-
Akomh den εχω παρει τιμη. ΕΛπιζω να μου πουνε τουλαχιστον 8000
-
Εγω πάντως (παρόλο που ειμαι fan του DSG) δεν θα έδινα επιπλεόν 2,5 χιλιάρικα. Συν τοις άλλοις το 6άρι του Α3 είναι ένα πολύ καλό κιβώτιο.
-
Καλησπερα στην παρεα. Ως κατοχος ενος Α3 1,0 εδω και σχεδον δυο χρονια και 33 χιλ. Χιλιομετρα εχω να πω οτι το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο ευκολοδηγητο, οικονομικο 6,1 μεση, με αξιοπρεπεστατο κινητηρα. Στα 20000 ειναι μια τιμια επιλογη εαν και στο τελος της ζωης του. Δυστυχως θα πρεπει συντομα να το αποχωριστω καθως συντομα θα ειμαι τριτεκνος και οι χωροι δεν με καλυπτουν. Καταληγοντας δεν ξερω εαν θα περιμενεις το καινουριο παντως απο το τωρινο ειμαι πολυ ευχαριστημενος
-
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο το 6 αρι αλλα αφου εισαι φαν γιατι δε θα τα δινες;
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο το 6 αρι αλλα αφου εισαι φαν γιατι δε θα τα δινες;Γιατί, κατά την άποψη μου, κοστολογείται πολύ ακριβά και προτιμώ να κρατήσω αυτά τα 2,5 χιλιάρικα και να τα χρησιμοποιήσω κάπου αλλού. Αν κόστιζε τα μισά λεφτά, θα είχα την αντίθετη άποψη. Επίσης, αν ήμασταν στις εποχές προ κρίσης και πάλι θα είχα την αντίθετη άποψη.
-
Δεν μας είπες από την αρχή πως έχεις το 3πορτο Α3.
Πλέον τα τριπορτα δεν θα έχουν σχεδόν καμία εμπορική αξία .
Δες όλα τα μικρομεσαία μοντέλα που καταργούν τις 3 πόρτες εκδόσεις!
Ξέχνα το Α1 , άλλη κατηγορία το Α3.
Έχω και εγώ το Golf V τριπορτο και είναι ο μοναδικός λόγος που θέλω να το αλλάξω παρόλο που έχω σταθεί απίστευτα τυχερός από θέματα προβλημάτων και το αυτοκίνητο είναι άψογο από θέμα επιδόσεων , πατήματος και ποιότητας κατασκευής.Για το DSG με την εγγύηση θα είσαι καλυμμένος λογικά. Επίσης από πλευράς οδήγησης είναι ποίημα , θα το ευχαριστηθεις αλλά δεν είναι για πολύ σταματά ξεκινά μέσα στην πόλη. Όμως 2,5 χιλιάρικα είναι πολλά νομίζω.
Θεωρώ πως είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγή του Α3 σου σε αυτή την τιμή.
Σίγουρα το αντίστοιχο επόμενο Α3 ειδικά αυτόματο δεν θα το βρεις κάτω από 26.000Μια εναλλακτική αν δεν καίγεσαι θα ήταν να περιμένεις και για το νέο Golf που λογικά με 25.000 θα παίρνεις μια αρκετά καλή έκδοση του και σε εξοπλισμό και κινητήρα - DSG.
Και αφού το άνοιξα ... αυθαίρετα το δίλημμα σου κάνε μια βόλτα και από την Ford και δες το καινούριο Focus επίσης.
Ότι θες σε διαφορετικούς - κινητήρες - εκδόσεις μέχρι τα 22.500.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ευχαριστω φιλε μου για τη συμβουλη σου για το 3 πορτο.Νομιζω αυριο θα παω στην Audi. τις αλλες προτασεις δε τιςθελω για ( χαζους) προσωπικους λογους...
-
Nea απο την αντιπροσωπεια... Ανθρακες ο θησαυρος! Η προσφορα των 20000 για το 1.0 χειροκινητο δεν ισχυει πια... Ουτε για το αυτοματο! Πουληθηκαν ολα τα αυτοκινητα! Επιστρεφουμε στην τιμη των 22,5 για χειροκινητο και 26,5!!!! για αυτοματο 1000! Μου φαινεται θα κανω στροφη 180 μοιρων και θα παω να δω το νεο Jeep Renegade οταν φτασει...
-
Έστω ότι καίει όντως λίγο λιγότερο από την X1 που έχεις ήδη και έχει και φθηνότερα τέλη κυκλοφορίας, αν υπολογίσουμε ότι θα δώσεις 18.000 την X1 δε θα χρειαστεί να βάλεις και άλλα 12.000-17.000 ευρώ για να πάρεις το νέο μοντέλο; Προσωπικά δε βλέπω να κερδίζεις κάτι οικονομικά. Φυσικά το συν είναι ότι παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο, αλλά από X1 πάλι σε X1 τόσο σύντομα εγώ δε θα έκανα την κίνηση (προσωπική άποψη πάντα).
-
Ευχαριστω φιλε μου. Γι αυτο υπαρχει αυτο το χρησιμο φορουμ για να ακουω τις δικες σας αποψεις. Οπως το παρουσιαζεις ακουγετραι λιγο τρελλο αλλα η σκεψη ειναι οτι το αυτοκινητο μου θα ειναι 4 ετων το Δεκεμβριο και ηδη χρειαζεται νεα ελαστικα και τακακια κτλ κτλ Η νεα Χ1 ειναι πολυ μεγαλυτερη της δικης μου. Συν πιθανα προβληματα που μπορει να αρχισει πλεον να βγαζει η δικαι μου... Ετσι το σκεφτομαι. Ισως το καθυστερησω κανα 6 μηνο. Θα δειξει
-
Μετά συγχωρήσεως, αλλά με την αναβλητικότητα που έχεις, τη μη ιεράρχηση των αναγκών σου, το μηρυκασμό των απόψεων που μαζεύεις και την αναποφασιστηκότητα σου, εσύ θα επιλέξεις αυτοκίνητο το 2020.
Εν τω μεταξύ όμως, η προσφορά που πήρες το 2018 δεν θα ισχύει πλέον. Και θα αναρωτιέσαι κιόλας μήπως καλύτερα να περιμένεις και τα μοντέλα του 2021.Μύλος...
-
Αρα, εχασες ντηλ με κερδος 2500. Κοστος ευκαιριας λεγεται αυτο.
Δηλαδη θα εχανες την οθονη του α1 ενος αυτοκινητου μικροτερης κατηγοριας και θα ειχες ενα α3, και αν το πουλαγες σε 4-5 ετη για να παρεις τα νεα μοντελα που καποτε θα ερθουν παλι κερδος θα ειχες ή καλυτερα πολυ μικρη χασουρα, καθως θα το πασαρες ως αυτοκινητο των 22500.
Τωρα ουτε αουντι θα εχεις, που το ηθελες, ουτε θα εχεις την ιδια μεταπωλιτικη αξια ενος αουντι ωστε να μη χασεις πολλα οταν πουλησεις το αυτοκινητο σου.Οι ευκαιριες λεγονται ευκαιριες διοτι τις αρπαζεις. Ειδαλλως λεγονται φιλολογικη συζητηση
Δεν πειραζει, υγεια πανω απο ολα, ευχομαι ακομα πιο τυχερος την επομενη φορα.
-
Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή,που λέγεται :κουβέντα να γίνεται ρε παιδιά....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εντάξει ρε παιδιά , 2-3 εβδομάδες δεν είναι και μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποφασίσεις τι αυτοκίνητο θα πάρεις...
Δεν έγινε και τίποτα , ίσως είναι για καλό.
Ξέχνα λοιπόν το A3 και άνοιξε τις επιλογές σου.
Αν ψάχνεις ακόμη για ευκαιρίες ρωτά αν υπάρχουν διαθέσιμα Golf Rline 1.0T στα 21.000 ή Generation 1.0T DSG στα 21.800 .
Αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό σου A3 και θα έχεις και μέχρι 15.000 άμεσα στην πενταετία σε ενδεχόμενη μεταπώληση.Τα ίδια ισχύουν και για το νέο Focus που σου έγραψα σε παραπάνω ποστ.
Μην σκας είναι και ευκαιρία να δεις και κάτι περισσότερο , έχει την πλάκα του η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.
Όπως και το νέο Renegade που ανέφερες , με τους νέους 1.0 και 1.3 θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον και νέες εκδόσεις , και είναι και μουρατο αμαξάκι που ταιριάζει στο προφίλ σου λόγω κατοχής Α3.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά , 2-3 εβδομάδες δεν είναι και μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποφασίσεις τι αυτοκίνητο θα πάρεις...Δεν έγινε και τίποτα , ίσως είναι για καλό.
+1
-
.... σιγά την αναβλητικότητα... εγώ αλλάζω αυτοκίνητο τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον.... μια χαρά είσαι...
-
Ευχαριστω τους τελευταιους που εδειξαν κατανοηση ( ιδιαιτερα ευχαριστω τον Vangkirk που ειναι ο μονος που ειχε αποψη για τη νεα μου ιδεα αυτοκινητου το renegade ) και οσο για τους υπολοιπους νομιζω πως εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται. Το πρωτο ου Α3 το παρηγγειλα μεσα σε 5 λεπτα γιατι ηταν ακριβως αυτο που ηθελα τοτε. Προφανως για να το ψαχνω τοσο, σημαινει οτι κατι δε μου κολλαει γι αυτο και ζηταω τη βοηθεια πιο εμπειρων ( ελπιζω...) ανθρωπων απο αυτο το φορουμ. Αν αυτοι οι πιο εμπειροι ανθρωποι απλα κριτικαρουν και μαλιστα ειρωνικα ειναι προφανες οτι εκανα λαθος οχι στη δυσκολια μου επλογης αυτοκινητου αλλα μαλλον στην επιλογη φορουμ.... Λυπαμαι...
-
Μην στεναχωριεσαι. Και η κριτικη μεσα στο παιχνιδι ειναι. Και εγω στεναχωριεμαι οταν κανω λαθη, και κανω πολλα λαθη. Οταν μαλιστα με κριτηκαρουν θυμωνω και εγω.
Μετα που περνα ο καιρος, θεωρω πως η κριτικη εν τελη με βοηθησε. Το να με παρηγορουν συνεχως και να μην μου δειχνουν και αναλυουν το λαθος μου δεν θα με βοηθουσε σε τιποτα.
Αρα, κατ εμε αυτο που αξιζει να μαθεις αλλα και εμεις να μαθουμε, απο την εμπειρια σου ειναι πως:
Αν σου δινουν μεγαλη εκπτωση σε ενα αυτοκινητο το οποιο σ αρεσει αρκετα και γενικα ειναι και πριμιουμ αυτοκινητο, αλλα οχι με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο, εσυ θα εξεταζεις αμεσα αν αυτην την εκπτωση μπορεις να τη κερδισεις ως επιπλεον αξια στην μεταπωληση του αυτοκινητου μετα απο 4 με 5 ετη. Και αυτο διοτι καθε εξαμηνο βγαινουν συνεχως νεες τεχνολογιες και ποτε δεν θα εχεις την πιο συγχρονη.
Αν προκειται να το κρατησεις δεκαετιες, δεν αξιζει η εκπτωση και παρε αυτο που θελει η καρδια σου, αν οχι τοτε ειναι σοβαροτατη προταση, που ακυρωνει καποιες οθονες κτλ.Ο νομος της αγορας λεει πως η απομειωση των οχηματων τα πρωτα ετη ειναι πολυ μεγαλη και μετα ελαχιστοποιηται. Εσυ με την οποια εκπτωση αυτο που κανεις ειναι να ακυρωνεις τον νομο αυτο και να μικραινεις την πραγματικη σου χασουρα εν αντιθεσει με ολους τους αλλους που δεν ειχαν την εκπτωση.
Αργα η γρηγορα θα ξαναερθει καποια τετοια προσφορα, συνεχως γινονται. Ελπιζω να πετυχεις αυτο που θελεις. Και να το συζητας εδω στο φορουμ.
Ζητω συγνωμη αν σε θυμωσε το ποστ μου.Αληθεια το α3 τριπορτο ειχες παρει; ειχες παιδια τοτε;
-
Lap εισαι πουλ ευγενικος και πραγματικα με εντυπωσιασε η απαντηση σου κυριως για την ευγενεια της . ισως δεν εχω κανει σαφες οτι δεν ειμαι ανθρωπος που δε με απασχολει η μεταπωλητικη αξια αφου οπως ειπες σωστα τα αυτοκινητα δεν ειναι επενδυσεις. Αρα ψαχνω κατι που να με συγκινει και να χαιρομαι να ειμαι μεσα. Αληθεια η γνωμη σου για το face lift renegade?
-
Κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε, αλλά αντιθέτως όλοι προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε.
Εγώ με το ποστ μου, το οποίο το ήθελα χιουμοριστικό και όχι ειρωνικό, θέλησα να σου δείξω ότι η αναποφασιστικότητα σου, σε συνδυασμό με το να περιμένεις να σου υποδείξει ο κάθε τυχαίος (κι εγώ μέσα σε αυτούς, γιατί όλοι 'τυχαίοι' και άγνωστοι είμαστε για σένα) τι αυτοκίνητο να πάρεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ!
Επίσης, πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι η μη ιεράρχηση των αναγκών - επιθυμιών σου. Μέχρι τώρα το μόνο που κριτήριο που δείχνεις να έχεις είναι η premium καταγωγή. Και αυτό όμως, με την επιλογή του Renegade, ίσως δεν είναι απόλυτο, οπότε ίσως τελικά το κριτήριο να είναι η 'παρουσία' του αυτοκινήτου στο δρόμο.
Σε κάθε περιπτωση κάνε μια γύρα από τις αντιπροσωπείες, κάνε test drive γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο 'φιγούρα' και κατέληξε σε 2-3 αυτοκίνητα.
Σταυρολεξο για δυνατους λυτες