-
Georgemit wrote:
Yem wrote:
Καλημέρα , αλουμινένιες έχω και αυτές απ'ότι πρόλαβα να δω δεν είχαν τίποτα σκουριές (σημάδια ) αλλά μόνο σκόνη σκουριάς !
Το αλουμίνιο δε σκουριάζει, φυσιολογικό το κόβω κι εγώ σε αυτό το σημείο.
Και το αλουμίνιο οξυδώνεται, απλά έχει διαφορετική μορφή η 'σκουριά' του (είναι μια λευκή σκόνη).
Φτου!!! .... Το ειπες νωρίτερα.... Αυτο ακριβώς.
Και μαλιστα αν ψεκασεις σπρευ χλωρινης σε αλουμινιο άφηνει μόνιμες λευκες στάμπες τα οποία πάλι θεωρούνται οξείδωση. Όχι ότι θα ψεκασεις χλωρίνη σε ζαντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Λογικα Γιε του, εγκλωβίζεται νερό στο σημείο αυτό στις αυλακώσεις της ζαντες και το σκουριασε.
Να το γυρίσεις πίσω.... Να πάρεις vitara
-
Πότε πρόλαβες να πάθεις λάστιχο;Ρεζέρβα τουλάχιστον είχες ή ήσουν με κιτ επισκευής;
-
Πότε πρόλαβες να πάθεις λάστιχο;Ρεζέρβα τουλάχιστον είχες ή ήσουν με κιτ επισκευής;
Το ποιο γρήγορο λάστιχο, μια τρυπανόβιδα ΝΑ με το συμπάθιο ..αλλά έχω να πω καλύτερα με το κιτ , εκεί που το είδα το φούσκωσα σε 5' και με την ησυχία μου πήγα στο βουλκανιζατέρ , ΟΥΤΕ βγάλε γρύλο ,βγάλε ρεζέρβα ,βγάλε μπουλονόκλειδο , βάλε γάντια ... ! Έχω πάρει και ένα κιτ επισκευής έξτρα ( μακαρόνι καουτσούκ και καρφί ) και είπα να το δοκίμαζα αλλά ψιλοψιχάλιζε και βαρέθηκα !
-
Μα την ρεζέρβα δεν την θες όταν είσαι 5λεπτα από το βουλκανιζατέρ σε εργάσιμες ώρες και μέρες.
Άλλωστε το πιθανότερο στην Αθήνα όπου μείνεις να έχει σε απόσταση 1χλμ το πολύ κατάστημα!
-
Μα την ρεζέρβα δεν την θες όταν είσαι 5λεπτα από το βουλκανιζατέρ σε εργάσιμες ώρες και μέρες.
Άλλωστε το πιθανότερο στην Αθήνα όπου μείνεις να έχει σε απόσταση 1χλμ το πολύ κατάστημα!
Και συνήθως έχεις και ένα 24/7.
-
Καλημέρα μου έδωσαν τιμή για το lpg έκδοση dynamic 23300 με διακανονισμό με επιτόκιο 4,5 60 μήνες μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά έχει αγοράσει κανείς τώρα τελευταία να μου πει τιμή
-
Καλημέρα μου έδωσαν τιμή για το lpg έκδοση dynamic 23300 με διακανονισμό με επιτόκιο 4,5 60 μήνες μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά έχει αγοράσει κανείς τώρα τελευταία να μου πει τιμή
Το επιτόκιο καλό, το αυτοκίνητο ακριβό. Τουλάχιστον 1.000 κάτω έπρεπε να είναι.
Ο φίλος μας πήρε 2008 Allure με 20.700€, η διαφορά είναι μεγάλη νομίζω υπέρ των άλλων εταιριών.
-
Οντως ακριβο... Αμάν πια μη δουν να αρέσει αυτοκινητο να βγαλουν εξτρα φράγκα όλοι τους.
Έπρεπε να ψηφιστεί ως η παντόφλα της χρονιάς να το αγοράζεις σε καλη τιμη.
Υ. Γ τι καυσιμο το 2008;
-
Οντως ακριβο... Αμάν πια μη δουν να αρέσει αυτοκινητο να βγαλουν εξτρα φράγκα όλοι τους.
Έπρεπε να ψηφιστεί ως η παντόφλα της χρονιάς να το αγοράζεις σε καλη τιμη.
Υ. Γ τι καυσιμο το 2008;
βενζινη Lap αλλά και πάλι φίλε μεγάλη διαφορα
-
Ποοοο ρε φίλε πότε πήγε τόσο? Τον Αύγουστο το έκλεισα 21.000 με το κλειδί στο χέρι! Και όχι έτοιμο από τελωνείο, διχρωμία με χρώμα που ήθελα! Από 21.980 που έχει στον κατάλογο γιατί σου πάει 1.320 παραπάνω?
-
Διχρωμία 750€ έξοδα 230€ πινακίδες 100 δεν ξέρω αλλά είναι πολλά τα λεφτά .νομίζω δεν κάνουν έκπτωση αλλά σου δίνουν μικρό επιτόκιο .θα πάω να ρωτήσω και αλλού .κοιτάζω και το 2008 πετρέλαιο αλλά θεωρώ ότι το καπτουρ είναι ποιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο
-
Οκ αυτά είναι 1000 € τα υπόλοιπα 300?
Γην Διχρωμία τότε την έδιναν δώρο στους ποιο πολλούς ή εκτός και αν ήσουν ανυποψίαστος στην έβαζαν κανονικά και έκοβαν κάτι λίγα!
Στον Πουλάκη την έβαλε όλη όπως και στην autoprofit (μετά μου έκανε έκπτωση 250€) και κάτι φιμέ και gps! Στον Σφακιανακη μου την έκανε όλη δώρο και έκπτωση 150€ και δεν με χρέωσε έξοδα προετοιμασίας και τέλος κυκλοφορίας οπότε μου βγήκε 21.000 ακριβώς! Στην lion έκαναν και εκεί μια μικρή έκπτωση!
Dublin όντως μεγάλη διαφορά να πεις κάνα χιλιάρικο παραπάνω (max) λόγο υγραερίου αλλά 2.500 είναι πολλά
-
H Allure νομίζω δεν έχει Navi, δεν έχει τα συστήματα ασφαλείας full όπως η Renault, πληρώνει τέλη και με το LPG θα γλυτώσεις 3-4 χιλιάρικα στα πρώτα 100.000χλμ.
Όχι πως δεν θα μπορούσε να γυρίσει στις τιμές 2020, ήδη το κάνουνε για το Clio, σήμερα έβλεπα προωθητική -2500€, οπότε βγαίνει ξανά οσο πήρα το δικό μου τον Οκτώβριο...
-
Η Active είναι αυτή με το 1 αστέρι λιγότερο, τώρα έχει και active+! Η allure νομίζω τα έχει όλα κομπλέ αλλά της αφαίρεσαν τα 3D όργανα!
Θα μας πει ο Dublin που τα παρακολουθεί
-
Το allure + έχει 5 αστέρια πήρα νέα τιμή 22640 από άλλη αντιπροσωπεία
-
H Allure Plus είναι η έκδοση που παίρνει αυτόματο φρενάρισμα ποδηλατών και νύχτα οπότε και τα 5 αστέρια.
Επίσης τηλεμετρικά συστήματα βλαβών/S.O.S (αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι always online, αφορά και τις live information του navi, αφού δεν χρειάζεται σύνδεση/δεδομένα με κινητό για να πάρει στοιχεία για το TomTom) και νομίζω και navigation (για αυτό δεν είμαι σίγουρος). Επίσης, το 10άρι infotainment το έχει η απλή Allure?
Επίσης από ACC για manual και αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 (δηλαδή AUTO ACC και STOP and Go και lane positioning assist) με αυτόματο κιβώτιο.
Για τέλη δεν ξέρω, πληρώνει τέλη το 2008; το diesel που κοίταγα δεν πληρώνει σίγουρα πάντως
-
125 γραμμάρια λέει για τον 100 άλογα βενζίνη, άρα πληρώνει. Κάτω από 122 δεν πληρώνουν.
-
Πατέρα αυτό μετράει σαν χωμάτινη εξόρμηση??
-
Γιατί? Αφού πάτησα χώμα... Χαχαχαχαχ
-
και εγώ χθες το έβαλα σε κάτι χωράφια, το μισό αυτοκίνητο δεν φαινόταν από τα χόρτα, αλλά ήξερα περίπου από κάτω τι παίζει, γιατί είχα πάει και περυσι στην περιοχή (χωρίς να σημαίνει ότι ήμουν 100% σίγουρος). Κρίμα που δεν έβγαλα φώτο, αλλά ήταν δύσκολο να κατέβω! Σκέφτομαι σοβαρά στην αλλαγή ελαστικών σε κάνα 2 χρόνια για 4εποχών, θα έχουν βγει και καινούργια μοντέλα μέχρι τότε, και ήδη κάποια που βγήκαν φέτος είναι πάρα πολύ καλά σε γενική χρήση.
Renault Captur II