-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Στο fiesta ?? Εδώ στο Tiguan με το ζόρι χωράωΣτο έφτιαξα λιγάκι
-
Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τα ελληνικά μου? Για σχεδιασμό μίλησα....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Να τολμήσω να προτείνω τα Ibiza/Polo 1.0 turbo φυσικού αερίου ή θα ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος;Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, αλλά πλέον κούρασε αυτή η εμμονή σε όλα ανεξαιρέτως τα topics. Όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι η πιο οικονομική λύση, αλλά δεν την προτείνουμε δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.
Δεν χωράει άνθρωπος 1.85 σε Fiesta... τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα;
-
Δε βλέπω όμως γιατί δεν ταιριάζει ωραιότατα στο παρόν θέμα. Είναι η κατηγορία που κοιτάει, μέσα στα χρήματά του, με δύο καταξιωμένα ολοκαίνουρια μοντέλα.
Οπότε, πέρα από την προσωπική επίθεση, για ποιο λόγο δεν ταιριάζει; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να τολμήσω να προτείνω τα Ibiza/Polo 1.0 turbo φυσικού αερίου ή θα ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος;
Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, αλλά πλέον κούρασε αυτή η εμμονή σε όλα ανεξαιρέτως τα topics. Όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι η πιο οικονομική λύση, αλλά δεν την προτείνουμε δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.
Το τονισα και εγω σε αλλο θεμα ,που αν δεν τον ηξερα, θα πιστευα οτι τα παιρνει πλεον για να προτεινει παντα και παντου cng.
Ειλικρινα Δημητρη μετα απο απειρες τετραδες καμμενα λαστιχα και απειρες μοντες σε mx5 αλλα και συμμετοχη σε διαφορετικα και πολυπλευρα αυτοκινητιστικα θεματα μια 10ετια δω μεσα, δε σε αναγνωριζω... -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:
Ωστε χωρους ε;;;Άιντε π@@@@ ολα
Ελα σταματα, θα χε υγρασια...
-
Αν είχε ζητήσει μπροστοκίνητο για να λυσσάει στο βουνό, θα του πρότεινα Clio RS.
Αν ήθελε Sunday car κοψοχρονιά, θα του έλεγα RX8.
Αν ήθελε ανοιχτές βόλτες στο Σούνιο και παντιλίκια, τότε Miata.Ζητάει καινούριο χιλιάρι να κάνει τη δουλειά του. Τυχαίνει να υπάρχουν δύο πολύ αξιόλογα μοντέλα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα. Θα τον χαλάσει πολύ να πληρώνει 3,5 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα που διανύει αντί για 10-11;
Στο άλλο θέμα, πάλι δεν τέθηκε κανένα ζήτημα οδηγικής απόλαυσης, μόνο υπέρτατης οικονομίας (δε δίνω ούτε ευρώ πάνω από τα 17,5). Σε τέτοιες περιπτώσεις, που το οικονομικό είναι το βασικότερο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προτείνουμε το φυσικό αέριο. Γενικώς υπάρχει μια επιφύλαξη για το φυσικό αέριο. Λες και δε ζούμε σε χώρα με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Λες και μας περισσεύουν. Και ξαφνικά σνομπάρουμε το να μπορούμε να αγοράσουμε ένα σωστό αυτοκίνητο με κόστος κίνησης παπιού.
-
Εγω σχολιασα το ειδος της συμμετοχης σου στη κοινοτητα που ειναι μονοπλευρη και πολυ συγκεκριμενη,οχι κατι αλλο.
Κανενα σνομπαρισμα στο cng. Αρκει ο αλλος να εχει τη δυνατοτητα να το παρει... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε βλέπω όμως γιατί δεν ταιριάζει ωραιότατα στο παρόν θέμα. Είναι η κατηγορία που κοιτάει, μέσα στα χρήματά του, με δύο καταξιωμένα ολοκαίνουρια μοντέλα.
Οπότε, πέρα από την προσωπική επίθεση, για ποιο λόγο δεν ταιριάζει;Καμία προσωπική επίθεση, άλλωστε δεν έχουμε λογοφέρει ποτέ οι δυο μας. Αλλά καταντάει εμμονή το να προτείνεις παντού και πάντα ΦΑ, το οποίο κι εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα. Και στα δύο fora σε έχουν πάρει στον μεζέ για αυτόν τον λόγο.
-
Και ξαναλέω, είναι εκτός θέματος στο συγκεκριμένο ερώτημα; Ή ταιριάζει μια χαρά;
-
Για να απαντήσω, θα έλεγα ότι προσωπικά προτείνω ΦΑ μόνον όταν το ζητούμενο είναι τα χαμηλά έξοδα κίνησης. Δεν θα το πρότεινα παντού και πάντα.
-
Το KIA ceed σαν επιλογή τι σας λέει..? Και στην τιμή παίζει εκεί που θέλω να κινηθώ και πιο ευρύχωρο είναι και από αποψη extra βγαζει περίπου τα ίδια με το ford. Μηχανικά είναι ασφαλής επιλογή ή βγάζουν προβλήματα..?
-
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα KIA.
Αγορά καινούριου αυτοκινήτου