-
Τότε είχες καλούς λόγους να δώσεις τόσο μεγάλη προκαταβολή και καλά έκανες!
-
@harisma, ναι το ξερω, αλλα να πω οτι μου έκαναν καλές εκπτώσεις και καλη τιμή σε σχέση με αλλους 3 που ειχα πάει.
Επίσης, αρκετα σημαντικό για εμενα, ειναι οτι μου εδωσαν και αμαξι μεχρι να ερθει το corolla. (πουλησα ενα αλλο που ειχα και θα εμένα χωρις αυτοκίνητο ολο αυτο το διάστημα)
@fanis δεν γράφει κατι σχετικο στο χαρτι της παραγγελίας....
σε ποια αντιπροσωπία το πήρες;
-
Καλησπέρα σε ολους, καινούργιος στο φόρουμ και σκεφτόμενος για κορολλα σενταν 1.6 ατμοσφαιρικο. Έχω μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει. Στην απλή έκδοση του (live) έχει συνδεδεμένες υπηρεσίες myt. Κατάλαβα οτι κατεβάζω το myt app οκ όλα καλά. Έχει χάρτες? Έχει η έκδοση αυτή gps που μπορείς σε κάποιο ταξίδι να χαράξεις διαδρομή με live κινηση? (Ξέροντας ότι χαράζεις από το σπίτι διαδρομή και την περνάς μετά στο αμάξι). Ίσως με άλλα λόγια ποιες οι διαφορές υπηρεσίες myt σε σχέση με του επομενης έκδοσης (active) toyota touch 2? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε ολους, καινούργιος στο φόρουμ και σκεφτόμενος για κορολλα σενταν 1.6 ατμοσφαιρικο. Έχω μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει. Στην απλή έκδοση του (live) έχει συνδεδεμένες υπηρεσίες myt. Κατάλαβα οτι κατεβάζω το myt app οκ όλα καλά. Έχει χάρτες? Έχει η έκδοση αυτή gps που μπορείς σε κάποιο ταξίδι να χαράξεις διαδρομή με live κινηση? (Ξέροντας ότι χαράζεις από το σπίτι διαδρομή και την περνάς μετά στο αμάξι). Ίσως με άλλα λόγια ποιες οι διαφορές υπηρεσίες myt σε σχέση με του επομενης έκδοσης (active) toyota touch 2? Ευχαριστώ
Με το myT ουσιαστικά θα έχεις τις υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται το ενσωματωμένο σύστημα εντοπισμού στίγματος, δλδ ανάλυση διαδρομών, κλήση SOS κλπ. Επειδή η έκδοση LIVE δεν έχει την 8' οθόνη υποθέτω ότι προφανώς δεν θα έχεις android auto ώστε να έχεις χάρτες στην οθόνη.
-
καταλαβα, ευχαριστω! ποια εκδοση θα προτεινες? ποια εχεις?
-
καταλαβα, ευχαριστω! ποια εκδοση θα προτεινες? ποια εχεις?
πριν από ενάμιση χρόνο πήρα το ακτιβ.. τώρα που έπεσαν λίγο οι τιμές ίσως κοιτούσα την σταιλ για τα επιπλέον εμπρός λεντ φώτα, αλλιώς η ακτιβ του σεντάν για εμένα είναι μια χαρά.
-
Εντωμεταξύ έχουν βουίξει τα ξένα φορουμ για το ότι έχει βγει η αναμενόμενη ενημέρωση του multimedia συστήματος ΜΜ17 των Corolla MY2019 για την υποστήριξη android auto. Τα αρχεία έχουν κυκλοφορήσει και κάποιοι έκαναν και μόνοι τους την ενημέρωση, οι περισσότεροι με επιτυχία! Όλοι αναμένουν τις αντιπροσωπίες τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη να ξεκινήσουν την επίσημη διαδικασία.. Για να δούμε..
-
Καλησπέρα σε όλους. Αυτή την περίοδο έχω βγει στην αγορά για να αγοράσω αυτοκίνητο και μέχρι τώρα το Corolla φαίνεται η καλύτερη επιλογή (έκδοση 1,8 Hybrid - Active Plus - Touring Sport). Καταλήγω εκεί κυρίως λόγω της αξιοπιστίας της Toyota, των χώρων που έχει και της πολύ χαμηλής κατανάλωσης. Παλιότερα θα ήθελα περισσότερα γκάζια, αλλά πλέον νομίζω ότι μπορώ να συμβιβαστώ με τα 122 άλογα. Θα ήθελα να ρωτήσω για τη μέχρι τώρα εμπειρία όποιου το έχει ήδη στην κατοχή του. Είστε ευχαριστημένοι; Επίσης έχετε ακούσει ποια αντιπροσωπία κάνει τις καλύτερες προσφορές (αν και ξέρω ότι γενικά στην Toyota είναι λίγο 'σφιχτοί'). Τέλος, σας έρχεται στο μυαλό κάποιο άλλο Station με παρόμοια χαρακτηριστικά που να αποτελεί σοβαρή εναλλακτική; Ευχαριστώ!
-
anton-b wrote:
χθες μολις πηγα να κανω μια ερωτηση τελευταια στην αντιπροσωπεια (συρος) και εμαθα οτι το σενταν με το 1.6 valvematic ατμαοσφαιρικο τελος, αυτο ηταν! θα εχει πλεον τον κινητηρα του yaris, δλδ, 1.5 121hp ! ξενερωσα την ζωη μου! τρικυλινδρος 121hp απο yariσ 1000 kila περιπου αμαξι και σε 1300 σενταν ο ιδιος!! ισα ισα το προλαβες νομιζω!! γνωριζες νεοτερα?
πριν από ενάμιση χρόνο πήρα το ακτιβ.. τώρα που έπεσαν λίγο οι τιμές ίσως κοιτούσα την σταιλ για τα επιπλέον εμπρός λεντ φώτα, αλλιώς η ακτιβ του σεντάν για εμένα είναι μια χαρά.
-
coroneus wrote:
anton-b wrote:
χθες μολις πηγα να κανω μια ερωτηση τελευταια στην αντιπροσωπεια (συρος) και εμαθα οτι το σενταν με το 1.6 valvematic ατμαοσφαιρικο τελος, αυτο ηταν! θα εχει πλεον τον κινητηρα του yaris, δλδ, 1.5 121hp ! ξενερωσα την ζωη μου! τρικυλινδρος 121hp απο yariσ 1000 kila περιπου αμαξι και σε 1300 σενταν ο ιδιος!! ισα ισα το προλαβες νομιζω!! γνωριζες νεοτερα?
Πρώτη φορά το ακούω αυτό για την πιθανή αλλαγή του βενζινοκινητήρα στο σεντάν.. Στον διαμορφωτή πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι..
-
Προφανώς αφού έκοψαν το μοτέρ από το CHR το έκοψαν και από το Sedan. Ίσως έμεινε μόνο στο hatchback. Πάντως όπως έχει ειπωθεί πολλάκις αν είναι να πάρεις Toyota πας σε υβριδικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα, έχει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα με κανονικούς κινητήρες.
-
Πότε βγήκε το CHR με τον ατμοσφαιρικό 1,6;
-
Σορυ μπερδεύτηκα δεν έγραψα σωστά τον συνειρμό μου. Εννοούσα τον 1,2Τ βενζίνης τον μη υβριδικό. Ήθελα να πω ότι καταργούν απο κάθε μοντέλο τα μη υβριδικά σύνολα.
-
Σορυ μπερδεύτηκα δεν έγραψα σωστά τον συνειρμό μου. Εννοούσα τον 1,2Τ βενζίνης τον μη υβριδικό. Ήθελα να πω ότι καταργούν απο κάθε μοντέλο τα μη υβριδικά σύνολα.
Ο 3κύλινδρος 1,5 121 hp που αναφέρεται πιο πάνω ότι αντικαθιστά τον 4κύλινδρο 1,6 132 hp είναι μη υβριδικός.
-
Α μάλιστα. Θεώρησα ότι είναι ο hybrid. Ok my fault!
-
Καλησπέρα,
γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές που έχει το ηχητικό σύστημα του νέου 2.0 GR Sport ;
-
Τελικά ισχύει Τέλος πια ο ατμοσφαιρικούς 1.6 του σενταν κορολλα χθες έκλεισα το τελευταίο. Βρέθηκε Τελικά. Πρόλαβα!! Νέες παραλαβές του σεντάν από Νοέμβρη στα 1.5 121hp!
-
Βγηκε leak για Android Auto / Apple CarPlay για ιδιοκτητες με και χωρις GO σε Ισπανικο forum. Εχει οδηγιες για χειροκινητη αναβαθμιση απο χρηστη.. Δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι παντως στα σχολια εχει αρκετες επιτυχιες απο ιδιοκτητες ευρωπαϊκων μοντελων. Σε πληροφοριες τους λεει οτι οι αντιπροσωπιες στην Ισπανια αντιστοιχα λεγανε οτι θα δωσουν λεπτομεριες για την επισημη αναβαθμιση τον Σεπτεμβριο αλλα το πηγαν πισω ξανα για Οκτωβρη-Νοεμβρη.
Περισσοτερες πληροφοριες σε αυτο το αρθρο https://www.autoevolution.com/news/android-auto-carplay-software-update-now-available-for-select-toyota-cars-148013.html
Εχει λινκ μεσα για το forum post αλλα χρειαζεται google translate γιατι ειναι στα Ισπανικα
-
Τελικά γνωρίζει κανείς τι εχει γίνει με την αναβάθμιση android auto Στο κορολλα? Θα περιμένουμε και Νοέμβρη?
-
Η αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης απαντά ότι θα μας έρθει επιστολή από την Toyota Hellas. Αλλού διαβάζω ότι κάποιες αντιπροσωπείες ανεπίσημα προχωράνε στην αναβάθμιση. Αλλοι λένε ότι τώρα τους εκπαιδεύουν στην αναβάθμιση.
Στην Ισπανία και Γερμανία υπάρχει ήδη επίσημη ανακοίνωση για την αναβάθμιση και προβλέπουν και κόστος από 50 έως 200 ευρώ!
Αναγκαστικά περιμένουμε μέχρι τα νεότερα από Toyota Hellas.
Τελικά γνωρίζει κανείς τι εχει γίνει με την αναβάθμιση android auto Στο κορολλα? Θα περιμένουμε και Νοέμβρη?
Toyota Corolla 2019