-
Φρέσκα νέα από αντιπροσωπεια.
Λεον με 110 παπαλα. Ο καινούργιος βδομάδα παραγωγής 48, δηλαδή Δεκέμβριος. Προπαραγγελια για
ν α το έχεις Ιανουαριο.20300 με το κλειδί στο χέρι ( με μεταλλικό). Πορπαγκαζ περίπου 250λίτρα ίσως και λιγότερο. Μου έδειξε ένα ibiza cng για να φτιάξω στο μυαλό μου το πορπαγκαζ και τα χρειάστηκα λίγο παρόλο που δεν με ενδιαφέρουν οι χώροι τρελλα, τελικά το πορπαγκαζ είναι πολύ μικρό. Τεσπα όλα δεν μπορείς να τα έχεις.
Εσωτερικό και εξωτερικό μου άρεσε, είχε βέβαια πιασαρικες εκδόσεις και χρώματα αλλά μου έκανε το κλικ!!!
Από βδομάδα θα πάω να κάνω test drive με ένα που έχει tsi 1000 με 115.
Οπότε αν και εφόσον από Γενάρη και βλέπουμε... Αυτά
-
250 λίτρα χώρο αποσκευών;;; Τόσο έχει το Seat Mii!
-
Το ibiza τόσο έχει 245 περίπου... Το Leon θα έχει παραπάνω καμία 100λτρ λογικά
Αποφάσισες τελικά; -
Terry308 αυτό που είδα δηλαδή ηταν 245 λίτρα ? Μήπως εννοείς 10 λίτρα παραπάνω για το λεον ? Ο πωλητής μου είπε πως ίσως το πορτπαγκαζ στο καινούργιο να είναι μικρότερο λόγω μεγαλύτερης χωρητικοτητας μπουκαλων.
Μέσα μου αποφάσισα... Αν μου αρέσει στο δρόμο στο test drive θα περιμένω τον καινούριο κινητήρα και θα το κλείσω. Αλλιώς δεν ξέρω... Άσχετο το είχε στο ασημί και σε ένα γκρι, πολύ όμορφα χρώματα.
Υ.Γ. Τώρα πρέπει να πάω και τη γυναίκα μου να το δει... Και κυρίως το πορτπαγκαζ...
-
Το ibiza tgi έχει 245ltr απ όσο ξέρω
Τα βενζίνης και πετρελαίου 340ltr περίπου
Τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα εννοώ.
Αν σου είπε για το leon με τις νέες δεξαμενές δε γνωρίζω πόσο θα έχει.
Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι με την σύζυγο
Καλή δύναμη -
Θα εχει μεγαλυτερες φιαλες για ΦΑ , αλλά μικροτερο ντεποζιτο για βενζινη
Προσωπικα δε νομιζω να εχει μονο 250λτ ,χωρο αποσκευων, μεγαλυτερο θα εχει -
Μακάρι αλλά ο αντιπρόσωπος φαινόταν μαγκωμενος και άφησε να εννοηθεί πως θα είναι μικρότερος από τον τωρινό.
-
Δώσε κάτι παραπάνω (στο κάτω-κάτω, πάλι εντός του αρχικού προϋπολογισμού είσαι) και πάρε το station. Παραπλήσιο συνολικό μήκος, χαοτική διαφορά στους χώρους. Πορτ μπαγκάζ να φάνε κι οι κότες!
Ήθελες αυτόματο. Θα το πάρεις με dsg; -
Σε site (νομίζω ιταλικό),είχα διαβάσει πως το υπάρχων Ibiza tgi έχει 250λτ. χώρο αποσκευών (αντί 355 που έχουν τα 'νορμάλ').
Για το υπάρχων Leon tgi δίνει 275λτ. (αντί για 380 που έχουν οι υπόλοιπες εκδόσεις).Πιθανόν όμως θα μειωθεί περαιτέρω στο νέο,αφού θα αυξηθεί η χωρητικότητα του φ.α. -
Sorry παιδιά άλλα έμπλεξα λόγω δουλειάς. Αυτό με το station το σκέφτομαι σοβαρά, αλλά με ξενερώνει εμφανισιακά. Το 5d μου άρεσε πάρα πολύ να πω την αλήθεια.
To dsg δεν ρώτησα. Γενικά άρχισα να κάνω υποχωρήσεις... Αν δεν ανεβαίνει πολύ λογικά θα το σκεφτώ.
Πήγα επίτηδες και ρώτησα και στην VW για αέριο και εκεί τα ίδια από νέο έτος. Μου είπαν πως δεν είναι θέμα άλλαγης κινητήρα άλλα γενικά συμμόρφωσης με τους νέους ρύπους.
-
Αν ήμουν στη θέση σου, αυτόματο κι adaptive cruise control θα ήταν οπωσδήποτε στον εξοπλισμό που θα επέλεγα. Άλλο αυτοκίνητο με αυτά τα δύο. Τα χρήματα επαρκούν.
Όσο για το χώρο αποσκευών, αν σε ξενερώνει το στέισον, υπάρχει πάντα η λύση της μπαγκαζιέρας.
-
To adaptive cruise το είδα στο civic και αρχικά με άγχωσε, αλλά μετά είχε πλάκα. Γενικά σκεφτόμουν να προσθέσω 1 - 15000 χιλιάρικο αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτά τα συστήματα ασφάλειας που φρενάρει αν σε πάρει ύπνος κτλ. Γενικά είναι κάτι που δεν έχω χρησιμόποιήσει πότε και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω χρήματα παραπάνω. Για να το λες βέβαια...
-
Επειδή έχω φίλη νεκρή που κοιμήθηκε στο τιμόνι, θεωρώ ότι αν αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο, θα επέλεγα όλα τα συστήματα ασφαλείας. Είναι ο τομέας όπου έχει γίνει η περισσότερη εξέλιξη τελευταία, η ενεργητική ασφάλεια μέσω της ελαχιστοποίησης του οδηγικού λάθους. Καθρέπτες που σε ενημερώνουν ότι έχεις όχημα στις τυφλές γωνίες, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα, αποφυγή πεζών και ποδηλάτη (τις προάλλες, μου έλεγε φίλος ότι θα είχε χτυπήσει πεζό που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, αν δεν ήταν το Volvo V60), όλα είναι φοβερά.
Το adaptive δεν το έχω οδηγήσει. Βλέποντας όμως πόσο σε χαλαρώνει το απλό cruise control στο δικό μου μοντέλο του 2005 και πώς γίνεσαι πιο επιρρεπής στο ατύχημα λόγω της χαλάρωσης, θα το ήθελα οπωσδήποτε. -
Dim με βρίσκεις 100%.
Καλύτερα να μην έχω αυτόματο πχ απο το να μην έχω έστω και τα τυπικά κομμάτια ασφαλείας.
Αγορά αυτοκινήτου 20-22000 e