-
οκ δεκτον...τοτε το παιρνω πισω
-
οκ δεκτον...τοτε το παιρνω πισω
Δεν έγινε κατι.Απλα αποσαφήνισα.Και θεωρώ ότι είτε δίνεις 10χ ευρώ είτε 40 θέλει ψάξιμο.Προσωπικα δεν θα αλλάξω μετά άμεσα αυτοκίνητο.Οποτε θέλω μια καλή επιλογή!
-
Διαθέτει το ds 7 δυνατότητες φωνητικού ελέγχου;
-
Σημερα πηγα στην ΔΕΘ και επεσα στο Ds7. Ενταξει, το αυτοκινητο ειναι αλλου..πανεμορφο, χωροι να φανε και οι κοτες, αυρα premium. Επισης η οθονη του δεν ειναι τοσο ξεμπαρκα βαλμενη οπως φανταζομουν.
Δεδομενου πως ειχαν το performance line (ουτε που ξερω την συγκεκριμενη εκδοση, νομιζα υπαρχαν μονο οι chic εδοσεις) τιγκα αλκανταρα κτλ ισως να εντυπωσιαστηκα περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Ρωτησα και πλεον υπαρχει αντιπροσωπεια θεσαλονικη, οποτε χρειαζεται οπωσδηποτε test drive με την πρωτη ευκαιρια.
-
Ακυρο, performance line ειναι πακετο οχι εκδοση, my bad
-
Ακυρο, performance line ειναι πακετο οχι εκδοση, my bad
Πακέτο ναι και 'πάει'& με ορισμένα χρώματα εξωτερικού
-
Ωραιο ναι, απλα με δυο μικρα παιδια..δυσκολευει η πιστα.
Οποτε κοιταω be shic + καποια εξτρα 180ps βενζινη περιπου στα 31κ χωρις ΤΤ που με ενδιαφερει.
Πιο ακριβο βγαινει 3008 gt line στον ιδιο κινητηρα (κερδιζω blind spot pack)
Εκει περιπου βγαινει xc 40 momentum + extra t3 φυσικα.
Ολα αυτα απο τα site τους
-
Α ναι, και x1 εκει κοντα μπορεις να φτιαξεις καλο πακετακι (31κ ανεφ ΤΤ, 40κ με φορους κτλ)
Q3 my2020 ξεφευγει ασχημα..οι τυποι δν ξερω, χρυσο πουλανε;
-
Α ναι, και x1 εκει κοντα μπορεις να φτιαξεις καλο πακετακι (31κ ανεφ ΤΤ, 40κ με φορους κτλ)
Q3 my2020 ξεφευγει ασχημα..οι τυποι δν ξερω, χρυσο πουλανε;
Η audi άνευ λόγου έχει ξεφύγει σε τιμές....
-
Συμφορουμίτες καλημέρα, έχω καιρό να γράψω στο forum. Μετά και από τις καλοκαιρινές διακοπές και έχοντας γράψει μέχρι τώρα περί τα 2500 χλμ, όλα βαίνουν καλώς. Το ευχαριστιέμαι πολύ το αυτοκίνητο κάθε φορά που μπαίνω μέσα. Έκανα και μια καλή προστασία στο χρωματάκι, στα τέλη Ιουλίου. Το μόνο που αναμένω ακόμα από τον Ιούνιο που έκανα την αγορά είναι τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρα (μου έδωσαν προσωρινά κάτι της citroen) και λαστιχένια πατάκια.
-
Ισχυει οτι δν εχει ενδειξη για νερο στους υαλοκαθαριστηρες snowdrop? Μου φαινεται περιεργο.
Γενικα πως ειναι τα συστηματα του; φοβαμαι λιγο που ολα κινουνται γθρω απο το infotainment
-
Όντως δεν έχει κάποια ένδειξη για τη στάθμη του νερού στους υαλοκαθαριστήρες αλλά δεν είναι και κάτι σοβαρό αυτό πιστεύω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γενικά από το infotainment. Έχει γρήγορη απόκριση και είναι αρκετά εύχρηστο.
Ισχυει οτι δν εχει ενδειξη για νερο στους υαλοκαθαριστηρες snowdrop? Μου φαινεται περιεργο.
Γενικα πως ειναι τα συστηματα του; φοβαμαι λιγο που ολα κινουνται γθρω απο το infotainment
-
Να το χαιρεσαι και καλα ταξιδια!
-
Καλές διαδρομές κ πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα
-
Στις επομενες μερες θα κανονισω test drive, επαρχια οπου βρισκομαι. Στην citroen ρωτησα, μου ειπε ολα μπορουν να γινουν απο εδω.αγορα,service κτλ. Συνεργαζονται με την αθηνα. Θα επανελθω με εντυπωσεις και προσφορα.
Off topic: πειραιως 10% επιτοκιο περιπου σε δανειο. Απαγορευτικο θα ελεγα.καλυτερα μεσω αντιπροσωπειας.
-
Καλησπερα ειδα ενα σαν το δικο σου στο Πορτο Χελι ,πολυ ομρφο χρωμα και το αυτοκινητο φυσαει !!!
-
Μάλλον το δικό μου ήταν, γιατί είχα πάει διακοπές Πόρτο Χέλι και δεν είδα κάποιο άλλο όσο ήμουν εκεί . Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Καλησπερα ειδα ενα σαν το δικο σου στο Πορτο Χελι ,πολυ ομρφο χρωμα και το αυτοκινητο φυσαει !!!
-
Μάλλον το δικό μου ήταν, γιατί είχα πάει διακοπές Πόρτο Χέλι και δεν είδα κάποιο άλλο όσο ήμουν εκεί . Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Και εγώ εκεί πήγα...αλλά δεν το είδα. Μάλλον διαφορετικές ημερομηνίες!
-
Συμφορουμίτες καλημέρα, έχω καιρό να γράψω στο forum. Μετά και από τις καλοκαιρινές διακοπές και έχοντας γράψει μέχρι τώρα περί τα 2500 χλμ, όλα βαίνουν καλώς. Το ευχαριστιέμαι πολύ το αυτοκίνητο κάθε φορά που μπαίνω μέσα. Έκανα και μια καλή προστασία στο χρωματάκι, στα τέλη Ιουλίου. Το μόνο που αναμένω ακόμα από τον Ιούνιο που έκανα την αγορά είναι τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρα (μου έδωσαν προσωρινά κάτι της citroen) και λαστιχένια πατάκια.
Το χρυσαφί που έκανε κεραμικό στον Πλάτωνα έχεις;
Πανέμορφο και μπράβο σου που αν και γυναίκα προσέχεις σωστά το αυτοκίνητό σου! Σπάνιο στις μέρες μας!
-
snowdrop wrote:
Το χρυσαφί που έκανε κεραμικό στον Πλάτωνα έχεις;
Πανέμορφο και μπράβο σου που αν και γυναίκα προσέχεις σωστά το αυτοκίνητό σου! Σπάνιο στις μέρες μας!
Snowdrop έχεις κάνει κεραμικό;πόσο πήγε;
DS7 CROSSBACK