Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9
    • Best 0
    • Groups 0

alantin

@alantin

0
    Profile views
    9
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

alantin Unfollow Follow

Latest posts made by alantin

• RE: DS7 CROSSBACK

[quote=konstantinosnov

Όταν ζήτησα grip control μου είπαν ότι έρχεται υποχρεωτικά με τις 19' Roma και με θερινά ελαστικά... Και όντως έτσι ήρθε....

Tiguolf wrote:

Μα αυτο ειπα κι εγω. Οτι συνδυαζεται με 18ρες. Δεν ανεφερα πουθενα το etense γιατι δε το κοιταω αλλωστε

Δεν είπα ότι ανέφερες κάτι λάθος.Επισης έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μέλος που διαθέτει το σύστημα με 19' Roma   αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.Γιστρε κάνω λαθος;

[/quote]

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      alantin

Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι δέρμα φοράει το RIVOLI... Μου είπαν ότι είναι τεχνόδερμα αλλά μου φαίνεται πολυ φτηνιάρικο γιά τέτοιου είδους αυτοκίνητο.....

A
      alantin

Καλησπέρα σε όλους! Τελικά οι ελλείψεις είναι γεγονός, ούτε για σκί έχει , ούτε το διαμαντάκι στην κεντρική οθόνη, ούτε στις πόρτες τα Rivoli. Σε απάντηση τους μου είπαν και πάλι οτι έτσι βγαίνει η έκδοση πλέον.Όταν τους τα ζήτησα μου έβαλαν μόνο τα πλαινα στις πόρτες, τα οποία είναι ουσιαστικά αυτοκόλλητα και είχαν απόθεμα οι ίδιοι...

Όσον αφορά για την τιμή, νομίζω είναι να αλλάξει απο 1/1/2021, πάντως στην δική μου αγορά δεν διαπίστωσα καμία αλλαγή και τα τέλη όπως μου τα είχαν πει, 100γρ.

A
      alantin

**Alantin wrote: Ένα SO SHIC RIVOLI παρήγγειλα και αυτό για το ότι δεν περιλαμβάνονται στην καινουργια έκδοση τα extra που είπαμε μου το είπε ο Διευθυντής του DS Srore... **

Όσο για το θέμα την αντιπροσωπείας, εγώ μένω Β.Π. δεν με βολεύει καθόλου η Βουλιαγμένης , απλά μου είπαν ότι οι περισσότερες παραδόσεις γίνονται εκεί...

Τι να πώ... Φώτο απο το διαμαντάκι ελπιζω να έχω το απόγευμα που παραλαμβάνω...

Johnds wrote:

Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.

Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.

Φίλε Alantin τι έγινε έχεις παραλάβει?

Καλημέρα σε όλους! Αυριο Δευτέρα μετά απο αρκετές καθυστερήσεις θα το παραλάβω επιτέλους!!! Απλά ρε παιδιά μου είπαν να το παραλάβω απο την autoone στην Βουλιαγμένης και καλά εκεί γίνονται οι παραδόσεις... τι να πώ, DS 7 και το παιρνω απο αντιπροσωπεία της citroen... Ξενερωσα λίγο. Α, και το άλλο που ήθελα να επισημάνω, τους ρώτησα για την έκδοση RIVOLI που έχω παραγγείλει για τα πλαϊνά στις πόρτες που λέγαμε, το διαμαντάκι στην οθόνη και την θήκη για το σκί στα πίσω καθίσματα και μου είπαν ότι πλέον η έκδοση βγαίνει χωρίς αυτα... Λέτε να ισχύει ή με δουλεύουν?? Πως μπορώ να το τσεκάρω αν ισχύει??

Ποια έκδοση έχεις πάρει; Εγώ πάντως είδα Rivoli στην αντιπροσωπεία για δικής τους χρήση πριν 20 μέρες κ τα είχε...

Μου φαίνεται αντί να το 'βελτιώνουν' ,κόβουν...

Όσο για την παραλαβή πολύ 'κουλό ' μου ακούγεται.Μενεις προς τα κάτω;

Αυτό με το 'σαν διαμαντακι' στο Rivoli παίζει καμία φωτογραφία να έχουμε μια εικόνα ;

A
      alantin

Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.

Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.

Φίλε Alantin τι έγινε έχεις παραλάβει?

Καλημέρα σε όλους! Αυριο Δευτέρα μετά απο αρκετές καθυστερήσεις θα το παραλάβω επιτέλους!!! Απλά ρε παιδιά μου είπαν να το παραλάβω απο την autoone στην Βουλιαγμένης και καλά εκεί γίνονται οι παραδόσεις... τι να πώ, DS 7 και το παιρνω απο αντιπροσωπεία της citroen... Ξενερωσα λίγο. Α, και το άλλο που ήθελα να επισημάνω, τους ρώτησα για την έκδοση RIVOLI που έχω παραγγείλει για τα πλαϊνά στις πόρτες που λέγαμε, το διαμαντάκι στην οθόνη και την θήκη για το σκί στα πίσω καθίσματα και μου είπαν ότι πλέον η έκδοση βγαίνει χωρίς αυτα... Λέτε να ισχύει ή με δουλεύουν?? Πως μπορώ να το τσεκάρω αν ισχύει??

A
      alantin

Ευχαριστώ για την απάντηση, με το καλο να παραλάβεις και να μην έχεις αλλη καθυστέρηση!

Εγώ μάλλον για  τέλος Σεπτέμβρη,  θα με ειδοποιήσουν μέχρι τέλος Αυγούστου για πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Άντε με το καλό! Πλησιάζει ο καιρός, λογικά είσαι στην επόμενη παραλαβή από τη δικιά μου...

A
      alantin

A
      alantin

Καλησπέρα σε όλους!

Επανέρχομαι στο θέμα με την εισροή υδάτων στα πίσω φανάρια, έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο σε κάποιον ιδιοκτήτη??

Για τα extra στο πακέτο Rivoli, καλά που το θιξατε,  θα έχω και εγώ το νου μου , παραλαμβάνω σε 10 μέρες...

A
      alantin

Καλημέρα σε όλους,

Έχω παραγγείλει και ανυπομονώ να παραλάβω μέχρι τέλους του μήνα ένα DS 7 so chic EAT 8 1.5 bhdi 130hp Rivoli. Παράλληλα παρακολουθώ μια διεθνή ομάδα στο fb με πολλά μέλη να έχουν πρόβλημα , ιδιαίτερα μετά από έντονη βροχόπτωση, με τα πίσω φώτα που γεμίζουν με νερό και μάλιστα πολύ και όλα αυτά με φωτογραφίες, και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα...

A
      alantin
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ