-
Στα 4μ για οικογένεια μόνο μπαλενο..Τα έχω δοκιμάσει όλα και όλα υστερούν στους χώρους πίσω. Αν πάρεις και κανενα καροτσάκι 3 σε 1 πχ κανενα ιγκλεσινα δεν ξέρω κατά πόσο θα χωράει. Λίγο πιο κοντά στο μπαλενο είναι το νεο πολο και ιμπιζα. Μικρός πίσω χωρος σημαίνει ότι οταν για τα 2 περίπου πρώτα χρόνια θα βαζεις το παιδικό πίσω σε ανάποδη θέση το κάθισμα το μπροστινό θα πρέπει να είναι πολύ μπροστά.
-
Τα όσα ανέφερα για το αιρκρός πλέον δεν ισχύουν , αφού τα αμάξια έχουν πουληθεί και χτες το απόγευμα είχαν μείνει μόνο 2 λευκά ντίζελ στο μεσαίο επίπεδο με τον μεγάλο κινητήρα των 120 ίππων στα 18500 και μάλλον θα φύγουν και αυτά αφού είναι πάνω από 2000 € η έκπτωση .
Απλά και μόνο για ενημέρωση , αφού όπως είπες δεν σου αρέσουν .
Το μίκρα είναι ωραίο , αλλά γενικά πολλά τα καθορίζουν οι προσφορές στις τιμές .
Εβγαλε προσφορά και το κόρσα που τελειώνει σαν μοντέλο και ίσως εναλλακτικά του μπαλένο να παίξει .
Το 208 με καλό εξοπλισμό το άκτιβ έχει 14800 αρχική και μετά την απόσυρση δικού σου κατεβαίνει στα 13000 . Χωρίς απόσυρση δικού σου , γύρω στα 13900 .
Το Ρίο έχει ενδιαφέρον μόνο στις δύο ψηλότερες εκδόσεις και εκεί οι τιμές είναι γύρω στα 13500-14500 τελικές τιμές .
-
Πηγα στην τοπικη αντιπροσωπεια και ειδα απο κοντα το Μπαλενο,μαζι με την συζυγο.
Το απορριψαμε...... κυριως γιατι δεν μας αρεσε εμφανισιακα και κατα δευτερον γιατι η ποιοτητα κατασκευης του δεν μας ενθουσιασε.Βλεπετε οντας κατοχος vw τα υπολοιπα τα βλεπουμε καπως...... Απο χωρους παντως εχει πολυ καλους για το μεγεθος του.
Στην εξισωση ειναι φυσικα το ΚΙΑ Ριο αλλα και το νεο Ιμπιζα που ειδαμε και αυτο απο κοντα και μας αρεσε.......
Αλλα ελα ντε που εσκσαε μυτη προσφορα της Οπελ για το Αστρα με 1,4 και 100 ιππους στα 13.950;Το λεω ετσι γιατι το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι απο τα πιο ομορφα μικρομεσαια μαζι με τη Giulietta και το νεο Focus κατα τη γνωμη μου παντα.Αν δεν ειχα θεμα με τα τεκμηρια θα το επαιρνα.......χθες.Ισως ομως κατι γινει.Λετε τελικα να αξιζει να ανεβω κατηγορια τελικα.Εκει φυσικα στα ιδια περιπου λεφτα ειναι και το ΚΙΑ Ceed.....με 7ετη εγγυηση εναντο 5 που δινουν για το Αστρα.Αλλα κατι μου λεει οτι προκειται για λευκα ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα οπως συμβαινει με την προσφορα που τρεχει και για το Κορσα 1,2 στα 9990 ευρω. -
Το έχουμε ξαναπεί, μην τρελαίνεστε με τα turbo δεν είναι πυρηνική φυσική. Αν το σκέφτεσαι και το θέλεις προχώρα άφοβα. Ούτε ζέσταμα θέλει ούτε τίποτα. Άσε που τα χιλιάρια συμφέρουν και φορολογικά.
Από εμένα ibiza. Θα σου έλεγα και polo αλλά το πρώτο είναι πιο vfm. (σε χώρους είναι ίσα ή και καλύτερα από golf mk4)
Όπως είπε και κάποιος παραπάνω, πάρε μεζούρα. Καρότσι και συμπράγκαλα σου πιάνουν όλο το πορτ-μπαγκάζ για πλάκα.
off the record, το 208 μούρλια με την πανοραμική!
-
Ο χρήστης osfp1978 έγραψε:
Αλλα ελα ντε που εσκσαε μυτη προσφορα της Οπελ για το Αστρα με 1,4 και 100 ιππους στα 13.950;
Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι αυτή και τι εξοπλισμό έχει, αλλά κατά καιρούς η Opel βγάζει κάτι τρελές προσφορές.
Σαν αυτή που είχα πάρει εγώ με 13100e για το 5θυρο Corsa 1.4/100ps Innovation.
Τελική τιμή με μεταλλικό χρώμα και αρκετά δώρα.Το Corsa φυσικά έχει κάπως περίεργη μούρη και το εσωτερικό διαθέσιμο πλάτος πολύ περιορισμένο.
Το Astra όμως είναι άλλη φάση.Αν σε καλύπτει ο κινητήρας τότε αξίζει να το κοιτάξεις.
υ.γ. εμένα πάντως θα με κάλυπτε αρκεί να είχε κάποιο καλό εξοπλισμό και φυσικά δίσκους πίσω γιατί ξέρω τα ταμπούρα των Astra.
-
Ειναι η selection η οποια με καλυπτει εκτος απο ζαντες που θα ηθελα να εχει.
-
Ο χρήστης osfp1978 έγραψε:
Ειναι η selection η οποια με καλυπτει εκτος απο ζαντες που θα ηθελα να εχει.Αν σε καλύπτει προχώρα! Ζάντες μπορείς να βάλεις και αργότερα, είτε καινούριες σε όποιο σχέδιο σου αρέσει είτε μεταχειρισμένες, από κάποιον που έχει π. χ. βαρεθεί τις δικές του. Τα supermini όμως που κοιτάς, δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν μικρομεσαία σαν το Astra...
-
Μια και ανέβηκες λίγο στις τιμές , ίσως παίξει και κάτι ενδιάμεσο σε μέγεθος .
Αλλά είναι εστιασμένο στην άνεση και τα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν και δεν έχει στροφόμετρο ...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ειναι η selection η οποια με καλυπτει εκτος απο ζαντες που θα ηθελα να εχει.
Αν σε καλύπτει προχώρα! Ζάντες μπορείς να βάλεις και αργότερα, είτε καινούριες σε όποιο σχέδιο σου αρέσει είτε μεταχειρισμένες, από κάποιον που έχει π. χ. βαρεθεί τις δικές του. Τα supermini όμως που κοιτάς, δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν μικρομεσαία σαν το Astra...
+1
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ