-
Τότε κοίτα και το FORD KA+
Άλλωστε η προηγούμενη γεννιά ΚΑ είχε κατασκευαστεί σε συργασία με τη FIAT και η παραγωγή ήταν από κοινού για 500αράκι και ΚΑ. Οπότε θα έχεις και κάτι που θα συνδέει με το παλιό σου αμάξι.
-
Το νεο ΚΑ δεν εχει καμια σχεση με το παλιο το οποιο ηταν ιδιο πατωμα με το 500.
Το νεο ειναι ινδικο και μετριο αμαξι, αναξιο του ονοματος του. -
Το νεο ΚΑ δεν εχει καμια σχεση με το παλιο το οποιο ηταν ιδιο πατωμα με το 500.
Το νεο ειναι ινδικο και μετριο αμαξι, αναξιο του ονοματος τουΚαλά ναι, εννοείται ότι δεν είναι όπως το προηγούμενο που ήταν μαζί με το 500αρακι. Έναν συνηρμό έκανα.
Και επειδή δεν θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα..Να σημειώσω ότι έχω το ΚΑ, μοντέλο 2009, οπότε είμαι και εγώ κολλημένος..
-
Οκ τωρα το πιασα πως το εννοησες.
-
Βασιλη στο burget σου νομιζω παιζει και το KIA Rio 1.0, αλλα τουρμπατο! Ειναι και ομορφο! Γενικα λιγο πιο ''αμαξι'' απο το swift.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βασιλη στο burget σου νομιζω παιζει και το KIA Rio 1.0, αλλα τουρμπατο! Ειναι και ομορφο! Γενικα λιγο πιο ''αμαξι'' απο το swift.+1 , υπαρχει μια προσφορα για το 1.0Τ / 100ps , που τρεχει στην εισαγωγικη, στα 13,290ευρω με σχετικα βασικο εξοπλισμο βεβαια...
Eπισης το νεο ibiza, εαν σου αρεσει σχεδιαστικα, απο 13,050ευρω το 3κυλινδρο 1,000αρι Turbo με 95ps, με 5αρι κιβωτιο και απο 13,550ευρω το 115ps με 6αρι κιβωτιο και δισκοφρενα πισω, στην αξιοπρεπως εξοπλισμενη εκδοση style και στις δυο περιπτωσεις...
-
Εκανα και μια σκεψη για να βολευτουν ολοι..!
viewtopic.php?f=15&t=60663&start=0 -
Δεν ξέρω πως κάνω quote αλλά nonos είσαι θεος!!! καλή σκέψη. θα πάω να δω το citroen και αν δω ότι με καλύπτει θα επικοινωνήσω άμεσα με το παιδί.
Από τις φώτο μου φαίνεται βέβαια αρκετα μεγαλο αμαξι ισως να ξεγελάει και η εικόνα.Ενας ταξιτζης σημερα μου είπε να πάρω 3κυκλο και να λύσω το πρόβλημα μου. μήπως να το σκεφτω?
-
τα αυτοκινητα που κοιτας δεν ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση απο 500, ειναι το ιδιο πραγμα πανω κατω,
δες το c3 του παιδιου και ξεκινα τα test drive
what about ibiza?
-
Καλή ιδέα το C3 του άλλου φίλου. Και με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ένα φόρουμ στα καλύτερα του βοηθώντας τα μέλη του .
Από την άλλη, νομίζω και εγώ ότι το ibiza είναι απλά πολύ καλό σε όλους τους τομείς ώστε να πρέπει να βρίσκεται στη λίστα (έστω αρχικά) κάθε υποψήφιου αγοραστή της κατηγορίας. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eπισης το νεο ibiza, εαν σου αρεσει σχεδιαστικα, απο 13,050ευρω το 3κυλινδρο 1,000αρι Turbo με 95ps, με 5αρι κιβωτιο και απο 13,550ευρω το 115ps με 6αρι κιβωτιο και δισκοφρενα πισω, στην αξιοπρεπως εξοπλισμενη εκδοση style και στις δυο περιπτωσεις...
Δεν εχει λογο καποιος να κοιταει το φτηνοτερο θεωρω. 5 κατοσταρικα για ''αλλο'' αμαξι...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εγω το Swift το 1000αρι θα επαιρνα,Ιαπωνικη ποιοτητα,παναλαφρο,πολυ γρηγορο....Πού την είδες;;;;
Εκτός αν εννοείς σκληρά πλαστικά που τρίζουν ανελέητα...... -
Οντως αυτη τη στιγμη τα suzuki στη καμπινα και στα υλικα ειναι ισως τα λιγοτερο ποιοτικα ιαπωνικα αυτοκινητα. Αλλα δε το λες και ουσιωδες. Αν μπορεις ζεις μ αυτο. Αν οχι απλα δε τα κοιτας καν...
Αρκετα απογοητευτικα ειναι τα πραγματα και στα mitsubishi. Και λιγο τα subaru.
Τα mazda ειναι εξαιρετικα, μαλλον τα καλυτερα ιαπωνικα εσωτερικα αυτη τη στιγμη. Τα toyota εχουν κανει αλμα και αποκτουν και ενδιαφερων κατα περιπτωσεις. Τα honda ποιοτικοτατα και τα nissan αξιοπρεπη τουλαχιστον. -
Χαιρετω ! σκεψου για το C3 φίλε και τα λέμε άμα είναι
-
Ετοιμο το προξενειο, by nonos!!
-
Παίδες δυστυχώς λόγω κάποιων νέων συνθηκών πρέπει να αναβάλλω την αγορά αμαξιού.. συνεχίζω με το φιατ μέχρι όπου φτάσει.. ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια!!!!
Αγορά Αμαξιου-Βοήθεια !!!!!