-
Εδώ μέσα, εκτός από τον Τέρι, ποιος άλλος έχει φυσικό αέριο; Εννοώ να γράφει τακτικά.
Εγώ πάντως, αν είχα χρήματα, θα κοιτούσα το Arona. Και το Leon Estate DSG.
Όσο για το αν τα ηλεκτρικά αντιμάχονται το φυσικό αέριο, μάλλον το ιδανικό γκαράζ (της οικονομίας) περιλαμβάνει και τα δύο.
Πάντως, η γκάμα του φυσικού αερίου έχει πολλά κενά. Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα επταθέσιο τετρακίνητο, σαν το Kodiaq. -
Ε βρε, απο τα 4.10, στα 4.70μ
Μεχρι στιγμης, το αρονα ειναι τρελο πακετακι, απλα θα περιμενα να δω δεξαμενες.
Αν εινα για πιο μικρο και το πολο ειναι φοβερο καθως το χτιζεις με οποια εξτρα και χρωματα μεσα εξω θες.
Το γκολφ επισης τα κανει ολα πολυ καλα και εχει τυπου 4 δεξαμενες και παρκαρει σχετικα ευκολα παντου.
Κριμα που μια πεζω ή σιτροεν δεν εχει μπει στο παιχνιδι.
Η φιατ παροτι εχει μεγαλη εμπειρια, το εχει αφησει το θεμα σε ενα μικρουλι παντα και ενα παμπαλαιο πουντο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα επταθέσιο τετρακίνητο, σαν το Kodiaq.Και το νέο taracco της seat... από προχθές που το είδα μου άρεσε πολύ... περιμένω και εγώ το Arona να το δω για αυτονομία και χωρητικότητα..
Έχουν και άλλοι tgi αλλά δυστυχώς δεν παίρνουν μέρος...
Επίσης το ιδανικότερο θα ήταν να μπορούσα να έβαζα και εγώ 12 και 13 κιλά όπως βάζουν οι του εξωτερικού..
Είναι σπαστικό να διαβάζεις ότι άλλος με το ίδιο αυτοκίνητο κάνει 60+χλμ παραπάνω από εσένα με 1. 5 και 2 κιλά διαφορά
Η ΔΕΠΑ μου έχει απαντήσει ότι το θέμα της πίεσης το έχουν υπόψιν τους.... -
Με τα +60 χιλιόμετρα, θα φούλαρες ανά δύο μέρες αντί για μία;
Λαπ, οι ανάγκες μου καλύπτονται με επταθέσιο. Εν τω μεταξύ, πάντα είχα και τζιπ. Τι πιο ιδανικό από ένα πάντρεμα των δύο; Πρόβλημα με το παρκάρισμα δεν είχα ποτέ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Κριμα που μια πεζω ή σιτροεν δεν εχει μπει στο παιχνιδι.
Η φιατ παροτι εχει μεγαλη εμπειρια, το εχει αφησει το θεμα σε ενα μικρουλι παντα και ενα παμπαλαιο πουντο.
Citroën c3, c4 grand Picasso , Xsara Picasso, berlingo
Fiat punto, panda, 500,multipla, Marea, dobloΕξωτερικό υπάρχουν πολλές επιλογές, δυστυχώς οι αντιπροσωπείες μας δεν τα φέρνουν...
-
Με τα +60 χιλιόμετρα, θα φούλαρες ανά δύο μέρες αντί για μία;.Ναι και το κυριότερο δεν θα έκαιγα βενζίνη γιατί αν δε πάω κάθε 2η μέρα θα κάψω βενζίνη για ~20-30χλμ
-
Πρεπει να καιγεται και η παλια βενζινη
Δεν ειναι καλο να μενει πανω απο 2-3 μηνες -
Ρε Τέρι, είσαι θησαυρός, που τα ξέρεις όλα αυτά; Πρώτη φορά διάβασα ότι υπήρχε έκδοση C4 Grand Picasso!
Έψαξα λίγο και είναι πολύ προσιτή, βρίσκεις μοντέλα από 3,5-4 χιλιάρικα. Δυστυχώς, δεν την έβγαζαν με αυτόματο κιβώτιο.Γενικώς, αν θες επταθέσιο φυσικό αέριο με αυτόματο, υπάρχει μόνο μία επιλογή: VW Touran.
-
Άνθρακας ο θησαυρός! Η Grand Picasso φυσικού αερίου ΔΕΝ έβγαινε με επτά θέσεις, γιατί πίσω έχει υπερυψωμένο δάπεδο λόγω των δεξαμενών. Κλαψ λυγμ...
-
Που βρήκατε το C4 με αέριο;
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα επταθέσιο τετρακίνητο, σαν το Kodiaq.
Και το νέο taracco της seat... από προχθές που το είδα μου άρεσε πολύ... περιμένω και εγώ το Arona να το δω για αυτονομία και χωρητικότητα..
Έχουν και άλλοι tgi αλλά δυστυχώς δεν παίρνουν μέρος...
Επίσης το ιδανικότερο θα ήταν να μπορούσα να έβαζα και εγώ 12 και 13 κιλά όπως βάζουν οι του εξωτερικού..
Είναι σπαστικό να διαβάζεις ότι άλλος με το ίδιο αυτοκίνητο κάνει 60+χλμ παραπάνω από εσένα με 1. 5 και 2 κιλά διαφορά
Η ΔΕΠΑ μου έχει απαντήσει ότι το θέμα της πίεσης το έχουν υπόψιν τους....Με ποιους μίλησες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Που βρήκατε το C4 με αέριο;https://www.metanoauto.com/modules.php? ... =index&c=7
Από το ιταλικό metanoauto
https://m.mobile.de/auto-inserat/citroe ... ml?ref=srp
3800€
4800€ -
Ο χρήστης alej έγραψε:
Με ποιους μίλησες;
Το θέμα που θίγετε απασχολεί την ΔΕΠΑ και εξετάζεται. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Εις διπλούν μέσω Facebook.. σε αναρτήσεις τους -
Με ποιους μίλησες;
Το θέμα που θίγετε απασχολεί την ΔΕΠΑ και εξετάζεται. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Εις διπλούν μέσω Facebook.. σε αναρτήσεις τουςΕυχαριστώ. Καιρός ήταν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
Ευχαριστώ. Καιρός ήταν.
Από την εξέταση στην υλοποίηση να δούμε πόσο θα ( τους) πάρει...
-
Άνθρακας ο θησαυρός!VW Touran τότε , γιατί και τα zafira που είδα χειροκίνητα είναι
-
Πριν ένα χρόνο περίπου είχα ψάξει για την πίεση των πρατηρίων.
Ακόμη ψαχνονται διαβάζω..
Και στην Ιταλία με τα 1000συν πρατήρια μια από τα ίδια ειναι διαβάζω στο γνωστό ιταλικό φόρουμ.
10 κιλά ..το πολύ 11 βάζουν στα πόλο και ιμπιζα..
Όσο και εδώ δηλαδή..
Σε πολύ λίγα πρατήρια έχουν βάλει και 13 κιλά κάποιοι. Και έχουν γράψει για lng .
Δε βλέπω να αλλάξει η νομοθεσία..
Η λύση είναι αυτή που κάνουν στη vw με τις 3 δεξαμενες.
Αυτό που δεν μου αρέσει και παρατηρω εδώ και λίγους μήνες είναι μία απραξια με το θέμα των νέων πρατηρίων.
Πέρυσι στην έκθεση αυτοκίνηση το Νοέμβριο..είχαν πει για το πρατηριο στα Ιωάννινα...που ακόμη είναι στη κατασκευή..ακόμη να το παραδώσουν. ..πρατηριο στη Χαλκίδα..μια μέρα πήγε ένας κύριος στο πρατήριο κάτι μέτρησε και έφυγε μου είπαν...και τίποτα άλλο..
Δηλαδή στον ένα χρόνο που πέρασε..νομίζω ότι παρέδωσαν ένα η δύο πρατήρια..νομίζω ένα όμως...στην Αθήνα.
Ρωτώ στη fisikon για τα πρατήρια..για της Χαλκίδας 2 φορές ρώτησα..καμία απάντηση.
Δε γνωρίζω τι γίνεται με την ιδιωτικοποιηση της Δεπα και αν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. -
Αμ το άλλο πρατήριο σε Ηλιούπολη-Άλιμο;
-
Που βρήκατε το C4 με αέριο;
https://www.metanoauto.com/modules.php? ... =index&c=7
Από το ιταλικό metanoauto
3800€
4800€Α, για μεταχειρισμένα μιλάμε.
-
Στην Ιταλία υπάρχουν αρκετά πρατήρια με διανομείς που μπορούν να παραδόσουν 15 kg σε Golf εύκολα και πολλές φορές παραπάνω.
Γερμανία επίσης. Βουλγαρία θα μάθω σύντομα.
Εδώ, το καλοκαίρι κάποιες μέρες δεν έφτανε ο δείκτης και στο τέρμα καθώς έφευγα από το πρατήριο.
Στην Ελλάδα πάντως το πρόβλημα δεν είναι μόνο η πίεση. Αυτά που αναφέρετε με τα νέα πρατήρια είναι γεγονός. Στην Θεσσαλονίκη το τρίτο πρατήριο το λέμε και «γιοφύρι»...Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου