενικά. Εγώ που το είδα από κοντά και χαρά ειναι φυσικά δεν έχει τον σχεδιασμό του ds αλλά δεν είναι deal break. Υπολείπεται αρκετά η business vs feel?Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως τα έχω δει στα επίσημα sites η feel του C5 έχει επιπλέον: α) κάμερα οπισθοπ.+αισθητήρες μπροστά β) αναδιπλ.καθρέφτες με φωτισμό LED γ) ειδοποίηση τυφλού σημείου δ) εσωτ. καθρέπτη ηλεκτροχωμίου
Αυτά σε σχέση με την be chic της DS. Με την be chic business δεν ξέρω τι επιπλέον έχει (τώρα από ότι είδα ο/η snowdrop λέει 2 συστήματα ασφαλείας και navigation)
Be chic (όχι business) με feel στον 1.2 130hp ξεκινούν με διαφορά 4.500 ευρώ (η be chic business θα κοστίζει και κάτι παραπάνω).Άρα η έκπτωση για την DS πρέπει να είναι αρκετά γενναία για να σε βάλει σε δίλημμα..
Εκτός αν ούτως ή άλλως,σου αρέσει και σε εξυπηρετεί καλύτερα το DS7. -
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στον εξοπλισμό από τη βασική έκδοση (chic) του DS7 crossback είναι ότι αναφέρει -Έγχρωμη οθόνη αφής 8” & **ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθονή αφής **3,5”
Δηλ. η οθονίτσα στο καντράν μπροστά από το τιμόνι που δείχνει π.χ. κατανάλωση,αυτονομία,trip computer είναι αφής,χωρίς χειριστήρια από το τιμόνι; -
Η έκπτωση που μου έδωσαν στο ds είναι 1500 , δλδ 35400 business be chic 1.5 eat8 με μεταλλικό. Είναι καλή τιμή ή νορμάλ;
DS7 CROSSBACK