-
Άντε με το καλό! Πλησιάζει ο καιρός, λογικά είσαι στην επόμενη παραλαβή από τη δικιά μου...
[/quote]
Σ ευχαριστώ!
-
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου για την ποιότητα κύλισης κ την ανάρτηση! Ούτε θα μπω καν σε σύγκριση με την x1 .Απλά θα το ήθελα Premium όπως ακριβώς το δηλώνει & το πλασάρει η εταιρεία κ η μαμά κ η εδώ αντιπροσωπεία.... Τέτοια λάθη όπως αναφέρθηκαν πριν και έχουν αναφερθεί και στα γκρουπ του fb πρέπει να διορθώνονται από τη γραμμή παραγωγής και όχι μετέπειτα με ραβε ξηλωνε.
Επίσης είναι απαράδεκτο να μπαίνεις σε ένα opel grandlsnd(αξιολογοτατο κ αξιοπρεπές) και να το κοίτα στο σημείο του κεντρικού τούνελ(λαβή ταχυτήτων , κουμπιά) και να είναι όλα λες κ βλέπεις ds 7 που κοστίζει πολλά χιλιάδες ευρώ παραπάνω
-
Καλημέρα παιδιά,είδα το αυτοκίνητο πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου πέρυσι και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μπαίνοντας για βόλτα σε φίλο μου που το αγόρασε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!
Κάτοχος bmw x1 του 2018 με τον 1500άρη με τα 140 άλογα,έχω να καταθέσω τα εξής:Premium μπορεί ο καθένας από εμάς να θεωρεί κάτι διαφορετικό.Για εμένα προσωπικά premium είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών πραγμάτων,από τον τρόπο και την αίσθηση που κλείνει η πόρτα του οδηγού,την ποιότητα κύλισης,την άνεση αλλά και την αίσθηση που σου αφήνει γενικότερα ένα προιόν που πλήρωσες αρκετές χιλιάδες ευρώ.Ποτέ μου δεν φόρεσα παρωπίδες σε θέματα αυτοκίνησης αλλά πραγματικά θεωρώ το ds7 ότι καλύτερο σε value for money κυκλοφορεί στην αγορά.Τόσο που μετά μπήκα στο δικό μου και ένιωθα το αυτοκίνητο 'πολύ λίγο'.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αλλαγή σε ds7 e tense με τα 300 άλογα.Γνωρίζει κανείς αν η αντιπροσωπεία δίνει τη δυνατότητα test drive για το συγκεκριμένο μοντέλο;Καλοτάξιδα σε όλους τα καινούρια σας αυτοκίνητα παιδιά
-
Konstantinosnov την ομοιότητα αναμεσα στο ds7 και το opel grandland πού την ειδες; Ψάχνω στο web να δω αυτό που λες ,αλλά ειδικά στο κεντρικό tunel τα button της ds δεν υπάρχουν στο opel...και σε κανενα γενικοτερα αυτοκινητο (πλην της lambo)....
-
Το DS-7 έχει το μεγαλύτερο εσωτερικό , ιδιαίτερα σε πλάτος από όλα τα αδέλφια του . Αλλά το εξωτερικό είναι λίγο περίεργο πίσω και τα λεφτά πολλά .
Δεν έχει σύγκριση με το Γκράντλαντ .
Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και στα δύο μπορείς να οδηγήσεις με ανοικτά τα γόνατα , στο Γκράντλαντ λιγότερο βέβαια , ενώ στα άλλα δύο η κονσόλα σε κάνει να κάθεσαι ως θεούσα...
-
Ξερεις τι ειναι να εχεις δωσει 300.000 ευρω για μια lambo και να εχει ο άλλος με ds7 ιδια κεντρικη κονσολα με παρόμοια κουμπακια.
Ε οχι ρε φιλε......
Καθε μερα το σκεφτομαι οταν μπαινω στην lambo μου να παω για ψωνια στο σουπερμαρκετ.
-
Ξερεις τι ειναι να εχεις δωσει 300.000 ευρω για μια lambo και να εχει ο άλλος με ds7 ιδια κεντρικη κονσολα με παρόμοια κουμπακια.
Ε οχι ρε φιλε......
Καθε μερα το σκεφτομαι οταν μπαινω στην lambo μου να παω για ψωνια στο σουπερμαρκετ.
Αστοχο το σχόλιό σου φίλε.Για το αν το opel εχει ιδια κεντρική κονσόλα.με την ds συζητάμε....
-
Α σορρυ μπερδεύτηκα...
-
https://www.google.com/amp/s/www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-opel-grandland-x-hybrid4-300ps/amp/
Σορυ που χρησιμοποιώ λινκ από άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης .Η πρωτη εικόνα δείχνει ομοιότητες (σε αυτό αναφέρομουν.Λεβιες κ κουμπί drive select)
-
https://www.google.com/amp/s/www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-opel-grandland-x-hybrid4-300ps/amp/
Σορυ που χρησιμοποιώ λινκ από άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης .Η πρωτη εικόνα δείχνει ομοιότητες (σε αυτό αναφέρομουν.Λεβιες κ κουμπί drive select)
Konstantinosnov μόλις το είδα....μόνο ο λεβιές ειναι ιδιος...που είναι ίδιος σε ολο τον όμιλο psa ...κατά τα λοιπά, η μέρα με τη νύχτα... .by the way, εσύ τι έκανες με την παραγγελία σου, την ακύρωσες τελικά;
-
konstantinosnov wrote:
Konstantinosnov μόλις το είδα....μόνο ο λεβιές ειναι ιδιος...που είναι ίδιος σε ολο τον όμιλο psa ...κατά τα λοιπά, η μέρα με τη νύχτα... .by the way, εσύ τι έκανες με την παραγγελία σου, την ακύρωσες τελικά;
Λεβιές κ κουμπί επιλογής οδήγησης.
Ναι την έχω ακυρώσει εδώ κ 3 μήνες.Απο τη στιγμή που σε απευθείας επικοινωνία (μέσω Γαλλιας) με το εργοστάσιο ,το τμήμα παραγωγής και το τμήμα ελέγχου ποιότητας απέφυγαν να μου απαντήσουν ευθεως για το πρόβλημα της πίσω ανάρτησης κ για το πότε εφαρμόστηκε η διόρθωση ( αφορά αυτοκίνητα σίγουρα που κατασκευάστηκαν μετά τον Φεβρουάριο) ζήτησα ακύρωση .Τώρα θα δω τι θα κάνω.Μαλλον θα πάω σε νέα παραγγελία γιατί για να πω την αλήθεια αυτή την στιγμή λίγα αυτοκινήτα με συγκινούν και μάλιστα στα 50-55000€.
-
Την Stelvio την εχεις δει?
-
Tesla Model 3; Αυτό δε σε συγκινεί;
-
Όσο αφορά στο tesla δεν θα πω ότι δεν το κοίταξα.Αλλα πρώτον θέληση μου είναι να πάω σε suv λόγω των ελληνικών δρόμων και δεύτερον όσο έχω ακούσει για την ποιότητα κατασκευής του και τις γελοίες απαντήσεις των κατά τόπων αντιπροσωπείων της με αποθαρρύνει.
Η alfa εξαιρετικη απλά πάμε σε κινητήρες 2.0/2.2 που δεν θέλω να μπλέξω γιατί Ελλάδα είμαστε κ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.Επιπλεον στα λεφτά αυτά πας για την βασική έκδοση της ενώ στο ds 7 πας σε ένα πολύ καλά εξοπλισμένο αυτοκινήτο (ίσως κ υβριδικό)
-
Όσο αφορά στο tesla δεν θα πω ότι δεν το κοίταξα.Αλλα πρώτον θέληση μου είναι να πάω σε suv λόγω των ελληνικών δρόμων και δεύτερον όσο έχω ακούσει για την ποιότητα κατασκευής του και τις γελοίες απαντήσεις των κατά τόπων αντιπροσωπείων της με αποθαρρύνει.
Η alfa εξαιρετικη απλά πάμε σε κινητήρες 2.0/2.2 που δεν θέλω να μπλέξω γιατί Ελλάδα είμαστε κ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.Επιπλεον στα λεφτά αυτά πας για την βασική έκδοση της ενώ στο ds 7 πας σε ένα πολύ καλά εξοπλισμένο αυτοκινήτο (ίσως κ υβριδικό)
Κώστα πήγαινε στο e_tense ds7 με κλειστά μάτια.Θα έχει διορθωθεί και το θέμα των αναρτήσεων και αν κάνεις μέχρι 50χλμ τη μέρα θα κάνεις και καλή απόσβεση .
Πόσο κοστίζει έχεις ρωτήσει;Εγώ δεν θα συζήταγα άλλη μάρκα.
Για το tesla διαβάζω τα χειρότερα, ξεκολλάνε προφυλακτήρες, σκάει το χρώμα ανισομερείς αρμοί συναρμολόγησης.Σε ενα αρθρο ελεγε: 'αγορασες tesla???Μαθε να ζεις με τα προβλήματα του'
-
konstantinosnov wrote:
Κώστα πήγαινε στο e_tense ds7 με κλειστά μάτια.Θα έχει διορθωθεί και το θέμα των αναρτήσεων και αν κάνεις μέχρι 50χλμ τη μέρα θα κάνεις και καλή απόσβεση .
Πόσο κοστίζει έχεις ρωτήσει;Εγώ δεν θα συζήταγα άλλη μάρκα.
ια το tesla διαβάζω τα χειρότερα, ξεκολλάνε προφυλακτήρες, σκάει το χρώμα ανισομερείς αρμοί συναρμολόγησης.Σε ενα αρθρο ελεγε: 'αγορασες tesla???Μαθε να ζεις με τα προβλήματα του'
Έχω ποστάρει σοβαρή επίσημη έρευνα που το Tesla είναι πρώτο σε προβλήματα στην Αμερική (στο νήμα για τα ηλεκτρικά).
Νομίζω σε αυτή τη φάση η χρυσή τομή είναι plug in hybrid.
Βλέπω πολλά DS7 πλέον, έχει κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο και για εμένα είναι περισσότερο εντυπωσιακό από αντίστοιχα Γερμανικά.
-
Ποσο κοστίζει το e tense , ξερει κανείς;
-
Γύρω στα 53000
-
ΔρΝικ wrote:
Ρε Κώστα 50οοο εκανε το 1,5 diesel....λιγα μου φαίνονται τα 53000....
Γύρω στα 53000
-
Προφανώς θα έχει και κάποια μείωση λόγω χαμηλών ρύπων κάτω από 50 γρ
DS7 CROSSBACK