-
Καλησπέρα σε όλους!
Ως νέο μέλος της ομάδας θα ήθελα την γνώμη σας KAI την βοήθειά σας !!!!!Έχω ένα Fiat 500 1.3 MuliJet του '08. Σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάω σε κάτι λίγο μεγαλύτερο.
Σήμερα πήγα και πήρα προσφορές. Έχουμε και λέμε:OPEL
- Corsa 1200cc- 70hp σε τιμή 11.200 ευρώ, μιλάμε για την βασική έκδοση-καινούργιο
2.Corsa 1400cc- 95hp σε τιμή 12.200 ευρώ, έκδοση innovation, είναι σε χαμηλή τιμή γιατί το χρησιμοποιούσαν σε test-drive - Opel-Adam- 13.500 ευρώ στα 1400cc- 95hp ( ΟΚ το ερωτεύτηκα λίγο γιατί έχω το 500!!!)
SUZUKI
- Swift 1200cc- 90hp σε τιμή **12.500 ευρώ ** η βασική έκδοση και **13.500 ευρώ **η μεσαία έκδοση.
- Ignis 1200cc- 90hp σε τιμή 13.000 ευρώ περίπου
Θελω την γνώμη σας γιατί μπερδεύτηκα!!!!
Σίγουρα με ζορίζει που θα αφήσω την 'ιταλίδα' μου... και το πετρέλαιο φυσικά που ξεχνάς να βάλεις...ευχαριστωωωωωω
- Corsa 1200cc- 70hp σε τιμή 11.200 ευρώ, μιλάμε για την βασική έκδοση-καινούργιο
-
Καλησπέρα σε όλους!
Ως νέο μέλος της ομάδας θα ήθελα την γνώμη σας KAI την βοήθειά σας !!!!!Έχω ένα Fiat 500 1.3 MuliJet του '08. Σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάω σε κάτι λίγο μεγαλύτερο.
2.Corsa 1400cc- 95hp σε τιμή 12.200 ευρώ, έκδοση innovation, είναι σε χαμηλή τιμή γιατί το χρησιμοποιούσαν σε test-drive - Opel-Adam- 13.500 ευρώ στα 1400cc- 95hp ( ΟΚ το ερωτεύτηκα λίγο γιατί έχω το 500!!!)
SUZUKI
- Swift 1200cc- 90hp σε τιμή **12.500 ευρώ ** η βασική έκδοση και **13.500 ευρώ **η μεσαία έκδοση.
Σίγουρα με ζορίζει που θα αφήσω την 'ιταλίδα' μου... και το πετρέλαιο φυσικά που ξεχνάς να βάλεις...ευχαριστωωωωωω
-
Καλησπέρα σε όλους!
SUZUKI
-
Ειχα στα χερια μου και το υπαρχων corsa 1.2 και το 500 1.4 για καποιες εκατονταδες χιλιομετρα σε πολυ κοντινα χρονικα διαστηματα. Πραγματικα το corsa το θεωρω χειροτερο αμαξι στο πατημα του και τη συμπεριφορα του σε σχεση με το μικρο σου! Και χειροτερο τιμονι και λιγοτερο ακριβες μπροστινο. Γενικα πολυ αμαξι για το μεγεθος του το 500! Προσωπικα δε θα εκανα αυτη την αλλαγη...
Επισης το ignis ειναι απεριγραπτα ασχημο πισω, δε ξερω αν το χεις δει απο κοντα.
Εφοσον θες χωρους δεν εχει νοημα να κοιτας το adam.
Το swift ναι!
Αρκετα φτηνα με τις εκπτωσεις κτλπ πρεπει να βγαινει και το c3 χωρις airbumps και με το μικρο μοτερ. -
Eυχαριστω πολύ φίλε για την γρήγορη απάντηση.
Το ignis το εβρισκα και εγώ πολύ άσχημο, η εικόνα ξεγελάει ομως. Έχει πολύ ωραίους χώρους, ψηλή θέση οδήγησης και μετακινούνται τα πίσω καθίσματα μπρος-πισω και προσαρμόζεται ο χώρος του πορτμπαγκάζ.Το c3 τι λέει? έχω μείνει στις παλιές αντιλήψεις.. δλδ γαλλικό αμάξι= ακριβά ανταλλακτικά + πολλά προβλήματα
-
Ιταλικο οδηγας δε καταλαβαινω γιατι μου γραφεις αυτα για τα γαλλικα... Η ψηλη θεση οδηγησης για μενα ειναι μειονεκτημα. Επισης το ignis κι εγω το χω δει απο κοντα και το θεωρω το ασχημοτερο αυτοκινησης μαζικης παραγωγης πιθανα αυτη τη στιγμη.
Το c3 το θεωρω ανωτερο απ οτι κοιτας. Αν ξεπερασεις την αμφιλεγομενη αισθητικη του, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι ignis.
Το corsa επισης εχε υποψιν οτι ειναι παλιοτερης γενιας αυτοκινητο. Ειναι εκτεταμενο facelift πανω στο προηγουμενο. Το σασσι ειναι ιδιο, αρκει να δεις το τελειωμα της οροφης πισω. -
Η αλήθεια είναι ότι όσα γαλλικά έχω οδηγήσει με εχουν κερδίσει σαν οδηγικη συμπεριφορά, ανεση, θέση οδήγησης και αίσθηση αμαξιου. Βέβαια έχω οδηγήσει παλιάς γενιάς (C2, Xsara) και όλα έβγαζαν αρκετά προβλήματα.
όχι ότι η ιταλίδα μου με έχει αφήσει σε ησυχία... κάθε 3 και λίγο συνεργείο είμαστε. Για μικροβλάβες μεν, αλλά είναι αρκετά σπαστικό.
Αυτό που μου αρέσει στο 500 και θα ηθελα να το εχω στο επόμενο αμάξι είναι καλα φρένα+ καλή οδική συμπεριφορά σε ανοιχτό δρόμο(ασφάλεια στην οδήγηση, σταθερό κτλ).
Το corsa με κέρδισε στην τιμή ενώ το swift οτι είναι κατασκευασμένο Ιαπωνία, δίνει 7 χρόνια εγγύηση.
Αισθητικά εννοείται προτιμώ το corsa (και το ADAMS )
To swift μου φανηκε λίγο χοντροκομμένο αλλά εχουν βελτιιώσει τους χώρους... -
Εφοσον απ οτι βλεπω εχεις επιγνωση του τι ειναι ενα αυτοκινητο ,ενας λογος παραπανω ν αποκλεισεις συνοπτικα το corsa.
-
σε ευχαριστώ!
θέλω να δω και το ford fiesta και εννοείται να κάνω test drive το swift.
ελπίζω να μην μπερδευτώ τελειως και μείνω με το 500ρι και γερασουμε μαζι :Ρ -
Εγω το Swift το 1000αρι θα επαιρνα,Ιαπωνικη ποιοτητα,παναλαφρο,πολυ γρηγορο....
-
Ο χρήστης Vasilis V έγραψε:
σε ευχαριστώ!
ελπίζω να μην μπερδευτώ τελειως και μείνω με το 500ρι και γερασουμε μαζι :ΡΜε βάση τις οδηγικές εμπειρίες σου κι εγώ θα προτείνω πως πρέπει να κινηθείς ανάμεσα σε c3,swift και fiesta.
-
σε ευχαριστώ!
ελπίζω να μην μπερδευτώ τελειως και μείνω με το 500ρι και γερασουμε μαζι :ΡΑν δεις το Fiesta θα θες να το αγοράσεις. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να ανέβεις μερικά κατοστάρικα ακόμα, για να πας σε αυτό. Αλλιώς, Swift
-
...και να πάω σε κάτι λίγο μεγαλύτερο.Βάλε και άλλα αυτοκίνητα στις επιλογές σου και μην πάρεις αυτοκίνητο χωρίς test drive.
Επίσης το 'λίγο μεγαλύτερο' είναι σχετικό σαν έννοια.
Αν θέλεις μεγαλύτερους χώρους να δεις προσεχτικά τα αυτοκίνητα.Πρόσεξε για να μην τραβάς τα μαλλιά σου αργότερα.
-
Καλημέρα παίδες και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!!
Η αλήθεια είναι πως το βασικότερο κριτήριο είναι η τιμή του αμαξιού. Για αυτό και έχω περιορισμένες επιλογές.
Π.χ. αν μπορούσα να πάω μέχρι 15.000 ευρώ θα κοίταγα και το Micra, Yaris.κτλΓια αυτό και δελεάστηκα με την τιμή του Corsa που με 12.000 το παιρνεις full extra.
Αλλά βλέπω κανείς δεν το προτείνει οπότε θα πάω να ψάξω καλύτερα τις άλλες μου επιλογές!Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αμάξι που δεν έχω σκεφτεί, θα με βοηθήσετε !!!!
-
Skoda Fabia που πήρε πρόσφατα ο Storm, μετά από λεπτομερέστατη έρευνα;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το Fabia είναι μια αξιοπρεπής λύση και πως είπε ο προλαλήσαντας,διάβασε την έρευνα του storm που έμαθε ακόμα και το ζώδιο αυτών που το συναρμολόγησαν....
-
Skoda Fabia που πήρε πρόσφατα ο Storm, μετά από λεπτομερέστατη έρευνα;;;
Ξερω ότι σαν αμάξι είναι πιθανότατα σκυλί, αλλά αισθητικά και σαν χώροι δεν είναι καθόλου αυτό που ψάχνω ( το έχει αγοράσει πρόσφατα φιλικό ζευγάρι).
Σας ευχαριστώ ομως !!!! -
Αξίζει τον κόπο να διαβάσεις την έρευνα του πάντως...τολμώ να πω ότι πρέπει να είναι σαν μπούσουλας για όποιον ψάχνει αμάξι της αυτής κατηγορίας.
-
Εννοειται !! απλά ως νέο μέλος ακόμα ψάχνομαι εδώ, σου ειναι ευκολο να μου πεις πως την βρίσκω?
-
viewtopic.php?f=15&t=60471
Αγορά Αμαξιου-Βοήθεια !!!!!