-
Kαλορίζικο xplicit! Όμορφο,λειτουργικό κι ευρύχωρο φαίνεται.
Όντως, αν στη βενζίνη έβγαζε το 1.4 turbo,θα χτύπαγε δυνατές πωλήσεις.
-
Μετά το Scirocco ... Τucson!
Αυτή και αν είναι αλλαγή!...Καλοτάξιδο!
-
Πάντως πλάκα πλάκα κάτι τέτοιες καταναλώσεις βλέπω, 6.7 -7 στα νέα κροσοβερ ντίζελ και δυσκολεύομαι στην μετάβαση από το τωρινό μου με το απίστευτο 4.9 ! Η διαφορά σε ευρώ για τα χλμ που κάνω σε καύσιμο πιάνει τα 500€/έτος ! Και μετα ψάχνουμε για τον ένα έχει τέλη 160 και το άλλο 140 €! Δλδ πάνω από 3000€ στον κύκλο ζωής του αμαξιού ή πάνω από το 10% της αγοραστικής αξίας. Δεν είναι μικρά νούμερα... τουλάχιστον για στην δική μου λογική
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Kαλορίζικο xplicit! Όμορφο,λειτουργικό κι ευρύχωρο φαίνεται.Όντως, αν στη βενζίνη έβγαζε το 1.4 turbo,θα χτύπαγε δυνατές πωλήσεις.
Ειναι τοσο καλα σκαμενο που εσωτερικα η κατηγορια του υπερβαινει την C-class...και προσεγγιζει την D-class.....πισω μονο χωραει 3 επιβατες 1.80κατι με τρεια μικρα του δημοτικου αγκαλια οταν μπροστα μπορουν να κατσουν 1.90κατι παχουλοκομψοι.....μια ματια απο κοντα στην αντιπροσωπεια θα σε πεισει....παρε και παρεα και καντε το σαν τεστ του τυπου ποσους χωραει μεσα....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xplicit μεγειά, καλοτάξιδο!!!! Πέρα από πολύ τίμια και ορθολογική επιλογή είναι, τουλάχιστον εξωτερικά και όμορφο. Από το site δε βλέπω αν έχει navi. Ξέρεις σε ποια έκδοση το δίνει std?
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
xplicit μεγειά, καλοτάξιδο!!!! Πέρα από πολύ τίμια και ορθολογική επιλογή είναι, τουλάχιστον εξωτερικά και όμορφο. Από το site δε βλέπω αν έχει navi. Ξέρεις σε ποια έκδοση το δίνει std?Στην πιο ακριβη την πριμιουμ....27 και κατι ψιλα
-
οκ ευχαριστώ!! Φαντάζομαι μπαίνει σαν extra και στη μεσαία. Από ότι βλέπω η Style 1.6 D 4x4 με μεταλλικό χρώμα είναι λίγο πάνω από 28000. Καθόλου άσχημα για την κατηγορία του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
οκ ευχαριστώ!! Φαντάζομαι μπαίνει σαν extra και στη μεσαία. Από ότι βλέπω η Style 1.6 D 4x4 με μεταλλικό χρώμα είναι λίγο πάνω από 28000. Καθόλου άσχημα για την κατηγορία του αυτοκινήτου...Αξιζουν ολες οι εκδοσεις στο πετρελαιο...οποια εκδοση και να μπορεις να προσεγγισεις αξιζει!!!!....δεν θα το μετανιωσεις ουτε σε χωρους ουτε σε εμφανιση ουτε σε συντηρηση ουτε σε καταναλωση ουτε σε αξιοπιστια....εχει βραβευτει μεσα στην γερμανια και η jd power κατατασει την χιουνται στην δευτερη πιο αξιοπιστη και ποιοτικη μαρκα στον κοσμο παρακαλω....
-
Σας μερσό παίδες!!!
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Καλορίζικο και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
(Αρέσει πολύ και στη γυναίκα μου αυτό οπότε μπορεί σε μερικά χρόνια να σου ζητάω τις εντυπώσεις σου )Εδώ θα 'μαστε να τα λέμε
Xplicit ειπες στον Xenos οτι το αμαξι εχει πισω αεραγωγους στον τεμπελη? και στα ποδια των επιβατων?....σοβαρα?...γιατι εγω ειδα οτι στον εξοπλισμο της βασικης εκδοσης δεν το αναγραφουν!!...αν ισχυει σουπερ!!!!...επισης αυτο με τα αυτοματα παρθυρα δεν το καταλαβα τη του λειπει...γιατι στο παλιο μου δεν ειχα καθολου αυτοματα παραθυρα....
Ναι, έχει! Όντως ο τιμοκατάλογος δεν το γράφει, αλλά το διασταύρωσα με το td που έκανα τον Δεκέμβριο με ένα tucson comfort, όπως επίσης και τηλεφωνικά με τα κεντρικά πριν κάνω την παραγγελία. Τώρα με τα καινούρια που θα έρθουν, δεν γνωρίζω τι θα γίνεται.
Μετά το Scirocco ... Τucson!
Αυτή και αν είναι αλλαγή!...Upside down
Πάντως πλάκα πλάκα κάτι τέτοιες καταναλώσεις βλέπω, 6.7 -7 στα νέα κροσοβερ ντίζελ και δυσκολεύομαι στην μετάβαση από το τωρινό μου με το απίστευτο 4.9 ! Η διαφορά σε ευρώ για τα χλμ που κάνω σε καύσιμο πιάνει τα 500€/έτος ! Και μετα ψάχνουμε για τον ένα έχει τέλη 160 και το άλλο 140 €! Δλδ πάνω από 3000€ στον κύκλο ζωής του αμαξιού ή πάνω από το 10% της αγοραστικής αξίας. Δεν είναι μικρά νούμερα... τουλάχιστον για στην δική μου λογική
Σίγουρα έχει κάποια λογική, γι' αυτό κι εγώ απόρησα με την κατανάλωση μέχρι στιγμής. Διαβάζω και για τα 5-5,5 του qq και απορώ δεύτερη φορά!
Από το site δε βλέπω αν έχει navi. Ξέρεις σε ποια έκδοση το δίνει std?
Εργοστασιακό navi έχει μόνο η 8άρα οθόνη την οποία ακόμη και στην premium έκδοση την πληρώνεις έξτρα. Προσωπικά όπως είπα και σε προηγούμενο Post, η 7αρα με android auto και google maps είναι υπεραρκετή.
Ειναι τοσο καλα σκαμενο που εσωτερικα η κατηγορια του υπερβαινει την C-class...και προσεγγιζει την D-class.....πισω μονο χωραει 3 επιβατες 1.80κατι με τρεια μικρα του δημοτικου αγκαλια οταν μπροστα μπορουν να κατσουν 1.90κατι παχουλοκομψοι.....μια ματια απο κοντα στην αντιπροσωπεια θα σε πεισει....παρε και παρεα και καντε το σαν τεστ του τυπου ποσους χωραει μεσα....
Φίλος μου στα 2 μέτρα, έκατσε στο κάθισμα του οδηγού: 'Γ@μώτι μου, ούτε εδώ χωράω' Του κατεβάζω το κάθισμα, το προσαρμόζουμε και χώρεσε μια χαρά. Βέβαια από πίσω ήταν λίγο στριμωχτά ολά, οκ. Στο corolla που έχει του 2004, χωράει άνετα και αυτός και ο πίσω
Αξιζουν ολες οι εκδοσεις στο πετρελαιο...οποια εκδοση και να μπορεις να προσεγγισεις αξιζει!!!!....δεν θα το μετανιωσεις ουτε σε χωρους ουτε σε εμφανιση ουτε σε συντηρηση ουτε σε καταναλωση ουτε σε αξιοπιστια....εχει βραβευτει μεσα στην γερμανια και η jd power κατατασει την χιουνται στην δευτερη πιο αξιοπιστη και ποιοτικη μαρκα στον κοσμο παρακαλω....
Για μένα αξίζει η comfort diesel στα 22,5 και η premium ατμοσφαιρική βενζίνη στα 22 (η δεύτερη, με μια μικρή παραχώρηση στα τέλη κυκλοφορίας).
Στα 27 η style και 28 η premium, εκεί θα κοιτούσα αλλού, όπως tiguan, kodiaq, kuga st line και xtrail. Μιλάω για diesel 4χ2.
-
Είναι βαρύτερο από το scross και το κασκαι και έχει μεγαλύτερο όγκο για αυτό και η μεγαλύτερη κατανάλωση. Το scross στον τομέα αυτό τα καταφέρνει καλύτερα από όλα. Έχει χώρους , φυσικά όχι του τουσον , χωρίς να είναι τεράστιο και χωρίς να έχει μεγάλη ανεμοπιεση, είναι ελαφρύ χώρις να χάνει σε ασφάλεια ,είναι γρήγορο για την κατηγορία του χωρίς να καίει
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Xplicit ειπες στον Xenos οτι το αμαξι εχει πισω αεραγωγους στον τεμπελη? και στα ποδια των επιβατων?....σοβαρα?...γιατι εγω ειδα οτι στον εξοπλισμο της βασικης εκδοσης δεν το αναγραφουν!!...αν ισχυει σουπερ!!!!...επισης αυτο με τα αυτοματα παρθυρα δεν το καταλαβα τη του λειπει...γιατι στο παλιο μου δεν ειχα καθολου αυτοματα παραθυρα....Ναι, έχει! Όντως ο τιμοκατάλογος δεν το γράφει, αλλά το διασταύρωσα με το td που έκανα τον Δεκέμβριο με ένα tucson comfort, όπως επίσης και τηλεφωνικά με τα κεντρικά πριν κάνω την παραγγελία. Τώρα με τα καινούρια που θα έρθουν, δεν γνωρίζω τι θα γίνεται.
Εγω το παρηγγειλα τελη δεκεμβρη και επειδη υπηρχε το χρωμα που ηθελα το κανανε παραγγελια απο το εξωτερικο τελη δεκεμβρη....ελπιζω να ειναι σαν το δικο σου...
-
Εγώ δεν εννοούσα στο συγκεκριμένο αλλά γενικότερα που είναι λίγο τραγικό να έχουν ακόμα a/c.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ δεν εννοούσα στο συγκεκριμένο αλλά γενικότερα που είναι λίγο τραγικό να έχουν ακόμα a/c.Άσε, εδώ υπάρχουν αυτοκίνητα με 30 παρά που έχουν a/c..
Μετά το scirocco..ΤΙ???