-
Η αναβαθμιση σε Android Auto υποστηριξη γιατι να μην ειναι δωρεαν? Στην ουσια αναβαθμιση σε νεοτερο λογισμικο ειναι που πλεον 'τυγχανει' να υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα (ασχετα ποσο σημαντικο ειναι αυτο για εμας και ποσο μεγαλη ελειψη ηταν).
Οι χαρτες απο την αλλη ειναι λογικο να εχουν καποια χρεωση, αλλα ποιος νοιαζεται οταν εχεις πλεον το Android Auto και θα χρησιμοποιεις Google Maps? Υπαρχει ανθρωπος σημερα που να χρησιμοποιει proprietary GPS? μεχρι και οι apple-ακηδες στη μαμα google προσκυνανε.
-
Η αναβαθμιση σε Android Auto υποστηριξη γιατι να μην ειναι δωρεαν? Στην ουσια αναβαθμιση σε νεοτερο λογισμικο ειναι που πλεον 'τυγχανει' να υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα (ασχετα ποσο σημαντικο ειναι αυτο για εμας και ποσο μεγαλη ελειψη ηταν).
Οι χαρτες απο την αλλη ειναι λογικο να εχουν καποια χρεωση, αλλα ποιος νοιαζεται οταν εχεις πλεον το Android Auto και θα χρησιμοποιεις Google Maps? Υπαρχει ανθρωπος σημερα που να χρησιμοποιει proprietary GPS? μεχρι και οι apple-ακηδες στη μαμα google προσκυνανε.
Και όμως.. Ισπανία και Γερμανία που έχουν βγάλει σχετικές ανακοινώσεις για την διαθεσιμότητα της αναβάθμισης, αναφέρουν χρέωση 200ευρώ! Με προσφορά στα 50 ευρώ για όσους την κάνουν μέχρι τέλος του χρόνου!
Εδώ, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, η Toyota Hellas το διαθέτει δωρεάν.. -
Ρε μαγκες και εμπιστευεστε να βαζετε καθε τρεις και λιγο το σπασμένο apk για το android auto? Ένα κλασικό mirrorlink δεν φτανει?
-
Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να κατέβει το γνήσιο apk από Play Store με IP από ΗΠΑ μέσω VPN...
-
Παιδιά τα apk στο apkmirror δεν είναι σπασμένα... Τα κανονικά είναι απλά τα έχουν κάνει extract και τα έχουν βάλει στην σελίδα για να μπορούν να τα κατεβάσουν άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά μέσω του Playstore στην χώρα τους.
Επίσης να σημειώσω πως όταν σε κινητό με Android 9 είχα βάλει με apk το Android Auto, από την στιγμή εκείνη κ έπειτα συνέχισε να γίνεται update κανονικά από το PlayStore.
-
Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να κατέβει το γνήσιο apk από Play Store με IP από ΗΠΑ μέσω VPN...
Νομίζω πως στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για το Play Store μπορείς μια φορά το χρόνο να αλλάξεις τη χώρα στην οποία είναι καταχωρημένο το τηλέφωνο. Ίσως με VPN και αλλαγή αυτής της ρύθμισης να είναι δυνατόν...
-
Βρε παιδιά μια ερωτηση(μα πόσο άσχετος είμαι) όταν λέμε υποστηρίζει Android auto πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή στο κινητό ή απλά συνδέεις το κινητό με το καλώδιο και μπαίνεις κανονικά σε χάρτες?
-
Το android auto μέσω vpn εγκαθίσταται κανονικά και φυσικά όχι σπασμένο. Στις αντιπροσωπείες έχουν τη διαδικασία την οποία και μου έκαναν οι ίδιοι στο κινητό ( samsung s8). Για τη χρήση χαρτών κτλ πρέπει να κατέβει η εφαρμογή και να γίνει σύνδεση μέσω καλωδίου και ενεργοποιημένο bluetooth.
-
Οι καινούργιες εκδόσεις android έχουν προεγκατεστημένο το Android auto. Για να λειτουργήσει χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση με καλώδιο και καλύτερα του κατασκευαστή του τηλεφώνου για μεγαλύτερη συμβατότητα.
-
Από android 10 και μετά είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό και δε χρειάζεται εφαρμογή.
Επίσης δεν έχω ιδέα τι εννοείτε με το 'σπασμένο'. Δεν υπάρχει κάτι σπασμένο.
Αν το κατεβάσετε από apkmirror δε χρειάζεται καν VPN.
-
Από android 10 και μετά είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό και δε χρειάζεται εφαρμογή.
Επίσης δεν έχω ιδέα τι εννοείτε με το 'σπασμένο'. Δεν υπάρχει κάτι σπασμένο.
Αν το κατεβάσετε από apkmirror δε χρειάζεται καν VPN.
Όπως τα λεει ο Δημήτρης είναι. Συμπληρωματικά αναφέρω:
Το apkmirror είναι 'βιβλιοθήκη' με εφαρμογές. Δεν είναι hack/cheat ιστοσελίδα. Είναι χρήσιμο πχ στην περίπτωση που κάποιος θέλει παλιότερη έκδοση κάποιας εφαρμογής επειδή έχει παλιότερο κινητό / λειτουργικό σύστημα ή αν κάποια έκδοση δεν λειτουργεί ή δεν είναι πλέον συμβατή με το κινητο του.
Το Android Auto είναι app / εφαρμογή. Μπορείς να την εγκαταστήσεις και να την χρησιμοποιείς ανεξάρτητα από τη συμβατότητα του infotainment του αυτοκινήτου. Εγώ πχ την έχω ήδη εγκαταστήσει μέσω apkmirror και τη χρησιμοποιώ. Όποτε συνδέεται το κινητό(samsung A5) μέσω Bluetooth με το infotainment ανοίγει αυτόματα και προβάλει στο κινητό μια οθόνη με μεγαλύτερα γράμματα/ενδείξεις, προκαθορισμένες επιλογές πλοήγησης, μεγάλα κουμπιά κλπ. Προσαρμοσμένη δηλαδή για χρήση σε συνθήκες οδήγησης. Αυτή η οθόνη, αν είναι συμβατό το infotainment, προβάλλεται και στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Ελπίζω να καταφέρω να κάνω και την αναβάθμιση στην ΤΟΥΟΤΑ για να το χρησιμοποιώ στην πληρότητα του.
-
Ρε μαγκες να σας πω κάτι που μου φάνηκε κουφό. Μπήκα απο περιέργια toyota europe και χάζευα τα αμάξια. Βλέπω toyota corolla sedan μόνο 1.6 valvematic. Μπαίνω στο site των Τούρκων, που έχουν και το εργοστάσιο και επισης μόνο το 1.6 έχει. Με ποια λογική βάζουν τον 1.5 του yaris σε εμάς και δεν ρίχνουν και τιμή? Αν το αγοράσει κάποιος παρακαλώ ας δώσει feedback, γιατί το σκέφτομαι για το νέο έτος. (καλά δεν θα σχολιάσω καν των Αμερικάνων που στα ίδια σχεδόν λεφτά έχουν 1.8 και 2.0 βενζίνες)
-
Ρε μαγκες να σας πω κάτι που μου φάνηκε κουφό. Μπήκα απο περιέργια toyota europe και χάζευα τα αμάξια. Βλέπω toyota corolla sedan μόνο 1.6 valvematic. Μπαίνω στο site των Τούρκων, που έχουν και το εργοστάσιο και επισης μόνο το 1.6 έχει. Με ποια λογική βάζουν τον 1.5 του yaris σε εμάς και δεν ρίχνουν και τιμή? Αν το αγοράσει κάποιος παρακαλώ ας δώσει feedback, γιατί το σκέφτομαι για το νέο έτος. (καλά δεν θα σχολιάσω καν των Αμερικάνων που στα ίδια σχεδόν λεφτά έχουν 1.8 και 2.0 βενζίνες)
Έχεις απόλυτο δίκιο, το είδα και γω. Αυτό που ξέρω είναι το εξής, αγόρασα πριν 2 μήνες το 1.6 σενταν 4κυλινδρο. Με ιδρώτα το βρήκα γιατί ήταν το διάστημα που ξεκίνησε ο 3κυλινδρος του yaris να μπει στον κορολλα σενταν. Σκέψου πήρα εγώ τηλ Αθήνα (είμαι από κυκλαδες) και βρήκα τυχαία 2 αμάξια, το 1 θα ερχόταν μετά από καιρό, τότε. Η αντιπροσωπεία τοτε εδώ συρο είχε πει Τέλος ποια το 4κυλινδρο. Φαντάζομαι αν θες 4κυλινδρο, αν κατάλαβα καλά, πιστεύω θα βρεις σε κάποια εκθεση και οριακά αν το βρεις. Toyota. Είναι αυτή και κάνει ότι γουστάρει! Να έχει ποικιλία το σενταν και με 3κυλινδρο
-
Έχει αγοράσει κανείς το 1.2 βενζίνη να μου πει για το START/STOP της μηχανής.
Ψάχνω μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης να δω αν έχει start/stop και πως αυτό ενεργοποιείται/απενεργοποιείται.
Και δεν βρίσκω τίποτα πουθενά. Δεν έχει start/stop;
-
Έχει αγοράσει κανείς το 1.2 βενζίνη να μου πει για το START/STOP της μηχανής.
Ψάχνω μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης να δω αν έχει start/stop και πως αυτό ενεργοποιείται/απενεργοποιείται.
Και δεν βρίσκω τίποτα πουθενά. Δεν έχει start/stop;
Όχι δεν έχει και οι ρύποι που ανακοινώνουν είναι χωρίς start/stop να σκεφτείς. Το έχει ο κουμπάρος μου στο chr.
-
Τι είπες τώρα ρε φίλε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστώ!
Υπάρχουν ακόμη αυτοκίνητα χωρίς αυτή τη μπούρδα του άναψε/σβήσε της μηχανής;;;;;;;;;;;
Στα υπόψη στάνταρ, η απλή έκδοση Live 1.2Τ!
Το είδα χθες 3 φορές στο δρόμο σε λευκό χρώμα και ήταν φοβερό σε σχεδίαση αυτοκίνητο. Και μου φάνηκε ιδιαίτερα κόμπακτ. Μικρό. Πολύ μαζεμένο και άκρως επιθετικό.
-
Δηλ αν δεν εχει start/stop ειναι θετικο? Εγω το βρισκω φοβερα καλη ιδεα που θελει ομως τεχνη στην χρηση της. Οταν περιμενω σε ενα φαναρι με τον κινητηρα ηδη ζεστο ειναι θετικο να εχεις σβηστο τον κινητηρα αν η σταση ειναι πανω απο 15 δευτερα.
Στορμ, αν παρεις Κορολλα μονο το υβριδικο.
-
Ψάχνω να βρω ένα λόγο να προτιμήσει κάποιος τον 1.2 από το hybrid
-
Δηλ αν δεν εχει start/stop ειναι θετικο? Εγω το βρισκω φοβερα καλη ιδεα που θελει ομως τεχνη στην χρηση της. Οταν περιμενω σε ενα φαναρι με τον κινητηρα ηδη ζεστο ειναι θετικο να εχεις σβηστο τον κινητηρα αν η σταση ειναι πανω απο 15 δευτερα.
Στορμ, αν παρεις Κορολλα μονο το υβριδικο.
Το πρόβλημα είναι ότι το κάνει και με κρύο κινητήρα.Δεν είναι τόσο έξυπνο για να περιμένει να ζεσταθεί η μηχανή.
-
Ψάχνω να βρω ένα λόγο να προτιμήσει κάποιος τον 1.2 από το hybrid
4000 ευρώ διαφορά τιμής είναι ένας λόγος.
Toyota Corolla 2019