-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
η πανοραμικη στα κλιματα που εχουμε εδω πανω ειναι κυριως για το φως και λειτουργει μια χαρα για το σκοπο της ολο το χρονο, απο οτι φαινεται μπορει να ανοιξει κιολας (για αερακι κτλ) με τις μαμα μπαρες
τωρα αμα το φορτωσω και μια βδομαδα το χρονο και μας κοψει λιγο το φως δε χαλασε ο κοσμοςτο καλοκαιρι που θα κατεβω ελλαδα , εχω σχεδια να παμε σε διαφορα μερη οδικως. μεταξυ αυτων θα παω και καποιες μερες και με τους παπουδες σε 7θεσια διαταξη. με 7 ατομα μεσα αποσκευες για διακοπες θαλασσα παιδια κτλ ... γιοκ
Εξου και η ιδεα της μπαγκαζιερας
Εξαλλου στο ανεβασμα Αυστρια εχω σκοπο να σηκωσω το σκλαβενιτηΜια χαρά! Θα σου έχει λείψει η Ελλαδίτσα φαντάζομαι.
Εγώ έχω αυτή την εβδομάδα τη μεγάλη δοκιμή. Είμαι μεταξύ DS και 5008. Θα κάνω test drive DS μάλλον την Πέμπτη και ενοικίαση 5008 το ΣΚ. ( άργησε πολύ γιατί περίμενα ένα Σκ με καλό καιρό και συνέχεια ήταν χάλια ο καιρός με βροχες/ κρυο). Λογικά μετά και τις δοκιμές θα καταλήξω. Στο 5008 μου αρέσει πολύ το δικό σου χρώμα emerald crystal και στο DS το βυζαντινό χρυσό. Προς το παρόν αμφιταλαντευομαι. Μου αρέσουν οι χώροι και το μεγάλο πορτ μπαγκαζ του 5008 αλλά και η σχεδιαστική διαφορετικότητα του DS. Αναρωτιέμαι αν θα χωράει στα 555 λίτρα του DS ένα ηλεκτρικό αυτοκινητάκι του μικρού να το πάρω μαζί στις διακοπές καλοκαίρι μαζί με όλα μας τα πράγματα, με ριγμένα τα 60/100 πίσω καθίσματα. Πρέπει να μετρήσω...Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα αποφασισεις για μια μεταφορα μονο; Μηπως να νοικιαζες κατι;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα αποφασισεις για μια μεταφορα μονο; Μηπως να νοικιαζες κατι;Δεν είναι μόνο μια μεταφορά. Θα την κάνουμε τη μεταφορα και επόμενες χρονιές στις διακοπές αλλά και σε πιο κοντινές κατάλληλες εξορμησεις περιπάτου όπως π.χ Νέα Μάκρη. Θα μπορούσα να βάλω και κοτσαδορο και να το ρυμουλκυσω σε καρότσα αλλά βαριέμαι τη διαδικασία είναι και σχετικά ακριβοί οι αποσπωμενοι κοτσαδοροι. Πιστεύω θα το χωρέσουμε και στο DS με προσεκτική κατανομή χώρου των αποσκευών
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για δες, έχουμε τα ίδια γούστα στα χρώματα, και εγώ το DS7 στο χρυσό το κοίταγα μόνο
-
Μια χαρά έκατσαν οι μπάρες, ανοίγει και η ηλιοροφη χωρίς προβλημα
-
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
-
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ FOKAL ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ
-
Και από μέσα
-
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες!
-
Κάτι τέτοιο
Οκ δοκιμάστηκαν, βγήκαν. Ευτυχώς ειναι πολυ εύκολη να τοποθέτηση . -
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το 5008. Ήταν η έκδοση 1.5 diesel με αυτόματο κιβώτιο. Ημουν λίγο διστακτική καθώς δεν είχα οδηγήσει ποτέ αυτόματο αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολη η προσαρμογή. Ούτε μια φορά δεν πήγε το πόδι μου στο συμπλέκτη. Η αίσθηση οδήγησης σούπερ καθώς και το μικρό 'φορμουλίστικο' τιμονάκι. Έκανα μια μικρή προσαρμογή απλά στο ύψος γιατί έπεφτε το τιμόνι στο ύψος του πίνακα οργάνων. Ήταν η έκδοση Active Grip και δεν είχε καν navigation αλλά τα βασικά που ενδιέφεραν τα καταλάβαινες.
Οι χώροι σούπερ άνετοι για όλους μπρος και πίσω. Μου άρεσε ότι το φρένο είχε πολύ άμεση ανταπόκριση και πρέπει να το πατάς αρκετά μαλακά. Είχε πολύ καλή επιτάχυνση και δύναμη με 3 άτομα επιβάτες, χωρίς αποσκευές και ήταν σχεδόν αθόρυβο. Πατώντας το κουμπί sport δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά, ίσως λίγο μεγαλύτερη επιτάχυνση. Το εσωτερικό πολύ όμορφο και γενικά η όλη εντύπωση που αποκόμισα ήταν σε όλα θετική.
Αν το αποφασίσω, θα πάρω μάλλον το 1.6 βενζίνης, φοβαμαι να μπλεχτώ με πετρέλαια και οι διαδρομές μου είναι κατά το 95% εντός πόλης και όχι πάνω από 10.000 χλμ/χρόνο. Το 1.2 βενζίνης ίσως να είναι αρκετό αλλά επειδή σκοπεύω να το κρατήσω αρκετα χρόνια, δεν θέλω κάποια στιγμή να νιώσω ότι δεν τραβάει.
Τη Δευτέρα το test drive με το DS7! -
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το 5008. Ήταν η έκδοση 1.5 diesel με αυτόματο κιβώτιο. Ημουν λίγο διστακτική καθώς δεν είχα οδηγήσει ποτέ αυτόματο αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολη η προσαρμογή. Ούτε μια φορά δεν πήγε το πόδι μου στο συμπλέκτη. Η αίσθηση οδήγησης σούπερ καθώς και το μικρό 'φορμουλίστικο' τιμονάκι. Έκανα μια μικρή προσαρμογή απλά στο ύψος γιατί έπεφτε το τιμόνι στο ύψος του πίνακα οργάνων. Ήταν η έκδοση Active Grip και δεν είχε καν navigation αλλά τα βασικά που ενδιέφεραν τα καταλάβαινες.
Οι χώροι σούπερ άνετοι για όλους μπρος και πίσω. Μου άρεσε ότι το φρένο είχε πολύ άμεση ανταπόκριση και πρέπει να το πατάς αρκετά μαλακά. Είχε πολύ καλή επιτάχυνση και δύναμη με 3 άτομα επιβάτες, χωρίς αποσκευές και ήταν σχεδόν αθόρυβο. Πατώντας το κουμπί sport δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά, ίσως λίγο μεγαλύτερη επιτάχυνση. Το εσωτερικό πολύ όμορφο και γενικά η όλη εντύπωση που αποκόμισα ήταν σε όλα θετική.
Αν το αποφασίσω, θα πάρω μάλλον το 1.6 βενζίνης, φοβαμαι να μπλεχτώ με πετρέλαια και οι διαδρομές μου είναι κατά το 95% εντός πόλης και όχι πάνω από 10.000 χλμ/χρόνο. Το 1.2 βενζίνης ίσως να είναι αρκετό αλλά επειδή σκοπεύω να το κρατήσω αρκετα χρόνια, δεν θέλω κάποια στιγμή να νιώσω ότι δεν τραβάει.
Τη Δευτέρα το test drive με το DS7! -
Αν απο χωρους σου κανει το DS7 , πηγαινε για αυτο
Ελλαδα απο οτι εχω διαβασει η citroen επιτρεπει να κανεις service το DS7 οποτε παει και αυτο το προβλημα
(σε εμας εδω πανω ειναι αυστηρως 'ΟΧΙ΄ ) -
Ο χρήστης marios65 έγραψε:
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ FOKAL ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙΑξίζει τον κόπο το focal ? Υπάρχουν σταθμοί dab στην Ελλάδα για να αξιοποιηθεί καλύτερα;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατά τη γνώμη μου αξίζει πολύ.
Πρώτον έρχεται μαζί με το πακέτο της ηχομόνωση
Έπειτα έχει πολύ ποιοτικο ήχο,δεν είμαι ειδικός αλλά οτι του έχω βάλει, από κλασσική μέχρι μπάσα τέρμα δε μασάει τίποτα και είναι κρυστάλλινος ήχος.
Απλά θες κάποιο high quality audio service και σύνδεση με καλώδιο. -
και εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει ειμαι ευχαριστημενος και απο τα μπασα και απο τα πριμα αλλα και απο την ενταση που εχει ΟΤΑΝ ΛΕΣ θες κάποιο high quality audio service και σύνδεση με καλώδιο.ΚΑΙ ΟΤΙ έρχεται μαζί με το πακέτο της ηχομόνωση τι εννοεις μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω
-
Εννοώ οτι άμα βάλεις να παίζει fm radio μην περιμένεις να εχει κρυστάλλινο ήχο, επίσης απο bluetooth η ποιότητα δενειναι η πιο καλή.
Θες είτε αρχεία απο usb αλλά με lossless encoding είτε streaming service όπως Spotify , amazon music unlimited κτλ με το Audio quality στο Max, και σε αυτη την περίπτωση φυσικά το κινητό συνδεδεμένο με καλώδιοΣχετικά με την ηχομόνωση , με το focal αλλάζουν κάποια πράγματα στο αμάξι, εχει laminated windows , πιο παχιές (αισθητά ) μοκέτες , άλλες ήχο μονώσεις μέσα στις πόρτες κτλ .
Το σκεπτικό ειναι οτι σου φτιάχνει ενα περιβάλλον πιο ηχομονωμένο για να απολαύσεις την ακουστική εμπειρία -
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες το έχω ένα μηνά και επειδή δεν το χρησιμοποιώ πολύ(έχω αυτοκίνητο εταιρικό) ακόμα προσπαθώ να το μάθω πληροφοριακα ειναι το gt line 1500 eat8 Βlanc Nacre και απο εχτρα εχει ηλιοροφη, safety Pack PLUS2,hifi focal ,καμερες εμπρος πισω 360'' και park assist ,κοτσαδορο ,ασυρματη φορτιση κινητου ,συστημα εισοδου χωρις κλειδι και ηλεκτρικο πορτ μπαγκαζ ,και Leather pack 4
-
Πάρε ενα σακουλάκι faraday εφόσον εχεις το keyless
Κυρίως για την κακιά στιγμή (κλεψιά ) αλλά και πρακτικά θέματα , πχ οταν το πλένεις και πέφτει νερό με πιεση στα χερούλια μπορεί να κλειδώσει . -
Μαριε καλησπέρα πόσο χρόνο έκανε απο την ημέρα παραγγελίας μέχρι την παράδοση .Ευχαριστώ
Peugeot 5008 (SUV)