-
Πέτυχα σήμερα μέσα στη Βουλιαγμένη, μία λευκή να κάνει πλαγιολισθήσεις υπό βροχή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι τις έκανε με χειρόφρενο. Μετά σκέφτηκα το σενάριο της υπερστροφής ισχύος τής υβριδικής έκδοσης. Δίνει τόση ροπή πίσω που να μπορεί να οδηγηθεί έτσι; Εννοείται σε βρεγμένο και με κατάλληλες τιμονιές.
-
Επειδή και εγώ ψάχνω για αμάξι μετά από ενδελεχή έρευνα που έκανα στους configurators κάθε αντιπροσωπείας κατέληξα στα εξής :** **
DS7 - πολύ φτωχός εξοπλισμός στην βασική έκδοση για 35.000 ευρώ , δεν σε αφήνει καν να επιλέξεις ως extra τα δυναμικά φώτα led , στο επιτρέπει μόνο στην επόμενη έκδοση όπου ανεβαίνει αρκετά η τιμή.
**Kuga ST LINE: **προσθέτοντας το technology pack με επιπλέον κόστος περίπου στα 1000 έυρω έχει ότι τελευταία τεχνολογία υπάρχει με κοστος 34000(αυτόματο πετρέλαιο) - συν το πλεονέκτημα της 8ετούς εγγύησης -.(εκέι κατέληξα τελικά)
**3008 : **εντυπωσιακή μάσκα και εξωτερική εμφάνιση το νέο μοντέλο , αλλά πολύ ιδιαίτερο και άβολο το cockpit. Επίσης όλες οι βασικές λειτουργίες (ραδιόφωνο-κλιματισμός) χειρίζονται από τη κονσόλα, που το θεωρώ δύσχρηστο και επικίνδυνο.
-
Πέτυχα σήμερα μέσα στη Βουλιαγμένη, μία λευκή να κάνει πλαγιολισθήσεις υπό βροχή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι τις έκανε με χειρόφρενο. Μετά σκέφτηκα το σενάριο της υπερστροφής ισχύος τής υβριδικής έκδοσης. Δίνει τόση ροπή πίσω που να μπορεί να οδηγηθεί έτσι; Εννοείται σε βρεγμένο και με κατάλληλες τιμονιές.
υπερστροφή ισχύος της υβριδικής έκδοσης!!! Δύσκολο να το επιβεβαιώσουμε!
για 2 λόγους
-
δεν υπάρχουν πολλοί και
-
από τους κατόχους κανένας δεν το πήρε με σκοπό να προκαλέσει υπερστροφή ισχύος!!
μόνο όταν παραλάβει ο γάτος, θα έχουμε τέτοια στοιχεία στα χέρια μας!!!
-
-
Νεαρός οδηγούσε, άντε μέχρι 30-32. Αλλά και να την έχει ρημάξει στα χειρόφρενα, ούτε αυτό είναι κοινότυπο σε τέτοιο αμάξι. Εν τω μεταξύ, δε φαινόταν να μειώνει ταχύτητα, όπως συμβαίνει στις χειροφρενιές. Για αυτό και σκέφτομαι την υβριδική έκδοση. Εκτός κι αν έχει τόσο καλή ελκτική πρόσφυση μπροστά, οπότε μπορούσε να διατηρεί την ταχύτητά του παρά το χειρόφρενο.
-
ρε σεις, ηλεκτρικο χειροφρενο εχει. αλλα και πραγματι εχει πολυ ροπη μεχρι τα 60-70km σε φουλ ελεκτρικ οπου νομιζω οτι δινει μονο στις πισω. δυναμη μπορει οχι, αλλα ροπακλα. γελοιο ομως θεαμα να χορευεις με τις φακλανες τα σουβια, οτι κανω θα το κανω φυσικα πλατεια μπουρναζι. ενταυθα. τωρα που το λετε δεν φερνει λιγο σε κιμ καρντασιαν με τον ομορφο το κωλο? σε γατο αρεσει σε μάικροπενιδες οχι...
-
ρε σεις, ηλεκτρικο χειροφρενο εχει. αλλα και πραγματι εχει πολυ ροπη μεχρι τα 60-70km σε φουλ ελεκτρικ οπου νομιζω οτι δινει μονο στις πισω. δυναμη μπορει οχι, αλλα ροπακλα. γελοιο ομως θεαμα να χορευεις με τις φακλανες τα σουβια, οτι κανω θα το κανω φυσικα πλατεια μπουρναζι. ενταυθα. τωρα που το λετε δεν φερνει λιγο σε κιμ καρντασιαν με τον ομορφο το κωλο? σε γατο αρεσει σε μάικροπενιδες οχι...
Γατε με τα ωραία σου!!!
-
Εγώ πάλι δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο να μπορείς να κάνεις κάνα παντιλικάκι με το οικογενειακό σου όχημα. Και με το Miata που είχα, τα παντιλίκια σε δημόσιο δρόμο ήταν μέχρι την ταχύτητα που αναφέρεις, πιο πάνω μόνο στην πίστα, δε μας φταίνε σε τίποτα οι απέναντι. Οπότε ναι, ενδεχομένως να άλλαζε η επιλογή μοντέλου ανάλογα με μια τέτοια πληροφορία. Αλλά ποιο περιοδικό θα γράψει τα αυτονόητα για να ξεστραβωθούμε; Επιλέγεις λοιπόν τη φουλ ηλεκτρική οδήγηση κι έχει τόση ροπή που να σπάει την πρόσφυση; Ήταν βρεγμένα βέβαια...
-
Καλημέρα και από εμένα....
πρώτη φορά γράφω, αλλά παρακολουθώ το forum συχνά.
Οδηγώ ένα ds7 e-tense.
όσον αφορά τα φώτα, τα φώτα διασταύρωσης είναι xenon- ίδια ακριβώς απόχρωση με τα led που έχει- τα φώτα πορείας (που τα ανάβεις όταν είσαι μόνος στο οδόστρωμα (προβολείς) είναι αλογόνου. Παρεμπιπτόντως έχει τα καλύτερα φώτα της αγοράς του https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/MEGA-TEST-Test-fwtwn-se-18-mikromesaia-SUV_180612_38274.asp
Το αυτοκίνητο τραβάει τα βλέμματα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο, σε άλλους αρέσει αυτό σε άλλους όχι. Πάντως στα κινεζάκια έχει άλλο αντίκτυπο....Πρόσφατα είχα παρκάρει και περίμενα, έξω απο click away, και μια παρέα ασιατών το είδε και άρχισε τα ουάου, τι αυτοκίνητο είναι αυτό κτλ. Μάλιστα μία πλησίασε τη σειρά που περίμενα (υπομονετικά να ψωνίσω) και ρωτούσε ποιανού είναι το αμάξι αυτό
Όλα τα λεφτά είναι όταν εν κινήσει, επιλέξεις το mode sport .....προσωπικά χάζεψα από την επιτάχυνση, οι ηλεκτροκινητήρες έχουν άλλη αίσθηση.
Το αυτοκίνητο έχει εξαιρετικούς χώρους, πολύ καλή ποιότητα εσωτερικά, όχι παντού πάντως, εξαιρετική κατανάλωση και πολλά gadgets (η εφαρμογή πάντως MyDS μία δουλεύει και μία όχι)
Κάθε ημέρα 80 χλμ για εργασία (μόνο πήγαινε) κατανάλωση 4 lt/100χλμ φορτισμένο, οδηγούμενο στην εθνική. Φόρτιση στην εργασία και πίσω, πολλές φορές 3 lt/100 λόγω κλίσης του οδοστρώματος προφανώς.
Στα αρνητικά τώρα: δεν ανταποκρίνεται στις διαφημιζόμενες προδιαγραφές του όσον αφορά την οικιακή φόρτιση, σε ενισχυμένη παροχή 16Α φορτίζει σε 9 ώρες περίπου ενώ υποτίθεται κάνει 4,1 ώρες. και δεύτερον δεν μου αρέσει η αίσθηση του τιμονιού...πολύ ελαφρύ.
Αυτά τα ολίγα.......αλλά η επιτάχυνση είναι άλλο πράγμα...τώρα; με τα παιδιά σταματήσαμε να κυνηγάμε τις στροφές...και ασχολούμαστε, έστω για λίγο, με τις ευθείες...
-
Μιας και είσαι κάτοχος και έχει γνώση ήδη θα σου αφήσω 2_3ερωτηματα μου
1.Όσο αφορά τα φώτα έχεις τα led active vision και είναι άλογονου ;
2.Το τιμόνι είναι τόσο ελαφρύ λόγω της υποβοήθησης που το βάζεις στα αρνητικά ; (Δηλ από πληροφορηση χάλια;)
3.Θελω εάν μπορείς να μου αναφέρεις για την ποιότητα γιατί έχω κόλλημα με αυτό..
Όσο αφορά στην εφαρμογή έχεις δίκιο.Εχω μιλησει πολλές φορές με τα κεντρικά (μέσω φίλου που εργάζεται στο group) και μου έχουν πει ότι προσπαθούν να την βελτιώσουν και το κάνουν ...σταδιακά έστω.
Ευχαριστώ και καλούς δρόμους
-
ρε ειναι καλο και εντυπωσιακο οχημα! οποτε μαλλον συνονοματε και συνγαυρε και καλοι δρομοι αλλα θελω και αποψις πως ειναι στις καμπες με πολλα χιλιομετρα - εκει που μου φανηκε λιγο ασουμπαλον. επισης απο φρενα σε παρατεταμενες γρηγορες κατηφορες. για στροφιλικια δεν ρωταω, πολλα τα κιλα. και οι ζαντες, με 18αρες θα εχανε καπου οτι θα κερδιζε σε γντουπατις?
κωνε μη αγχωνεσαι με τη ποιοτης. ειπαμε δεν ειναι ματσουντα, αλλα δεν ειναι και του πεταμου, μη κολλας. και εγω εχω κολλημα με μιλφατα αλλα δεχομαι και πιπινια.
-
Μαζί σου για τις μιλφ...
Όσο αφορά στη mazda η αλήθεια είναι ότι λίγες; είναι 'mazda' ακόμα και από τις υποτιθέμενες premium ..Α ρε mazda με τα περίεργα κυβικά σου .
-
1.Έχει απλά φώτα, είναι έκδοση so chic (μόνο εξτρα το χρώμα) για να πάει κάτω από 40 ΛΤΠΦ. Τα led είναι gadgetaki, φαντάζομαι καλύτερα από τα απλά...αλλά επαναλαμβάνω έχει εξαιρετικά φώτα.....και δεν χαλάει καθόλου την εικόνα του αυτοκινήτου...Στη πορεία έχει το λευκό φώς και μόνο όταν ανάβεις προβολείς κιτρινίζει λίγο η δέσμη.....
-
Είναι ελαφρύ , δεν εμπνέει να κυνηγάς τις στροφές αλλά κόβει πολύ.
-
Η ποιότητα είναι πολύ καλή, καμία ένσταση στη συναρμολόγηση απλά τα πλαστικά χαμηλά είναι σκληρά. Από την άλλη στο κυρίως ταμπλό έχει μαλακή υφή και άισθηση, και ειλικρινά το βρίσκω εξαιρετικό σε αυτό το κομμάτι. Για εμένα πάντως, που είδα και τη GLA, XC40, χωρίς δέρμα, δεν τα θεωρώ καλύτερα σε καμία περίπτωση...3 μήνες και 4.300 χλμ και δεν τρίζει τίποτα, πολύ δεμένο αυτοκίνητο.
Τον συνονόματο δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν το έχω οδηγήσει σε καμπές με πάρα πολλά χιλιόμετρα....Πάντως γέρνει αλλά είναι πολύ σταθερό. Γενικά δεν με τραβάει να το πιέσω σε στροφές...από μόνο του σου λέει χαλάρωσε και απόλαυσε, και όποτε δεις ευθεία, πάτας το κουμπάκι, κοκκινίζει το καντράν και.......
Παρεμπιπτόντως έχει και πολύ καλή επιτάχυνση μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες παρόλο που είναι 1800+ άδειο.
Μιας και είσαι κάτοχος και έχει γνώση ήδη θα σου αφήσω 2_3ερωτηματα μου
1.Όσο αφορά τα φώτα έχεις τα led active vision και είναι άλογονου ;
2.Το τιμόνι είναι τόσο ελαφρύ λόγω της υποβοήθησης που το βάζεις στα αρνητικά ; (Δηλ από πληροφορηση χάλια;)
3.Θελω εάν μπορείς να μου αναφέρεις για την ποιότητα γιατί έχω κόλλημα με αυτό..
Όσο αφορά στην εφαρμογή έχεις δίκιο.Εχω μιλησει πολλές φορές με τα κεντρικά (μέσω φίλου που εργάζεται στο group) και μου έχουν πει ότι προσπαθούν να την βελτιώσουν και το κάνουν ...σταδιακά έστω.
Ευχαριστώ και καλούς δρόμους
-
-
Καλησπερα στην ομαδα!
Χθες προχωρησα στην αγορα μιας νεας DS7 Crossback Performance Line 1.5 Diesel.
Ελπιζω το αυτοκινητο να ειναι τοσο καλο οσο λενε τα reviews και τα βιντεο.
Η επιλογη εγινε μεταξυ GLA, XC40,Q3, Tiguan R Line, νεο Tucson και η χρηση προοριζεται να ειναι αποκλειστικα οικογενειακη για εκδρομες εντος δρομου με ταχυτητες οχι πανω των 120χλμ/ωρα,οποτε θεωρω πως ο συνδιασμος τελικης τιμης μετα απο διαπραγματευση και ποιοτητας του αυτοκινητου ηταν αυτο που εψαχνα.
Ζωντας οπως ολοι στην εποχη των social, παρατηρησα οτι δεν υπαρχει ενα μερος συγκεντρωσης των μελων για αμμεση ανταλλαγη πληροφοριων αν χρειαστει και ετσι προχωρησα στην δημιουργια της ομαδα DS7 Crossback Owners Club_Greece στο ΦΒ.
Θα ηταν χαρα να τα λεμε κ εκει!
Αν η αναρτηση ειναι αντιθετη στους κανονες του φορουμ παρακαλω να κατεβει.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.Με καλύψες .Ομολογώ αυτό με τις στροφές το περιμένα.Ειχα κάνει ανάλογη δοκιμή... όταν το πήρα για test drive.Τοτε με χάλασε συγκεκριμένα με το golf 7,5 gtd που έχουμε αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι άλλο αυτοκίνητο...
Γατε το 3008 είναι πιο σπορτιβικο όντως και στις στροφές.
-
Καλορίζικο και απροβληματιστο!.
Πάνω κάτω τα ίδια κοιτάξαμε συν 3-4 παραπάνω.Τα 2 δυστυχώς δεν κατάφερα να τα αποκτήσω λόγω των κινητήρων τους και πώς συμπεριφέρεται το ελληνικό κράτος.Στο τέλος κατέληξα στα ομοσταυλα κ εν τέλει στο ds 7 ..
Μπράβο για την ομάδα ,ελπίζω να μαζέψει τον κόσμο της.
-
Ερώτημα προς του γνώστες : Ζάντα 19' London με ελαστικά 235/50/19v ή ζάντα 20' Tokyo 235'/45 / 20v ;
-
Ερώτημα προς του γνώστες : Ζάντα 19' London με ελαστικά 235/50/19v ή ζάντα 20' Tokyo 235'/45 / 20v ;
αμα θες να διαβαζεις τα γραμματα απο το φρεατιο με τον μαλακο τον απαφτο, βαλε 20αρες...
αν ειχαν εστω και εξτρα 18αρες ή 17αρες θα το ειχα παρει και εγω αλλα ουτε καν εγκριση τυπου δεν εχουν βγαλει
-
konstantinosnov wrote:
αμα θες να διαβαζεις τα γραμματα απο το φρεατιο με τον μαλακο τον απαφτο, βαλε 20αρες...
αν ειχαν εστω και εξτρα 18αρες ή 17αρες θα το ειχα παρει και εγω αλλα ουτε καν εγκριση τυπου δεν εχουν βγαλει
Γεια σου ρε Γατε!!!
Με έπεισες!
-
Ακομα και με την ειδική ανάρτηση τόσο πολύ χτυπά;
-
Ακομα και με την ειδική ανάρτηση τόσο πολύ χτυπά;
Όπως και να έχει 45προφιλ είναι χαμηλό ειδικά για τέτοια αυτοκίνητα.Εχει δίκιο ο Γάτος!
DS7 CROSSBACK