-
Το έθεσα σαν ερώτηση σε ομάδα ds7 στο fb (οχι ελληνική ομάδα,εξωτερικού) και όντως πλέον δεν βάζουν εξωτερικά τα σηματάκια πχ 'rivoli' οποτε @Alantin είσαι τυχερός που σου τα τοποθέτησαν δωρεάν, ελπίζω να προλάβω να έχουν απόθεμα όταν τα ζητήσω κι εγώ.
Για το διαμαντάκι ούτε εγώ έχω καταλαβει τι εννοούν @konstantinosnov ίσως αν ανεβει κάποια φωτογραφία να το δούμε.
@alantin και πάλι καλοτάξιδο να είναι, πολλά, καλά και ασφαλή χιλιομετρα να έχεις και να το ευχαριστηθείς!!!
-
Το έθεσα σαν ερώτηση σε ομάδα ds7 στο fb (οχι ελληνική ομάδα,εξωτερικού) και όντως πλέον δεν βάζουν εξωτερικά τα σηματάκια πχ 'rivoli' οποτε @Alantin είσαι τυχερός που σου τα τοποθέτησαν δωρεάν, ελπίζω να προλάβω να έχουν απόθεμα όταν τα ζητήσω κι εγώ.
Για το διαμαντάκι ούτε εγώ έχω καταλαβει τι εννοούν @konstantinosnov ίσως αν ανεβει κάποια φωτογραφία να το δούμε.
@alantin και πάλι καλοτάξιδο να είναι, πολλά, καλά και ασφαλή χιλιομετρα να έχεις και να το ευχαριστηθείς!!!
Για το σκι τι σου απάντησαν; Πάντως το rivoli που είδα εγώ στην αντιπροσωπεία με ζελατίνες αρχές Σεπτεμβρίου τα είχε.κ το σκι...
Εάν είναι από το εργοστάσιο τότε τι να πω....Σε κάθε 'update' ανά 6μηνο τότε οκ κάτι αφαιρούν...
-
Για το σκι τι σου απάντησαν; Πάντως το rivoli που είδα εγώ στην αντιπροσωπεία με ζελατίνες αρχές Σεπτεμβρίου τα είχε.κ το σκι...
Εάν είναι από το εργοστάσιο τότε τι να πω....Σε κάθε 'update' ανά 6μηνο τότε οκ κάτι αφαιρούν...
[/quote]
Για το σκι δεν ρώτησα αλλά απ όσο θυμάμαι όταν έκανα την παραγγελία η 'τρυπα' για το σκι είναι στον extra εξοπλισμό στην επιλογή comfort seat pack και δεν συμπεριλαμβάνεται στην περιγραφή του πακέτου 'rivoli'
-
Ένα βήμα πριν την παραγγελία ή μη ... και ακουω τις γνώμες σας.
Λοιπόν Ds 7 crossback e tense 4*4 με έξτρα ds active led vision , ambient light, keyless& hends free πόρτα αποσκευών ,rivoli black εσωτερικό , ηλιοροφή κοντά στα 59000€
Θεωρείτε ότι μπορώ να πάω σε κάτι άλλο σε αυτό το στήσιμο...κ χρήματα;
Σκέψεις για :1.peugeot 3008 facelift hybrid 4 gt line με ανάλογα έξτρα
2.....
3....
Η το προχωράω;
-
Βρε συ Κωνσταντίνε ωραίο το DS7 αλλά μήπως είναι πάρα πολλά τα χρήματα για DS (και Peugeot); Εγώ παρόλο που το απλό DS7 (μη hybrid) ίσως να το σκεφτόμουν αν ήθελα SUV, τόσα χρήματα δεν θα έδινα νομίζω... Δεν τους έχω τόση εμπιστοσύνη...
Στα ίδια επίπεδα παίζει το Land Rover Discovery Sport PHEV και το Range Rover Evoque PHEV. Τώρα αν δεν θέλεις PHEV οπωσδήποτε, παίρνεις έκδοση των 2 αυτών με πολύ πράμα πάνω και 2λιτρο μοτέρ βενζίνης.
-
ειμαι σε εντελως παρομοιο διλλημα
παιζει για εμενα το compass trailhawk 4xe στις 55 και για τον συνεταιρο μου το ds7. στις 59 επισης.
και ενω μας εξυπηρετει πολυ φορολογικα το ληζ, καπου τα γιουρα σε κατα τα αλλα μετρια οχηματα για τοσα λεφτα δημιουργουν το λιγοτερο προβληματισμο. αν δεν ηταν και ληζ και να φευγει το μισθωμα με 1.3 και να μη μπαινει στην ατομικη φορολογηση, ουτε σκεψη. υπερτιμημενα ολα. μου θυμιζει εναν 486 στα 33 που πηρα το 1991 στα 300 χιλιαρικα. και την επομενη χρονια ειχε 50.
ρε παιδι μου να ηταν ενα λαντ κρουζερ, ενα λαντ ροβερ - κανονικο οχι απο τα λάιτ - να πεις τα χωνω. αλλα οσες φορες εχωσα λεφτα σε αμαξι μικρομεσαιας κατηγοριας , για μεγαλης δεν ξευρω και δεν εχω τοσα γιουρα και να ειχα δηλαδη δεν θα το εκαμα αφου, τα εχασα μετα απο λιγο και κυριως το βαρεθηκα. οκ, εντυπωσιακο το ντι ες εφτα αλλα σγα τα αυγα στην ουσια.
-
Επιλογές έχεις αρκετές, το θέμα είναι τι θές, τι χρειάζεσαι και τι σου αρέσει.
Μερικές εναλλακτικές (εκτός του 3008 που ήδη είπες).
BMW X1 xDrive 25e στα €52.000 και με περιθώριο για κάποια έξτρα
BMW X2 xDrive 25e στα €52.000 και με περιθώριο για κάποια έξτρα
BMW X3 xDrive 30e στα €59.000 με σαφώς λιγότερο εξοπλισμό από το DS7 οπως το έχεις φτιάξει
Volvo XC40 PHEV T4 ή Τ5 από €50.000 (και φτάνει μέχρι €60Κ μπορεί και παραπάνω αναλόγως εξοπλισμού)
Volvo XC60 PHEV T6 από €65.000 (μπορεί να παίζει έκπτωση).BMW & XC60 4κίνητα, XC40 προσθιοκίνητο. Όλα για εμένα λιγότερο όμορφα από το DS7 μέσα-έξω. Τα μικρά Volvo & BMW και πιο αργά. Ζυγίζεις ανάγκες, θέλω και οικονομικά, οδηγείς όσα σου αρέσουν και αποφασίζεις. Προσωπικά θα έπαιρνα την DS7 χωρίς 2η σκέψη.
-
Όταν παίζει leasing υπάρχουν περιορισμοί κυβισμού και δεν ισχύουν τα περί Land rover/Range rover που έγραψα πιο πάνω διότι είναι 2λιτρα.
Αν μιλάμε όμως για κανονική αγορά, για μένα δεν υπάρχει σύγκριση. Ακόμα και οι 'λάιτ' αυτές εκδόσεις όπως λες γάτε (ειδικά το Discovery, το Evoque δε μ αρέσει εμφανισιακά), είναι ικανότατες και με φοβερές επιδόσεις σε σχέση με την υπόλοιπη μάζα. Έχω μπει σε Discovery Sport πριν κάποια χρόνια στην Αγγλία (όχι PHEV) και θυμάμαι είχα εντυπωσιαστεί. Καμία σχέση με το πως ήταν το Freelander πιο παλιά. Μιλάμε για θηριάκι και ας είναι το 'μικρό'. Φαντάσου πως θα είναι το ανανεωμένο.
-
ο μονος περιορισμος στο ληζ ειναι οι 40000 προ φορων. για αυτο και το ds7 το εξοπλισμενο εχει 39990 λτπφ
τα ροβερ δεν ειναι αυτο που νομιζεις... αμ δε... 1.5... σαν τη χι ενα, ενα πραμα. μολις τελειωσει το ρευμα σε περναει ο νταστερας με το μαζουτι.
-
Βρε συ Κωνσταντίνε ωραίο το DS7 αλλά μήπως είναι πάρα πολλά τα χρήματα για DS (και Peugeot); Εγώ παρόλο που το απλό DS7 (μη hybrid) ίσως να το σκεφτόμουν αν ήθελα SUV, τόσα χρήματα δεν θα έδινα νομίζω... Δεν τους έχω τόση εμπιστοσύνη...
Στα ίδια επίπεδα παίζει το Land Rover Discovery Sport PHEV και το Range Rover Evoque PHEV. Τώρα αν δεν θέλεις PHEV οπωσδήποτε, παίρνεις έκδοση των 2 αυτών με πολύ πράμα πάνω και 2λιτρο μοτέρ βενζίνης.
Δεν θα σου πω ότι έχεις άδικο περί κόστους.Κ εάν δεν είχα κάβα από πώληση άλλων 2 από vw group δεν θα το σκεφτόμουν καν....Έχω το 80-85% μετρητά οπότε πάω για μικρο πόσο με το καλό επιτόκιο της ds.
Από εκει και πέρα τα διλιτρά δεν τα κοιτάω για τους γνωστούς ελληνικούς λόγους....Την πάτησα μια φορά με το gokf δεν θέλω να την ξαναπατήσω.To PHEV ,της land rover το κοίταξα αλλά είσαι σίγουρος για την τιμη; Προχθές μου έδωσαν τιμή εκκίνησης 71000 € για το dynamic r στο Evoque.
-
Κοίτα, ο καθένας έχει την οικονομική του άνεση και μαγκιά σου που έχεις αυτά τα φράγκα και ψάχνεις σε αυτό το επίπεδο. Απλά θα σου πω να το σκεφτεις πολύ καλά και να δοκιμάσεις ότι υπάρχει πριν τα επενδύσεις γιατί ουσιαστικά ό,τι και να πάρεις θα χάσει πολύ μεγάλη αξία την στιγμή που θα βγεις από την αντιπροσωπεία.
Εννοώ δηλαδή να βεβαιωθείς πως παίρνεις ένα αμάξι που σε γεμίζει και το γουστάρεις πραγματικά σε σημείο που να μη σε χαλάει το παραπάνω.
Τώρα σχετικά με τις τιμές, τί να σου πω; Τον κατάλογό τους βλέπω. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την Dynamic R, έχει και πιο φθηνή έκδοση, αλλά ακόμα και αυτή την έχει από 62800. Όχι 71000 που σου λένε!!!
Επίσης σκέψου πως ένα σωρό λεφτά θα δώσεις δεν παίζει να μη σου κόψουν κάτι! Ή έστω να σου βάλουν κάτι έξτρα στα ίδια λεφτά.
Disco
https://www.landrover.gr/storage/uyovybAWCiod1aBxJzJQ464X/DS_pricelist.pdfEvoque
https://www.landrover.gr/storage/A5PszcDLrc3fWnFUN8Fox3jy/RRE_pricelist.pdfΜη ψαρώνεις πάντως με το Evoque επειδή είναι Range. Δες και το Discovery. Για μένα πολύ πιο όμορφο/άγριο σε όλα του!
Γάτε όντως 1.5 είναι τώρα το είδα! Οπότε ΑΚΟΜΑ καλύτερα!!!
Δε τελειώνει το ρεύμα. Ξέρει το σύστημα να σταματάει το electric only mode με τόσο απόθεμα ώστε να συνεχίσει το όχημα να κινείται ως hybrid. Πρέπει να γίνουν εξωπραγματικά πράγματα για να τελειώσει η μπαταρία τελείως! Ένα άτομο που επενδύει σε PHEV, σίγουρα θα μάθει και το πως να το χρησιμοποιεί σωστά ώστε να έχει το 100%.Δες τις 2 εκδόσεις κάτω κάτω στον τιμοκατάλογο του Disco. Είναι εταιρικές με κάτω από 40χιλ προ φόρων.
-
Κοίτα, ο καθένας έχει την οικονομική του άνεση και μαγκιά σου που έχεις αυτά τα φράγκα και ψάχνεις σε αυτό το επίπεδο. Απλά θα σου πω να το σκεφτεις πολύ καλά και να δοκιμάσεις ότι υπάρχει πριν τα επενδύσεις γιατί ουσιαστικά ό,τι και να πάρεις θα χάσει πολύ μεγάλη αξία την στιγμή που θα βγεις από την αντιπροσωπεία.
Εννοώ δηλαδή να βεβαιωθείς πως παίρνεις ένα αμάξι που σε γεμίζει και το γουστάρεις πραγματικά σε σημείο που να μη σε χαλάει το παραπάνω.
Τώρα σχετικά με τις τιμές, τί να σου πω; Τον κατάλογό τους βλέπω. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την Dynamic R, έχει και πιο φθηνή έκδοση, αλλά ακόμα και αυτή την έχει από 62800. Όχι 71000 που σου λένε!!!
Επίσης σκέψου πως ένα σωρό λεφτά θα δώσεις δεν παίζει να μη σου κόψουν κάτι! Ή έστω να σου βάλουν κάτι έξτρα στα ίδια λεφτά.
Disco
https://www.landrover.gr/storage/uyovybAWCiod1aBxJzJQ464X/DS_pricelist.pdfEvoque
https://www.landrover.gr/storage/A5PszcDLrc3fWnFUN8Fox3jy/RRE_pricelist.pdfΜη ψαρώνεις πάντως με το Evoque επειδή είναι Range. Δες και το Discovery. Για μένα πολύ πιο όμορφο/άγριο σε όλα του!
Γάτε όντως 1.5 είναι τώρα το είδα! Οπότε ΑΚΟΜΑ καλύτερα!!!
Δε τελειώνει το ρεύμα. Ξέρει το σύστημα να σταματάει το electric only mode με τόσο απόθεμα ώστε να συνεχίσει το όχημα να κινείται ως hybrid. Πρέπει να γίνουν εξωπραγματικά πράγματα για να τελειώσει η μπαταρία τελείως! Ένα άτομο που επενδύει σε PHEV, σίγουρα θα μάθει και το πως να το χρησιμοποιεί σωστά ώστε να έχει το 100%.Δες τις 2 εκδόσεις κάτω κάτω στον τιμοκατάλογο του Disco. Είναι εταιρικές με κάτω από 40χιλ προ φόρων.
Η αλήθεια είναι ότι το Evoque είναι από τα αυτπκυ μου κάνει αίσθηση ,μαζί με το Δυστυχώς -τωρα πήρα προσφορά- η εκδοση με τον 1.5 ξεκινάει στα 71000 € κ με επιτόκιο 7,9 οπότε το αυτοκίνητο ξεφεύγει πολύ.
-
Καλά πως γίνεται να ξεκινάει από 71χιλ ενώ ο κατάλογός τους λέει:
Range Rover Evoque 1.5 Litre T/C 300PS Petrol PHEV AWD 5 Door Aut o 59.900€ Final Retail Price
???
Τους ρώτησες;
-
Range Rover Evoque 1.5 Litre T/C 300PS Petrol PHEV AWD 5 Door Aut o 59.900€ Final Retail Price
???
Τους ρώτησες;
Ξεκινάει εισαγωγικά από την έκδοση 's'
-
H S στον κατάλογο κάνει 65100. Όχι 71. Επίσης αφού εισάγουν από S και πάνω γιατί τα έχουν τα υπόλοιπα στον κατάλογο; Από το δικό τους σάιτ είναι.
Μήπως έπεσες σε αλάνι πωλητή που ήθελε να σμπρώξει πιο ακριβό ετοιμοπαράδοτο; Πάρε και σε άλλη αντιπροσωπεία. Περίεργα πράγματα.
-
Προσωπικά είμαι σε αναμονή για παραλαβή Ds7
Πριν την αγορά κοίταξα και ρώτησα σχεδόν για όλα τα 'premium suv' ίδιας κατηγορίας (λογο μήκους το ds7 'παίζει' σε 2 κατηγορίες C + D ) για τα οποία θα σας πω απλά ότι κάθε αυτοκίνητο C κατηγορίας (μικρότερα σε μήκος,χώρους,όγκο)με τον εξτρα πάντα εξοπλισμό που επιθυμώ προσωπικα έβγαιναν τουλάχιστον 3-5Κ .
Τα κατηγορίας D απο την άλλη σχεδόν εφάμιλλα σε μηκος/χώρους/όγκους (κάποια λίγο μεγαλύτερα) η διαφορά στην τιμή ανοίγει σε 10-15Κ.
Δέχομαι ότι η DS είναι πολύ καινούργια και δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλα απο πισω είναι ένας PSA όμιλος οπότε κάτι μου λέει αυτο. Επίσης πιστεύω ότι είναι μια value for money πρόταση με ιδιαίτερο σχεδιασμό που ξεχωρίζει πολύ απο τον ανταγωνισμό και το βλέπω στο δρόμο απο τις αντιδράσεις του κόσμου σε σταθμευμένα ds7 που κάνουν βόλτα γύρω από το αυτοκίνητο να το επεξεργαστουν.
Κλείνοντας επειδη το γούστο του καθενός και η τσέπη ειναι πολύ προσωπικα ας πράξει ο καθένας ανάλογα και να μην επηρεάζεται από 3ους.
-
dimitriscsd wrote:
Προσωπικά είμαι σε αναμονή για παραλαβή Ds7
Πριν την αγορά κοίταξα και ρώτησα σχεδόν για όλα τα 'premium suv' ίδιας κατηγορίας (λογο μήκους το ds7 'παίζει' σε 2 κατηγορίες C + D ) για τα οποία θα σας πω απλά ότι κάθε αυτοκίνητο C κατηγορίας (μικρότερα σε μήκος,χώρους,όγκο)με τον εξτρα πάντα εξοπλισμό που επιθυμώ προσωπικα έβγαιναν τουλάχιστον 3-5Κ .
Τα κατηγορίας D απο την άλλη σχεδόν εφάμιλλα σε μηκος/χώρους/όγκους (κάποια λίγο μεγαλύτερα) η διαφορά στην τιμή ανοίγει σε 10-15Κ.
Δέχομαι ότι η DS είναι πολύ καινούργια και δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλα απο πισω είναι ένας PSA όμιλος οπότε κάτι μου λέει αυτο. Επίσης πιστεύω ότι είναι μια value for money πρόταση με ιδιαίτερο σχεδιασμό που ξεχωρίζει πολύ απο τον ανταγωνισμό και το βλέπω στο δρόμο απο τις αντιδράσεις του κόσμου σε σταθμευμένα ds7 που κάνουν βόλτα γύρω από το αυτοκίνητο να το επεξεργαστουν.
Κλείνοντας επειδη το γούστο του καθενός και η τσέπη ειναι πολύ προσωπικα ας πράξει ο καθένας ανάλογα και να μην επηρεάζεται από 3ους.
Ποια έκδοση πήρες από ds;
-
Την BE CHIC 1.6 180HP + RIVOLI +PANORAMA ROOF +AMBIENT LIGHT +Θερμαινόμενα καθίσματα κτλ..
-
Την BE CHIC 1.6 180HP + RIVOLI +PANORAMA ROOF +AMBIENT LIGHT +Θερμαινόμενα καθίσματα κτλ..
Τα θερμαινόμενα είναι μαζί με το Rivoli ή έξτρα;
Πολύ καλό στήσιμο.Με το καλό!!!
-
Τα θερμαινόμενα είναι μαζί με το Rivoli ή έξτρα;
Πολύ καλό στήσιμο.Με το καλό!!!
Σ ευχαριστώ πολύ,
Τα θερμαινομενα ναι είναι εξτρα και προϋποθέτει επιλογή δερμάτινου σαλονιου.
DS7 CROSSBACK