-
Όταν ήταν να πάρω το Vitara, είχα δει ένα αντίστοιχο ενός Ρώσσου που το έβαζε σε ακόμη πιο περίεργη θέση
σε ένα χαντάκι και ανοιγόκλεινε τις πόρτες χωρίς πρόβλημα. Αν και αυτό το χαρακτηριστικό (της μη
ακαμψίας δηλαδή) νομίζω ότι δεν είναι επιθυμητό για off road όχημα (βέβαια είναι προφανώς επιθυμητό
για επιβατικό-κυρίως ασφάλτινο όχημα).
Ωστόσο, δεν νομίζω όπως το είδα ότι το Tiguan 'αποτυγχάνει' στο τεστ. Και χωρίς να έχω μπει σε Tiguan η όποια ακαμψία
του Vitara πιστεύω ότι δεν μεταφράζεται -προφανώς- σε καλύτερη ποιότητα κύλισης υπέρ του. -
από fiverg » 12 Νοέμ 2018 09:30από fiverg » 12 Νοέμ 2018 09:30
Ωστόσο, δεν νομίζω όπως το είδα ότι το Tiguan 'αποτυγχάνει' στο τεστ. Και χωρίς να έχω μπει σε Tiguan η όποια ακαμψία
του Vitara πιστεύω ότι δεν μεταφράζεται -προφανώς- σε καλύτερη ποιότητα κύλισης υπέρ του.Συμφωνώ. Κουβέντα να γίνεται
-
Μόλις μου ήρθε η προσφορά για το XC40 (d3 AWD AT8 στην έκδοση inscription). Με σχεδόν όλα τα extra μέσα, εκτός από ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, βγαίνει 43500 (τιμή τριτεκνίας + αρκετά καλή έκπτωση)...
Κάτι μου λέει οτι θα απογοητευτώ την Τετάρτη
-
Τι λέτε ρε παιδιά 45000Ε για το xc40? Έλεος...
-
Και χωρίς τέλος ταξινόμησης, αφού είναι πολύτεκνος ο άνθρωπος >Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά 45000Ε για το xc40? Έλεος...
-
από fidelio » 12 Νοέμ 2018 18:49
Τι λέτε ρε παιδιά 45000Ε για το xc40? Έλεος...Η προ extra εξοπλισμού τιμή ήταν 50.100 (38.000 τιμή τριτεκνίας). Περίπου όσο το Q3 στην s-line έκδοση.
Πολλά τα λεφτά αλλά πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν θα αλλαχθεί στην εξαετία (ο τρίτεκνος δικαιούται μια φορά απαλλαγή). Να δούμε και το Q3 γιατί μάλλον ανάμεσα στα δυο θα κινηθώ... -
Ο χρήστης iliasandro έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά 45000Ε για το xc40? Έλεος...Η προ extra εξοπλισμού τιμή ήταν 50.100 (38.000 τιμή τριτεκνίας). Περίπου όσο το Q3 στην s-line έκδοση.
Πολλά τα λεφτά αλλά πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν θα αλλαχθεί στην εξαετία (ο τρίτεκνος δικαιούται μια φορά απαλλαγή). Να δούμε και το Q3 γιατί μάλλον ανάμεσα στα δυο θα κινηθώ...Μιας και έχεις σκοπό να κινηθείς σε αυτά τα ποσά και έχεις 3 παιδιά (δεν ξέρω βέβαια ηλικίες) πάρε ένα v60 να το ευχαριστηθεις... Το xc40 είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dimitris_dimos έγραψε:
Πολλά τα λεφτά αλλά πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν θα αλλαχθεί στην εξαετία (ο τρίτεκνος δικαιούται μια φορά απαλλαγή). Να δούμε και το Q3 γιατί μάλλον ανάμεσα στα δυο θα κινηθώ...Μιας και έχεις σκοπό να κινηθείς σε αυτά τα ποσά και έχεις 3 παιδιά (δεν ξέρω βέβαια ηλικίες) πάρε ένα v60 να το ευχαριστηθεις... Το xc40 είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.
Εχεις μπει στο xc40 και το θεωρεις μικρο;;και αν ναι σε σχεση με πια δλδ;;;γιατι το v60 προφανως και δεν ειναι ιδιας κατηγοριας..
-
Φοβερό το V60 cross, αλλά 45000 για το xc40 είναι αυτοκτονία. Πολύ μέτριο αυτοκίνητο κατα κοινή ομολογία κριτικών.
Το Q3 πολύ καλύτερο σε όλα πιστεύω. -
Έχω μπει σε tiguan, 3008, x1 και είναι από όλα μικρότερο...
-
Εγώ πάλι για το xc60, kodiaq ή κανένα mpv σαν touran, Picasso θα του έλεγα να κοιτάξει.
Αν τα παιδιά είναι ηλικίες που τα έχει ακόμα μαζί του, το xc40 μου μοιάζει πολύ μικρό, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και τις αποσκευές που θα κουβαλάει ο άνθρωπος . -
Ο χρήστης iliasandro έγραψε:
Μόλις μου ήρθε η προσφορά για το XC40 (d3 AWD AT8 στην έκδοση inscription). Με σχεδόν όλα τα extra μέσα, εκτός από ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, βγαίνει 43500 (τιμή τριτεκνίας + αρκετά καλή έκπτωση)...Κάτι μου λέει οτι θα απογοητευτώ την Τετάρτη
Με το τέλος ταξινόμησης δλδ πόσο βγαίνει για τους υπόλοιπους θνητούς;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έχει γράψει πιο πάνω. 50.100
-
χωρις να γυρισει σε Vs
σε ποια κριτικη ακριβως βγηκε το XC40 πολυ μετριο;;
γιατι περασα κανα 3μηνο διαβαζοντας και (εκτος απο κατι δημοσιευματα του autotriti) αρνητικη κριτικη δε βρηκα..
το αντιθετο -
Ω ρε μάνα μου! Και πόσο πραγματικής αξίας έξτρα εξοπλισμό κουβαλά και πόσο χρεώνεται με φόρους ξέρουμε;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dimitris_dimos έγραψε:
Έχω μπει σε tiguan, 3008, x1 και είναι από όλα μικρότερο...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε απο το χ1 να πω εχει ελαχιστα μικροτερο πορτ μπαγκαζ...αλλα απο το 3008 εχει περισσοτερους χωρους γενικα σιγουρα
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
χωρις να γυρισει σε Vsσε ποια κριτικη ακριβως βγηκε το XC40 πολυ μετριο;;
γιατι περασα κανα 3μηνο διαβαζοντας και (εκτος απο κατι δημοσιευματα του autotriti) αρνητικη κριτικη δε βρηκα..
το αντιθετοPanasol τωρα σε κατι κολλημενους με τις διαφορες μαρκες θα προσπαθησεις να αντιπαρατεθεις;;;
-
δεν αντιπαρατιθεμαι
απλα μου κανει εντυπωση το post..
ειδικα ο διεθνης τυπος το αποθεωσε.. -
Ξεκίνησα να ψάχνομαι από το v60 αλλά επειδή είμαι ήδη κάτοχος ενός v40 θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Από την αρχή απέκλεισα τα mpv (δε μου αρέσουν καθόλου), κάποια που πολυκυκλοφορούν (βλπ QQ) και το tiguan (προσωπικά βιώματα ).
Θα πει κάποιος ότι με 3 παιδιά δεν κοιτάς μόνο τι σου αρέσει (το λέει και η γυναίκα μου ). Δε διαφωνώ, ωστόσο με 25κ+ χλμ το χρόνο καταλαβαίνετε πως θέλω και κάτι που Θα το απολαμβάνω ταυτόχρονα.
Η σκέψη μας ήταν να αγοράσουμε ένα ασφαλές, αξιόπιστο SUV που να μην είναι πολύ μακρύ, ώστε να μπορούμε να μετακινούμαστε και εντός πόλης (δηλαδή θέλουμε ένα αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης) και να μην ξεπερνά τα 42κ. Προτεραιότητα ήταν να χωράνε 2 καρεκλάκια και ένα μπούστερ στο πίσω κάθισμα.
Με αυτές τις προδιαγραφές ξεμείναμε με το xc40 και το Q3. Τα υπόλοιπα (3008, C5 aircross, X1, CRV, Kuga, kodiaq, compass) τα αποκλείσαμε ένα ένα για διάφορους λόγους.
Περίεργο αυτό που θα γράψω (και δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση), το πιο άνετο πίσω κάθισμα σε αυτή την κατηγορία, από άποψη πλάτους, είναι του XC40 (δοκιμασμένο με δυο ενηλίκους και ένα παιδί 12 χρόνων). Η εξήγηση που δίνουμε είναι οτι δεν έχει υπερβολική πλευρική στήριξη, ώστε να σπρώχνει τους επιβάτες προς το εσωτερικό, και οτι έχει λογικό κενό ανάμεσα στο κάθισμα και στην πόρτα, ώστε να μην βρίσκεις επάνω της. Το C5, για παράδειγμα, ενώ φαίνεται να είναι το πιο άνετο, λόγω των τριών ανεξάρτητων καθισμάτων, δεν είχε καθόλου πλευρική στήριξη (άβολο κατά τη γνώμη μου) και το πίσω κάθισμα έμοιαζε να συνεχίζει κάτω από το χερούλι της πόρτας (έκατσα μόνος μου και έβρισκα πάνω στην πόρτα).
Τα χρήματα είναι υπερβολικά (γενικά σε αυτήν την κατηγορία με το πλήθος του εξοπλισμού που με ενδιαφέρει. 62.385 για τους κοινούς θνητούς με 12.285 extra εξοπλισμό.
Επειδή έχω κάνει test drive σε όλα, δεν θα το έλεγα μέτριο. Αν θα επέλεγα κάτι διαφορετικό, θα πήγαινα στο 3008 Gt (στα 41κ ). Πιο μεγάλος χώρος αποσκευών αλλά πιο στενό πίσω κάθισμα. Βάζοντας το μωρό στον πορτ μπαγκαζ να η διαφορά των 60 λίτρων σε σχέση με το XC40
-
Για να καταλάβω για το q3 γράφεις ή για το xc40? Εγώ κατάλαβα για το δεύτερο . Αν ναι τα γράφεις σε λάθος νήμα.
Δεύτερη ερώτηση . Το c5 air το είδες στην έκθεση; Πάντως td που λες ότι τα έκανες όλα αυτό αποκλείεται να το έχεις κάνει γιατί δεν κυκλοφορεί.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Audi Q3 2018