-
σε εμένα ότι έγραψες + ένα πυροσβεστήρα
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν διάφορα επίπεδα εξοπλισμού και τα πληρώνουμε ανάλογα, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έρχονται τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο κιτ πρώτων βοηθειών ,τριγώνου κ.λ.π...??
Σας παραθέτω ένα βιντεάκι που δείχνει πως πρέπει να είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο σας με τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ που προβλέπει και ο Κ.Ο.Κ....!!!
Όταν λοιπόν παρέλαβα,είχε μόνο το κομπρεσέρ το υγρό για το ελαστικό και τον γάντζο που βιδώνουν σε περίπτωση που θα χρειαστεί ρυμούλκηση...!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!
Εσείς όταν παραλάβατε το αυτοκίνητο σας υπήρχαν..?? Για να ξέρω να τα ζητήσω....χα.......χα.......χα......χα....Απορία λοιπόν,μόνο στο δικό μου έλειπαν..??
ΥΓ. Υπ'όψιν ότι αν θέλει ο τροχαίος που θα σας κάνει έλεγχο σας γράφει εάν δεν τα έχετε ....!!!!!
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν διάφορα επίπεδα εξοπλισμού και τα πληρώνουμε ανάλογα, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έρχονται τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο κιτ πρώτων βοηθειών ,τριγώνου κ.λ.π...??
Σας παραθέτω ένα βιντεάκι που δείχνει πως πρέπει να είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο σας με τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ που προβλέπει και ο Κ.Ο.Κ....!!!
Όταν λοιπόν παρέλαβα,είχε μόνο το κομπρεσέρ το υγρό για το ελαστικό και τον γάντζο που βιδώνουν σε περίπτωση που θα χρειαστεί ρυμούλκηση...!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!
Εσείς όταν παραλάβατε το αυτοκίνητο σας υπήρχαν..?? Για να ξέρω να τα ζητήσω....χα.......χα.......χα......χα....Απορία λοιπόν,μόνο στο δικό μου έλειπαν..??
ΥΓ. Υπ'όψιν ότι αν θέλει ο τροχαίος που θα σας κάνει έλεγχο σας γράφει εάν δεν τα έχετε ....!!!!!
Τα αυτοκίνητα που έχω παραλάβει σαν ιδιοκτήτης από αντιπροσωπεία, τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι, είχαν κιτ πρώτων βοηθειών-τρίγωνο-πυροσβεστήρα. Τα 2 που παρέλαβα από την leaseplan, είχαν το κιτ της εταιρίας. Με όλα τα προβλεπόμενα + γάντια και διπλά πατάκια(τα μανίσια και ένα σετ ιμιτασιόν).
-
Αυτό το κίτ στο Σκρούτζ πάντως έχει κάτω απο 20 ευρώ...
-
TO ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, αν δεν το αντιληφθείς και σε σταματήσουν για έλεγχο ΤΡΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ επειδή δεν φέρεις πυροσβεστήρα τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών...!!! Που να φαντασθώ ότι κάτω από εκείνο το καπάκι στο πάτωμα του πορτ μπαγκάζ έλλειπαν αυτά τα βασικά πράγματα επειδή η Τογιότα έκρινε ότι της κοστίζουν ακριβά για να τα παρέχει..?? 22000 έδωσα,τα 10 ευρώ θα σκεφτόμουν..?? Δεν είναι υποχρεωτικός εξοπλισμός ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αυτά τα πράγματα..?? Γιατί τιμωρεί ο Κ.Ο.Κ. ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ...?? ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...!!!
ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ εννοείται από τα κιτ αυτά στα πολυκαταστήματα από 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΕΤ...!!!
Φαντάζομαι πόσο θα κοστίζει στην κάθε Τογιότα,ώστε να προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι αδιαφορώντας προκλητικά για τη φήμη της.'Ισως αν πουλάνε π.χ. 20 αυτοκίνητα την ημέρα,το κόστος να είναι σεβαστό ,να μην γλυτώνουν και κανένα κατοστάρικο..?? Διότι αν το πράκτικερ ή το λερόυ πουλάει το σετ στα 10 ευρώ πόσο να τους κοστίζει, τα μισά..?? Δεν μιλάω για τα κινέζικα όπου με 5 ευρώ παίρνεις εργοστάσιο...!!!
ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...???
-
Μπορεί να ξέχασαν να στο βάλουν στα δώρα. Νομίζω όλοι το δίνουν
-
Αν σε παρηγορεί, δεν τα έχουν κι ακριβότερα αυτοκίνητα από άλλους κατασκευαστές, μου είπαν πως χωρίς αυτά θα παραδιδόταν και το σιτροέν μου, χώρια που μπορεί να σουφρώνονται και μετά την εισαγωγή του αυτοκινήτου στη χώρα. Μιλάμε για κατασκευαστές αυτοκινήτων, που δεν βάζουν φωτιζόμενους διακόπτες σε κάποια μοντέλα, για να γλιτώσουν το κόστος από ένα λεντάκι (που χοντρική θα τιμολογούνται στο δεύτερο δεκαδικό) και περιμένεις να υπάρχει κάτι που μπορεί να τους κοστίζει και 2€ συνολικά; Και κανονικά αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν ευθύνη της εμπορίας που σου πουλάει το αμάξι, αλλά πάλι μιλάμε γι αυτούς που δεν βάζουν ούτε 5 λίτρα βενζίνη και δεν γεμίζουν Adblue κλπ. τα ντεπόζιτα, ή δεν σου δίνουν ένα μπρελόκ δώρο για τα κλειδιά σου...
-
Δεν τα βάζουν όλοι..και εγώ όταν παρέλαβα το 208 δεν είχε τίποτα μέσα. Δεν τα δίνουμε μου είπαν και μου έδωσαν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί....σοβαρά το λέω.....
-
Δεν τα βάζουν όλοι..και εγώ όταν παρέλαβα το 208 δεν είχε τίποτα μέσα. Δεν τα δίνουμε μου είπαν και μου έδωσαν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί....σοβαρά το λέω.....
Πινοτανε τουλάχιστον ή ήταν ξύδι?
3 μπουκάλια κρασί μου είχε δώσει ο Λακιωτης όταν αγόρασα πλακάκια...
Σε εμένα (captur) τα είχε σαν super δώρα Τρίγωνο - γάντια - γιλέκο - πυροσβεστήρα, γέλασα όταν μου είπε ότι είναι 'super' δώρα αλλά από ότι βλέπω δεν τα βάζουν όλοι standart
-
οπότε αν σε σταματούσε η τροχαία λίγο παρακάτω, θα μπορούσες να τους κεράσεις επί τόπου για τα καλορίζικα...
ίσως να έχουν και κάποια νομική ευθύνη, ποιος ξέρει, γιατί οι 'πυροσβεστήρες' τύπου σπρέι που έχουν τα φθηνά κιτ πιθανόν δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές του νόμου κι εκμεταλλεύονται κάποια ψιλά γράμματα για να τους πουλάνε. Αν πάτε σε ένα κατάστημα αναγομώσεων να πάρετε ένα σωστό τυποποιημένο μικρό πυροσβεστήρα, θα κοστίζει 25-40€. Οπότε προτιμούν να μη μας δώσουν τίποτα, παρά ένα γιαλαντζί πυροσβεστήρα που θα επισύρει και νομικές ευθύνες σε μια ακραία περίπτωση.
-
Μην γινόμαστε υπερβολικοί.
Είναι ευθύνη του οδηγού να έχει το όποιο αυτοκίνητο οδηγάει τα απαραίτητα, και όχι του πωλητή του αυτοκινήτου.
Δεν θυμάμαι πάντως αυτοκίνητο που να μην είχε κιτ. Στη volvo το 2006 μου είχαν δώσει και ανθοδέσμη!
Στην τουοτα, επειδή έκανα και την κερμαική επίστρωση, μου έδωσαν και ένα βαλιτσάκι με ήδη περιποίησης εξωτερικού και εσωτερικού του αυτοκινήτου.
-
Μην γινόμαστε υπερβολικοί.
Είναι ευθύνη του οδηγού να έχει το όποιο αυτοκίνητο οδηγάει τα απαραίτητα, και όχι του πωλητή του αυτοκινήτου.
Δεν θυμάμαι πάντως αυτοκίνητο που να μην είχε κιτ. Στη volvo το 2006 μου είχαν δώσει και ανθοδέσμη!
Στην τουοτα, επειδή έκανα και την κερμαική επίστρωση, μου έδωσαν και ένα βαλιτσάκι με ήδη περιποίησης εξωτερικού και εσωτερικού του αυτοκινήτου.
H ΕΥΘΥΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, διότι όταν εγώ παραλαμβάνω ένα αυτοκίνητο για πρώτη φορά,αν μείνω στο δρόμο παίρνοντας το και χρειαστώ αυτά τα πράγματα ποιος θα φταίει..?? Μήπως έπρεπε να πάω στην Τογιότα με το σετ στη μασχάλη να παραλάβω..?? ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ..?? Κι εγώ 40 χρόνια που αγοράζω αυτοκίνητα ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΑΥΤΟ...!!!
Αν και δεν το θεωρώ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ αυτό το σετάκι, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να το παρέχουν όλοι,είπα να μην το πω,αλλά πρώτον ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,πως ήξεραν να με βάλουν να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι παραλαμβάνω το αυτοκίνητο π.χ. χωρίς πινακίδες..?? Εκεί ήξεραν τον νόμο και πως αν γίνει κάτι θα βρεθούν ίσως συνυπεύθυνοι..??
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ όταν το έκανα θέμα μετά από μέρες η απάντηση ήταν ....ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕΤΑΚΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 45 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ...!!! Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Γιαυτό παιδιά όποιος αγοράζει, ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ, και ότι πάρετε...!!!
-
ΕΒΙΒΑ.........πίνω για να ξεχνώ τον πόνο, Χατζηχρήστος μπακαλόγατος......
-
Έχει προσπαθήσει κάποιος να αλλάξει τη ρύθμιση του κλειδώματος από την οθόνη multimedia έτσι ώστε να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού? Επίσης, στο manual δεν είδα κάπου να υπάρχει ρύθμιση όταν το αυτοκίνητο πιάσει κάποια χλμ να κλειδώνουν οι πόρτες.
-
Έχει προσπαθήσει κάποιος να αλλάξει τη ρύθμιση του κλειδώματος από την οθόνη multimedia έτσι ώστε να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού? Επίσης, στο manual δεν είδα κάπου να υπάρχει ρύθμιση όταν το αυτοκίνητο πιάσει κάποια χλμ να κλειδώνουν οι πόρτες.
Ναι, στο δικό μου MY21, το έχω κάνει, να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Από τις ρυθμίσεις για το αυτοκίνητο.
Για το άλλο, δεν έχω βρει κάτι.
-
Δεν ξέρω αλλάζω τη ρύθμιση από την οθόνη αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. Μάλλον κάνω κάτι λάθος. Θα το δοκιμάσω με αναμμένο τον κινητήρα
pvs7 wrote:
Ναι, στο δικό μου MY21, το έχω κάνει, να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Από τις ρυθμίσεις για το αυτοκίνητο.
Για το άλλο, δεν έχω βρει κάτι.
-
AN ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ, θα το βρεις επιλογή να κλειδώνουν οι άλλες πόρτες,οπότε μην ψάχνεις για αυτόματο κλείδωμα όπως έχουν κάποια άλλα αυτοκίνητα με την αύξηση της ταχύτητας.Επίσης έχεις στην πόρτα σου επιλογή χειροκίνητη από διακόπτη. Αν κανείς είδε κάτι άλλο ας μας γράψει.
Ακόμα κάτι άλλο που δεν το είδα να το γράφει κανείς και προσοχή γιατί την πάτησα.Μέσα στα μενού γράφει για πάρκινγκ μακροχρόνιο αν το αφήσεις κάπου για καιρό. Αν ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή θέλει κωδικό αλλά μπαίνοντας πετάει εκτός την ΑΣΥΡΜΑΤΗ επικοινωνία με το χειριστήριο σας και ο μοναδικός τρόπος είναι να ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ επάνω στο διακόπτη που βάζει μπροστά το αυτοκίνητο.Είναι προφανώς για λόγους ασφαλείας......πράγμα που το ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, όπου το μόνο που είδαν ήταν η διακοπή της ασύρματης επικοινωνίας χειριστηρίου και διακόπτη την οποία και ενεργοποίησαν ξανά μέσω του διαγνωστικού,πράγμα εννοείται που θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ μέσα προφανώς από τα μενού...!!! Μέχρι τότε έψαχναν για παρεμβολές ,από το κινητό μου,το ρολόι μου ,το κομπολόι μου κ.λ.π....τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τόλμησα να βάλω κάπου έξω και ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, παρότι τους είχα πει ότι στην αρχή δεν είχα θέμα και δεν έβαλα καμμία βόμβα στο αυτοκίνητο εκ των υστέρων...!!!
Είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή του αυτοκινήτου για λόγους ασφαλείας αν το αφήσετε κάπου για καιρό.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,αν δεν κολλήσετε το χειριστήριο στον μπλε διακόπτη επάνω...!!! Εννοείται πως η οδική που ήρθε ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ από πολλές μεριές,εγώ ο καημένος νόμιζα ότι επειδή έπαιρνα στην Τογιότα αυτοί που θα ερχόταν θα ήξεραν και από υβριδικά....!!! ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ πρόλαβα την ξερή,ήταν έτοιμο το παλικαράκι να αποσυνδέσει τη μπαταρία να γίνει ένα reset όπως είπε μπας και ξεμπλοκάρει το αυτοκίνητο. Το μόνο που θα πετυχαίναμε θα ήταν μια ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ με την αποσύνδεση.Ευτυχώς θυμήθηκα ότι την είχα ξαναπάθει σε άλλο αυτοκίνητο.Στις οδηγίες η Τογιότα γράφει πως αν αποσυνδέσουμε μετά πάμε σε αντιπροσωπεία,προφανώς πάλι στη φύσσα του διαγνωστικού..!!! Αυτά τα 3 χρόνια με τη δωρεάν οδική,έχετε το νου σας αν σας τύχει καμμιά ξερή.
Η δε οδική το πιο αστείο, μου είπε με επίσημο στυλ,ότι επειδή δεν έχω πάρει πινακίδα,παρότι όλες οι ενέργειες έγιναν φυσικά και η διεύθυνση συγκοινωνιών κουράζεται πολύ τελευταία και ενώ πληρώνεις σου λένε και οι φίλοι μας οι αστυνομικοί που έγραψαν τον γιατρό που πήγαινε στη Βέροια να κάνει βάρδια για τον κορωνιό, ή την κυρία που κατέθεσε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο στη μνήμη όσων δολοφονήθηκαν για να μπορούμε εμείς σήμερα να γράφουμε ότι θέλουμε,ότι ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ και είναι νόμιμη η πολιτεία που δεν δίνει επιτόπου αυτό που πλήρωσες αλλά σου λέει περίμενε δεν δικαιούσαι να κυκλοφορείς μέχρι να σου δώσω εγώ πινακίδα γιατί έχουμε έλλειψη από αλουμίνιο, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ σε περίπτωση μεταφοράς.Στο γκαράζ είπαν δε, δεν μπαίνουν κ.λ.π....κ.λ.π....βγάλτο μόνος σου και παρόμοιες ομορφιές...!!!!
Και κάτι τελευταίο επειδή όλα τα αντιμετώπισα μαζί ,όταν δεν ανοίγει ο διακόπτης για τον οποιονδήποτε λόγο, πατάτε τον μπλε διακόπτη και δεν δείτε το READY στο ταμπλώ,ο μοναδικός τρόπος να ξεμπλοκάρετε το αυτοκίνητο είναι να πάτε να πατήσετε πρώτα με ένα κατσαβίδι το κουμπάκι που είναι δεξιά του λεβιέ ταχυτήτων και μετά να κρατήσετε μαζί και τα δύο πατημένα με το κουμπί που έχετε στο λεβιέ για την όπισθεν,αλλά πρώτα το κατσαβίδι, ΕΤΣΙ απελευθερώνεται το αυτοκίνητο και πάτε στη νεκρά για να το μετακινήσετε οπουδήποτε....Μη μας τύχει,αλλά από ότι είδα η οδική αυτή τα 3 χρόνια δωρεάν......μάλλον για πρώτες βοήθειες μέχρι να βγει η ψυχή είναι. Απλά είχα την αφέλεια να νομίζω ότι αυτοί που έρχονται είναι ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ, όνειρο απατηλό,καθίστε και διαβάστε μόνοι σας μη σας τύχει και τραβάτε..........άσε μη το γράψω...!!!
Στατιστικά κάθε πότε θα μας τύχει..?? Και όμως με καινούργια λάστιχα έξω από τη Βενετία Παρασκευή απόγευμα όχι απλά ξεφούσκωσε,αλλά έσκασε,πριν μερικά χρόνια...!!! Αν δεν είχα ρεζέρβα ακόμα εκεί θα ήμουν...!!! Ε να μην πάθω και ένα λάστιχο καινούργιο αυτοκίνητο..??
Δοκίμασα λοιπόν και το κιτ.....που λέγαμε. Πολύ δυνατό το κομπρεσεράκι,φούσκωσε σε 2-3 λεπτά το λάστιχο στο 36-38 πίεση. Ευτυχώς η βίδα ήταν επάνω και πήγα συνεργείο για φτιάξιμο,άντεχε δηλαδή,το υγρό δεν χρειάστηκε.Όμως ένας σταυρός και ένα γρύλος παιδιά νομίζω ότι είναι απαραίτηα + ένα κιτ επιδιόρθωσης για όσους μπορούν και ξέρουν...!!!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, με αυτόν τον που.......που μπλέξαμε.
-
Μόνο μία διόρθωση. Το valet mode, δεν είναι για στάθμευση πολλών ημερών. Είναι απλά όταν το δίνεις σε κάποιον παρκαδορο. Δηλ του κλειδώνεις τη οθόνη για να μην μπορεί να δει, ιστορικό, κλήσεις τηλέφωνου κλπ.
Δεν έχει σχέση με μακροχρόνια σταυθμεση
-
Μόνο μία διόρθωση. Το valet mode, δεν είναι για στάθμευση πολλών ημερών. Είναι απλά όταν το δίνεις σε κάποιον παρκαδορο. Δηλ του κλειδώνεις τη οθόνη για να μην μπορεί να δει, ιστορικό, κλήσεις τηλέφωνου κλπ.
Δεν έχει σχέση με μακροχρόνια σταυθμεση
ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ να ήταν κάτι άλλο και δεν το πρόσεξα,πάντως αυτό είπαν και στην αντιπροσωπεία ,ότι κάποιο μενού έβαλα χέρι και βγήκε το ασύρματο από το χειριστήριο,δεν το ξαναπροσπάθησα για να δω τι είναι.Αν αυτό γίνεται από κάποιο άλλο μενού όποιος το δοκίμασε ας μας γράψει...Δεν θυμάμαι τις λέξεις που λες,όμως θυμάμαι τη λέξη πάρκινγκ.....τι να πω..?? Θα το ξαναδώ,μη ξανακάνω μαλα........Ευχαριστώ.
-
Παιδιά κάποιες ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε γενικά για hybrid corolla και chr
A) πόσο στοιχίζουν οι μπαταρίες να τις αλλάξεις (τωρινές τιμές) αν λήξει η εγγύηση. Γιατί κάποιος μου είπε 9000 και του απάντησα άστο θα ρωτήσω αλλού που ξερω
Β) όταν αλλάξεις μπαταρία πόσα χρόνια εγγυηση έχει η καινούργια? Γιατί και δω είχα διαφωνία μου είπαν 1 ετος
-
Παιδιά κάποιες ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε γενικά για hybrid corolla και chr
A) πόσο στοιχίζουν οι μπαταρίες να τις αλλάξεις (τωρινές τιμές) αν λήξει η εγγύηση. Γιατί κάποιος μου είπε 9000 και του απάντησα άστο θα ρωτήσω αλλού που ξερω
Β) όταν αλλάξεις μπαταρία πόσα χρόνια εγγυηση έχει η καινούργια? Γιατί και δω είχα διαφωνία μου είπαν 1 ετος
Η ΤΟΓΙΟΤΑ ΔΙΝΕΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, αν λοιπόν τόχεις μετά από τόσα χρόνια το αυτοκίνητο και ΑΝ σου χαλάσουν οι μπαταρίες κανείς δεν ξέρει πόσο θα κάνουν ΤΟΤΕ....!!!!
Τώρα να σου πω τις σημερινές τιμές για το αν θα τις άλλαζες μετά από 12 χρόνια, ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..?? ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ...?? ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........!!!!!!!!!!
Πάρτο εσύ και το 2032 μ.χ. και κάτι, ΑΝ υπάρχει ο πλανήτης γη ακόμα, βλέπουμε, ΑΝ χαλάσουν λέμε.....!!!!
Πολλά ΑΝ ρε φίλε.....πολλά.
Toyota Corolla 2019