-
Boot space
Boot space gets progressively smaller in the petrol, diesel and plug-in hybrid Captur models. Sadly, due to its battery, the E-TECH can hold considerably less luggage than the roomier petrol version. There's 265 litres of space with the seats up and the rear bench pushed all the way back, or 379 if you push it all the way forwards. Folding the seats down frees up 1,118 litres in total
Αυτός λέει : To further boost versatility, every Captur except the E-Tech hybrids have a variable-height boot floor. When it's set to its higher position, the floor is virtually level with the boot opening so there's no lip to lift heavy items over. It also makes the extended load area flat when the rear seats are folded down. Just bear in mind that the E-Tech hybrid has a smaller 379 litre boot because of the electrical bits and pieces beneath its boot floor, where you'll also find a handy cable storage compartment.
https://www.whatcar.com/renault/captur/hatchback/review/n20/space-practicality
Μάλλον για το δεύτερο... Όπου χάνοντας το διπλό πάτωμα λόγο μπαταρίας!
-
Το diesel επίσης το δίνουν με μικρότερο boot στα specs. Δεν ξέρω γιατί.
Όπως λέει κ ο από πάνω Boot space gets progressively smaller in the petrol, diesel and plug-in hybrid Captur models
-
Όπως λέει κ ο από πάνω Boot space gets progressively smaller in the petrol, diesel and plug-in hybrid Captur models
.
Μου είπε πωλητής λόγο του δοχείου ουρίας!
-
Dublin wrote:
Μου είπε πωλητής λόγο του δοχείου ουρίας!
It makes sense! Thanks.
-
Ο χώρος αποσκευών θα μειωθεί στο Hybrid αλλά και στο mild hybrid; Δεν βλέπω να είναι ξεκάθαρο το άρθρο καθώς αναφέρεται σε καλώδιο οπότε σίγουρα στο Hybrid. Για το mild δεν ξέρω. Τον χώρο ρεζέρβας σίγουρα τον ξεχνάμε. Suv με repair kit...
-
Τον χώρο ρεζέρβας σίγουρα τον ξεχνάμε. Suv με repair kit...
Απο τα λίγα 'SUV' που έχουν standart ρεζέρβα ασφαλείας σε όλες τις εκδόσεις ( εκτός lpg και hybrid για ευνόητους λόγους ) χωρίς χρέωση ! Εδώ άλλα που κοκορεύονται ότι είναι οι βασιλιάδες του βουνού και έρχονται με τρόμπα ! Γενικά την ρεζέρβα την ξεχνάμε παντού ! Η ford λέει 'megabox' και ξεκάθαρα σου κλέβει την ρεζέρβα , σιγά το megabox!
-
Sabas_Thess wrote:
Απο τα λίγα 'SUV' που έχουν standart ρεζέρβα ασφαλείας σε όλες τις εκδόσεις ( εκτός lpg και hybrid για ευνόητους λόγους ) χωρίς χρέωση ! Εδώ άλλα που κοκορεύονται ότι είναι οι βασιλιάδες του βουνού και έρχονται με τρόμπα ! Γενικά την ρεζέρβα την ξεχνάμε παντού ! Η ford λέει 'megabox' και ξεκάθαρα σου κλέβει την ρεζέρβα , σιγά το megabox!
Το 2008 έχεις σε όλες τις εκδόσεις.
-
Sabas_Thess wrote:
Νομίζω πως στα καινούρια puma όπου έχει μεγαλώσει το megabox χωράει να μπει ρεζέρβα μέσα. Παρ όλα αυτά είναι έξτρα και όχι στάνταρ
-
Σε όλα τα συμβατικά χωράει (έχει θέση) μια ρεζέρβα , το θέμα είναι σε ποια η εταιρεία την δίνει στάνταρ και σε πια σε χρεώνει ! Το θέμα με το megabox είναι ο περιορισμός βάρους φόρτωσης και ότι δεν έχει βάση για να σταθεροποιήσεις την ρεζέρβα !
-
δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέτουμε σχόλια άλλων από αλλού, αλλά έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Αν δεν επιτρέπεται κόψτε το!
'είχατε απολυτο δικιο!.πηγα σημερα σε αντιπροσωπία που τα ειχε και τα δυο μαζι...τα λογια περιττεύουν μεταξύ των δυο εκδόσεων και όντως είναι μονόδρομος!τι να πω στο dynamic ντρέπεσαι να μπεις(χαχα) όχι πως το expression δεν είναι αυτοκινητάρα αλλά πραγματικά η αίσθηση ειναι ήμερα με την νύκτα καθώς επίσης είχατε δικιο οσον αφορά τα υλικά στα ταμπλό και πόρτες οπου όντως δεν το είχα παρατηρήσει.!!το κακο είναι οτι εχουν εξαντληθεί ολα τα lpg και αναγκαστικά θα πάμε για παραγγελία και ο θεος βοηθος ποτε θα έρθει. Η αντιπροσωπεία μου λέει μέχρι τελη Ιανουαρίου πάντως.Επίσης το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν μπορούν να σου δώσουν τελική τιμή ακόμη και να το παραγγείλω λόγω των αλλαγών με τους ρύπους και τα τέλη ταξινόμησης απο το νέο έτος, και μάλλον θα παω κατευθείαν απο ιανουάριο όπου με ενημέρωσαν ότι θα έρθουν νεα αμάξια με την καινούργια τιμολόγηση και ας ελπίσουμε να μην ειναι προς τα πάνω!!'
-
Τι να πω! ίσως και να είμαι λάθος αλλά στο ταμπλό και πόρτες δεν παρατήρησα καμία διαφορά , στο σαλόνι - στα όργανα -στο συρτάρι στο ηλ.χειρόφρενο -keyless entry κτλ εκεί ναι έβγαζε μάτια , ειδικά το σαλόνι τοπ , αλλά στα υλικά ταμπλό δεν κατάλαβα διαφορά!
-
Τι να πω! ίσως και να είμαι λάθος αλλά στο ταμπλό και πόρτες δεν παρατήρησα καμία διαφορά , στο σαλόνι - στα όργανα -στο συρτάρι στο ηλ.χειρόφρενο -keyless entry κτλ εκεί ναι έβγαζε μάτια , ειδικά το σαλόνι τοπ , αλλά στα υλικά ταμπλό δεν κατάλαβα διαφορά!
το πάνω μέρος του ταμπλό είναι ίδιο από ότι θυμάμαι, γενικά σε πολλές λεπτομέρειες η Dynamic υπερτερεί. δεν τα κοίταξα και πολύ, περισσότερο το έβαλα επειδή δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα Ελλάδα και ότι δεν υπάρχουν τιμές για 2021, δηλαδή μέσα σε 6 μήνες, δεύτερη φορά που δεν ξέρουμε γενικά τι να περιμένουμε στην αυτοκίνηση.
-
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο, πως να παραγγείλω αυτοκίνητο αν δεν ξέρω αν θα πάει 20.000 ή 20.500 ή 21.500?. Χώρια τα τέλη κυκλοφορίας πες ότι το ποσό μπορεί να είναι από 100€-200€ αντε και πες ότι το έφαγες!
-
Θεωρώ πως με όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία και την οικονομία δεν θα υπάρξει αύξηση στα ΤΚ/ΤΤ και θα εφαρμοστεί το πρωτότυπο WTLP χωρίς να αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα. Θα πρέπει να είναι τρελοί στο οικονομικό επιτελείο για να κάνουν μετά από όλα αυτά αύξηση. Λογικά και οι εισαγωγείς θα πιέσουν ώστε να πρυτανεύσει η λογική...
-
μακάρι , με το wltp το μόνο που θα ακριβύνει είναι τα ΤΚ ! Να πιέσουν οι εισαγωγείς ? Αν μπορούσαν θα το έκαναν 3-4 χρόνια τώρα , δεν μπορούν και δεν θέλουν , αφού έτσι και αλλιώς κόβουν από τις εκδόσεις πολλά έξτρα οπότε κέρδος έχουν !
-
Τέλη κυκλοφορίας συζητάνε να πάνε τα 100 στα 120 κ.λ.π. Υπάρχουν μοντέλα όμως με WLTP που πάνε στο 121-125, αυτά θα ανέβουν κατηγορία, έστω κ για λίγο, εκτός αν δούμε να κατεβάζουν ζάντα (το αντίθετο δηλαδή από την τάση της αγοράς τώρα!) γιατί 2-3γρ πέφτουν αν πέσεις μέγεθος ζάντας.
Στις τιμές όμως θα υπάρξουν σίγουρα διάφορες γιατί αλλάζουν οι κλίμακες. Εκτός αν δώσουν κ εκεί πλεονέκτημα, που όμως δεν έχει ακουστεί.
Όπως κ να έχει, κάποια, κυρίως C suv βενζίνης, θα επηρεαστούν. Μικρά υβριδικά θα ευνοηθούν, πετρέλαια περίπου στα ίδια.
-
Επανέρχομαι με το θέμα που καίει τους κατόχους Captur 2+ Clio 5 LPG σχετικά με τις ενδείξεις κατανάλωσης και trip computer σε βενζίνα και αέριο! Ιντερνετικος φίλος με ενημέρωσε ότι σε Dacia Duster prestige 1.0 tce LPG ενώ δεν είχε εργοστασιακά τις ενδείξεις πήγε σε μια αντιπροσωπεία στην Βόρεια Ελλάδα και μέσω του διαγνωστικού της Renault έχει καταναλώσεις και trip computer στην βενζίνα! Πήρα την εν λόγω αντιπροσωπεία και ενημερώθηκα από τον ίδιο τον μηχανικό ότι δεν είναι παράνομο ή καμία πυρηνική επιστήμη και ότι υπάρχει στο μενού του διαγνωστικού αλλά μου ζήτησε αν πάω στον δικό μου αντιπρόσωπο να μην αναφέρω το όνομα του!Βέβαια μου είπε ότι αν τα 'παιδιά' στο συνεργείο είναι οκ τότε αν θέλουν να τον πάρουν τηλέφωνο να τους πει!
Α) Αν είναι όλα οκ τι φοβάται αν ακουστεί το όνομα του?
Β) Όποιος μένει Βόρεια Ελλάδα να μου στείλει email να δώσω τα στοιχεία του ανθρώπου να πάει από εκεί!
-
Τέλη κυκλοφορίας συζητάνε να πάνε τα 100 στα 120 κ.λ.π. Υπάρχουν μοντέλα όμως με WLTP που πάνε στο 121-125, αυτά θα ανέβουν κατηγορία, έστω κ για λίγο, εκτός αν δούμε να κατεβάζουν ζάντα (το αντίθετο δηλαδή από την τάση της αγοράς τώρα!) γιατί 2-3γρ πέφτουν αν πέσεις μέγεθος ζάντας.
Στις τιμές όμως θα υπάρξουν σίγουρα διάφορες γιατί αλλάζουν οι κλίμακες. Εκτός αν δώσουν κ εκεί πλεονέκτημα, που όμως δεν έχει ακουστεί.
Όπως κ να έχει, κάποια, κυρίως C suv βενζίνης, θα επηρεαστούν. Μικρά υβριδικά θα ευνοηθούν, πετρέλαια περίπου στα ίδια.
https://www.newsauto.gr/news/apokalipsi-afta-ine-ta-chamilotera-teli-kikloforias-2021/
Τελικά μάλλον τα πράγματα είναι καλύτερα....
Έρχονται.....μειώσεις!!!
-
Συζητώντας στο νήμα του clio για ρεζέρβα , μου μπήκε στο μυαλό να πάρω μία και αν πάω κάνα ταξίδι να την φορτώσω ! Αν και νομίζω το κιτ επισκευής με καλύπτει ! Οι διαστάσεις του Captur είναι 215/60R17 ( Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ), αν πάρω ρεζέρβα ασφαλείας (δεν το συζητάω για κανονική ρεζέρβα)τι διάσταση πρέπει να είναι ώστε η τελική διάμετρος να είναι η ίδια ?
-
Οι διαστάσεις του Captur είναι 215/60R17 ( Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ), αν πάρω ρεζέρβα ασφαλείας (δεν το συζητάω για κανονική ρεζέρβα)τι διάσταση πρέπει να είναι ώστε η τελική διάμετρος να είναι η ίδια ?
Δεν δίνει η Ρενώ ρεζέρβα ανάγκης ώστε να δεις την σωστή διάσταση?
Renault Captur II