-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι απλά τα 21900 για το ντιζελ τα ανακοίνωσε τωρα ενώ το αμάξι κυκλοφορεί πολλούς μήνες. Όταν κυκλοφόρησε δεν νομίζω να είχε 22000.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κάποιο λόγο μείωσε την τιμη προφανως γτ δεν πουλάει οσο θα θέλανε. Δε νομίζω να ζημιωνονται κιολας..
-
Καλά αυτό είναι το μόνο κοινό σίγουρο ότι δεν μπαίνει μέσα! Απλά αυτό λέω ότι μην περιμένουμε με το καλημέρα να κατεβάσει τα παντελόνια η Σιτροέν.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλά αυτό είναι το μόνο κοινό σίγουρο ότι δεν μπαίνει μέσα! Απλά αυτό λέω ότι μην περιμένουμε με το καλημέρα να κατεβάσει τα παντελόνια η Σιτροέν.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λεμε αυτο αλλα το φερνουν σε περιοδο που θα αρχισουν πραγματικες προσφορες και κανουργιες αφιξεις αυτοκινητων....μονο στο τουσον μου ειπαν οτι φλεβαρη με μαρτη ερχεται στα 22.500 ο καινουργιος 1.6 υβριδικος.....το καροκ στα 22 φουλ εξοπλισμενο με λεντ ψηφιακο πινακα αυτ.φρεναρισμα τυφλο σημειο και σημανση μεχρι και το varioflex στον στανταρ.....θελω να πω οτι απο την αρχη του χρονου οι εταιριες βλεπουν πωλησεις μεσα στην χρονια και αν πατωσουν αναπροσαρμοζουν και επιτοκια ή χαμηλωνουν τιμες και αυξανουν τον εξοπλισμο.....ακομη και το κοντιακ θα κατεβη.....φετος γνωριζουμε οτι πουληθηκαν πολλα μικρα και μικρομεσαια αλλα μεγαλα suv μετρημενα στα δαχτυλα των χεριων....αναγκαστικα το 19 που ερχονται κανουργια οπως το ταρακο και το αιρκρος που θα δυσκολεψουν τον ανταγωνισμο απαιτουν καλυτερα χρηματοδοτικα με περισσοτερο εξοπλισμο...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου το καροκ φουλ εξοπλισμό όπως το περιγράφεις έχει 34-35.000 ! Και λες ότι θα πέσει στα 22 επειδή δεν πουλά και λόγω ανταγωνισμού; Από που προκύπτει αυτό;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φίλε μου το καροκ φουλ εξοπλισμό όπως το περιγράφεις έχει 34-35.000 ! Και λες ότι θα πέσει στα 22 επειδή δεν πουλά και λόγω ανταγωνισμού; Από που προκύπτει αυτό;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου επεσε στα 22.000 1.6 tdi φουλ εξοπλισμενο.....πηγα εσκιαδη μπαλοδιμο σινδο και μου το εδινε 850 ευρω παραπανω ο συγκεκριμενος με μεταλλικο χρωματακι και τραπεζα πινακιδες κομπλε πριν τρεις μερες....και φαντασου επεσε τωρα!!!....με το νεο ετος θα γινει σφαγη στο ανταγωνισμο....
-
Και ξερεις για να το δινει τοσο σημαινει οτι η αγορα σε μεσαια και μεγαλα suv δεν πολυκινηται.....ολοι κοιτουσαν ή hatchback ή μικρά....με μικρους τουρμπισιους βενζινοκινητηρες να κανουν την δουλεια τους...
-
Το Κaroq έχει τρία επίπεδα εξοπλισμού στα 1.6 tdi το comfort με 21280, το ambition 21970 και το style 26880€. Αυτή η έκδοση που σου έδωσαν δεν είναι η full(style) είναι η ambition εκτός αν τους έχει μείνει στόκ και το έχουνε βγάλει στο σφυρί(δύσκολο αυτό).
Η αγορά στα μικρά και μεσαία suv πάει μια χαρά απλά είναι τέλος του χρόνου και θέλουν να πιάσουν στόχους οπότε αρχίζουν προσφορές και εκπτώσεις οι έμποροι για τα μπόνους. Σφαγή δεν πρόκειται να γίνει γιατι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα οτι πάρεις είναι παράδοση μετά από 4-6 μήνες,ούτε παιδί να έκανες, οπότε καμιά προσφορούλα θα παιξει στα μετρητά ή κανένα άτοκο τύπου citroen και έτσι θα πορευτούμε. -
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Καλά αυτό είναι το μόνο κοινό σίγουρο ότι δεν μπαίνει μέσα! Απλά αυτό λέω ότι μην περιμένουμε με το καλημέρα να κατεβάσει τα παντελόνια η Σιτροέν.
Δεν λεμε αυτο αλλα το φερνουν σε περιοδο που θα αρχισουν πραγματικες προσφορες και κανουργιες αφιξεις αυτοκινητων....μονο στο τουσον μου ειπαν οτι φλεβαρη με μαρτη ερχεται στα 22.500 ο καινουργιος 1.6 υβριδικος.....το καροκ στα 22 φουλ εξοπλισμενο με λεντ ψηφιακο πινακα αυτ.φρεναρισμα τυφλο σημειο και σημανση μεχρι και το varioflex στον στανταρ.....θελω να πω οτι απο την αρχη του χρονου οι εταιριες βλεπουν πωλησεις μεσα στην χρονια και αν πατωσουν αναπροσαρμοζουν και επιτοκια ή χαμηλωνουν τιμες και αυξανουν τον εξοπλισμο.....ακομη και το κοντιακ θα κατεβη.....φετος γνωριζουμε οτι πουληθηκαν πολλα μικρα και μικρομεσαια αλλα μεγαλα suv μετρημενα στα δαχτυλα των χεριων....αναγκαστικα το 19 που ερχονται κανουργια οπως το ταρακο και το αιρκρος που θα δυσκολεψουν τον ανταγωνισμο απαιτουν καλυτερα χρηματοδοτικα με περισσοτερο εξοπλισμο...
Το Hyundai θα παρουσιαστεί την επόμενη άνοιξη υβριδικό με 1.6 ντίζελ 136 ίππων και βέβαια δεν νομίζω να έχει 22500€ αφού το 1.7 με τους 115 ξεκινάει απο 25600€, λόγια του πωλητή για κατανάλωση είναι αυτά περί 22500€.
The high-power version has 136PS (and CO2 emissions from 125g/km), with the choice of a six-speed manual or optional seven-speed DCT auto.
Four-wheel drive is optional on the 136PS variant, and the 1.6-litre diesel is earmarked to receive the mild hybrid technology next spring, which could see CO2 emissions closer to 115g/km.
Όλο το άρθρο https://www.fleetnews.co.uk/cars/review ... ive-review
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Φίλε μου το καροκ φουλ εξοπλισμό όπως το περιγράφεις έχει 34-35.000 ! Και λες ότι θα πέσει στα 22 επειδή δεν πουλά και λόγω ανταγωνισμού; Από που προκύπτει αυτό;
Φιλε μου επεσε στα 22.000 1.6 tdi φουλ εξοπλισμενο.....πηγα εσκιαδη μπαλοδιμο σινδο και μου το εδινε 850 ευρω παραπανω ο συγκεκριμενος με μεταλλικο χρωματακι και τραπεζα πινακιδες κομπλε πριν τρεις μερες....και φαντασου επεσε τωρα!!!....με το νεο ετος θα γινει σφαγη στο ανταγωνισμο....
Θέλεις να μας πεις για ποια έκδοση σου έδωσαν 22000; Γιατί το φουλ που λες όπως σου είπα έχει πολύ πάνω από 30.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Θέλεις να μας πεις για ποια έκδοση σου έδωσαν 22000; Γιατί το φουλ που λες όπως σου είπα έχει πολύ πάνω από 30.
Δεν ρωτησα εκδοση απλως τον ακουγα που μου τα ελεγε...ρωτησα τιμη και υψος δοσης ..... τη να πω.....θα δουμε πως θα πορευτει ο καινουργιος χρονος.....
-
Οκ αν δεν ρωτησες. Αλλά στα 22 είναι το μηχανικό 1.6 ντίζελ της έκδοσης ambition η οποία για κάποιους πωλητές έχει...τα πάντα! Ο εξοπλισμός που ανέφερες πιο πάνω κοστίζει 26850 στον διαμορφωτή χωρίς το ψηφιακό πίνακα οργάνων δλδ με αυτόν ας πούμε 27500. Αν τώρα το δίνουν 5500 κάτω για κάποια απουλητα κομμάτια καθώς παραγγελίες νέες δεν δέχονται τι να πω είναι ευκαιρία.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Οκ αν δεν ρωτησες. Αλλά στα 22 είναι το μηχανικό 1.6 ντίζελ της έκδοσης ambition η οποία για κάποιους πωλητές έχει...τα πάντα! Ο εξοπλισμός που ανέφερες πιο πάνω κοστίζει 26850 στον διαμορφωτή χωρίς το ψηφιακό πίνακα οργάνων δλδ με αυτόν ας πούμε 27500. Αν τώρα το δίνουν 5500 κάτω για κάποια απουλητα κομμάτια καθώς παραγγελίες νέες δεν δέχονται τι να πω είναι ευκαιρία.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει υψηλο επιτοκιο....και δεν ξερω τη καπελο βαζει ο πωλητης μου εβγαινε η δοση τρομερη για ενα μετριο σε χωρους αμαξι.....να δω και το c5 που θα ερθει δεκεμβρη πως θα το προωθησει ο εισαγωγεας...και βλεπουμε και πρατουμε...εξαλλου ερχεται και το περιφημο μπλακ φραηντεη...και περιοδος των χριστουγεννων που θεωρειτε σχεδον νεκρη περιοδος για αμαξια....ολο και κατι με μεγαλυτερους χωρους απο το καροκ θα βγαλουν σε προσφορα σιγουρα....!!!!
-
Feel εκδοσεις στην Αγγλία 1.2 26400, 1.5 28100, 1.5 ΕΑΤ8 29900. Η flair για τους Άγγλους η shine μαλλον για τους υπόλοιπους 1.5 30500, 1.5 ΕΑΤ8 32300.
32200 η shine 180 1.6 eat8!
Άρα παίζει δυνατά η 1.5 feel αυτόματο κάτω από 30000 και εδώ.
Εξαιρετικές τιμές! 32 χιλιάρικα για αμάξι 4.5με 590 λτ χωρο αποσκεων φουλ έξτρα εξοπλισμό με 180 άλογα αυτόματο κιβώτιο που κάνει τα 0-100 σε 8sec νομίζω δεν υπάρχει.
https://www.bristolstreet.co.uk/new-car ... -aircross/Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε,στο Ιταλικό site της citroen έπαιρνες ένα κουπόνι που στοίχιζε 250 ευρω και έπαιρνες την shine έκδοση με δωρεάν πρόσθετο εξοπλίσμό 4000 ευρώ(πχ δερμάτινα καθίσματα).Αυτό ίσχυε για 300 αυτοκίνητα.Μακάρινα γίνει κ εδώ το ίδιο!
-
αν γινει στο ελλαντα αυτό θα γίνει για τα φιλαράκια των ντηλερ !!! θα το διαφημίσουν κανονικά για κράχτη αλλά όποιος πάει να το παρει θα πουν ότι εξαντλήθηκαν!!! και ψαξε να βρεις μετά ποιος τα πήρε...και φυσικα δεν θα είναι 300 αλλά για 30 φιλαράκια...
Εντομεταξυ για να καταλάβουμε πόσο τα ζώα μου αργά είναι εδώ στο σάιτ εχει τιμές για 11 μοντέλα αλλά στον διαμορφωτή μόνο για 4! -
Εντομεταξυ για να καταλάβουμε πόσο τα ζώα μου αργά είναι εδώ στο σάιτ εχει τιμές για 11 μοντέλα αλλά στον διαμορφωτή μόνο για 4![/quote]
Δεν έχεις άδικο κανονικά θα έπρεπε να τα έχουν όλα, από την άλλη έχουν βάλει τα πιο εμπορικά και σε όποιον αρέσει δυστυχώς.
Έχω στείλει άπω τα μέσα Σεπτεμβρίου ένα ερώτημα για το C5 AIR και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, ούτε ένα mail του τύπου θα σας ενημερώσουμε εφόσον εκδηλώσατε ενδιαφέρων, τρομερή επικοινωνία αυτή η εταιρία. -
Διαβάζοντας σε ένα Γαλλικό forum κατατάσσουν το C5 ποιοτικά ως αντίπαλο του QQ & KAJAR, το 3008 αντίπαλο TIGUAN/ATECA/KAROQ και DS7 αντίπαλο Q3. Όλα αυτά μετά από συζήτηση για την ποιότητα του εσωτερικού μετά από επίσκεψη σε έκθεση Γάλλου που δεν τον ικανοποίησε το εσωτερικό από υλικά και λεπτομέρειες.
-
Ενταξει όποιος θα περίμενε ποιοτητα 3008 εσωτερικα ενω ειναι εμφανως χαμηλοτερα τιμολογιακα απο το 3008 θα ήταν λιγο αφελης. Το εχουμε πει οτι για να πεσει τιμη καπου θα πρεπει να κοψει, τιποτα δεν χαριζεται...εδω για ελλαδα μιλαμε για μπας και βγει 5 χιλιαρικα κάτω από το 3008!
αλλα μου κανει εντυπωση είναι ήδη σε εκθέσεις στην Γαλλια και δεν εχουμε δει ακόμα δημοσιογραφικη παρουσιαση εστω και συντομη σε κινουμε νο αμάξι? ... -
Μπήκα και εγω σε ξένο φόρουμ ,δεν βρήκα κάτι για την ποιότητα του εσωτερικού, βρήκα μόνο να λένε τα ίδια που λέμε και εμείς για την πολύ αργή προώθηση του και πως γίνεται μια ιδέα του 2015 να έχει φτάσει σχεδόν 4 χρόνια μετά και να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη!
-
Είπαμε υπάρχει εμπάργκο . Λογικά σε λίγες μέρες αφού τελείωσε και η έκθεση θα αρχίσουν να γράφονται τα τέστ .
NEO CITROEN C5 AIRCROSS