-
Ενταξει ειναι λιγο υπερβολικοι σιγουρα αλλα δεν νομιζω οτι αυτο θα αναιρει το γεγονος οτι το αυτοκινητο εχει ανανεωθει ριζικα προς το καλυτερο οπως φαινεται και σε οσα διαβαζουμε και στα ξενα sites αλλα και οτι και αρνητικα στοιχεια θα εχει οπως ολα...
-
Τιμές και άφιξη μέσα στα Χριστούγεννα.
-
Τελικά το EDC της Renault το αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το λιβάνι; Έχω ψηθεί άσχημα το επόμενο ναναι αυτόματο. Έκανα την ίδια ερώτηση σε άλλο νήμα αλλά απάντηση δεν πήρα. Οκ προφανώς και δεν είναι αντίστοιχο της Peugeot αλλά και το manual της Renault από όσο διαβάζω δεν λέει και πολλά. Εσείς τι λέτε περί τούτου;
-
Απο την στιγμη φιλε μ που η ρενο δινει 5 χρονια εγγυηση γιατι να το αποφυγεις; Λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο κιβωτιο που φορανε κ τα qahqai οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.εγω προσωπικα θα πηγαινα στην εκδοση initiale paris.
-
Πάντως, εγώ για το EDC της Renault ακούω καλά λόγια από τις δοκιμές δημοσιογράφων σε λίγα τεστ του Captur και σε περισσότερα -καθ'ότι νωρίτερα λανσαρισμένο στην αγορά- του νέου Clio.
-
Δοκιμή του 1.3 TCe 130 hp από Autotriti:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Renault-Captur-1,3-TCe-130-PS_194218.asp
-
Όπως αναφέρω και πιο πάνω σε όλα τα Ελληνικά reviews που εχω διαβασει όλα είναι σχεδόν εξοxα , σε κάτι Αγγλικά τωρα αναφέρουν κάτι θεματακια σχετικά με την άνεση στον δρόμο οσο αφορά τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες που σαν χώρα δυστυχώς έχουμε και αρκετά από δαύτα όπως και ότι το infortainment system λαγκαρει κάπως και το menu είναι λίγο δύσχρηστο λόγω μικρών εικονιδίων και κατά πόσο θα είναι εύκολο κάποιος να το χειρίζεται καθόσον οδηγεί.
Στο συνολο βεβαια εχουν πολυ καλα λογια να πουν για την ανανεωση που εγινε σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο σε διαφορους τομεις οπως ειναι η ποιοτητα εσωτερικου κ.α. απλα μενει να δουμε με τι τιμη και εξολισμο θα ερθει ας πουμε η πιο ακριβη εκδοση εδω Ελλαδα και αν θα γινει και εδω οτι στο thread για το ΚΙΑ X CEED. Παντω απο οσο διαβαζω το 360 camera ειναι εξτρα οπως και το οπως αναφερουν Highway and Traffic Jam Companion.
-
Νομίζω ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 που θα βγει το νέο 2008 το Captur II θα κάνει πάρτυ στις πωλήσεις. Ειδικά αν το Tce130 έρχεται σε έκδοση Intense όπως τα Mégane και δεν το βγάζει μόνο στην σχεδόν 'άδεια' από ποιοτικό εξοπλισμό Sport edition όπως το Kadjar (μέγιστο εμπορικό φάουλ)...
Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν εμπιστεύεται το EDC (υποχρεωτικό στο Tce150..) και δεν καίγεται να πάρει τα παραπάνω 20 άλογα. Στο Mégane τουλάχιστον που οδήγησα τα 140/160 δεν αξίζει η διαφορά. Ο μέσος οδηγός θα είναι ικανοποιημένος με τον Tce130 λοιπόν. Αν δεν το θάψει εξοπλιστικά/τιμολογιακα ο εισαγωγέας θα θερίσει το όχημα!
Μετά την έλευση του 2008 θα χάσει το Captur II το 'premium' πελατολόγιο που θέλει αλλά δεν μπορεί να πάρει 3008. Εκεί θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο ο εξοπλισμός και η τιμή του Tce130 και αυτό γιατί τα άτιμα τα 2008/3008 είναι έτσι στημένα που ή τα χτυπάς Gt-line ή δεν τα χτυπάς καθόλου. Δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο για τα Captur. Ακόμα και υγρού διπλού συμπλέκτη πχ ναναι η έκδοση του EDC, εφόσον το δίνει υποχρεωτικά στο Tce150 και δεν μπορείς να το πάρεις manual προσωπικά θα εμένα στο Tce130...
-
Γαλλία οι τιμές περίοριζονται στα 600 ευρώ πάνω.
Και Ελλάδα οι πληροφορίες λένε ότι δεν αναμένονται σημαντικές αυξήσεις, αλλά αναμένονται πολύ αυξημένες πωλήσεις.
Εδώ το captur 1 τη τελευταία του χρονιά κυκλοφορίας κάνει τη καλύτερη του χρονιά σε πωλήσεις στην Ελλάδα, κάτι που έγινε και πανευρωπαικά.
Το 2008 είναι λίγο σαν 3008 που μάζεψε στο πλυντήριο. Δεν ξέρω αν θα τραβήξει τόσο όσο ο μεγάλος αδελφός.
Στο αισθητικό Peugeot/Renault προσωπικά νομίζω έχουν πάει λίγο ανάποδα στο ποιος κερδίζει τα βλέμματα. Στα Β μάλλον νικητής στην όψη είναι το 208 ενώ στα B SUV μάλλον το Captur.
-
Σε χωρες οπως ιταλια ισπανια και γαλλια το νεο captur ειναι ακριβοτερο κατα 600-1000 περιπου σε σχεση με το τωρινο μοντελο. Αναλογικα,εαν η αρχικη εκδοση του captur I κοστιζει τωρα 15.000 περιπου , στην χειροτερη το II δεν θα ξεπερνα τα 16.000 μιλοντας παντα για την βασικη εκδοση. Εαν τελικα κρατηθει χαμηλα θα γεμισει η αθηνα capturια. Εχουν κανει σοβαρη δουλεια οι ανθρωποι σε σχεση παντα με τα υπολοιπα αυτοκινητα ιδιας της κατηγοριας.
-
-
-
Καμία νεότερη ενημέρωση για το πότε θα φτάσουν τα πρώτα Ελλαδα;
-
Να αλλάξει το έτος..
-
Κυριοι,λογο της εμμονης μου για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,σε οριο να το βλεπω στον υπνο μου -), εχω τηλεφωνισει σε αρκετες αντιπροσωπειες κατα την ελλαδα,και επισης εχω επισκευτει την ρενο κηφισου και μεταμορφωσης. Ακριβές συμπέρασμα δεν εχω καταφερει να βγαλω, ο καθε αντιπρόσωπος μου δινει διαφορετικη ημερομηνια κυκλοφοριας,παρολα αυτα στην ρενο της μεταμορφωσης μου ειπαν για τελη γενναρη στην καλυτερη,με ερωτηματικο την αναμονη που θα εχουν οι παραγγελίες κτλ. Οσο αναφορα την τιμη βασιζομαστε ακομα σε υποθεσεις και συγκρισεις με εξωτερικο. Πολυ κοντινες τιμολογισεις με τις ελληνικες σε πολλα μοντελα της ρενο (πχ captur I,νεο clio) εχουν στην πολωνια οπου το νεο captur ξεκινα απο ta 15.800 (68,000 PLN) αρα θελω να πιστεω οτι καπου εκει βρισκομαστε. Κυριοι,καποιος απο εσας γνωριζει κατι περισσοτερο ??
-
Ομοίως επειδή μου αρέσει πολύ, πήρα σήμερα τηλέφωνο στην τεορεν και μου είπαν για Μάρτιο του 2020, για αμάξι που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβρη του 2019.. Σίγουρα θέλουν να ξεστοκαρουν και δίνουν πιο αργά ημερομηνία.. Πάσχει η Renault εδώ σε αυτό το θέμα σε σχέση πχ με vw, mercedes κ.α. που στον αμέσως επόμενο μήνα της παρουσίασης έχουν τιμες και αφιξη
-
Κατα την αποψη μου η renault ειναι φαουλ σε αυτο το θεμα...πως γινεται η τεορεν του κηφισου να λεει για τελη μαρτιο και η τεορεν μεταμορφωσης να λεει αρχες γενναρη? Και γενικα δεν ειναι καθολου συζητησιμοι για αυτο το θεμα (τουλαχιστον με εμενα),ουτε μια πληροφορια,τιποτα απολυτως. Στην ιταλια εχουν ανοιξει εδω και ενα μηνα οι προπαραγγελιες. Τι να πω....
-
Προφανώς θέλουν να ξεστοκαρουν ότι τους έχει μείνει από το απερχόμενο μοντέλο. Γι αυτό το λόγο δεν είναι συνεργάσιμοι
-
Προφανώς θέλουν να ξεστοκαρουν ότι τους έχει μείνει από το απερχόμενο μοντέλο. Γι αυτό το λόγο δεν είναι συνεργάσιμοι
+1 Ή θέλουν και λίγο να προωθήσουν στην αρχή το νέο Juke πριν φέρουν το Captur II (όπως έκαναν με QQ και Kadjar)
-
Το 2008 που παρουσιαστηκε πιο μετα ειναι ηδη απο σημερα στης αντιπροσωπειες!
Renault Captur II