-
Το έσωσες τώρα ? Όλοι στις κάλτσες...
Ούτε αυτό σου αρέσει;
Πουθενά δε σας πιάνω...
Κάτσε να βάλω ένα μεγάλο ηγέτη να στανιάρουμε...
(ζητώ συγνώμη αν ψοφήσει το νήμα μετά από αυτά που του κάναμε, ας τα καθαρίσει ο Φάνης αν και όταν ευκαιρήσει...)
-
-
Πρώτο θέμα στο μικρό σήμερα το πρωί. Δεν λειτουργεί ο ήχος στο παρκτρόνικ, δεν κάνει κιχ. Υποπτεύομαι ελλατωματική μονάδα, γιατί από την αρχή δεν ερχόταν σωστά και η εικόνα birds-eye, από την κάμερα 360. Μία έπαιζε, μία μαύρο. Και δεν βλέπω πουθενά την εικόνα της μπροστά δεξιά ρόδας από την κάμερα, που δείχνουν τα βίντεο και την διαλέγεις από το touch όταν είναι ενεργή η κάμερα.
Αύριο έχει τηλέφωνο αντιπροσωπεία...
-
Είδες που τελικά θα πάς για το update? Καλύτερα να τα βγάλουν απο τώρα παρά μετά την εγγύηση !
-
Εμ δεν είναι εκεί ο ηλεκτρολόγος λέμε, έχει άδεια (κάναν Covid θάχει, οπότε καλά Χριστούγεννα τώρα). Αλλιώς θα είχα ήδη πάει για το update και τώρα θα ξανατραβιόμουν άλλη μία...
-
Εμ δεν είναι εκεί ο ηλεκτρολόγος λέμε, έχει άδεια (κάναν Covid θάχει, οπότε καλά Χριστούγεννα τώρα). Αλλιώς θα είχα ήδη πάει για το update και τώρα θα ξανατραβιόμουν άλλη μία...
Πηρα και γω Σφακιανακη για να παω ηαι το update στο trip computer και μ ειπαν πως εχουν βγαλει τον ηλεκτρολογο σε αναστολη...
-
Το μοναδικο 'θεματακι' που εχει προκύψει σε εμενα ειναι ενα μικρο τριξιματακι απο την πλευρα του συνοδηγου.Αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του...
-
Από την κεντρική κονσόλα πρέπει να είναι και ακούγεται σαν να έρχεται από τον συνοδηγό. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είναι. Επίσης σήμερα παίζει ο ήχος στο παρκτρόνικ. Άντε βγάλε άκρη μη πω καμιά κουβέντα για το android...
-
asteris wrote:
Πηρα και γω Σφακιανακη για να παω ηαι το update στο trip computer και μ ειπαν πως εχουν βγαλει τον ηλεκτρολογο σε αναστολη...
Μια χαρά εκεί είναι ο ηλεκτρολόγος πήγα χθες και έκανα update απλά όπως είπα και στο νήμα του Captur το update τους 'τρώει' μισή+ εργάσιμη με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες εργασίες τους να μένουν πίσω, οπότε λογικό είναι να μην βάζουν κάθε μέρα και από ένα lpg... Σε ποιο Σφακιανάκη πηγές? Εγώ στην Αργυρούπολη!
-
cantona87 wrote:
Σφακιανακη Βολου!!!Μιση εργασιμη???Γιατι τοσο πολυ;Ε, δεν μας ειπες εντυπωσεις,ολες οι λειτουργιες ειναι διαθέσιμες;μετρητησ αποστασης ταξιδιου,απο σταση κλπ...Παιζει και μετρητης καταναλωσης lpg???
asteris wrote:
Μια χαρά εκεί είναι ο ηλεκτρολόγος πήγα χθες και έκανα update απλά όπως είπα και στο νήμα του Captur το update τους 'τρώει' μισή+ εργάσιμη με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες εργασίες τους να μένουν πίσω, οπότε λογικό είναι να μην βάζουν κάθε μέρα και από ένα lpg... Σε ποιο Σφακιανάκη πηγές? Εγώ στην Αργυρούπολη!
-
Από την κεντρική κονσόλα πρέπει να είναι και ακούγεται σαν να έρχεται από τον συνοδηγό. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είναι. Επίσης σήμερα παίζει ο ήχος στο παρκτρόνικ. Άντε βγάλε άκρη μη πω καμιά κουβέντα για το android...
Αρα την εχει και σενα!θα προσπαθησω να εντοπισω αλλα μου περασε η ιδεα ειναι αληθεια οτι μπορει να ναι απο τη βαση τησ οθονης
-
cantona87 wrote:
Σφακιανακη Βολου!!!Μιση εργασιμη???Γιατι τοσο πολυ;Ε, δεν μας ειπες εντυπωσεις,ολες οι λειτουργιες ειναι διαθέσιμες;μετρητησ αποστασης ταξιδιου,απο σταση κλπ...Παιζει και μετρητης καταναλωσης lpg???
έχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο νήμα του Captur !
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105791144#comment-2105791144
-
Παντως θυμαμαι σε ενημερωση αλλης εταιριας, εκαναν παλι πολυ ωρα διοτι σβηνουν και τα ξαναπαιρνουν ολα απο την αρχη συν το νεο λογισμικο.
-
cantona87 wrote:
έχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο νήμα του Captur !
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105791144#comment-2105791144
Πολυ ωραιος!!!Ολα κομπλε;;Απο περιεργεια και μονο μετρηση στο lpg πωσ να κανει?
-
Πολυ ωραιος!!!Ολα κομπλε;;Απο περιεργεια και μονο μετρηση στο lpg πωσ να κανει?
Όλα καλά, ήταν βασικά πράγματα που έλειπαν αδικαιολόγητα , αυτοκίνητα 15ετίας έχουν ένα trip computer και ένα μερικό χιλιομετρητή και εμείς πανηγυρίζουμε επειδή η Renault τα έβαλε με update στα αμάξια μας!
Πως να κάνει εννοείς πως μετράει? Φαντάζομαι όπως και στην βενζίνα : μέσω των μπεκ ,μετράει στα ακροφύσια ( η κάπως έτσι) την ποσότητα καυσίμου που αφήνουν να περάσει και κάπως έτσι καταγράφει την κατανάλωση !
-
καλησπερα
Λεζάντα,τλκ ο νομος του Μέρφι επιβεβαιώθηκε για αλλη μια φορά και καποιος κατάφερε να με βρει απο πισω οταν το ειχα παρκαρισμενο και να μου κανει κατι γρατσουνιές , το θεμα ειναι οτι ενα σημειο φαινεται πολυ στο ματι και με ενοχλει αφανταστα. Θελω να το κανω αμεσα πως το λενε..
τα διπλωματα μαλλον νυχτα τα παιρνουν δεν εξηγείτε
-
Καλησπέρα , είναι σπασμένο το αρχείο δεν το ανοίγει !
-
Καλησπέρα , είναι σπασμένο το αρχείο δεν το ανοίγει !
dexi klik 'open in new tab'
-
καλησπερα
Λεζάντα,τλκ ο νομος του Μέρφι επιβεβαιώθηκε για αλλη μια φορά και καποιος κατάφερε να με βρει απο πισω οταν το ειχα παρκαρισμενο και να μου κανει κατι γρατσουνιές , το θεμα ειναι οτι ενα σημειο φαινεται πολυ στο ματι και με ενοχλει αφανταστα. Θελω να το κανω αμεσα πως το λενε..
τα διπλωματα μαλλον νυχτα τα παιρνουν δεν εξηγείτε
Μικρη η ζημια!!!!!Δεν ειναι οτι το παιρνουν νυχτα μονο..καποιοι απλα δεν τους νοιαζει
-
Πωπω αυτά βλέπω και ανεβάζω πίεση.. να ρωτήσεις κάποιον που κάνει τοπικές βαφές για αρχή.. τα νεύρα μου
Renault Clio V