-
Δεν νομίζω ότι είναι φτιαγμένη η ρυμοτομία των ελληνικών πόλεων για station wagon.
Δεν θεωρώ περίεργο ότι δεν έτυχε της ανάλογης αποδοχής το segment αυτό εδώ.
-
Οι ελληνικές πόλεις ειναι φτιαγμένες μόνο για Jimny/Niva. Πορευθείτε ανάλογα...
-
Αν έχουμε βρει το Focus Active ως ένα από τα καλύτερα crossover, αν όχι το πρώτο, στο θέμα τιμόνι-συμπεριφορά, πώς συγκρίνεται μαζί του το Karoq?
Γιατί σε παρόμοια χρήματα, φαίνεται ένα αξιοπρεπές και πολύ πρακτικό crossover με χώρους και ευκολίες πολυμορφικού. -
Δεν έχω καταφέρει να δω το Active από κοντά, αλλά αν δεν έχει σημαντική διαφορά από το Focus το κανονικό, τότε θεωρώ ότι θα υστερεί σημαντικά σε χώρους από την κατηγορία του Karoq.
-
Ναι, μόνο το βάγκον μπορεί να συγκριθεί σε χώρους με το Karoq.
Σε βίντεο δοκιμές που έβλεπα χθες, έχει πολύ προσοχή στη σχεδίαση το Karoq.
Στάνταρ χώρο αποσκευών 521 λίτρα, πολύ ευρύχωρο και ψηλό για τους επιβάτες, και με 340€ επιπλέον, έχει πίσω καθίσματα που είναι πλήρως αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα και με ανάκλιση και μετακινούμενα μπρος πίσω δεξιά αριστερά... μπορούν να μείνουν όσα καθίσματα θές πίσω (έχει 3 διακριτά) και να μετακινηθούν όπως θες ή να αφαιρεθεί όποιο θες. χωρίς πίσω καθίσματα μιλάμε για 2 κυβικά χώρο... πολλές θήκες και άλλα σημεία αποθήκευσης.
Κινητήρες αντίστοιχων εκδόσεων και επιδόσεων με τα Ford και τιμές παραπλήσιες, ενώ στις ακριβές εκδόσεις παίρνει και 4χ4 (περιορισμένης ολίσθησης φαντάζομαι), ενώ έχει 17 εκατοστά απόσταση από το έδαφος.
Πολλά υποσχόμενο κι αυτό, αλλά πως να συγκρίνουμε συμπεριφορά...; -
Δεν το είχα στο μυαλό μου το Karoq, αλλά όσο το διερευνώ ανεβαίνει σε εκτίμηση στο μυαλό μου.
Θα προσπαθήσω να το βρω να το οδηγήσω.
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Αν έχουμε βρει το Focus Active ως ένα από τα καλύτερα crossover, αν όχι το πρώτο, στο θέμα τιμόνι-συμπεριφορά, πώς συγκρίνεται μαζί του το Karoq?
Γιατί σε παρόμοια χρήματα, φαίνεται ένα αξιοπρεπές και πολύ πρακτικό crossover με χώρους και ευκολίες πολυμορφικού.Αν σκεφτούμαι ότι το Active είναι η ελαφρώς ψηλωμένη έκδοση ενός εκ των τριών πιο σπορ μικρομεσαίων (Giulietta, Focus, 1 Series) και το Karoq ένα πραγματικά ψηλό Skoda, δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο δίλημμα σχετικά με την οδική συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν σκεφτούμαι ότι το Active είναι η ελαφρώς ψηλωμένη άποψη ενός εκ των τριών πιο σπορ μικρομεσαίων (Giulietta, Focus, 1 Series) και το Karoq ένα πραγματικό ψηλό Skoda, δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο δίλημμα σχετικά με την οδική συμπεριφορά.
Elementary, my friend Watson.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί σε παρόμοια χρήματα, φαίνεται ένα αξιοπρεπές και πολύ πρακτικό crossover με χώρους και ευκολίες πολυμορφικού.Αν σκεφτούμαι ότι το Active είναι η ελαφρώς ψηλωμένη έκδοση ενός εκ των τριών πιο σπορ μικρομεσαίων (Giulietta, Focus, 1 Series) και το Karoq ένα πραγματικά ψηλό Skoda, δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο δίλημμα σχετικά με την οδική συμπεριφορά.
Θα έπρεπε να επαναδιατυπώσω το ερώτημα: 'πόσο χειρότερο θα είναι;' [emoji16]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Εξαρτάται τι εννοείς οδηγική συμπεριφορά. Πολλοί εννοούν να στριβει απλά σε γρήγορη οδήγηση. Αν θες αυτό γιατί να πάρεις SUV-crossover;
Το Karoq, έχει πολύ καλή αίσθηση τιμονιού, καλή ποιότητα κύλισης και στρίβει και αρκετά καλά για suv-crossover. Τώρα για δυναμική οδήγηση δεν βοηθάει η κατηγορία, όχι το αυτοκίνητο.
Επιλογή SUV/Crossover με την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά